23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#22770 ja jólvan semmi bocs de most látom hogy már nem hétfőn lesz -
#22769 mi az a final break?? -
#22768 leadja, láttam a reklámot -
#22767 2lehetőség van!
Vagy nem... és l*szarják...
Vagy egy hónappal előtte be lesz harangozva és már napokkal előtte ilyen "Még X óra X perc X mp a Final break-ig..." lesz valamelyik sarokban! -
Daza500 #22766 Szerintetek a Final Break-et leadja a Retekklub ? -
#22765 minek írja le valaki a véleményét ha nem is kíváncsi a válaszra ? -
#22764 Most fejeztem be en is a sorozatot.En ugy voltam vele h jobb lett volna ha a 2. evad vegen befejezik es nem eroltetik tovabb a storyt de azert a vege nekem tetszett:).Egy ideig nem neztem meg az utolso par reszt mert mar nem erdekelt es ugy gondoltam ra mintha egy elcseszett sorozat lenne de igy hogy megneztem javult a nezetem ,szal a sok hueseg mellett amiket csinaltak ez megis csak melto befejezes volt:).Igaz meg a Final breaket nem lattam...
Nah mind1 jo volt,de talan jobb h vege.
Topik -fav.bb all!
-
Lipi1980 #22763 Hát ezt mondom én is, de mégis van egy-két okoska, akik már az 5. évadod nézik -
Daza500 #22762 NEM lesz, tv.com-on hivatalosan ENDED 2009.
Amelyik sorozat Ended-re vált, az már soha nem tér vissza. -
#22761 dettó
-
Quantumleap #22760 Most amúgy (egy haverom kedvéért, aki még nem látta) nézem újra a negyedik évad utolsó pár epizódját. Észrevettem valamit, ami egyértelmüen bizonyítja, hogy a "tesók anyja él" dolgot az Aliasból nyúlták. Amikor Christina elöször találkozik Michaellel, azt mondja:"25 éve várok erre a pillanatra". Az Alias 1x22 végén Irina pontosan ugyanezt mondja Syd-nek. Azért ez elég durva!
Tudom, most mindjárt jönnek a gyalázkodások, hogy ez a kvantum folyton csak a hibákat keresi... -
Quantumleap #22759 Evvel viszont egyetértek. -
#22758 nemtom minek van még ez a topik a kedvenceim közt
szóval -fav :D
bye -
#22757 Egyre szánalmasabb az ami itt megy :D -
#22756 -
#22755 yólkitaláltad de nem nyert..
nem mutattáok mikor szkofild meghal szóval ne mtudhatod. és az 5.évadba az első részbe van ilyen flashback és megoldott a kicsi szkó.
szoval én letölteném a hejedbe. -
Lipi1980 #22754 Erre az 5. évadra én (is és ebből a topikból is jó páran) befizetnénk...
Méghogy él? Akkor az áram nem őt, hanem csak a tábornokot rázta halálra? Vagy az egész csak álom volt, és amikor felébred, akkor bent van a Fox Riverben, ahol éppen Sára veszi le szájjal, nehogy elfáradjon a keze??? -
#22753 hát pedig nekem megvan feliratosan az 5.évad.. mért oltjátok be szegényt. 5.évad szkofildről szol. hogymégis él.. "still alive" az angol cime. -
Lipi1980 #22752 A hazai csatornán a 4. évad megy. A 18. résznél tartanak a 24-ből.
5. évad pedig a legfrisebb infók alapján NEM LESZ!
Valamit elszámolhattál, hiszen:
1. évad - Fox River
2. évad - Menekülés
3. évad - Sona
4. évad - Megint menekülés -
#22751 5.éved ? nem csak 4 van összesen? -
nemgaz #22750 Sziasztok! Már megnéztem az első 4 évadot! Viszont az ötödiket még nem kezdtem el. Mennyi van még hátra az 5. évadból a hazai csatornán? -
#22749 Azért nem kellene bezárni, de amit javasoltál, tényleg oda lehetne alá írni :D
Esetleg ezzel kiegészítve: 1. évad zseniális (sorozatok szintjén), 2. korrekt, 3. ismétlés - dél-amerikai edition, 4. szánalomhalmaz. -
#22748 ÚRISTEN!!! Ki vagy te hogy eldöntsd kinek mit érdemes megnézie?! Meg nézőpont kérdése, hogy kinek melyik évad tetszik jobban.. A topiknak maradnia kell, téged viszont bannolni kellene egy életre, hogy ne csökkentsd tovább az sg színvonalát -
#22747 :DD Jobb ha nem nézi meg. Be kell zárni, és kiírni bannerba, hogy az idő előrehaladtával a sorozat színvonala folyamatosan zuhan. :DD -
Quantumleap #22746 Nem értem, miért kéne bezárni egy topikot, csak mert az adott sorozat már lefutott?! Mi van ha valaki két-három év múlva kezdi el nézni a PB-t, és le akarja ide írni a véleményeit? Hanyagold már el az efféle felfogást! -
#22745 hol a benner?:O szkófild még visszatérhet. még él!
The Scofield Stories lesz a címe az új sorinak. -
#22744 azért nem na! -
#22743 szpemmelhető / rombolható -
#22742 zárható. -.- -
#22741 ez nagyon LOOOOOOOOOOOOL
T-Bag feje a végén.... xD XD -
#22740 Miért?
Szerintem a neve szar... Don Self. A Don még ok, Donald-nál jobb. De a Self... pff. Kb. olyan, mint a magyarban a "Bármi Áron". Nevetséges.
Viszont remekül átadja az egész 4. évad színvonalát és komolyan vehetőségét :P -
#22739 ugyérted az igaság. -
BBaresz #22738 HUuhúúúúúúúúúúúúúúúúú Selfből kijöttt a lényeg -
#22737 De szar Self szinkronja! xD -
#22736 Lol! XD
Self nagy beszólása -
Lipi1980 #22735 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami iskolakezdési akciót linkelt be az 5. évad kezdetével. -
#22734 én ugyan nem. -
Suffering #22733 mit mondott? kitörölték :( -
Lipi1980 #22732 Ezt remélem komolyan gondoltad, mert poénnak igen szar poén :):):):) -
#22730 #22726
Sorry!