23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Soldiers
    ja jólvan semmi bocs de most látom hogy már nem hétfőn lesz
  • Soldiers
    mi az a final break??
  • kuzco007
    leadja, láttam a reklámot
  • BB7
    2lehetőség van!
    Vagy nem... és l*szarják...
    Vagy egy hónappal előtte be lesz harangozva és már napokkal előtte ilyen "Még X óra X perc X mp a Final break-ig..." lesz valamelyik sarokban!
  • Daza500
    Szerintetek a Final Break-et leadja a Retekklub ?
  • sambauer
    minek írja le valaki a véleményét ha nem is kíváncsi a válaszra ?
  • setuh
    Most fejeztem be en is a sorozatot.En ugy voltam vele h jobb lett volna ha a 2. evad vegen befejezik es nem eroltetik tovabb a storyt de azert a vege nekem tetszett:).Egy ideig nem neztem meg az utolso par reszt mert mar nem erdekelt es ugy gondoltam ra mintha egy elcseszett sorozat lenne de igy hogy megneztem javult a nezetem ,szal a sok hueseg mellett amiket csinaltak ez megis csak melto befejezes volt:).Igaz meg a Final breaket nem lattam...
    Nah mind1 jo volt,de talan jobb h vege.
    Topik -fav.bb all!
  • Lipi1980
    Hát ezt mondom én is, de mégis van egy-két okoska, akik már az 5. évadod nézik
  • Daza500
    NEM lesz, tv.com-on hivatalosan ENDED 2009.
    Amelyik sorozat Ended-re vált, az már soha nem tér vissza.
  • pyrohun #22761
    dettó
  • Quantumleap
    Most amúgy (egy haverom kedvéért, aki még nem látta) nézem újra a negyedik évad utolsó pár epizódját. Észrevettem valamit, ami egyértelmüen bizonyítja, hogy a "tesók anyja él" dolgot az Aliasból nyúlták. Amikor Christina elöször találkozik Michaellel, azt mondja:"25 éve várok erre a pillanatra". Az Alias 1x22 végén Irina pontosan ugyanezt mondja Syd-nek. Azért ez elég durva!
    Tudom, most mindjárt jönnek a gyalázkodások, hogy ez a kvantum folyton csak a hibákat keresi...
  • Quantumleap
    Evvel viszont egyetértek.
  • precision
    nemtom minek van még ez a topik a kedvenceim közt
    szóval -fav :D
    bye
  • pyrohun #22757
    Egyre szánalmasabb az ami itt megy :D
  • sambauer
  • Flamer
    yólkitaláltad de nem nyert..
    nem mutattáok mikor szkofild meghal szóval ne mtudhatod. és az 5.évadba az első részbe van ilyen flashback és megoldott a kicsi szkó.
    szoval én letölteném a hejedbe.
  • Lipi1980
    Erre az 5. évadra én (is és ebből a topikból is jó páran) befizetnénk...

Méghogy él? Akkor az áram nem őt, hanem csak a tábornokot rázta halálra? Vagy az egész csak álom volt, és amikor felébred, akkor bent van a Fox Riverben, ahol éppen Sára veszi le szájjal, nehogy elfáradjon a keze???
  • Flamer
    hát pedig nekem megvan feliratosan az 5.évad.. mért oltjátok be szegényt. 5.évad szkofildről szol. hogymégis él.. "still alive" az angol cime.
  • Lipi1980
    A hazai csatornán a 4. évad megy. A 18. résznél tartanak a 24-ből.
    5. évad pedig a legfrisebb infók alapján NEM LESZ!

Valamit elszámolhattál, hiszen:
    1. évad - Fox River
    2. évad - Menekülés
    3. évad - Sona
    4. évad - Megint menekülés
  • Danny1987
    5.éved ? nem csak 4 van összesen?
  • nemgaz
    Sziasztok! Már megnéztem az első 4 évadot! Viszont az ötödiket még nem kezdtem el. Mennyi van még hátra az 5. évadból a hazai csatornán?
  • Atisz #22749
    Azért nem kellene bezárni, de amit javasoltál, tényleg oda lehetne alá írni :D
    Esetleg ezzel kiegészítve: 1. évad zseniális (sorozatok szintjén), 2. korrekt, 3. ismétlés - dél-amerikai edition, 4. szánalomhalmaz.
  • PrisonMan
    ÚRISTEN!!! Ki vagy te hogy eldöntsd kinek mit érdemes megnézie?! Meg nézőpont kérdése, hogy kinek melyik évad tetszik jobban.. A topiknak maradnia kell, téged viszont bannolni kellene egy életre, hogy ne csökkentsd tovább az sg színvonalát
  • SötétBarom
    :DD Jobb ha nem nézi meg. Be kell zárni, és kiírni bannerba, hogy az idő előrehaladtával a sorozat színvonala folyamatosan zuhan. :DD
  • Quantumleap
    Nem értem, miért kéne bezárni egy topikot, csak mert az adott sorozat már lefutott?! Mi van ha valaki két-három év múlva kezdi el nézni a PB-t, és le akarja ide írni a véleményeit? Hanyagold már el az efféle felfogást!
  • Flamer
    hol a benner?:O szkófild még visszatérhet. még él!
    The Scofield Stories lesz a címe az új sorinak.
  • N o N a m e
    azért nem na!
  • BB7
    szpemmelhető / rombolható
  • SötétBarom
    zárható. -.-
  • PrisonMan
    ez nagyon LOOOOOOOOOOOOL

T-Bag feje a végén.... xD XD
  • Atisz #22740
    Miért?

Szerintem a neve szar... Don Self. A Don még ok, Donald-nál jobb. De a Self... pff. Kb. olyan, mint a magyarban a "Bármi Áron". Nevetséges.

Viszont remekül átadja az egész 4. évad színvonalát és komolyan vehetőségét :P
  • Flamer
    ugyérted az igaság.
  • BBaresz
    HUuhúúúúúúúúúúúúúúúúú Selfből kijöttt a lényeg
  • BB7
    De szar Self szinkronja! xD
  • vixo
    Lol! XD

Self nagy beszólása
  • Lipi1980
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valami iskolakezdési akciót linkelt be az 5. évad kezdetével.
  • N o N a m e
    én ugyan nem.
  • Suffering
    mit mondott? kitörölték :(
  • Lipi1980
    Ezt remélem komolyan gondoltad, mert poénnak igen szar poén :):):):)
  • N o N a m e

Sorry!