5403
-
[Walaki]D`Lair #2509 ezt az ízlést... -
Borg #2508 A házigazda itt mától The FlashBack.
Sok sikert, bár szvsz túl sok dolgod talán úgysem lesz :) -
#2507 sztem szebb mint 1-2 utlra fos ronda szar hányadék amiket itt látva.
Az enyémeknél is szebb :D -
#2506 sztem geciszép ^^ -
Borg #2505 Nagyon csúnya autó, főleg ezzel a body kittel... dehát ízlések és pofonok.. :) -
#2504 hood -.- -
#2503 Ez már nemis RX8!! Miaz az orrlyuk a motorház tetőn ?! -
#2502 valaki nem tudja hogy ha a perfomance tuningban felviszunk mindent +-ig akkor a kocsink kicsit irányithatatlanná válik??
Valaki válaszoljon pls. ha tud egy jo beállitást -
#2501 rx8asom [imádja]
-
Jancsika8 #2500 nézdd meg az enyémet a galériába! :) -
#2499 sztem is szar az aston martin. én amiket vettem: Supra, RX7, Murciélago, Carrera GT a többit mind elnyertem :D -
KaBuTo666 #2498 sehol:D -
#2497 Ez #2476 hol agyoncicomázott? -
KaBuTo666 #2496 van má 100% mentés a skylineX embertöl:) -
Borg #2495 Nekem is tetszett az autó, de miután megvettem, feltuningoltam nemgyőztem alt+f4-et nyomni, nehogy elmentse. Pénzkidobás, ami a teljesítményét illeti. Gallardóval szénné lehet verni, de még az A4-emmel is. -
[Walaki]D`Lair #2494 Elvakult Aston fanatikus vagyok...:)
V12 power...:)) -
87Norbi87 #2493 Nem tom minek küldik be az autóik képeit az ilyen sufni tuningos izetlenek.Egy szép autó titka:Gyönyörü nagy alupapucs,ültetés.Szerintem.Ezeknél az agyoncicomázott szaroknál nincs undorítóbb. -
Borg #2492 Felejtsd el, még mielőtt kidobnád rá a pénzt. Egyes képeken jól néz ki, de lószart sem tud az autó. -
#2491 grat:)
-
[Walaki]D`Lair #2490 Hű most fogok venni Aston Martin DB9-et...JÁÜÉÁÁÁÁ!!! -
#2489 egy 53%-osat
-
#2488 Már a másik topigba kaptál egyet!
-
szandrus #2487 Sziasztok. én 50%-nál járok az 5.-et kell lenyomni, a 3 fő verseny közül a speedtrap versenynél mindig kilép. Tudna valaki küldeni egy 50% körűli mentést? -
#2486 nagyon állat:) teccik:)
-
#2485 -
#2484 A legszebb autóm ! Na milyen ?
-
#2483 De szerintem a DRAG kicsit erösre sikeredett(magánvélemény) -
BunDevil #2482 Aki weboldalam hasábjain is büszkélkedni akar verdájával, bátran keressen meg! :) Oldalam a FAQ linkjeiben is megtalálható! Nemsokára azt hiszem, úgyis frissítem az oldalt, egy ideje sajnos nem volt! Sokat vele a munka... Azért linkelek 1-et... NFS Most Wanted X Fenn van 3,5 gigánál több adat, ingyen, neked csak regisztrálás a dolgod, meg hogy véleményt írj a fórumba! Kérlek, ha töltesz az oldalról, csak 1 szálon tedd! Üdv... -
#2481 Azt szeretném megkérdezni hogy melyik autóba érdemes belefektetni 1 kevés összeget?:D és oda vissza alázni vele a gépet? 30% nal vok 3 nap alat szerintem egész jó :D -
Borg #2480 -
#2479 Szép(nekem), és úgy megy mint egy "agyon cicomázott kocsi".
-
#2478 luxus sportkocsi inkább :) -
#2477 :D
1 Nekem 1 a haveroknak :D
Jah ! Lambo átalakítva. Lent látható a kicserélt kép ahol az original volt ! -
#2476 sztem egy luxuskocsi nem néz ki jól túlfestve vagy túl part-tuningolva. a Porschemre ráfért egy Body kit+kis hood cucc, a Lambomba egy szolid spoiler és kész :D rossz nézni a kifestett agyontuningolt luxuskocsikat :D
-
#2475 hát, Infected, el tudjuk képzelni, hogy mennyit foglal egy tömörítetlen kép a jóvoltadból :D -
#2474 rögtön 2? kell az asszonynak is, mi? -
#2473 "minek a tetejére az a sörnyitó?"
Az olyan alkeszoknak mint én :D -
#2472 szóismétlés rula.
+u -
#2471 OFF.
Te mindenhol csak vitákat kezdesz, térj magadhoz.
-
#2470 minek a tetejére az a sörnyitó?:/// mondjuk ezzel nem konkrétan téged akarlak toszogatni, hanem mindenkit. minden autóra rárak mindenki, lehetőleg jó nagyot belőle. az már lényegtelen, hogy sehogy sem illik a legtöbb mutogatott atóra.