NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
Ezzel meg közértbe járok<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Voila!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

FOXX supreme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Speedbreaker
EZ KURVA JÓ!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

The FlashBack
egyetértek! fõleg a Lambok, a mercik meg a porschék!:Ð

kesenyi
Kurva szépek a kocsik! Gratula mindenkinek!

...:::kesenyi:::...

geri15
Végre megvan!!! <#nyes><#nyes> Nem volt semmi az uccsó üldözés, de azt is letudva végre enyém a bömös <#vigyor> Lehet hogy egy gallardo, vagy SL merci jobb nála de ez übereli mindet!!

<#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Evogordon
Itt van a carrera s-em

FOXX supreme
Így is õ a MOST WANTED...

12346
a golf meg a punto nem is rossz. nem tom mér raknak rá az autókra minden szart, ha kell ha nem..😊 porsche gt-re szárnyak pl:S. meg lambikra, porchékre tetõbeömlõk, szintén boing szárny hegyek, + ízléstelen festés, miegymás. szánalom. de ez a két bringa jó lett😊 granulátum.

Dave000
ez a BMW gyári erejével sem marad le sokkal a többi verdától, ez kapna olyan tuningot mint a többi... hááát... 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

FOXX supreme
Az én számomra ebben a játékba nincs jobb kocsi.....😊

DJ Skyline
mondjuk az tény,hogy a rommá tuningolt suprám übereli a verdát,de szvsz ha tuningolható lenne a bömös is,akkor abból is szép dolgokat lehetne elõcsalogatni!😄

ScanaiFan
Nah megvettem a Porsche-t is... ez van megtetszett😛

Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert ők rendesek!

KRi2

lll l ll lllll l lll ll

Nemtom mi olyan nagy szám ezen a 10 éves M3-ason a játékban. 1000x jobb autók vannak benne ennél.
DJ Skyline
nem lehet,CSAK kasztnit festeni,és matricázni

cement
fekete felnivel kiprobalnam, sztem jobban mutatna de nagyon jo

respect to the man in the ice cream van

FOXX supreme
Egyszerûen maga a tökéletesség!<#worship><#worship><#worship><#eljen>

DJ Skyline
a mester!<#worship>

FOXX supreme
Itt van hálistennek.........megérkezett közénk!

DJ Skyline
elsõ 3 nem az esetem(mármint autó,és nem mint kivitelezés!😊
korvett nem rossz,mazda meg elég vad lett,annak ellenére,hogy nem tetszik az RX-8!<#eljen>😄

cement
Fiat Punto GT

Volkswagen Golf GTi

Lotus Elise

Chevrolet Corvette C6

Mazda RX-8

fistin
ez se rossz!!! 😊

cement
ezekrõl senkinek semmi?

ha letöltök egy mentést akkor felülírja az én mentésemen???

DJ Skyline
de k@k@ az árnyék az alsó képen!😄DD
ha kikapcsolod nem lesz ilyen ronda

streeter
Ez is két pillanatkép

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Fasza képek nagyon tetszenek <#eljen>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

hi all!!!
amikor felakarom nyomni a képet ide akkor azt írja ki hogy max. 20 kb lehet.

hogy lehet lekicsinyiteni???

Magnumrolcsi
<#vigyor5>

fistin
egy pár saját készítésû kép 😊

mmm... szerintem elég lenne max 2 kép is 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

streeter
Jah a színek tényleg nem a legjobbak. Én merci fan vagyok, de nem tetszik 😄

Magnumrolcsi
Énis arra gondoltam. Meg a matricákra.

DJ Skyline
szvsz csak a színe a nem jó...

Magnumrolcsi
Ízlések és pofonok.
Szerintem gagyi.

UnknownAsshole
VÉLEMÉNYT KÉREK !!!!!!!

Dave000
Sajna külsõleg csak ilyen body kit-eket lehet rakni, külön nincs hogy kipuf, meg lámpa stb. és mindegyik boltban van minden.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

DJ Skyline
ez a ford így tökre hasonlít a porsche "mody dick"-re!😄

Bandi 18
menj be az NFSMW topikba és a FAQ-ban megtalálod a választ

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

skacok plz!!!! hol kell a mp/h-t átálitani km/hra????plzz...
streeter
Itt van 2 verdám.

SLR Merci.

És egy GT40 eredeti színekkel 😊

császtok!! figy hol kell a mph-t átálitani kmh hra???
CoolStuff
Na, itt vannak a mostani verdáim:

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Rohamsisak
Köszi! És az lenne még kérdésem hogy olyanokat mint pl.:fényszóró, tükrök, kipufogók- lehet majd tuningolni? Mert igaz hogy még csak 30% körül vagyok de érdekelne! És itt is úgy van mint ug2-ben hogy nem minden performance boltban van minden?-mert ott volt olyan hogy pl a legmagasabb szintû turbó csak az utolsó városrész utolsó boltjában volt, akkor is ha minden boltot megtaláltam!

FOXX supreme
Na...Végleges verzió...Ez jobban megy extra cuccok nélkül mint a extrás full gallardom...és az a vonyító hang....felbecsûlhetetlen!!!!😄DD

Dave000
bármelyik kocsival végig tudod vinni a játékot, így válasz az alapján, melyik tetszik jobban, melyik könnyebb irányítani neked stb.

Rohamsisak
Srácok! Hozzájutottam a 10.-versenyzõ porsche cayman-jához de már van egy rx-8-asom, szóval melyiket lenne érdemesebb erõsíteni? Mert eddig jo volt az rx8, de nem tom megéri-e még költeni rá vagy nyergeljek át a porsche-ra, estleg ha egyik se olyan jo akkor tudtok ajanlani egyet amit érdemes megvenni? Légyszi help, Köszi!