5403
-
Delac #2309 Mert pl az Elise/RX-8 10 ezres skálán mozog, és mire az automata váltó beteszi 2-sbe megöregszem. Ezekkel rendőrözni elég gáz, főleg ha jön a kamikaze Jeep. Esetleg a szentelt nitro segíthet. -
Delac #2308 911 Turbo milyen fordulattartományon müködig??
A murci-ét lehet látni lentebb, csak hogy legyen mihez viszonyítani. -
#2307 :D -
#2306 Iszonyatosan Furious Attó? -
#2305 Különben szerintem baromira eltérő lehet, hogy ki melyik géppel tud gyors lenni. Nekem a Murcialago alulkormányzott, bár tényleg gyors nagyon. A Corvette is túl nyugtalan volt nekem. Az A4 a végén már nem volt versenyképes. A MCLAren Mercinek csak a hangja jó, de egy darab kula. Én a Porsche 911 turbo-ban találtam meg a vezetési stílusomhoz megfelelő járgányt. Egyébként a MyCars-ban ki tudod próbálni az összeset csak építeni kell egyet. ;) -
#2304 IFA -
#2303 Porsche 911 turbo :) -
#2302 köszi! :) -
#2301 hát nem:)
-
#2300 nem kell ehhez kockának lenni -
#2299 ja bocs nem lógok éjjel nappal a neten -
#2298 oda van írva:)
jobb alsó sarok: "válasz...."
welcome to the younger club:)
-
#2297 ezt kinek montad: "ezek szerint te sem láttál még autót közelről" ? -
#2296 szerntem a murciélago a legjobb verda, de azért a FordGT, se rossz:)
Na meg a porsche:)
-
#2295 egyébként konzolon banánnal tényleg játszhatóbb ez, mint gépen akármivel. pc-n katasztrófa:) de ebben megint vényóc iz da beszt^^ -
#2294 hát, nekem van Murciélago-m sztem nagyon megy. a Porsche nekem annyira nem tetszik mint a Murciélago, de azért maadt 700000feleslegem, lehet hogy veszek egy olyat is :D -
#2293 ezek szerint te sem láttál még autót közelről:/ újabb tuning szakértő:D -
#2292 mindegy melyiket veszed meg mert a qrva kecsup miatt úgy is behoznak minden addig megszerzett előnyt a köcsögök -
#2291 Majd belinkelem a kicsikéket de dolgom van -
#2290 áz! -
Delac #2289 A Murci-n gondolkodtam én is, de itt lentebb írták, hogy a Porsche Turbo 'odatevős'. -
#2288 Lada 2107!!! -
#2287 Murciélago :D -
Delac #2286 Még egy kocsira valom lesz, tudnátok tanácsot adni, hogy melyiket érdemes Razor előtt még beszerezni/tápolni.
Eddig már van:
Gallardo, Elise, Aston, Mustang, Ford GT.
Elöre köszi -
#2285 nem vagy egyedül, azt télleg jól eltalálták:)
és még melyik a kedvenced?
-
Borg #2284 Azt az idióta scriptet ezesetben redline-nak hívják, vagyis a motorja nem tud többet forogni ;) -
#2283 Én mind a 911 Turboba és a carrera S szerelmes vagyok De a carrera S-hangja és megbabonázotígy azzal szoktam szagatni az aszfaltot -
#2282 gyönyörű járgány:) grat:)
-
#2281 Nekem a Diablo jön be -
#2280 hát, arról sajna nincs :D maradjunk annyiban hogy nem tartottam sokáig a sebességet :D -
#2279 Az előtted lévő kanyarba érkezésről nincs screenshot-od? -
hát nekem ennyi a rekordom... de az a szomorú tapasztalat, hogy ennél nem is lehet több (legalábbis ezzel a kocsival), eddig (397ig elmegy simán egy kisebb egyenes szakaszon is, azon a ponton meg nem megy tovább, gondolom beleírtak egy ócska scriptet ami meggátolja hogy túl irreális legyen a sebesség... így viszont szvsz még irreálisabb lett! simán gyorsulok 397ig, ott meg hirtelen megáll és 396-397 között vibrál?? nevetséges! -
#2277 Asztakurva! Volt már nekem Murcialagom, Corvettem, meg McLaren Mercim, de ez a Porsche az összeset veri totálba. Egyszerre stabil, fordulékony és kurva gyors. A Razor kihívása előtti sprintversenyeken az összes lámát agyonvertem vele csúfosan (kb 5-10 mp), mindezt úgy hogy még csak a gyári turbó van benne mert abból még nem volt pénzem a legjobbra. :) Álmaim autója, ezzel fogom elpicsázni Razort. :DDD -
#2276 A 911 turbó eszméletlen komoly a kanyarokban. Nameg azért a 360-as eddigi végsebesség se rossz. :)
-
Delac #2275 A Mustang azért tűnik nagynak a játékban, mert alapból mindenki tesz rá bodykit-t.
Csak vessétek össze egy bolti példánnyal. -
#2274 Ez most a legujabb gépem:
-
#2273 -
#2272 pár hood meg néhány fajin kocsi de majd meglátod ha végigviszed. -
#2271 lol :D ezen a kéepn télleg nem tünik nagynak, lehet h télleg nem ugyanarrol a tipusrol beszélünk :) (ezt a képet neten találtam) -
#2270 Ja tényleg kicsi bocs!