Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Igen mert most vége is lett a heroes új évadjának. 😊 Ha jön a legújabb valószínû elkezded folytatni...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Hát igen!
Furcsa hogy már nem lesz többé az izgulás és a heti várakozás a szökésre. Az elsõ komoly sorozat amit elkezdtem nézni, akkor még megvetettem minden sorozatot és a szökés mutatta meg nekem, hogy milyen jól is meg tudnak oldani egy ilyen sztorit sorozatban. Szerintem a 3. 4. évad már kicsit laposabb volt, de az 1. 2. az mindent vitt. Összeségében is tetszett az egész!
Korszak zárult!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

kabel15
Sziasztok!

Rájöttem hogy én a 21-22. részt véltem FINAL nak és ezért volt furcsa.
Most sikerült megnéznem mind a 2 részt. Hihetetlen hogy meg tudták csavarni. Én teljesen másra gyanakodtam.
Hát ezzel egy korszak zárul le nálam <#rinya><#rinya><#rinya>
"Mert azok vagyunk. Szabadok. Végre"

BattleTag: kabel15#2672

Akárcsak én. Én azért kezdtem bele csak a negyedik évadba, mert tudtam, hogy ez lesz az utolsó, igaz akkor még nem volt errõl szó, de gondoltam , csak nem süllyednek olyan mélyre.
sambauer
kizárólag azért fejeztem be a negyedik évadot mert tudtam hogy ezzel legalább vége.. Heroes-t tovább húzzák, azt abba is hagytam pl.

Turn Me On Dead Man

DeerHunter01
Szerintem nem volt azért annyira rossz a 4. évad.

\"Erről van szó!\"

Grove4
A válaszok 90% ez!De igaza van sambauernek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DeerHunter01
ugyanúgy néznéd teis tovább

\"Erről van szó!\"

sambauer
én még mindig megdöbbenve csodálkozok azon hogy valaki egy negyedik évad után még mindig tovább nézné a sorozatot.

Turn Me On Dead Man

DeerHunter01
lehet még 5. évad ha van igény rá ezt mondta az egyik pali,hátha megjön az esze a Fox-nak 😄

\"Erről van szó!\"

most akkor mi van a spin off sorozattal?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

De most tényleg, esetleg lehet tudni olyanról, hogy valahol valaki(k) öngyilkos(ok) lett(ek), mert Sco meghalt? Nem lennék meglepve.
Yulcsa
Szerintem ez bosszú volt a FOX-nak akik levették a mûsort, mert így rájött a csatorna, hogy mekkora hülye volt, hogy nem adta (azt hiszem fõmûsoridõben), hiszen a halálon rengeteg ember fölháborodott, hogy miért is így kellett, hogy vége legyen.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Herold
Azért, hogy az ilyen hülyék ne ugorjanak a folyóba bánatukban.

És azt sem mutatták hogy meghalt volna, csak a szikrázást láttuk...

Mi értelme van ilyen sejtelmes halált csinálni, hacsak azért nem hogy így hagyták benne a folytatás lehetõségét.

De én nem hiszem <#rinya>
BB7
Nagyon könnyû!
Ugye Misit otthagyták a börtönben, nem jött ki... elméletben megbszta az áram!
Na most miért ne lehetne, hogy semmi baja nem lett, elkapták és hopp egybõl be is börtönözték! De mivel a Fox Rájvert már ilyen jól kijátszotta, ezért átszállítják valami szupertitkos másik börtönbe, ahonnan majd a mostoha bátyja; Linc fogja kiszabadítani a csapat többi tagjával, s most már a kis Szkófild is segíteni fog! <#hehe>
miki36
kiderülhet
csak egy kibaszott sírkövet mutattak😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kabel15
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó 2 részt láttam de bíztam benne hogy lesz egy film. 😞 Mégsem lesz 😞

hát ezaz! ezt mondtam, csak nem hittétek el, hogy Scofield nem halt meg, csak nem akar célkeresztben lenni. A spin off soriban benne lesz

Yulcsa
😄 és fölnéz a sarokba is 😛

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rockynhooo
tudom már várom , szerintem lesz folytatás láttam Scofield szemén a videoban , ha jobban megézitek egyszer kacsint<#zavart1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

DeerHunter01
Gretchent leszarom amúgy, inkább T-Bag krónikák lennének.

\"Erről van szó!\"

Szerintem a Gretchen Morgan files -ra gondolt, a spin off sorozatra, hogy mikor jön

DeerHunter01
Szeptemberben jön<#idiota>

\"Erről van szó!\"

Grove4
Semikorra,ugyanis nem lesz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rockynhooo
szisztok!
Mikorra várható az 5. évad?

Grove4
Minek?Már lehúzták az összes rókabõrt,egy jó kis sorozat ért VÉGET,RIP PB!

DeerHunter01
Lesz mozifilm és kiderül hogy Scofield él<#banplz>

\"Erről van szó!\"

Annyiban azért igazad van, hogy régen tervbe volt véve egy "egész estés mozifilm", ami nem a lezárásról szólt volna (mint a Final Break), hanem egy börtönbekerülés-és onnan megszökésrõl...

Bár ha úgy nézzük, akkor ez a Final Break is félig meddig arról szólt...

De szerintem semmi nem lesz a mozifilmbõl 😞
Grove4
The Final Break a címe,tegnap lestem meg!

DeerHunter01
pontosan az a 23/24. rész

\"Erről van szó!\"

Rockynhooo
23/24 rész az amire gondolsz. egy dupla epizód még szünet sincs benne.

kabel15
De az ami össze foglalja azt a 4 évet.
Ami eltelt. Vagy az nem lesz?

DeerHunter01
Szevasz.
A Szökés "film" a 23/24-es rész volt.

\"Erről van szó!\"

kabel15
Sziasztok!

Arról a szökés filmrõl lehet már tudni valamit? Lesz nem lesz?
Vagy már van?

Hát már itt tartunk. Az indokuk nyilván a következõ: Így kellett fordítsuk, mert a tirpák magyar nem tudja, hogy a "mexikóit enni" a mexikói kaját jelenti, és nem értenék a poént.<#violent><#falbav>
N o N a m e
<#wilting> szánalom az egész.. ki tudja még hány filmet fordítanak félre?! Ezután csak eredeti nyelven nézek filmeket az tuti...
kuzco007
jah azt láttam de nem kapcsoltam😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Rockynhooo
azt hiszem eredetileg így volt: "mit ettél ? romlott mexikóit? " "valami olyasmit"

szinkron "mit ettél? tán csilis babot?" "valószínû" <#idiota>

kuzco007
arról lemaradtam:S

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

tommygear
ja szánalom 😄
Rockynhooo
a romlott mexikóis poént faszán lefordították <#wilting>

Rockynhooo
RTL ON <#idiota>

Dynamic
Upsz, kicsit elírtam a fonetikus változatot, Hõrkjulesz, Hõrkjulisz...vagy nem is tudom...mindegy, a lényeg remélem átjött😊
Dynamic
Már ne is haragudjatok, de ez akkora marhaság. Ez olyan, mintha az eredeti angol nyelven néznéd a Herkulest (hogy a görögöknél maradjunk), és késõbb a magyar szinkronos változatnál azon röhögnétek, hogy Herkulesnek mondják a fõszereplõt és nem "Hérkjulesz"-nek
precision
és hogyha meleg, kinemszarjale? engem jobban érdekel az, hogy a 2-3 féle nézésén kívül mikor fog már új dolgokat tanulni a színészetrõl...

Bazinga!

Herold
ForzaInter
Semmi bizonyíték nem volt arra, hogy meleg lenne, kb ilyen blikk féle pletyka az egész.

Yo, Bitch!

Yulcsa
nem meleg, ezt már sokszor pletykálták, de attól még, h nincs barátnõje jelenleg, nem meleg. ennyi erõvel az összes sztár aki nem avatja be a sajtót a magánéletébe, meleg?

Herr Lehrer
hát ez gecijo, kedvenc sorozatom föszereplõját alakito szinész a való életbe 1 köcsög, hát ez naccerü 😄

Your suffers will be legendary even in hell!