5403
  • [Walaki]D`Lair
    ezt az ízlést...
  • Borg
    A házigazda itt mától The FlashBack.
    Sok sikert, bár szvsz túl sok dolgod talán úgysem lesz :)
  • InfectedMann
    sztem szebb mint 1-2 utlra fos ronda szar hányadék amiket itt látva.
    Az enyémeknél is szebb :D
  • rezsofiz
    sztem geciszép ^^
  • Borg
    Nagyon csúnya autó, főleg ezzel a body kittel... dehát ízlések és pofonok.. :)
  • rezsofiz
    hood -.-
  • Magnumrolcsi
    Ez már nemis RX8!! Miaz az orrlyuk a motorház tetőn ?!
  • Sas6
    valaki nem tudja hogy ha a perfomance tuningban felviszunk mindent +-ig akkor a kocsink kicsit irányithatatlanná válik??
    Valaki válaszoljon pls. ha tud egy jo beállitást
  • rezsofiz
    rx8asom [imádja]

• Jancsika8
    nézdd meg az enyémet a galériába! :)
  • scorpeeon
    sztem is szar az aston martin. én amiket vettem: Supra, RX7, Murciélago, Carrera GT a többit mind elnyertem :D
  • KaBuTo666
    sehol:D
  • Falconer
    Ez #2476 hol agyoncicomázott?
  • KaBuTo666
    van má 100% mentés a skylineX embertöl:)
  • Borg
    Nekem is tetszett az autó, de miután megvettem, feltuningoltam nemgyőztem alt+f4-et nyomni, nehogy elmentse. Pénzkidobás, ami a teljesítményét illeti. Gallardóval szénné lehet verni, de még az A4-emmel is.
  • [Walaki]D`Lair
    Elvakult Aston fanatikus vagyok...:)

V12 power...:))
  • 87Norbi87
    Nem tom minek küldik be az autóik képeit az ilyen sufni tuningos izetlenek.Egy szép autó titka:Gyönyörü nagy alupapucs,ültetés.Szerintem.Ezeknél az agyoncicomázott szaroknál nincs undorítóbb.
  • Borg
    Felejtsd el, még mielőtt kidobnád rá a pénzt. Egyes képeken jól néz ki, de lószart sem tud az autó.
  • The FlashBack
    grat:)
  • [Walaki]D`Lair
    Hű most fogok venni Aston Martin DB9-et...JÁÜÉÁÁÁÁ!!!
  • The FlashBack
    egy 53%-osat
  • The FlashBack
    Már a másik topigba kaptál egyet!
  • szandrus
    Sziasztok. én 50%-nál járok az 5.-et kell lenyomni, a 3 fő verseny közül a speedtrap versenynél mindig kilép. Tudna valaki küldeni egy 50% körűli mentést?
  • The FlashBack
    nagyon állat:) teccik:)

• OrioN the S
  • eZo
    A legszebb autóm ! Na milyen ?

• DAVE23
    De szerintem a DRAG kicsit erösre sikeredett(magánvélemény)
  • BunDevil
    Aki weboldalam hasábjain is büszkélkedni akar verdájával, bátran keressen meg! :) Oldalam a FAQ linkjeiben is megtalálható! Nemsokára azt hiszem, úgyis frissítem az oldalt, egy ideje sajnos nem volt! Sokat vele a munka... Azért linkelek 1-et... NFS Most Wanted X Fenn van 3,5 gigánál több adat, ingyen, neked csak regisztrálás a dolgod, meg hogy véleményt írj a fórumba! Kérlek, ha töltesz az oldalról, csak 1 szálon tedd! Üdv...
  • DAVE23
    Azt szeretném megkérdezni hogy melyik autóba érdemes belefektetni 1 kevés összeget?:D és oda vissza alázni vele a gépet? 30% nal vok 3 nap alat szerintem egész jó :D
  • Borg
  • Magnumrolcsi
    Szép(nekem), és úgy megy mint egy "agyon cicomázott kocsi".

• InfectedMann
    luxus sportkocsi inkább :)
  • InfectedMann
    :D
    1 Nekem 1 a haveroknak :D

Jah ! Lambo átalakítva. Lent látható a kicserélt kép ahol az original volt !
  • scorpeeon
    sztem egy luxuskocsi nem néz ki jól túlfestve vagy túl part-tuningolva. a Porschemre ráfért egy Body kit+kis hood cucc, a Lambomba egy szolid spoiler és kész :D rossz nézni a kifestett agyontuningolt luxuskocsikat :D

• scorpeeon
    hát, Infected, el tudjuk képzelni, hogy mennyit foglal egy tömörítetlen kép a jóvoltadból :D
  • 12346
    rögtön 2? kell az asszonynak is, mi?
  • InfectedMann
    "minek a tetejére az a sörnyitó?"

Az olyan alkeszoknak mint én :D
  • 12346
    szóismétlés rula.
    +u
  • Magnumrolcsi
    OFF.
    Te mindenhol csak vitákat kezdesz, térj magadhoz.
  • 12346
    minek a tetejére az a sörnyitó?:/// mondjuk ezzel nem konkrétan téged akarlak toszogatni, hanem mindenkit. minden autóra rárak mindenki, lehetőleg jó nagyot belőle. az már lényegtelen, hogy sehogy sem illik a legtöbb mutogatott atóra.