NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézd meg az alább linkelt progiban. Arra van.
scorpeeon
hali! egy ideje már fullos Gallardom van, van félmillió feleslegem és megvehetném a Murciélago-t, csak elég drága, kb 250000 alapból + még a tuningja... akinek van az emgtudja mondani h mennyivel jobb mint a Gallardo?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

A car comparerre gondolsz? Az megvan, csak nem tettem bele a sajátomat.
The FlashBack
mindenre alkalmass legalábbis arra biztosan hogy megtudd mit tud a kocsid😄

The FlashBack
persze... ismered azt a kis progit? FAQ-ban benne van

Jó kis verda 😊 No nem csak külsõre.
Az elején kevesen vesznek ilyet, mert tuning nélkül nem egy nagy szám.
De néhány alapvetõ dolog után zsinórban nyerek vele mindent, a blacklisteket is tök könnyedén.
Ráadásul a rendõri kordonok áttörésére kiválóan alkalmas 😄 Öröm nézni, akkorát szoktak repülni tõle a keresztbenálló rendõrautók. Van lendülete 😊
The FlashBack
bazz😊 mindig megakad rajta a szemem!:o)

Én a Gallardora vagy a DB9-re gyúrok, már van 63 ezer fölös kessem 😊 Még egy blacklist asszem és megveszem valamelyiket.
FOXX supreme
Ezt a gallardot a 6. helyen nyertem, azóta csinálgatom, finomítom...ez a végleges!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Shep
Ja amúgy nekem így is tetszik, bár én csak a dodge/corvette/lambo miatt játszok a játékkal, de hát azok még odébb vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Semmi pláne nincs benne, csak nekem ez volt az elsõ elnyert kocsim, és ennek örömére tettem be, ja meg azért, mert pont ilyet akartam venni a szar supra helyett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The FlashBack
szép kocsi😊 van ízlésed

The FlashBack
szép ez a kocsi😊 õrültjól megpimpoltad😄

pihi
nem poén..max azoknak akik nem értik vagy nem tudják leforditani😄 vagy éppen fasiszták

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

pihi
mikor kaptad meg ezt a kocsit? vagyis ezeket az ujakat nem az alap 32 t?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

The FlashBack
mit szóltok a FAQ-hoz?

The FlashBack
igen..... mentsd el photoshoppan ott tucc állítani a méreten!

én is szeretnék felnyomni képet de azt írja ki a képfeltöltésnél hogy max.20 kbyte

The FlashBack
szépre sikerült😊

FOXX supreme
The Lamborghini Gallardo:

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

KG21
ebben mi a pláne? én is elnyertem, de azonnal szedtem le róla ezeket a lángokat, meg azt a ronda hátsó szárnyat

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ez cúna 😞

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

én most tartok a 10es srácnál (oké, nem vagyok túl sietõs 😄)

de eddig az összes autót elnyertem 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Shep

The FlashBack
fasza😊

matyi08
itt egy corvette:

The FlashBack
túlzás?!😊

CoolStuff
Télleg, itt nem is lehet lóvrájderkedni, mi?:S

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Az U1-ben volt egy faja elsõ kötény, ami hasonlított a szuprádon lévõre... de az gecijobbvót... na azt kár, hogy nem tették bele a gémbe... teccikérteni? D:

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Thx... mondjuk inkább úgy, hogy szolid!😊)

The FlashBack
ok... kíváncsi vagyok😊

tigeroo
majd megmutatom 😊
The FlashBack
de milyen az az "olyan szupra"?:Ð?

The FlashBack
ok....

tigeroo
fuh az underground 1-ben olyan suprát csináltam😊!
megmutatom majd, csak még nincs lvl3-as festésem ^^,
The FlashBack
a golf az nem rossz

tigeroo
2 órája ujrakezdtem a most wantedet, mert alig szereztem pink slippet😊)
most a 12#-est kell legyûrnöm (gyk: megnyílt a beach)
és eddig 2 autót szerkáltam😊

elsõt attól a csin si huan titõl (golf) elattam a puntót, és most a #13-as legyõzésével a supra😊)
bementem velük a bótba, uj festék rá ennyih..ja és perfomance tuning ^,^

The FlashBack
deh én tudom, hogy van!
FAQ----> cheat

nem tudja valaki van e már hozzá cheat?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

The FlashBack
Need For Speed Most Wanted CarCompare
egy nagyon hasznos kis progi😊

The FlashBack
szép😊

CoolStuff
😄D

Ez a GEGEN NAZIS! aláírás poén...😛
D:

pihi
144000 be került..a jobb matricára nemvolt lé majd leszedem de má nemjácottam vele kb 2 órája..😄

CoolStuff
A láng kivételével nagyon beszt!😊

Tibor
ugye szabályosan szerezted a suprával a bountyt?<#smile>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

pihi
h lehet nagyba?

pihi

CoolStuff
Hamar piacra akarták dobni, ezek meg biztos bugzottak még!😊

CoolStuff
Õ a mai: