NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
örülök h teccik, bar nekem a caymanom a kedvencem
itt a többi nem carrieres kocsimbol par:

Mercedes CLK500

Lamborghini Gallardo

Lamborghini Murciélago

Renault Clio V6

Mercedes SL500

respect to the man in the ice cream van

Dave000
Hát haver, iszonyatosan jók a szín összeállítások, az Astonon beszartam, nagyon faszán néz ki!!!!!!!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

OrioN the S
AnyáD! Az Astonod naon páva 😮 <#wow2><#guluszem1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Truck Driver001
😊)))))

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

12346
nah végre.. ezek azért nem rosszak. te vagy az egyik, akinek megengedném, hogy mutogassa a járgányát😄

cement
Carrieres autóim

Porsche Cayman

Porsche Carrera GT

Dodge Viper

Aston Martin DB9

Fenrir
nem találta a kérdõjelet

A halál csupán a kezdet...

És a két utolsó sereghajtó, szigoruan szolidan 😊

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

JohnnySmith
Mit akarsz letõlteni?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

igen nem
le lehet tölteni
XenonIceX
a Galardo ténleg gyönyörû

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Tibor
gallardoról elõször a ferrari jutott eszembe, de nagyon jók

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

The FlashBack
nah ez már valami😊:d naon szép😊 gratulálok😊

The FlashBack
tecci😊

The FlashBack
van különbség... de azért szép😊

The FlashBack
ott van😊 :Ð nagyon állat:Ð

The FlashBack
remélem is😊

CSOCSO
nyah itt van ket masik amit karrieren kivul apolgatok:

tegnap raktam ossze oket:

Gallardo (semmi tuning megis tok zsir uttartas es fasza a hangja.. nagyon jo auto)

SL (Black Knight)

DJ Skyline
nekem nem tetszik ez a body kitt,de amúgy joak!😊

DJ Skyline
szerintem mindenkinél pixeles! nálam is olyan

CSOCSO
ehh.. koszike a dicsereteket😄 igyekszem😄
-
nemtom..lehet nalam van a problema de az osszes vinyl annyira pixeles hogy az mar hanyadek...
Gabesz amd64
Ez az Én gépsárkányom:

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Impreza

FOXX supreme
A suprák közül eddig ez a legszebb...grat! <#worship><#eljen>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

KG21
régi jól bevált piros fekete Supra. Ismét a tiéd a legszebb eddig valóban <#eljen>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

cement
csocso a suprabajnok😄 ez télleg ott van, supraban nem lattam jobbat de nem is nagyon fogok sztem. majd ha lesz idom berakom az en kocsijaimat is

http://teddike.freeblog.hu

CSOCSO
vedd ki a HT-t a video beallitasokbol es lesznek szinei is a jateknak (legalso opciot tedd low ra a video beallitasoknak)
CSOCSO
A Supram:

vegsebesseg 337 km/h... van meg mit tuningolni.. mindenbol hatravan meg egy tuninglehetoseg...
Meg akkor már a porsche-t is.

Az a baj hogy a piros szín az nagyon gány. Nincs olyan igazi tûz piros szin.

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

KG21
na itt van. Én úgy vagyok ezekkel az európai verdákkal, hogy nem illik rájuk a sok díszítés, azt meghagyom a japán gyártmányoknak, azokhoz valahogy jobban passzol.

KG21
nemtom ki hogy van vele, de én a felnit sosem színezem, csak a fekete, szürke és ezek árnyalatait veszi csak be az izlésem. Amúgy megvan a porsche, most nyertem el egy burzsujtól 😄 mingyá rakok képet, kicsit konszolidáltam, mert idétlen volt 😊

FOXX supreme
Hát....ez így???? viszont fordítva nagyon szuper lenne szerintem! próbáld ki úgy!

12346
<#wilting>

A megszokott színkompozíció. Nem tudom de ez így csodálatos 😊

FOXX supreme
A legújabb szörnyeteg a garázsbõl...iszonyat hogy megy TUNING NÉLKÜL!!!! és az a hang!! nem is tudom mihez hasonlítani...Super!!!! 330-at megy nekem alap kocsi...eddig még nem volt zsém motor piszkálásra, de már most elégedett vagyok...egy a baj, hogy egyszerûen már nincs szín, nemtudok mit adni neki, na mindegy egyenlõre ez lesz...

Carlos
Én még mindig a Golf-fal verem a bandát!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Újabb PinkSLip áldozat (BL #3):

Þór vígi þessi rúnar

MikX
Nekem most van ugye a gallardo, azzal megyek asszem már végig
Fullos az összes statja!
olyan 380 környékén van a vége

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
én nem is akartam nagyon elnyerni...akkor meg az van,hogy nem tudom,hogy mivel is menjek...inkább egy autóra összpontosítottam...

MikX
Jaja, de az inkább a catch up-nak tudható be, vagy mittomén...
de van benen vmi!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
csak 1-et nyertél el?
Én majdnem mindet eddíg, pedíg nem is akartam nagyon...
mindíg a ?-es bonusoknál a 2. ra nyomtam, azt meglett, meg egy kis motrottuning, azt kész... mindíg bejött egy kivételével az elsõt nem nyertem meg, hanem 20rongyot adott...

DJ Skyline
végülis érthetõ!😊
Undergroundokban megszoktuk már a 400+ km/h-s végsebességet,meg az alig eltérõ menettulajdonságú autókat!😄

MikX
Ezen te csodálkozol?
Ez nemsemmi...
Gondolkodj...
Tudom hogy nem egy szim a game, de ez azért durva lenne...

DJ Skyline
én nem is csodálkozok,ha egy Golf nem veri le a Lambot!😄DD
össz-vissz 2 autóm volt karrierben...supra meg egy elnyert corvette

voxom

voxom
CSak saját tapasztalatból beszéltem a golfot hiába tuningoltam fulra nem ment úgy mint egy alap lamborgini mur. muszály volt ha végig akrtam vinni a játékot