23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18625 jaja..az kajak jó rész volt :D:D ott naon jól nézett ki Sarah...:D:D -
#18624 "Ne szokj hozzá!" -
#18623 <3 -
#18622 -
#18621 Ez kimondottan egy jó rész volt. Most fordult először elő hosszú idő óta , hogy nyúltam volna a következő részért...
Eyacandy
-
#18620 kira xD -
#18619 hát a zinterneten -
#18618 hossupuska -
Verseghy #18617 6oshoz? Magyarul? Hol? -
#18616 már van felirat -
#18615 én most kezdtem el ma, 2 részen vagyok túl, hát nem pb ehez képest esti mese:D -
#18614 de kemény :D
amúgy most kezdem el a houset nézni, vmelyik részben feltűnt ez a csávó ügyvédként :P -
#18613 1 nap csúszás.. sztem holnap lesz, v. ma este. -
Verseghy #18612 Kb mikorra szokott kijönni a hétfői részre a magyar felirat? -
#18611 Jó rész volt a mostani , végre beindulnak a dolgok :)
-
#18610 inkább javaslat a topic szépsége érdekében :/ -
#18609 kitöröltem a flémet. megint. :) és igen: megint nagyon hülye kérdés volt... -
szabolcs94 #18608 Helo sziasztok valaki tudna segiteni a prison break telefonos játékéban ott tartok hogy 8 másodperc altt kell valamit csinálnom de nem tom mit ijen sárga szinü a háttér és azt irja jussak el a végiig de nem tom hogy de már el kezdtünk szökni mindenki.. -
#18606 Lol ez kemény volt.. xD de am. valóban jó ez..:\ -
#18605 akkor nem néztél eddig semmi mást csak pb-t? :D -
Dj Siegfried #18604 ige, ebben a sorozatban nagyon sok a véletlen. Néha már kissé idegesítő is. Pl: a második szériában a tetkó sco karján: RIP Chance woods (azt hiszem ez volt) még ha rá is jött mahone hogy személyről van szó és meghalt a csávó akkor is nem 20 másodperc alatt kellett volna megtalálnia a sírját :S Amúgy még mindig ez a legjobb sorozat what i have ever seen :D -
#18603 nah akkor ráállunk majd arra is xD -
G_ArchAngel #18602 [URL=http://www.sg.hu/cikkek/62910/uj_sorozatba_fog_a_prison_break_sztarja]Mai hir SG-rol "Mahone"-nal kapcsolatban, nem kimondottan spoiler, de tartalmaz infokat a PB jovojere nezve...(tehat sajat felelossegre)[/URL] -
#18601 oda nem kapott meghívót,szal csak myvipje van. -
#18600 hmm,hát én egy profilképre emlékeztem :D akkor elnézést kérek,benéztem. -
#18599 lehet megtalálták az iwiwjét -
Dave0092 #18598 ha megnézted volna a végét... az a ügynök képnagyitatást kért az ezredesre... a képnagyittatás az onnan jött amit sco fényképezett a telojával... -
#18597 mondjuk ez a hackercsávó is kissé el van túlozva...ő mindig be tud lépni mindenhová,nem gond neki feltörni semmit sem.na meg a general elvileg az usa vagy a világ leghatalmasabb embere,és nyilván a legjobban őrzött is,megmondta a csávó is,hogy egy szellem,kb nem létezik,de azért pillanatok alatt megtalálta a képét -
G_ArchAngel #18596 nekem az volt a furcsa, mikor a puccos irodahazban megjelent a kisse szakadt Cukor es Bellick:-) -
#18595 Ez az 5. rész jó itt is megmutatkozik hogy nem nagyon ügyeltek az apró részletekre.
Ja persze egy agyonörzött épületbe ahol gyakorlatilag szénné védenek mindent a parkolóban meg a liftben nincs kamera rendszer. -
#18594 ELÉG LEGYEN A FLÉMBŐL! -
#18591 azért érdekes ,ha pyrex irja be azt amit most én (anno ő irta,tőle vettem) akkor neki nem merted volna ezt leírni -
#18590 hát ja! :D
remélem megértetted te is hogy én nem ugy vagyok ezzel:D
csak anno ha vki filmről beszélt,vagy egy másik filmből hozott fel példát akkor lebaszták mert volt/van aki még nem nézte meg azt a filmet és lelőtt egy nagy poént :(
és én most azt az igét irtam le megint :P
-
G_ArchAngel #18588 -
#18587 pff :| ennyi erővel ne beszéljen senki semilyen filmről se sorozatrol se semmiről :( -
#18586 néha még én is követhetek el hibát. néha. -
#18585 benézted =D -
#18584 nem láttam a képet :) amugy bocs,de azon a véleményen vagyok hogy nyugodtan lehessen beszélni épp más sorirol egy-egy példa erejéig :D
csak hát pyrex bácsi igéjét mondtam én is:)
félreértettél:D -
#18583 valóban én kérek elnézést ha ez abból volt -
#18582 Nyilván, akkora spoilert lőtt le most, hogy innentől kezdve totál felesleges nézni a hetedik évadot, ne légy már gyerek...peace.