NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az elején kevesen vesznek ilyet, mert tuning nélkül nem egy nagy szám.
De néhány alapvetõ dolog után zsinórban nyerek vele mindent, a blacklisteket is tök könnyedén.
Ráadásul a rendõri kordonok áttörésére kiválóan alkalmas 😄 Öröm nézni, akkorát szoktak repülni tõle a keresztbenálló rendõrautók. Van lendülete 😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de eddig az összes autót elnyertem 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
megmutatom majd, csak még nincs lvl3-as festésem ^^,
most a 12#-est kell legyûrnöm (gyk: megnyílt a beach)
és eddig 2 autót szerkáltam😊
elsõt attól a csin si huan titõl (golf) elattam a puntót, és most a #13-as legyõzésével a supra😊)
bementem velük a bótba, uj festék rá ennyih..ja és perfomance tuning ^,^
FAQ----> cheat
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Ez a GEGEN NAZIS! aláírás poén...😛
D:
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)