NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
photoshop
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Figyljetek mar ez a grafika nem is olyan rossz nem? 1024 768 -ban full grafikan kivéve eso effeck látvény Over bracht és teljes képernyos anti .... nem tom mi

na most menni fog a punto:
itt a punto
itt a punto
LAMBORGHINI THE BEST CAR
nekem 9800 SE és 800X600 felbontással full részletességgel nem nagyon akad nincs fenn a gépen semmilyen driver
LAMBORGHINI THE BEST CAR
meg a celeron proci sem túljó, de fõleg a videókarival lesz a gond.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Hi all!Ford Mustangokat és BMW-ket tegyetek be persze a játékból!Köszi!!!
örülnék ha nekem ilyen lenne 😊))
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
sztem videokariddal van gond.9250 elég alap kari, sztem azzal lesz a gond...Szomorú de ez van.
Ettõl függetlenül sztem is próbáld meg frissíteni a videókari driverét
Ettõl függetlenül sztem is próbáld meg frissíteni a videókari driverét
Lécci segitsetek!
nekem miért van az hogy ilyen rossz grafikan megy a jatek pedig a gépem
Alaplap neve Foxconn 661M03-G (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394) Intel Celeron 2800 Mhz
RAM: 1 Gbyte DDR RAM
VIDEOKARTYA: Ati Radeon 9250 128 Mb viedokartya
és nézzétek meg a képeimet szerintem nem ilyennek kéne lenni.Ha feljebb rakom akkor pedig olyan lassu valaki lécci segitsen hogyan tudnam ezt megoldani.
Ha kell más adat a segitséghez szoljatok lécci😊Ö eloro is koszike
Lécci segitsetek!
Alaplap neve Foxconn 661M03-G (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394) Intel Celeron 2800 Mhz
és nézzétek meg a képeimet szerintem nem ilyennek kéne lenni.Ha feljebb rakom akkor pedig olyan lassu valaki lécci segitsen hogyan tudnam ezt megoldani.
az a hátsó szárny nagyon nem illik rá szvsz,amúgy nem rossz
bár én a felnit inkább fekteére festeném
bár én a felnit inkább fekteére festeném
sziasztok nem tudnatok segíteni letöltöttem a most wanted magyarítását és most ne mmagyar hanem németül vannak benne a cuccok most h tudom átrakni magyarba?
köszi
köszi
na itt a jópunto
LAMBORGHINI THE BEST CAR