NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítséget kérnék. Újra kéne telepítenem a gépet, de nem szeretném elveszíteni a jelenlegi állásomat az NFSMV-ban. A vinyóm 3 felé van particionálva és az E:-re van telepítve a progi. A segítséget elõre is köszönöm. Fapuma.
[email protected]<#wow2>#wow2>
Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék:
Kellene nekem az mw-bõl egy kép,Golf ötösrõl valami jó tuninglökössel világos színben,és kb ilyen szögben
Elõre is köszi annak,aki tud segíteni
a topighaldoklásra pedig annyit;
hogy a játék lefutota idejét, már csak egy két tízéves viszi...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
a tuningolás tényleg túl egyszerû! undergroundokban is ugyanez volt.. porsche unleashed ilyen szempontból a legjobb, és törés miatt is ász volt! bár ez más játék, szóval ha akarnánk rendõröket is meg ezt az élményt akkor töréssel meg túl nehéz lenne.. szal nehéz az ilyen sajnos!! de remélem következõben törni fog, vagy tuning lesz kicsit jobb, szal ujitás kéne!!😊 de porsche óta tényleg ez messze a legjobb!!
jo ez a banner!!
(ekkora képeket meg sztem ne tegyetek be mint az utóbbi pár darab...)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Eddig mind1iket végigjátszottam és ez tetszett a legjobban.
AVE NFS!
1. az cruise versenyekben mikor má jó gyorsvagyok akkor szinte lehetetlen egy fékezés vagy falhozcsapódás nélkül bevenni egy kanyart ez még nem is lenne baj de a gép az egy csaló,neki nem kell fékezés és 120km/h val veszi be az V kanyart is
2. az üldözéseket én nagyon élvezem benne imádom szivatni a zsernyákokat de az iszonyatosan idegesítõ mikor már csak egy kicsi kell hogy lerázhassam õket és berak elém egy út blokádot vagy hogy a francba hívják amikor elzárják az utat GRRRR
amugy egy ász játék és az NFSIII volt az elsõ játékom azóta imádom az NFS játékokat és ez meg is maradt bennem 😊 szoval: Taposs a gázba, küldj nitrót a motorba és száguldj 😄 (szerintem!)
ott tuningolni kellett komolyan, meg gyûjtögetni porchsékat, stb
ez inkább olyan arcade-os, de ez se rossz, mondjuk a gépigyénye elég durva :-/
mármint még a legjobb gépen is akadozik néha...
grafika: 5
játékélmény: 4 (a végére már rettenetesen unalmas lesz, de a rendõrös üldözések megmentik a 3-tól)
menü: 4 (egészen normálisan lehet kezelni)
tuningolás: 3 (még a hülye is tudja tuningolni az autót, miért csak annyiból áll a tuningolás hogy a legjobbat pakoljuk be az autóba amit megnyertünk?)
összesen: 4 (mondjuk olyan 80-85%)
(szvsz)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ott tuningolni kellett komolyan, meg gyûjtögetni porchsékat, stb
ez inkább olyan arcade-os, de ez se rossz, mondjuk a gépigyénye elég durva :-/
mármint még a legjobb gépen is akadozik néha...
grafika: 5
játékélmény: 4 (a végére már rettenetesen unalmas lesz, de a rendõrös üldözések megmentik a 3-tól)
menü: 4 (egészen normálisan lehet kezelni)
tuningolás: 3 (még a hülye is tudja tuningolni az autót, miért csak annyiból áll a tuningolás hogy a legjobbat pakoljuk be az autóba amit megnyertünk?)
összesen: 4 (mondjuk olyan 80-85%)
(szvsz)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
De tényleg csak ide a garázsba pakolj képeket, és hidd el ide is látogatnak elegen...
Ha érdekükben állna meg tudnák csinálni mindegyiket teljesen új javított motorral!
egyébként meg egyik se kéne.
Nekem másoltan van meg a game és amikor felrakom meg minden akkor nem észleli a DVDt! Így van az egyik haveromnál is!!Léci segítsetek!
Los Angeles, California
Kihalt a fórum vagy mivan?
Need for Speed Most Wanted