23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Dean Winchester #22851 resend :D -
#22850 #22849: lol válasz. "bocs, szarakodott itt a netem, azt vedd figyelembe amelyiket akarod! :D" <- ez :D
#22847: termésuzetes hogy 4 perc. és a 21 volt a resend :D
-
#22849 gondoltam... a 21 másodperceset!
bocs, szarakodott itt a netem, azt vedd figyelembe amelyiket akarod! :D -
#22848 na kitöltettem -
Dean Winchester #22847 NoName - 2szer is elküldted :D kérdem melyiket vegyük figyelembe :D
a pont 4.perceset vagy a 21 másodpercest?
-
#22846 ya"exTrem-nek a kvízét nemtudom elfogadni mert ő rekord idő alatt érte el a maga 10 pontját ,szóval bocs."
pff. csakazért mert néger :D -
#22845 most lehet én nézem félre dem intha aky lenne szarba. neki van 1 pontja. :D
extremenek elvan irva és neki 10van. -
#22844 haha extrem béna vagy!:D -
Dean Winchester #22843 bocsi,hogy ennyit írok. szóval röviden.
1.fordulóban
összesen 15pontot lehetett gyűjteni.
+1 pontot kap: NoName,Quantumleap,Suffering,geo
(mert "időben" kitöltötték a kvíz)
2.fordulóban
összesen 15pontot lehetett gyűjteni.
kvíz kitöltési határidő.: 4 perc
kérnék mindenkit h tiszta szívvel töltse hiszen ez játék, felesleges csalni :)
sok sikert. -
Dean Winchester #22842
-
Dean Winchester #22841 ja igen 6.kérdésnél gondoltam ,hogy sokan kellerman-t és avocadot fogják keverni :)
avocado teljes nevét csak 1szer vagy max.2szer hallhattuk hiszen tweener akarta avocadonak szólítani de az "öreg" nem engedte neki és kérte h a teljes nevén szólítsa.
Kellermannak az igazi nevét meg először Quinn-kaparta fel a kútnak a falára mivel kellerman ölte meg és így állt bosszút a halála után. Majd tudjuk L.J. kinyomozta h hol lakik...stb
az összesített állás-t is mindjárt adom.
exTrem-nek a kvízét nemtudom elfogadni mert ő rekord idő alatt érte el a maga 10 pontját ,szóval bocs.
NoName,Quantumleap,Suffering,geo 3 perc alatt kitöltötte és aránylag sok pontot értek el így ők 3an kapnak +1 pontot mivel
BB7,akyyy meg majd dupla idő alatt töltötték ki.
-
Quantumleap #22840 És a kitöltők eredményei?:) -
Dean Winchester #22839
Prison Break - 1.évad - 1.forduló helyes megfejtései
1. kérdés -
Ide írd be az SG-s nicked!
xxxxxxxx
2. kérdés -
Honnan jött Michael Scofild-nak azaz ötlete,hogy magára tetováltassa a börtön tervrajzát?
egy pizzafutár hozott neki kaját és rajta látta meg
123456
3. kérdés -
Hogy hívják a Fox River börtönigazgatóját ?
Henry Pope
1
4. kérdés -
Hogy hívják Scofied első feleségét ?
Nika Volek
12345
5. kérdés -
Párosítsd össze !
C-Note - Benjamin Miles Franklin:
Paul Kellerman - Owen Kravecki
Tweener - David Apolskis
Haywire - Charles Patoshik
Charles Westmoreland - D. B. Cooper
Avocado - Balz-Johnson
6. kérdés -
Ki mondta (1p) és mit jelent ?(1p) "Neuroanatómiai károsodás zavarja a retikuláris aktiválási rendszeremet"
Haywire - sosem alszik
12345678
7. kérdés -
Ki Paul Kellerman társa?
Daniel (Hale)
1
8. kérdés -
Melyik városban kapták el Philly Falzone-t?(Scofield azt hazudta,hogy ott találhatja meg Otto Fibonacci-t)
Kanada
1234567
9. kérdés -
Veronica és Nick Savrin hol várta LJ-t?
New Glarus
123456
10. kérdés -
Hányas szobában várta Kellerman és társa Quinn-t?
2179
1 2 3
-
Dean Winchester #22838 mehet a 2.forduló !
Sok sikert :)
kvíz kitöltési idő legyen 4 perces határidő.
ez alatt simán kilehet tölteni :)
mindjárt rakom az 1.forduló helyes megfejtéseit képekkel ilusztrálva :D egynémely kép nekem felettéb tetszik.
6.kérdés képei meg különös képp.
Sztem ha meglátjátok a képet egyből eszetekbe fog jutni a helyes válasz :D és rácsodálkoztok milyen egyszerü is volt. Volt aki tudta h ki mondta de arra akarsz válaszolni,hogy miért pedig a kérdés az volt h mit jelent :)
Ki mondta (1p) és mit jelent ?(1p) "Neuroanatómiai károsodás zavarja a retikuláris aktiválási rendszeremet"
Haywire - sosem alszik
volt aki elég szép válaszokat adott de a párosítós résznél meg egy karakterhez két nevet is rakott és két helyre is.
4.kérdésnél h ki volt sco 1.felesége volt aki tudta a teljes nevét de volt aki csak Nika-t írt ő kapott fél pontot.
olyan kérdés viszont nem születet amelyre senkise tudott volna válaszolni. például a 8as kérdésre is csak 1 ember tudott válaszolni :)
Melyik városban kapták el Philly Falzone-t?(Scofield azt hazudta,hogy ott találhatja meg Otto Fibonacci-t)
Kanada a megfejtés itt a csalókat az volt h fibonacci konkrétan kansas-ban volt és ezzel lehetett összekeverni. -
Dean Winchester #22837 több személyre gondoltam de rohadt kevesen :S
6+1 -
#22836 hányan töltötték ki? -
Dean Winchester #22835 mivel nincs már ember aki kitölse a kvízt így holnap estefele beteszem a 2.fordulót ha nem gond !
Az első forduló eredményei már megvannak, a 2.forduló kérdései is kész vannak ,csak gondoltam 1 napot még várunk hátha valaki előbukkan. -
Dean Winchester #22834 hát a max 15 ből nem egy embernek sikerült 11 pontot gyűjtenie :) és egyiknek meg a párosítás miatt ment el 2 ami sztem meg a legkönyebb.
persze van ahol tippelni kell ott jön a szerencsefaktor :D
ja kitöltötted :D de úgy kérdem h rendes nicket irtál vagy nem?(mert r*h*dt*nyád nick-el vki töltött meg ehhez hasonlóval :S
ja am én is kitöltöttem és 1.34 min alatt sikerült ,de ugy h mindenhova irtam egyből :) szóval ha az ember gondolkozik 3 másodpercet kérdésenként akkor siman megoldható. de a 2.fordulóra lehet több időt adok.(azért az se mind1 milyen nehéz a kérdés ) -
#22833 #22829: persze mer ezt az egészet lehet tudni fejből mi?:D ahhoz eléggé nagy fannak kell lenni. :D
#22830: megnéztem. végignyomkottma majd elkültem. engem igazándiból nem érdekell.
de kiváncisvoltam miért mondják hogy nem megy 2 perc alatt. szerintem simán megoldható egy 9-10 kérdéses teszt 2 perc alatt. persze nem jut idő guglizásra. tudni kell :D
-
Dean Winchester #22832 2,34 -
Suffering #22831 kitöltöttem, fogalmam sincs h sikerült e 2 perc alatt. meg tudod mondani nekem? -
Dean Winchester #22830 tuti kitöltötted? a végén a finishre rámentél? csak mert az eredményt nem kaptam meg. -
#22829 csalni nem ér! -
#22828 illetve bocs. a 2perc elegendő rá. -
#22827 well a teszt kb 5perc alatt megoldhato ha tudod a válaszokat és nem googlezol :D -
Dean Winchester #22826 2évad első 6 percet nézzétek már meg.
futnak link átmegy a vonat előtt.
sucre és sco felugrik a vonatra van olyan kép aztán h sucre nyujtja a kezét sconak
bellick lő egyet azt mit látunk? linc van a vonaton. ezmekkora hiba már :D -
Dean Winchester #22825 10,8 min , elég rendesen kifutottál :)
NoName.: Látom kitetted a banner alá, thx -
#22824 kitöltöttem de a 2 percből kifutottam :D -
Dean Winchester #22823 hát azt nagyon kis ideig lehet nézni és sztem is többség ezt az apróságot észre se veszi :D
huh srácok eddig szinte mindenki túllépte a 2 perces határidőt a végén majd találunk erre valami megoldást!
-
Quantumleap #22822 Kitöltöttem. -
#22821 (mikor a kvíz végén rákattintottál a gombra) -.- -
#22820 és mikor van vége? -
#22819 két perc :P és nem! Miután rákattintottál a link alatt a Start gombra, attól fogva 2 perc. -
#22818 22:00-tről zámit a hét perc? -
#22817 Ugye, szerintem én se fértem bele... -
#22816 Az utolsóról fingom se volt! :D -
#22815 kész!
Az utolsó kérdés azért odabasz! Szerintem erre nem elég a 2 perc! -
Dean Winchester #22814 természetesen minden helyes válasz 1 pontot ér -
Dean Winchester #22813 1.forduló
remélem mindenki becsületesen fogja kitölteni , hiszen ez egy játék :)
a kvíz kitöltésének határideje 2 perc!
minden kérdés csakis az első évadból származik,tehát nem kell komplikálni semmit!
ha vki kitölti kérném itt jelezze már legyen oly kedves.
a legelső kérdés ami nem is kérdés.:
Ide írd be az SG-s nicked!
--- ez mindenkinél más és más :)
ha vkinek vmi kérdéssel problémája adódik kérem privátban tegye mert ha itt elhangzik egy-egy kérdés konkrétan akkor az már nem fog a meglepetés erejével hatni!
Végül, sok sikert!
szerk.: remélem nem lett annyira gáz a kvíz :)
a további fordulókban tervezek képes kérdést is betenni. -
Dean Winchester #22812 lehet holnap adom oda mert a végét nem sikerült megcsinálni,hogy fasza legyen :(