NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenonIceX

HI!
http://kalakalap.hu/mostwantedx/--- Ez a Link mit keres a FAQ-ban az oldal enyhén szólva szánalmas! Talán inkább ezt kéne: http://nfscentral.hu NFS Central
Valamint kéne ide egy Házigazda is.

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

tigeroo
term. nem :l
de 0 cashbe kerül
köszi

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

és akkor kapok helyette pénzt?

tigeroo
minden cuccnál a "stock"-ot választod😊
Jó reggelt!Lenne egy kérdésem hogy lehet eladni a tunning cuccokat az autóimról?

Ez a body kit teljesen tönkreteszi az A4 jókis morcos elejét...
tigeroo
jaja, hogy ne mentse el a "bustedet"😊)
legfeljebb nekigyürközök ujra..
nincs kedvem emgnyomni az x-et a jobb felsö sarokban akor alt+f4 és puff😊
The FlashBack
nah😊 megyez😊 egyébként szép😊
megmutassam az enyim?

alt+f4 azonnali kilépés

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

The FlashBack
Alt+F4?
ezt nem ismerem😞 mi ez?

tigeroo
lol!
egyébként amikor elkapnak nyomok egy Alt +F4-et

igaz van kép bonus strike-om, de legalább ha megmaradna a milestone...:l
The FlashBack
nem vagy egyedül... nekem tegnap ki kellett kapcsolnom mielõtt mehettem volna a bóltba új bill.ér😄

tigeroo
megcsináltam a milestoneokat.
megyek az autópályán, cooldown bekapcsolt, és egy levágóban megálltam..majdnem letelik, és a cooldown mérõ leáll, a térképen shol egy rendõr. köööszi...

aztán ugy kaptak el, hogy madmaxelt az RX-8 asom, egy rendõr orrába belementem, hiáb nitroztam, az mint a cövek megállt...
ehh eszem megáll ezeken a szar szkripteken.
The FlashBack
ez is jó meg van csinálva😊

The FlashBack
Szép verda😊

The FlashBack
A ford GT megh a gallardo viszi a prémet😊

tigeroo
(: ok
Gunner
csak igazoltalak 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

tigeroo
hátakkormeg? :p
Gunner
nem, nincsenek, csak elvétve egy kettõ lvl 2es, ja meg a gumi ultimate

tigeroo
ott má vannak lvl 3-as cuclik?
Gunner
Fura, én megnéztem mennyibe kerül egy performance tuning az alapról kb 35%-nál, 100 ruppónál többe nem került, nem hogy lvl 1-rõl kezdeni 😛

tigeroo
21%, a 11-es pink slipje

kár hogy két blacklistes között összeszedek 150K-t, abból 60,000 elmegy az új pinkslip perfomance tuningjára (pedig azon már vannak lvl1-es upgradek!!!)
RelakSfromhome
nem, mert élsimítás és rendes textzúraszûrés nélkül fotóztad, aztán még valami gagyi szûrõvel össze is nyomtad 😄 <#hehe><#vigyor1>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

pihi
Ford GT LM Race Car:
és a micsu lancer teccik szép..nekemis a kedvencem😄

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

MikX
na ezek senkinek sem tetszenek?

Jólvan, most besértõdtem ám! <#confused><#vigyor3>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pihi
hogy kell eladni a kocsit?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

MikX
passz, nekem van 9 ,de sztem lehet sok...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

David8
Career módban hány autód lehet összesen?
Annyi jó kocsi van. Remélem sok. 😊

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

RelakSfromhome
csak kár, hogy megfelelõ kék nincs matt színben 😞

Majd térhetek vissza a csillogáshoz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

MikX
Hali!
Ittvan néhány kép pár verdáról:

gallardo, nem valami csicsamicsa kívülrõl, de nem is néz ki jól matricázva!

Ford GT LM Race Car:

Ford GT40 Race Car:

Dodge Viper Race Car:

Ez a merci meg ezzel chrom színnell tökéletes szvsz:

Ez a nagy kedvencem:

Shep
Hát engem minden gameban idegesít, itt meg fõleg. Haverom meg odáig van hogy ú-á nagy jó meg hogy olyan mint a filmben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CoolStuff
Ez RelakStyle!😊))))

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

RelakSfromhome
Berakom a gépeimet jelenleg:
Golf:

RX-8 (ahogy még a ringyótól elnyertem, csak performance tuningon volt)

A suprát meg nem használom, majd ha adódik helyzet, eladom 😊

szevasztok van egy kis problémám,megtudjátok mondani hogy mit tegyek elolvastam a F.A.Q. könyvtárat azt irta hogy van crack a GAME COPY WORLD-õn és rámegyek a no cd file-ra és mikor leakarom tölteni feldob egy ablakot ahol csak számok meg jelek vannak hogy töltsem igy le a mini image file-t?
srácok tud valaki abban segiteni, hogy lehet-e tört szervert csinálni nfsmw gaméval? ezt ugy értem, hogy nekem van egy komoly szervergépem egy bizonyos internet szolgáltatonál 100mbit-es kapcsolatal és hogy arra a szervergépre hogyan tudnék nfsmw szervert csinálni, hogy oda tudjunk csatlakozni és játszani. (már van rajta F1 szerver és rFACTOR de kéne még egy nfsmw szerver is rá) elõre is köszi a segitséget
The FlashBack
így van😊

Hi.A BMWt nem lehet tuningolni?Mert én csak a Quick Raceban látom és ott is a bonusz autók között!
The FlashBack
betyár egy gép😊

The FlashBack
ahogy az az #1759-ben le van írva😊

The FlashBack
ya😊 erre van a carcamare nézd meg itt😊 ez megmondja neked (magyar nyelvû)

The FlashBack
ya... szerintem ügyes kis progi!

CoolStuff
Én is kilõttem... csak így nem érzem a sebességet... de jóval könnyebb a gém nélküle!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Szép darab... gyorsan eladom a Porsét és beszerzek már egy jó nagy Audit!😄

Shep
Na fene, most látom csak, hogy a szer motion blurt ki lehet lõni teljesen, ez kell nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CoolStuff
No igen... van aki abba a csoportba tartozik...<#ravasz1><#wilting>

Fenrir

A halál csupán a kezdet...