NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sakuu
Jo nem szoltam már észre vettem 😄D

.:HaZaFi//Hks:.

Sakuu
Nem tudom de mire érted?

srácok, nem vennétek észre magatokat, hogy egy 8 éves szintjén társalogtok?

(kivétel Lipton)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sakuu
vagy már lejött?

Sakuu
te is zseded :??

LiPTON
nem lehet tuningolni a demoban... nemúgy az eredetiben<#vigyor2>

hahóóóóóóóóóóóóóóó gyerekek!!!!!!léccccci
<#vigyor5>
segítsen valaki lgyszíííííííííí
hahó lécci nekem iss megwan a demo de csak versenyezni tok bene!!!lehet tuningolni iss????léci irjatok most
vagy:www.szopjlexenon.hu
XenonIceX

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

gergobaby
Honnan lehet szedni?? Hány GB lesz?

Toshiba L300-2C5

5900 xt egy fos

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

FOXX supreme
ja...ok

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Sakuu
Öm a gépem leirtam lentebb ... A konfigomat is de elmondom megint.Csakis a kocsi van fullon nekem (reflex meg ilyesmi max) a környezet medium az a hülye mosodás mármint az a sárga én kivettem csak a normál van benne.ömm kb ennyi az anti an. nekem off meg a legtöbb is .... én a kocsuikért játszok meg az élvezetért. 😄D

FOXX supreme
Oké, de amíg nem jön ki a játék, és nincsenek verdák, addig ellehet beszélgetni...nem? Ha kijön a game, akkor itt már a kocsik fognak sorakozni. Reméljük hamarosan!

FOXX supreme
milyen konfigod van?

XenonIceX
EZ nem a Most Wanted topic Ez a NFS MW GARAGE!!!!!!!!!!

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Sakuu

Sakuu

Sakuu
Nállam egészen jól megy :: 100fps meg is lehet...

FOXX supreme
mondjuk nekem lehet megdobja a Dual intel xeon, de akkro is jobban kellene hogy menjen.

Sakuu
amugy jaja

FOXX supreme
Tényleg??? nekem minden fullon 800x600-ba, élsimításal, és aniztropikus szürés, és lazán szépen fut...nagyon élvezhetõ, és nekem csak FX 5700 ultrám van. nem lehet hogy valami fogja a gépet? azzal a karival jobban kellene hogy menjen.

Sakuu
Jobban fog SOKKAL ezen is megy mint állat 1024 be

jovoheten elvileg meglesz a 6600GT, remelem azzal phaszan megy majd😊 Adig szenvedek ezzel 😞

Sakuu
Amint látod nekem csak az van felvéve Fulra ami kell nekem mosodás nem kell csak nitronál kocsin minden full ut medium... 9600 xt 128mb 1gb ram nf7 alaplap sempron proci 2,5 ös... és nem akad nem folyik 😄

Nekem 800*600 ban medium grafikan, ep hogy megvan a 25 FPS!
P4 2.6 Ghz, 1Gb RAM, nVidia Gfx5900XT
Nah erre varjatok gombot!

Sakuu
Nállam elég jól fut:

leslieboy
Na ez már jó!Az elõzõnél,hogy õszinte legyek,mikor ide kattintottam,mindig azt hittem,az NFSU2 topicot nyitottam véletlen!Nagyon Undergroundos volt!De ez jó!
Bár egy rendõrautó az oldalához nem lett volna rossz ötlet,csak nem biztos,hogy kivitelezhetõ..Szóval <#eljen>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Kandurex
Felõlem, tessék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

XenonIceX
na akkor mi legyen?<#pias>

kovecses

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DJ Skyline
jól néz ki szerintem!

XenonIceX
sztem is

Sheva
húúú nagyon baba <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Duddits
Need For Speed: Most Wanted *FULLDVD* *PAL*

Lassan lehet! <#nyes> PS2-re kint van.

XenonIceX
most már ki lehetne bírni azt a 3 napot addig meg folyhat a vita a bannerról.<#pias>

M@TriX
hát spec még korán is volt egy ilyen topicot nyitni, mivel tuningolásra nincs lehetõség, egyedi verdákat még nem lehet készíteni.

szóval legszívesebben zárolnám a topicot és csak a játék megjelenésekor nyitnám ki...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

XenonIceX
bocs de ez nem a garázshoz tartozik

DJ RUSH99
hy all!én is letöltöttem a demo-t és el is akartam indítani,de ekkor kaptam egy fekete képrenyõt,nyíllal a bal felsõ sarokban,töltögetz a gép,de hosszú idõ után sem jut semmire...<#gonosz3>nem tudnáto segíteni abban,hogy miért csinálja ezt,és hogy mivel lehetne orvosolni?elõre is köszi mindenkinek!

E30 4ever

kovecses
Nekem igy sem mûködik!!!
Win2k sp1

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

hát ha engem kérdezel inkább az új.
Ez a mostani túl undergroundos a kék fényeivel, nameg pl a led-es ablakmosó genya kifejezetten gagyi magyar divatcucc.

XenonIceX
azt is én csináltam de sztem szar lett

Duddits
Nehogy lecseréljük a mostanit!

XenonIceX
ez az eredeti de nyígtak a moderátorok hogy túl kicsi de sztem elég ez

SZilaJMaGGoT
Nekem a mostani jobban teccik az undergroundból szedett ikonok miatt........

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hunter of Deer
Nem lenne az rossz csak azok a csíkok nem kellenének az oldalára!
Amúgy jó!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

XenonIceX
hát akkor hajrá!

Hunter of Deer
akkor inkább maradjon a régi szerintem! Vagy esetleg csináljon valaki egy jobbat!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k