5403
  • Delac
    Mert pl az Elise/RX-8 10 ezres skálán mozog, és mire az automata váltó beteszi 2-sbe megöregszem. Ezekkel rendőrözni elég gáz, főleg ha jön a kamikaze Jeep. Esetleg a szentelt nitro segíthet.
  • Delac
    911 Turbo milyen fordulattartományon müködig??
    A murci-ét lehet látni lentebb, csak hogy legyen mihez viszonyítani.
  • OrioN the S
    :D
  • DannyL
    Iszonyatosan Furious Attó?
  • DannyL
    Különben szerintem baromira eltérő lehet, hogy ki melyik géppel tud gyors lenni. Nekem a Murcialago alulkormányzott, bár tényleg gyors nagyon. A Corvette is túl nyugtalan volt nekem. Az A4 a végén már nem volt versenyképes. A MCLAren Mercinek csak a hangja jó, de egy darab kula. Én a Porsche 911 turbo-ban találtam meg a vezetési stílusomhoz megfelelő járgányt. Egyébként a MyCars-ban ki tudod próbálni az összeset csak építeni kell egyet. ;)
  • OrioN the S
    IFA
  • DannyL
    Porsche 911 turbo :)
  • DannyL
    köszi! :)
  • The FlashBack
    hát nem:)

• 12346
    nem kell ehhez kockának lenni
  • név
    ja bocs nem lógok éjjel nappal a neten
  • The FlashBack
    oda van írva:)

jobb alsó sarok: "válasz...."
    welcome to the younger club:)
  • név
    ezt kinek montad: "ezek szerint te sem láttál még autót közelről" ?
  • The FlashBack
    szerntem a murciélago a legjobb verda, de azért a FordGT, se rossz:)
    Na meg a porsche:)
  • 12346
    egyébként konzolon banánnal tényleg játszhatóbb ez, mint gépen akármivel. pc-n katasztrófa:) de ebben megint vényóc iz da beszt^^
  • scorpeeon
    hát, nekem van Murciélago-m sztem nagyon megy. a Porsche nekem annyira nem tetszik mint a Murciélago, de azért maadt 700000feleslegem, lehet hogy veszek egy olyat is :D
  • 12346
    ezek szerint te sem láttál még autót közelről:/ újabb tuning szakértő:D
  • név
    mindegy melyiket veszed meg mert a qrva kecsup miatt úgy is behoznak minden addig megszerzett előnyt a köcsögök
  • uHs Gerzson
    Majd belinkelem a kicsikéket de dolgom van
  • geri15
    áz!
  • Delac
    A Murci-n gondolkodtam én is, de itt lentebb írták, hogy a Porsche Turbo 'odatevős'.
  • OrioN the S
    Lada 2107!!!
  • scorpeeon
    Murciélago :D
  • Delac
    Még egy kocsira valom lesz, tudnátok tanácsot adni, hogy melyiket érdemes Razor előtt még beszerezni/tápolni.
    Eddig már van:
    Gallardo, Elise, Aston, Mustang, Ford GT.
    Elöre köszi
  • The FlashBack
    nem vagy egyedül, azt télleg jól eltalálták:)
    és még melyik a kedvenced?
  • Borg
    Azt az idióta scriptet ezesetben redline-nak hívják, vagyis a motorja nem tud többet forogni ;)
  • uHs Gerzson
    Én mind a 911 Turboba és a carrera S szerelmes vagyok De a carrera S-hangja és megbabonázotígy azzal szoktam szagatni az aszfaltot
  • The FlashBack
    gyönyörű járgány:) grat:)
  • RelakSfromhome
    Nekem a Diablo jön be
  • scorpeeon
    hát, arról sajna nincs :D maradjunk annyiban hogy nem tartottam sokáig a sebességet :D
  • DannyL
    Az előtted lévő kanyarba érkezésről nincs screenshot-od?
  • scorpeeon

hát nekem ennyi a rekordom... de az a szomorú tapasztalat, hogy ennél nem is lehet több (legalábbis ezzel a kocsival), eddig (397ig elmegy simán egy kisebb egyenes szakaszon is, azon a ponton meg nem megy tovább, gondolom beleírtak egy ócska scriptet ami meggátolja hogy túl irreális legyen a sebesség... így viszont szvsz még irreálisabb lett! simán gyorsulok 397ig, ott meg hirtelen megáll és 396-397 között vibrál?? nevetséges!
  • DannyL
    Asztakurva! Volt már nekem Murcialagom, Corvettem, meg McLaren Mercim, de ez a Porsche az összeset veri totálba. Egyszerre stabil, fordulékony és kurva gyors. A Razor kihívása előtti sprintversenyeken az összes lámát agyonvertem vele csúfosan (kb 5-10 mp), mindezt úgy hogy még csak a gyári turbó van benne mert abból még nem volt pénzem a legjobbra. :) Álmaim autója, ezzel fogom elpicsázni Razort. :DDD
  • DannyL
    A 911 turbó eszméletlen komoly a kanyarokban. Nameg azért a 360-as eddigi végsebesség se rossz. :)

• Delac
    A Mustang azért tűnik nagynak a játékban, mert alapból mindenki tesz rá bodykit-t.
    Csak vessétek össze egy bolti példánnyal.
  • Falconer
    Ez most a legujabb gépem:
  • Sland
  • cement
    pár hood meg néhány fajin kocsi de majd meglátod ha végigviszed.
  • Danee
    lol :D ezen a kéepn télleg nem tünik nagynak, lehet h télleg nem ugyanarrol a tipusrol beszélünk :) (ezt a képet neten találtam)
  • DannyL
    Ja tényleg kicsi bocs!