5403
-
[Walaki]D`Lair #2469 Az való neked...meg pedárda a hájas valagadba... -
#2468 -
[Walaki]D`Lair #2467 Mer ocsmány... -
#2466 nah írni sem tok :D tessék elnézni a helyesírási hibákat :D édességtúladagolásban szenvedek :D -
#2465 A Lambo-tó szedjem le a motorháztetőt? :D mé? :D sztem tök faja :D
De ha ennyire nem teccik megmutatom nektek anélkül is majd :D -
#2464 Valamé törölte az fw a tárhelyem :D nem tom mé pedig semmi illegális nem volt az ftp-n :D nah mindegy feltettem máshova a verdáim képét.
-
[Walaki]D`Lair #2463 Nézegessél kamionokat... -
Borg #2462 Nem tetszett neki a kritika, leszedte őket :) -
#2461 Csak nekem nem hozza be a képeket (#2452) ??? -
#2460 az meg a másik... :D -
Borg #2459 Onnan jön a lézer, tudod.. :P -
#2458 főleg, hogy ott nincs is motor, így teljesen felesleges -
#2457 motorháztető---->del
-
#2456 azt a rondaságot kapard le a motorháztetőröl -
[Walaki]D`Lair #2455 Hátulról elég jó, de az orra randa... -
#2454 ez nagyon állat:) nagyon nagyon szép:) grat:)
-
#2453 Oldschool Szgép. forewa :D
Én nem a gépre költök inkább. :D
Inkább zenélésre meg szórakozásra. :D
-
#2452 Nesze nektek JPEG ,,!,, ( - - ) ,,!,, Végre rászántam magamat és kicsit játszottam azt kicsit továbbjutottam.
Amúgy hozzáteszem, hogy a tömörítés miatt a kissebb (fájl)méretű képek sosem lesznek olyan minőségűek mint azok amik kevésbé vannak tömörítve. Elsem tudjátok képzelni mekkora lenne egy kép (fájl)mérete ha nem lenne összetömrítve. -
#2451 low graf 4eva -
#2450 ti aztán elvagytok egymással:) [adjad neki]
-
[Walaki]D`Lair #2449 Hát mert aztán miért nem? :) -
Dancso077 #2448 Sziasztok! Lenne egy nagy kérésem valaki nem tud nekem mentést küldeni úgy 40% körül vagy ha picit több az is jó! Ha lehet legyen egy sl 500 as mercis de ha nincs NEM BAJ!! Csak legyen meg a mentés mert nekem le lett formatálva a winchester! És nem maradtak meg a mentések! Szóval lécci segíts a [email protected] címre vagy a [email protected] címre lécci!!! Előre is köszi!
-
#2447 igazad van:) de ne hívjuk ide a modikat törölni... oké:) van így is elég dolguk:) -
#2446 összesen 6 db 2 megás kép - ez bizony 12 mega! ezt bizony egy átlagos 1 megabites kapcsolattal másfél perc behozni, egy modemessel meg fél óra! szóval légyszives kímélj meg a randa szar kocsijaid 2 megás képeitől! én összesen 2db 100kb-os képet tedtem be a Porsche Carrera GT-mről meg a Lamborghini Murciélago-mról is, ezek pedig kicsikét jobb kocsik mint a tieid :D kismilliószor -
Jancsika8 #2445 ezt szoktam én is
-
#2444 nemlehet! a bmp-ktől a f*sz kivan, a különbséget észre sem veszed, erre aztmondod hogy az nincs tömörtítve, azért jó? az a rohadt bmp megákat foglal és nem 1 van belőlük! ha tied lenne a világ legjobb kocsija, az sem érne meg ennyit! És ez attól nagyon messze van, és még finom voltam. -
#2443 lehet, winamp elindít, és berakod a zenét. Játék elindít, és abban meg lehalkítod a zenét. Kész is :P -
Jancsika8 #2442 őőőőőőőőő nem tudtam még, de az előző részekben sem
-
#2441 és zenét lehet berakni?? -
Jancsika8 #2440 mert még pici vagy hozzá! majd 80%-nál
-
#2439 és miért van az kb 17%-nál hogy ha megnyertem az egyik kocsit és nem tudok minden tuning dolgot belerakni? -
#2438 A játékba lehet zenéket berakni??
És ha igen melyik mappába kell bemásolni a zenét?? -
Jancsika8 #2437 annak nem! -
[Walaki]D`Lair #2436 Hőőő...konkurencia a kis Monaromnak:DDD -
Jancsika8 #2435 melyik ez?
-
#2434 ez jó:)
a többi nem:)
-
Jancsika8 #2433 na milyenek? Szarok?
-
Jancsika8 #2432 -