5403
-
KaBuTo666 #1099 melyik is az a pálya ahol a kocsiva lehet ugratni,repülni majd 2 métert?:) -
#1098 Kezdés:) Grande Punto :)
-
Mostanában az egyszerűbb kinézetet szeretem:) -
#1096 Meg itt az Audim:
-
Torry #1095 -
#1094 Most ezzel megyek. 355 megvolt nitro nélkül :)
-
#1093 nem a banner ról van szó:)
de nem vitatkozom veled, mert te rendes csákó vagy:)
de akkor is a dizájn a dizájn és fontos:)
tanítják a suliba öreg!:)
-
#1092 de nem a dizájnnal játszunk hanem a játékkal,az hogy most egy banneres,vagy egy nem banneres FAQból tudja meg az ember,hogy most honnan,hogyan,miért,hol stb az meg annyira tök mind1 szvsz -
#1091 milyen igaz?:)
-
#1090 LoL:)
hát az elrendezés, meg a dizájn:)
BOcs:)
-
Borg #1089 A megoldás: PNG. Mert az ugye tudja a paint is... -
#1088 de akkor nem az lenne az egyszerűbb,hogy szólsz hogy tegyük be ezt azt,mert hiányos?:D helyette csinálsz egy újat!:D vagy mi nem tetszik a mostani FAQban? -
#1087 mert a tied, hiányos, (még az enyim is:)
-
#1086 aszt a paraszt állat hülye segg amatűr fax fejemet:)
repair:)
-
#1085 de akkor miért csináltál még egy FAQ-t,ha belinkeled a mostanit ami ugyanaz szinte?:DD -
#1084 nem is tudtam, hogy a cheatek a doc and settingsben vannak :DD -
#1083 Nekem már milla báunti felett van a verda, pedig szeretem a rendőröket!:D -
#1082 nyugi, odaírtam:)
-
#1081 yah... de odaírtam, hogy a fele a tiedből van, a másik fele google:)
-
#1080 ez így, van de nekem van Photoshopom is Paint shop prom, is (photoshop ból teljes a 7.0 meg a CS2) Paint shop pro is teljes mégis paintal szedem ki, mert én úgy csinálom, hogyha sikerül lelőni egy fasza screenshotot, akor gyorsan windiws gomb, le a tálcára az MW, elment...
persze a képes 99%-a nem kerül fel netre:) LoL
-
#1079 Amióta csak paintje van fönt az embernek és az rondán kódolgatja a jpg-t!:P
No meg mióta felfér a bmp az iraora! D: -
#1078 tök mind1 szerintem,mert mind a kettőben ugyanaz van!:)
amúgy meg nem szép dolog más infóját felhasználni(enyémet),majd a beleegyezésem nélkül azt felhasználni!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
így az enyém szebb!:DDDDDD -
#1077 nekem a paint bénán menti a képeket,a photoshopban,meg betudom állítani a minőségét,így a méretét is!:D -
#1076 gyorsabb lenne a paitn nem?
vagy hozzányúlsz a képhez????
-
#1075 szerintetek melyik a jobb?
ez vagy ez -
#1074 én photoshopban mentem a képeket...játékban prt sc gomb,majd megnyomom a winfos gombot,photoshop elindít aztán ott elmentem.... -
#1073 Sky mit ajánlasz mivel csináljak képet hogy ugyanojan szép maradjon mint játékban mégis kicsi legyen a mérete hogy itt mindenkinek gyorsan betölcse !!
(fraps és Prt Scr-en kívül :D ) -
#1072 az én kocsikáim már kész vannak,és annyi a bounty rajtuk mint a fene!:D -
Steve16 #1071 hehe, egyébként nem volt elég moneym, szóval még nincs kész... -
Steve16 #1070 ja nem, blacklist 11# :P -
#1069 Az enyim sokkal szebb !!! És JPG szval enyim még szebb a játékban !!!!
de azé az se rossz... -
Steve16 #1068 2. kocsim, Audi A4 ---> 25%, Blaclist 12# :P (a másik kocsi, Lexus IS 300: 203000 bountyval)
-
#1067 mióta szokás bmp-t netre felrakni? -
#1066 szép -
#1065 Mai verdácskám:
-
#1064 Végre megvan ! Sztem mostmár a végig ezzel fogom vinni ! ^^ Egészen az M3-ig :D
Egy kicsit furcsa volt amikor IZZY ellen mentem és amikor megérkezet a verseny hejszínére akkor egy faszi ült a volán mögött! -
#1063 :)
-
#1062 nah ez már jobban teccik:)
-
#1061 támogatom :DDD vagy valaki aki ért a modellezéshez kezdjen el csinálni egy modot :DDD
sky nem akarod átkonvertálni a San Andreasból az egyik zsigát? -
#1060 kombi!