Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
csak nem véletlen hegesztette meg Saraht <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tommygear
õ nem is csak miller
KAMIONOS KOGYO
Én nem hinném,hogy Sco meleg!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

tommygear
végülis az is
ForzaInter
hátha a reflektor mondja akkor biztos ugy van😄

Yo, Bitch!

davidka003
Na mit találtam:

link

Lehet, hogy volt már. Elmondják benne, hogy Michael Scofield (Wentworth Miller) meleg. <#idiota>

T-bag a legnagyobb arc a sorozatban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Lincoln hangja azért szar, mert meghalt Selmeczi Roland. Az elsõ két évadban jó volt a hangja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

KAMIONOS KOGYO
Hát ez a magyar szinkron!!!!!! Uhhhhhhhhhhhh kicsit szar
Fõleg Lincolnál <#szomoru1>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Atisz
Nagyon jó a szinkron (persze hogy más mint az eredeti), mint a magyar szinkronok általában 😛

A szkülla pedig szkülla, az Odüsszeiát már PB elõtt lefordították magyarra -_-

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rockynhooo
pont ez a kettõ a leggyengébb szerintem 😄 T-bag alvilági hangjábol kb egy impotens buzi hang lett xd

Herold
Miért ne lehetne lefordítani? Pl: Odyssey - Odüsszeusz.

Yulcsa
sztem is a "sz(c)illa" sokkal jobb lett volna

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

az lehet, de azért amit angolul szilának mondanak, azt nem kéne magyarra fordítani és le szkülázni...
Herold
Az magyarul szkülla, akármennyire is ki vagytok akadva tõle.

sztem t-bagé teljesen jó én kb Sco és T-Bag hangját találtam jónak a többi elég vicces volt az angol után😄 de a Szkülla mindent viszXD
ForzaInter
mahón se

Yo, Bitch!

tommygear
BEGVÖLL se kutya
wesker24
Jah s Szküllán én is behaltam <#vigyor>
Rockynhooo
hát ez a szküla beszarás 😄

DeerHunter01
pont most akartam irni

\"Erről van szó!\"

tommygear
szánalmas ez a szinkron 😄
Rockynhooo
Kb most hallom másodjára a szinkron hangokat , van akinél eltalálták jól 😊 egyedül T-bag aki nevetséges 😄 az õ hangját nem lehet utánozni semmilyen szinten az szent 😄

wesker24
De milyen furcsa a szinkron most már nem Scylla hanem Szkülla ! <#vigyor>
wesker24
Jaja jó volt megint ujra látni Sofiát ha csak rövid idõre is ! <#szeret>
Rockynhooo
4. évad most megy az rtl-en : D

vixo
Most ez a Gretchen Files komoly? O_o

ForzaInter
Végén mutatták hogy a foxriverben van még az utolsó részben nem a final breakben, az pedig 4 ével késõbb volt.

Yo, Bitch!

dragon11
Sztem nem ideiglenesen..😄

ForzaInter
Attól még lehet Fox Riverben, T-Bag is ottvan, Miamiban kapták el õket ezért ideiglenesen vitték oda õket gondolom T-baget és a tábornokot biztos.

Yo, Bitch!

Szerintem az egész hozzászólást poénnak szánta.
zaki
Milyen Fox River? Ez a börtön Miamiban volt ha nem tévedek.

Szerintem az álmodozó rajongóknak nyitniuk kéne egy külön "Scofield él!" topikot, lohasztó belegondolni, hogy most az idök végezetéig ezt kell majd olvasgatni a PB topikokon. Ha beindulna a Gretchen Morgan Files, szerintem annak topikjaiban is havi rendszerességgel lehetne olvasni a reménykedéseket, hogy hátha Scofield egyszer majd be(fel)támad a sorozatba.
Scofield el mert nem mutattak, h halott 😛 es most ott a Fox Riverben...es az 5. evad pedig az lesz, h Lincoln es tarsai bevonulnak majd ujra megszoknek.

precision
a zinternetrõ'

google / prison break s01 torrent v. ilyesmi

Bazinga!

martin23
sziasztok....valaki megtudná mondani honnan tudnám leszedni az elsõ évad részeit angolul???...

Dragon Ball Z,GT 4ever

tommygear
igen
lele
láttad az utolsó rész utolsó percét?

tommygear
dehogy halt meg honnan veszitek ezt?
DeerHunter01
Szkófild él<#idiota><#idiota>
csináltak egy "befejezést" ,hogy ha pár év múlva kitalálják hogy kéne 5. évad akkor elmondják :SZKÓFILD ÉÉLLLLLL<#banplz>

\"Erről van szó!\"

Egy építészmérnöknek tudnia kell, hogy nem rázza meg a szigetelés miatt, és ergó nem halt meg...
Vagy elbaszták a befejezést...
Lehet választani!
Flamer
vagy egy bekapcsolt generátort

http://loal.atw.hu

desigo
különben is miért nem vitt magával egy villanyszerelõt <#hehe>
dragon11
Jogos, de ha összeérinti akkor megrázza..😄 annyira jól szigetelt lehet 1 vezeték, hogy nem rázza meg akkor, ha összeérinti?

am. 1 kesztyû és kész.. v. a farmer nadrágja+pólója is jobb, a semminél..😊

Herold

dragon11
Am. szerintetek Scofieldnál miért nem volt egy jó kesztyû? Ha azzal teszi össze a 2 vezetéket, sztem nem rázta vó' meg.. nem lehet happy end😄

zaki
ez a final break egész jó volt... dupla részbe jól belesûrítették a dolgokat, pörgött végig a cucc. emlékeztetett az elsõ évadra.

Nézd meg a Final Breaket!
Flamer
ahah szkofild él!!4

http://loal.atw.hu

dragon11
azt?😄 ennyi erõvel minek nézed, ha nem éled bele magad..;-)

tommygear
jó is lenne <#eljen><#eljen>