23171
![11866197451219315601.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1186619745/11866197451219315601.jpg)
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Miskolc88 #17665 ezen mindig gondolkoztam hogy miért minden filmben az az álneve valakinek hogy John Doe.
miért ? -
lol
lebomlana
igy jo ??? gyorsan irtam és nem akartam már javítgatni :D -
sok idő, ugyanazon évad első és a 3. része között? ha továbbra is azonosítatlan maradt az a hulla, akkor amúgy is a hullaházban marad (ahol hűtik a jane/john doe-kat)
ez valóban egy elegáns megoldás lehet, kérdés, hogy ők gondolnak-e erre, hiszen amikor még ezt kitalálták, akkor nem tudták, hoyg egyszer még visszahozzák a karaktert (ha csak nem volt az egész korábbi média harsogás, az összeveszésről, stb... kacsa) -
-
"ennyi idő elteltével már lebombalan a szövetek a fejről"
lál -
hmmm ez még nem is lenne oan lehetettlen:D
csak hát ennyi idő elteltével már lebombalan a szövetek a fejről szal igy nehéz.
de ha hozzátesszük ha a cégnek van ilyen hibernálókamrája és tudták h merész lépést kell tenniük akkor viszont lehet h ez a megoldást találják ki :D -
talán -
Miskolc88 #17658 biztos. -
Miskolc88 #17657 lehet. -
leonaprofi #17656 Most,hogy néztem az RTL Klub-on a Szökést rájöttem honnan szerezték a fejet.Ugyanis a 3.évad 1.részében volt az,hogy szóltak a rendőrségről Linc-nek,hogy találtak egy holttestet akinek a személyleírása ráillik Sarah-ra,de amikor Linc odament kiderült,hogy nem ő volt,de mivel hasonlított rá így nagyon könnyen elképzelhető,hogy annak a halott csajnak a fejét rakták a dobozba.Mit gondoltok erről? -
Mission Impossible és my name is Scofield, Michael Scofield 007es ügynök mix :) -
Dave0092 #17654 http://www.szokesfan.hu/negyedik_evad_promoban_megint
uj promo... eddigi legtöbbet mondó, és legizgalmasabb... -
barmi #17653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig a fej levágása még a hegylakót is megöli basszus :) Kemény csaj ez a Sarah :DD XD -
Quantumleap #17652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, feltámad rögtön a negyedik évad első részében. -
barmi #17651 Bakker... Levágták Sarah fejét...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...vagy mégse? :)
-
én most tartok a 6x13 résznél -
ez spoiler..szvsz ma már sokan nem örlnek ha ilyenek kiderülnek,mert van aki még most kezdi el nézni :S -
Forgatási képek és interjúk -
Dean Winchester #17646 +fav -
vmilyen szinten a 3. évadban is spanok voltak ^^ -
Az össze van vágva, remélem nem T-bag és Scofield lesznek spanok... -
Quantumleap #17643 Nem valószínű. Tudvalevő, hogy a promók mindig becsapósak. -
jajaa nekm is bejön,csak mondom oan fura :D kicsit pörgösnek tünik,de majd elválik élesben:D
" tbagnak nem kell a szerencse mikor ilyen haverjai vannak" XD
-
nekem tetszik ez a feeling, kicsit az S02-höz hasonlít, ami eléggé bejövős volt. -
eddig nem is látam :D
olyan fura feelengje volt most :S -
most Scofield és T-Bag nagy spanok lesznek vagy mi ? legalábbis ebben a videóban a 22-es másodpercnél nagyon úgy néz ki -
nem tudom elküldeni, mert nem mentettem el, tényként volt leírva csomó minden (sarah-ról, pl, stb, de szerintem olvastátok ti is) -
Hogy mi volt az, azt már sose tudjuk meg... -
privátba elküldöd mi volt benne ?ha szabad ilet kérdezni?akkor meg bocs a vádakodásért..elnézést kérek :) -
Dave0092 #17621-es kommentjére céloztam. -
ja épp ezt akartam irni? :S jo ha vmi friss hir van akkor spoilerbe de tippelgetéseket mi afenének spoilerbe irni ? -
Quantumleap #17633 Találgatásoknak? -
gyerekek SPOILER TAG-et kéne használni, nemde??? -
Quantumleap #17631 Meg ott is sántít, hogy Whistler átadása után a többieket ki akarták nyírni. Na nehogymár az derüljön ki, hogy Sara-t életben hagyták, mert infója van valamiről. -
Hát abból a 2 órából eszükbe se jusson kihagyni Sara doktornénit, az a lényeg most a sorozatban, az érdekel mindenkit hogy hogy lesz vele..
Amúgy most olvasom a másik topikban hogy a 24 sorozat 7. évadábanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A FOX meg van őrülve ezen a téren tuti hogy van egy pár közös forgatókönyv iró a két sorozatban.feltámasszák Tony-t. -
Dave0092 #17629 2. évad volt kicsit uncsi, 3. tökéletes...
valoban ugy tervezték hogy sara meghal a 3. évadba, de mégse olyan hatásosan mutatták be mintha lelötték volna, hanem hagytak elvaratlan szálakat mellyel kihuzhatják magukat hogy sara bumm visszatért...
Első részben midenképpen szerepelni fog Sara, és az egész évadban is fog... -
a 2. évadot csak 1x néztem meg, az elsőt és a harmadikat 2x, most nézem a 3. évadot 3.-szor magyarul -
pont hogy 3. évad lett igazán hangulatos, legjobb persze első volt, de második évad pl nem lett vmi nagy szám... -
ez nem ellened irányult, hanem a sorozat ellen. ezzel a fordulattal mindenképpen sokat veszít a színvonalából a sorozat, bárhogy próbálják kimagyarázni, teljesen nonsense a dolog. pedig a 3. évadban már alapból nem volt túl nagy színvonal, voltak néha történések, de az egész alaphangulata szerintem nulla volt, míg az első évadban volt egy jólbevált kis rettegett hangulat, a második évadban pedig véletlenszerű események miatt volt jó a hangulat. -
sztem az első részben még sara nem fog szerepelni,vagyis lehet szerepet kap de h nem tudjuk meg h hogyan jött visza az 1000%_D
ezér fogjuk várnmi iszonyatosan a kövi hetet D mert ott lessz vége h pont mondanák h hogyan került ujra elő és bummm vége :D