23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#22811 ok, majd kirakom a bannerbe :) -
Dean Winchester #22810 sztem ma este beteszem a kvízt.kb 1 hétig hagyom,vagy max addig amíg az utolsó ember lenem adja ! -
Dean Winchester #22809 mármint ,hogy értve a végén? amikor mindenki kitöltötte és az 1.fordulónak vége ugy a végén?
egyébként nemtom hány forduló lesz de így elsőre azt hittem h max 15 kérdést tudok összebigyeszteni de sokkal több lesz :D -
Quantumleap #22808 Én részt vennék, de csak az első két évadra vonatkozólag. És a végén jelenjenek meg a helyes válaszok, mert különben semmi értelme. (A szökésfan-on volt egyszer ilyen ortopéd kvízjáték.) -
gulyasandras #22807 Amíg a kvíz el nem kezdődik, kisegíthetnétek:
a Hófehérkéből a hejhós dalt egy az egyben alátették a pihenőszoba bontásának.
Valaki tudna egy linket adni a videóhoz? -
#22806 én is -
#22805 alig várom! :D -
#22804 mehet -
Dean Winchester #22803 Hölgyeim és Uraim!
Kinek lenne kedve egy kis játékban részt venni?:D
gondoltam csínálok egy kvízt vmeik évadból (ezt előre direkt nem mondanám meg nehogy valaki gyors nekiáljon belenézni abba az évadba) és kiderülne ki mennyire emlékszik még a sorozatra.
szóval aki részt venne az jelezze már,jó lenne tudni h kb mennyi résztvevőre lehet számítani!
-
#22802 volt a házba is. -
#22801 lol
amúgy nemrég olvastam hogy Sara egy új sorozatban lesz főszereplő, aszem októbertől. -
Suffering #22800 TÉK :D -
#22799 szökés paródia 1 -
piamania #22798 Hát mivel megszöktették Sara-t,gondolom nem csak egy ejnye-bejnyét kaptak. -
Quantumleap #22797 Milyen körözött bünözöknek? Egyedül Sara volt az. És Mahone nyilván elintézte, hogy adják ki a holttestet. -
#22796 hátvégülis.. :D de sajnos májkot is kislánynak nézik :D -
#22795 ti mit neztetek?:D Michaeleket felmentettek nem? :DD
-
piamania #22794 Sőt biztos is,nem hiszem hogy csak úgy odadták volna a földi maradványait a szökött,körözőtt bűnözőknek. -
daydream #22793 Az is lehet, hogy a sír csak jelképes, hiszen Michael ott maradt a női börtönben. -
#22792 Westmoreland macskáját :D -
Quantumleap #22791 T-Bag kezét! -
#22790 Kellermant -
Lipi1980 #22789 Magdianyust vazze! -
daydream #22788 De régen írtam ide... A retekklubon is végetért a sorozat, én sajnálom. Már most doki néni hiányom van. :( Lehet, hogy el kellene kezdenem elölről az egész sorozatot.
Májkül, vagyis Wentworth Miller különben a Resident Evil 4.-et forgatja mostanság. Szerintem ha lehetne még folytatni a sorozatot, akkor sem vállalná el. Sajnálom nagyon, hogy megölték a karakterét a végére, de Sara és a kis Májkül közös jelenete nagyon aranyos. :) -
#22787 westmorlendet -
#22786 így van, illetve akkor kit temettek el a "Michael Scofiled" feliratú sírba? :D -
piamania #22785 Ohhh te szerencsétlen,ha ne adj isten túl is élte volna azt az áramütést,ami lehetetlen,akkor is komoly égési sérüléseket szenvedett volna.meg amúgy is, agytumoraa visszatért,abba is belehalt volna rövid időn belül. -
Quantumleap #22784 Bakker! Nem hiszem el, hogy tenyleg vannak ilyen kezelésre szoruló egyének! -
#22783 Marha jó! Végignézem a sorozatot, erre ma derül ki (RLTK adja), hogy kimaradt egy duplarész. -
#22782 Nem lesz túl nagy, ne aggódj :DD -
#22781 takarodjá innen -
Lipi1980 #22779 Ezen én azért pontosítanék:
Emlékeim szerint a Final Break c. utolsó dupla epizód nem 4 évről szól, hanemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Csak hagytak azért még egy fikarcnyi esélyt arra, hogy folytathassák, ha véletlen túl nagy lenne a rajongói nyomás...arról, hogy hogyan szöktetik meg Sárát a női börtönből, ami azért 4 évnél kissé rövidebb idő alatt sikerült. Az viszont ebből a részből sem fog kiderülni, hogy hogy hal meg Májkül, mert elvileg agyonüti az áram, de ezt effektíve nem mutatják -
#22778 a történetnek már vége van, az egész estés film a Michael halála előtti 4 évről szól -
Lipi1980 #22777 Jaja!
És avval lesz vége. -
Suffering #22776 te miről beszélsz? nincs még vége. péteken leadják a másfél orás filmet -
#22775 igényesség rulez -
#22774 na sajnos vége a sorozatnak nekem nagyon tetszet a sorozat sajnálom hogy vége -
#22773 Szökés évadzáró rész: Gyorstalpaló -
piamania #22772 Jövő hét pénteken adják le,ugyanúgy 22:20-kor kezdődik asszem.
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én hagytam volna Michaelt tovább élni,de ezt gondolom már kiveséztétek,csak leírtam az én véleményemet.Pápá -
Daza500 #22771 Ja, átrakták péntekre.