23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18667 "Szerintem tuti nem meleg, az látszik abból, ahogy pl. az 1. részben csókolta Sara-t."
színész. ^^ -
#18666 vicc volt :) -
Dj Siegfried #18665 XD -
#18664 hát,George Michaelnek is van nem egy olyan klipje,amiben nővel smárol,mégis kőbuzi.de ugyanez még elmondható pár színészről is -
#18663 Képzeld el, ha a következő részben meghalna Scofield. Senki nem számítana rá, mégsem örülnénk neki, hogy hú de fordulatos...
Egyébként egy sorozatnál nehéz lenne állandóan meghökkenteni a nézőt. -
daydream #18662 Millert melegnek szokták titulálni egyes pletykák, de nem azért, amiért mondod, hanem mert soha nem látják nővel.
Az meg egy másik pletyka, hogy nagyon is jóban vannak Sarah-val az életben is, hogy úgy mondjam.
Szerintem tuti nem meleg, az látszik abból, ahogy pl. az 1. részben csókolta Sara-t. -
daydream #18661 Eyecandy bizony, Sara marha jól nézett ki itt (is), egy igazi nő. -
#18660 hát,Gretchen már rég lehetett férfival...:DDDddd -
#18659 fasza kis rész volt. bára elvoltam szomorodva h Mahonenak annyi de aztá zsír volt h kimentették , bár elég nevetséges hogy elmegy az áram és egy vádlott csak így elsétál. várom már h elkapják niga kellermant. kiváncsi vok Grécsön micsinál majd T-Baggel:D -
Seeley #18658 Szerintem nagyon hülyén tolták fel neki a melleket...ilyet öltözködési bűncselekményt maximum egy tini követ el akinek pattanás mellei vannak de ugye azt hiszi a nagy mellekkel lesz menő, és kitömi meg felnyomja az egekbe ami van...
én Sarah-t jónak tartom, sportos alkat, szerintem feltudott volna máshogy is szexisen öltözni hogy elvonja az őr figyelmét... -
Seeley #18657 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez Mahone-centric rész volt, nagyon. És én ennek nagyon is örültem, huh, ahogy nézte a feka gyilkost a tárgyalóban, nah az remek volt. Várom nagyon az összecsapásokat! :D Amúgy még egy Scylla meg van, mennyi kell még? 2db? hamar vége lesz így az évadnak :P Najó, tuti nem, mert gondolom ami kijön a 6 lemezből az überbrutál lesz :D
-
Dj Siegfried #18656 nagyon jó ez a negyedik évad is, mint az összes többi. szerintetek ha lekapcsolják a tábornokot vége a cégnek? nem hinném....
Sucre nek milyen hűséges pajtija lett már a volt fegyőr cimbink :D -
Orionk #18655 szokesfan.hu --> van valami híretek róla? -
#18654 Ezt most nem értem.
"Sarah-jelenseg messze van az idealis notol..."-erre reagáltam.Egyetértettem, hogy szerintem sem nőies. -
#18653 hát igen sosem jó semmi... heroes topikban vki arra panaszkodott hogy túl sok a csavar a sorozatban :)
itt meg hogy kevés a csavar :D
én se lennék sorozatíró :) -
#18652 nem,nem tudom!
csak sejtem :D
de arról beszélek,hogy amikor történtek az események akkor következtetni lehetett arra hogy mi fog következni !
de mahonnal mar mikor elkapták tudtam hogy kihozzák :S
de nembaj ettől még szeretjük a sorozatot. -
#18651 lol miller meg picit nőies? vagy mi? :D -
#18650 Jövő héten mi lesz? Gondolom ugyis tudod... -
#18649 Engem is zavar benne valami.Nem tudom...a hangja, hanglejtése, mintha kicsit férfias lenne, de valami nem stimmel:)
(Sarahról beszélek, nem Millerről:D) -
#18648 Na vajon miért? Gondolom, mert ugyanaz a "funkciója", mint anno Kellermannak. -
#18647 miért hivjatok fekakellermannak ? a technikája meg minden tök más egyálltalán nem kellermannos!
-
#18646 ááá azért kár hogy előre lehetett tudni mindent :D
tudtam hogy mahone-t kimentik.
grecsen megszökött tudtam hogy találkozni fog t-baggel ...naon kiszámitható a sorozat már :O
de azért jó volt:) -
G_ArchAngel #18645 engem nem zavar, ha egy nonek kis melle van, de szamomra ez az egesz Sarah-jelenseg messze van az idealis notol...
lehet Miller-rol terjengo pletykak (hogy biszexualis) egyaltalan nem igazak, csak siman nem indult be a forgatasok szuneteben a kolleganojere, amit maximalisan megertek... -
Dj Siegfried #18644 végre találtak sarahnak egy pár cickót, már hiányoltam :D -
#18643 ezt szerezze meg valaki -
#18642 mintaterminátor :D -
#18641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sara,hmmmmm.... :) végre ez most jó rész volt.feka kellermanon amúgy kurva szarul áll ez a napszemüveg,vehetne valami jobbat :Ddddd -
#18640 #18633 -
r4pt0r #18639 Jaja, az a rész kegyetlen volt, a zene meg ahogy néztek egymásra. :D -
#18638 -
#18637 ez kúrva nagy volt:) meg amikor a bíróságra bejött, a zene alatta ütött -
#18636 nekem is ugyanez a bajom. ez így olyan szar.. -
#18635 baszki, milyen púpos már :D -
Verseghy #18634 Ááááááhhh durva:D:D -
gabeszg #18632 Végre télleg jó rész. -
Verseghy #18631 Az hol volt? -
#18630 jah
kár volt megnézni a képet :( -
Egerwin #18629 Nagyon jó rész volt
A tárgyalásnál lévő zene jól el lett találva -
Verseghy #18627 Azért szép dolog, hogy kihozták a Mahone-t. Feka kellermanntól én is fosok, hogy egyszer bekopog hozzám:D:D:D -
#18626 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!húú rájöttem, h az a kislány Gretchen lánya :) (nem kellett hozzá sok ész:D) Mahone meg nagyon durván nézett arra a niggára a bíróságon, a szemével ölni tudott volna :D