NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem már csak a razor van vissza hál istennek!
Reeeal Maadrid!!!!
Belépsz a Quick Racebe, kiválasztod az a4 est azt ott van kiírva alatta, hogy mittom én hanyadik BlackListnél szerzed meg!
Ennek meg mi baja?
baazzz meeeg! ekkora faszfejeket mint itt néhéányan!!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Most szereztem meg a Porsche Cayman-t, hanyadik blacklist-esnek van az audi A4-e?? most jön a 9.
több mint ezer képet csináltam az MW-ben<#smile>#smile><#idiota>#idiota>
LAMBORGHINI THE BEST CAR
sírtok itt összevissza, te meg a 300 as neteddel fél perc alatt hozod be azért az munka....Nekem 2mbitem van és semmi sebességproblémám nincs, egyedül az szar ezekbe a nagyokba hogy kurvasokáig kell görgetni ha lejjebb akarsz olvasni:)
Srácok , még eléggé az elején vagyok. Hova kell menni, hogy tudjak valamit rakni a kocsira??
na mosmár immár a házigizda törölgessen szvs az összes 800x600-nál nagyobbat kapja ki a srácnak meg 1 db büntipontot rendeljen
300as netem van és fél perc míg bejön az oldal, nonszensz.
300as netem van és fél perc míg bejön az oldal, nonszensz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Gondoltam benézek hogy milyen gagyi hányinger tuningokat csináltok ebbe a fos játékba, és észrevettem ez a hsz-t. Hát az rx-7 igenis fasza járgány, aki ilyen igénytelen játékkal jáccik, és a viper faszomat imádja, az ne mondjon véleményt a kocsikról! Nem is értem minek raknak ennyi fasza autót egy ilyen fos játékba...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
hogy itt mennyi <#lama>#lama> van!!
akinek nem inge ne vegye magára!!!
<#falbav>#falbav>
akinek nem inge ne vegye magára!!!
<#falbav>#falbav>
Ne rakj be több ekkora képet!!! kapisíí?
Szerintetek melyik a kettõböl a jobb SL500 és melyik a kettõböl a jobb SLR
SL500 1:
SL500 2:
SLR MCLAREN 1:
SLR MCLAREN 2:

SL500 1:
SL500 2:
SLR MCLAREN 1:
SLR MCLAREN 2:

LAMBORGHINI THE BEST CAR
plz vki törölje ezeket a buzinagy képeket!!!
miért nem lehet csak linkeket?!
grat!
miért nem lehet csak linkeket?!
grat!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
mekkora bug!!!!!!!!!
az lambo,és az aston tükrözõdésén az ajtóknál az ajtó belseje látszik,nem a külseje,aminek kéne!:DDDD
az lambo,és az aston tükrözõdésén az ajtóknál az ajtó belseje látszik,nem a külseje,aminek kéne!:DDDD
Szétkaptad a topicot ecsém <#ejnye1>#ejnye1>
Légyszives legközelebb kissebb képeket rakj be.
Légyszives legközelebb kissebb képeket rakj be.
ehh eddig 800X600-ban nyomtam most átállítottam erre:
És ugyanúgy megy itt egy kép:

És ugyanúgy megy itt egy kép:

LAMBORGHINI THE BEST CAR
Nekem GF 6800 GT van es nalam is volt rozsaszin hater de felraktam a patchet es igy mar jo rakd fel te is a patchet talan az segit
Helló all
kellene egy kis segítség valami okbol kifolyólag "Rózsaszín" a játék háttere de csak a játék "városi" részében!!!
Mit tegyek hogy normálisan mûködjön???
Légyszi valaki segítsen!!!
[email protected]
kellene egy kis segítség valami okbol kifolyólag "Rózsaszín" a játék háttere de csak a játék "városi" részében!!!
Mit tegyek hogy normálisan mûködjön???
Légyszi valaki segítsen!!!
[email protected]
valaki tudna nekem olyan képet kuldeni ahol látszodnak a fák? mert kivancsi vagyok arra hogy másnál hogyan néznek ki a fák.
és mégis hol? ide kell reg
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!