NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
tegnap raktam ossze oket:
Gallardo (semmi tuning megis tok zsir uttartas es fasza a hangja.. nagyon jo auto)
SL (Black Knight)
-
nemtom..lehet nalam van a problema de az osszes vinyl annyira pixeles hogy az mar hanyadek...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
respect to the man in the ice cream van
vegsebesseg 337 km/h... van meg mit tuningolni.. mindenbol hatravan meg egy tuninglehetoseg...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Fullos az összes statja!
olyan 380 környékén van a vége
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
de van benen vmi!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én majdnem mindet eddíg, pedíg nem is akartam nagyon...
mindíg a ?-es bonusoknál a 2. ra nyomtam, azt meglett, meg egy kis motrottuning, azt kész... mindíg bejött egy kivételével az elsõt nem nyertem meg, hanem 20rongyot adott...
Undergroundokban megszoktuk már a 400+ km/h-s végsebességet,meg az alig eltérõ menettulajdonságú autókat!😄
Ez nemsemmi...
Gondolkodj...
Tudom hogy nem egy szim a game, de ez azért durva lenne...
össz-vissz 2 autóm volt karrierben...supra meg egy elnyert corvette