5403
-
Balee 007 #4941 A kocsim
-
tom235 #4940 [IMG][/IMG] -
#4938 mit nézzek rajta?
szép:D -
#4937 A kocsit nézd! -
#4936 grat -
#4935 -
mikusmate #4934 Köszi!
Megkérdeztem a másik topicban, és kaptam is választ :) Hétvégén ha minden igaz akkor próba aztán majd elválik. -
#4933 elméletileg igen
ggyakorlatilag nem tudom én még nem játszottam, de talán a má-sik topigban többen segítenek majd
-
mikusmate #4932 Hali!
Már egy másik topicban feltettem a kérdést, de azért itt is megkérdezem :) Meg lehet oldani, hogy a haverokkal jáccunk a neten keresztül? (tört verziórol van szó...)
Előre is danke! -
#4931 nemsok felnőtet látok már nyomni:P
na de nem vitázok veled;)
-
PeeVee #4930 ez kicsit lenéző volt te... nemtom hogyan következtetted ki, hogy 1-2 tizenéves jáccik már csak vele eh... .)) hidd el sokan jacanak még vele, hát az meg persze természetes, hogy főleg tizenévesek, mivel általában azok játszanak... na mind1, télleg kihalt a topic, de én még lanozok vele sokszor:)!!!! -
#4929 faq??
-
fapuma #4928 Üdv!
Egy kis segítséget kérnék. Újra kéne telepítenem a gépet, de nem szeretném elveszíteni a jelenlegi állásomat az NFSMV-ban. A vinyóm 3 felé van particionálva és az E:-re van telepítve a progi. A segítséget előre is köszönöm. Fapuma.
[email protected] -
#4927 szerintem itt találni fogsz, ha keresel:P
-
#4926 Hello!
Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék:
Kellene nekem az mw-ből egy kép,Golf ötösről valami jó tuninglökössel világos színben,és kb ilyen szögben
Előre is köszi annak,aki tud segíteni -
#4925 egyetértek...
a topighaldoklásra pedig annyit;
hogy a játék lefutota idejét, már csak egy két tízéves viszi...
-
Yoz #4924 Szerintem pont az arcad mivolta miatt nem törik a gép és nem is fog, ha törne az már egy lépés lenne a realisztikusság felé... -
#4923 leesett a zacsim:( -
#4922 lol topci=topic -
#4921 Mellesleg sztem haldoklik a topci -
#4920 Sztem az útsó corvettes képek nem túl nagyok, szóval nem naon értem miről beszélsz... a #4854-es meg már nem most vóót. -
PeeVee #4919 heh akinek nem tetszik ne irjon ide!! *
a tuningolás tényleg túl egyszerű! undergroundokban is ugyanez volt.. porsche unleashed ilyen szempontból a legjobb, és törés miatt is ász volt! bár ez más játék, szóval ha akarnánk rendőröket is meg ezt az élményt akkor töréssel meg túl nehéz lenne.. szal nehéz az ilyen sajnos!! de remélem következőben törni fog, vagy tuning lesz kicsit jobb, szal ujitás kéne!!:) de porsche óta tényleg ez messze a legjobb!!
jo ez a banner!!
(ekkora képeket meg sztem ne tegyetek be mint az utóbbi pár darab...) -
#4918 Nem lesz újra szépségverseny?
Az talán feldobná a topicot! -
#4917 le is volt...
de közkívánatra lett visszarakva:P
-
#4916 úristen itt még mindig ugyanaz a banner van? o.O már hányszor le akartátok cserélni.... -
#4915 -
zseeee4 #4914 Szerintem ez a legjobb játék az NFS-ek közül!
Eddig mind1iket végigjátszottam és ez tetszett a legjobban.
AVE NFS! -
#4913 Egyetértek veled, csak az játékélményben nem annyira... Sztem az Underground(ok) sokkkkkal unalmasabbak voltak (bár nekem azok is kedvenceim) -
#4912 hm
-
#4911 hali nekem csak két dolog nem teccik benne
1. az cruise versenyekben mikor má jó gyorsvagyok akkor szinte lehetetlen egy fékezés vagy falhozcsapódás nélkül bevenni egy kanyart ez még nem is lenne baj de a gép az egy csaló,neki nem kell fékezés és 120km/h val veszi be az V kanyart is
2. az üldözéseket én nagyon élvezem benne imádom szivatni a zsernyákokat de az iszonyatosan idegesítő mikor már csak egy kicsi kell hogy lerázhassam őket és berak elém egy út blokádot vagy hogy a francba hívják amikor elzárják az utat GRRRR
amugy egy ász játék és az NFSIII volt az első játékom azóta imádom az NFS játékokat és ez meg is maradt bennem :) szoval: Taposs a gázba, küldj nitrót a motorba és száguldj :D (szerintem!) -
#4910 nem tom, mondjuk nekem is jobban bejött a régi NFS: Porchse
ott tuningolni kellett komolyan, meg gyűjtögetni porchsékat, stb
ez inkább olyan arcade-os, de ez se rossz, mondjuk a gépigyénye elég durva :-/
mármint még a legjobb gépen is akadozik néha...
grafika: 5
játékélmény: 4 (a végére már rettenetesen unalmas lesz, de a rendőrös üldözések megmentik a 3-tól)
menü: 4 (egészen normálisan lehet kezelni)
tuningolás: 3 (még a hülye is tudja tuningolni az autót, miért csak annyiból áll a tuningolás hogy a legjobbat pakoljuk be az autóba amit megnyertünk?)
összesen: 4 (mondjuk olyan 80-85%)
(szvsz)
-
#4909 nem tom, mondjuk nekem is jobban bejött a régi NFS: Porchse
ott tuningolni kellett komolyan, meg gyűjtögetni porchsékat, stb
ez inkább olyan arcade-os, de ez se rossz, mondjuk a gépigyénye elég durva :-/
mármint még a legjobb gépen is akadozik néha...
grafika: 5
játékélmény: 4 (a végére már rettenetesen unalmas lesz, de a rendőrös üldözések megmentik a 3-tól)
menü: 4 (egészen normálisan lehet kezelni)
tuningolás: 3 (még a hülye is tudja tuningolni az autót, miért csak annyiból áll a tuningolás hogy a legjobbat pakoljuk be az autóba amit megnyertünk?)
összesen: 4 (mondjuk olyan 80-85%)
(szvsz)
-
#4908 köszönöm
már azt hittem oda az nfs becsület:P
-
#4907 Akinek nem tetszik az valószínűleg elmebajos vagy túl sokat vár egy játéktól. Sztem ez a legjobb eddigi NFS. Ha nem teccik lehet csinálni valami ANTI-nfs fórumot vagy vlmi, de ne piszkíts bele a fórumba plz. -
#4906 Én meg nem!
Ti még ilyet se tutok csinálni... -
#4905 1-et értek -
#4904 Végre egy értelmes ember! :D -
#4903 szerintem meg elég gagyi játék. -
PeeVee #4902 na, szerencsétlen téma elavult gyorsan.. :S pedig jó játék... majd ha olcsobb lesz megveszem és jáccok neten, mert így, 12000ftért... túlzás ,)) -
#4901 megkétnék mindenkit,h ner warezoljon
kösz