Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Furcsa hogy már nem lesz többé az izgulás és a heti várakozás a szökésre. Az elsõ komoly sorozat amit elkezdtem nézni, akkor még megvetettem minden sorozatot és a szökés mutatta meg nekem, hogy milyen jól is meg tudnak oldani egy ilyen sztorit sorozatban. Szerintem a 3. 4. évad már kicsit laposabb volt, de az 1. 2. az mindent vitt. Összeségében is tetszett az egész!
Korszak zárult!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Rájöttem hogy én a 21-22. részt véltem FINAL nak és ezért volt furcsa.
Most sikerült megnéznem mind a 2 részt. Hihetetlen hogy meg tudták csavarni. Én teljesen másra gyanakodtam.
Hát ezzel egy korszak zárul le nálam <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
"Mert azok vagyunk. Szabadok. Végre"
BattleTag: kabel15#2672
Turn Me On Dead Man
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Turn Me On Dead Man
\"Erről van szó!\"
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Mi értelme van ilyen sejtelmes halált csinálni, hacsak azért nem hogy így hagyták benne a folytatás lehetõségét.
De én nem hiszem <#rinya>#rinya>
Ugye Misit otthagyták a börtönben, nem jött ki... elméletben megbszta az áram!
Na most miért ne lehetne, hogy semmi baja nem lett, elkapták és hopp egybõl be is börtönözték! De mivel a Fox Rájvert már ilyen jól kijátszotta, ezért átszállítják valami szupertitkos másik börtönbe, ahonnan majd a mostoha bátyja; Linc fogja kiszabadítani a csapat többi tagjával, s most már a kis Szkófild is segíteni fog! <#hehe>#hehe>
csak egy kibaszott sírkövet mutattak😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Az utolsó 2 részt láttam de bíztam benne hogy lesz egy film. 😞 Mégsem lesz 😞
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mikorra várható az 5. évad?
Bár ha úgy nézzük, akkor ez a Final Break is félig meddig arról szólt...
De szerintem semmi nem lesz a mozifilmbõl 😞
Arról a szökés filmrõl lehet már tudni valamit? Lesz nem lesz?
Vagy már van?
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
szinkron "mit ettél? tán csilis babot?" "valószínû" <#idiota>#idiota>
Bazinga!
Yo, Bitch!