NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A bounty nem pénz, hanem éppenséggel fejpénz, vagyis ennyire "rajonganak" érte a rendõrök.

Amúgy pénzszerzésre a legjobb az idõre menõ verseny. Igaz kicsit unalmas sokadszorra nekivágni, de nincs ellenfél, és legalábbis az elején nem túl nehéz, lazán belefér egy-két vezetési hiba.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Csak játsz bõszen. 😊

Az elsõ optikai tuning cuccok viszonylag hamar jönnek, még a #15-ös csákóhoz szükséges versenyzések alatt. A #14-es srác alatt jönnek az elsõ teljesítménytuning dolgok, Nitro, motor, felfüggesztés, stb.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

palesz191

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

palesz191
lol

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

jakewyler
lol

Sakuu
Én lol még meg sincsen 😄DD jo sokáig dolgozol mondjuk már nekem is fél évem van hogy szabaduljak 😄D

.:HaZaFi//Hks:.

Kandurex
Még az elején, de teszik:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Looserke

Looserke
A kis drágaságom:

The FlashBack
ezt énis szeretném tudni....

báttyó02
a tuningcuccokat mikor kepom meg? o:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DJ Skyline

Nagyon durva, hogy teljesen lehuzva a grafikat kb nfsu1-2 szintjen van a grafika...
Seaweed
Tizegynehany eve meg iskola kornyeken se jartam <#vigyor3>
Amugy ne aggodj...most epp melo van..szal ott hagytam...mire vegzek szvsz te mar boven lekorozol...
Tufa
hogy értél el ennyi pénzt?

Sakuu
Lol de ti hol jártok már én mas fogom leszedni ismerõsnél ahol jön 250-300 kb/s de szerintem addig végig is viszitek ... 😄 nem jártok iskollába?? 😄D én igen 😄DD

leslieboy
Ez itt az én kicsikém!😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

igen, ez tenyleg alakul 😊

http://teddike.freeblog.hu

király!

Looserke
Ez az álmom! <#taps>

Seaweed
Seaweed
Is300-al lehet jah (futja ra)
jakewyler
Az elején milyen kocsikkal lehet menni?

Seaweed
Ez az elso gep (nem akarok spoilerezni ezert nem arulom el a tortenet elejet), amit a penzembol vettem, es kimentem az utcara vele! (szal a kerdesre igen! 😉)

(en meg egeszen 11-ig tolom (hajnal 5-ol) aztan munka estig..azt ha elek meg jatszok kicsit 😉)
Hunter of Deer
Lexust hamar beadja?? (én majd 11 körül jáccok majd)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

crazyclone
kuldjetek még képet tuningolásró
én csak holnap fogok vele nyomulni

Seaweed

alakul

LiPTON
kösz

macleody
Bocsi, vegye ki valaki plíz az egyiket.
macleody
macleody
Ime a kisautom: <#whatever>
Plz mindenki méretezze át a shotokat ha tuggya!!!

Az elsõ verda leszz.... hol vagytok többiek? Nem toljhátok?

ja ja demós képeket törölni...😊<#banplz>

csabush
sry ez nem ide hanem mw topicba...

csabush
Jajj és még egy kérdés! A FAQ ban található autólista, az valódi??csak azért kérdem mert a gémbe elérhetõ autók között nincs SL65 AMG, Corvette C-6R. Vagy ezek majd szépen megjelennek ahogy haladok elõre?most nem career ról beszélek mert ott jó hogy nincs az elején corvette, hanem quick race illetve my car opcióba.Csak azér meglepõ mert SRT-10 meg Carrera GT van de nem érhetõek el, ezek viszont nincsenek is itt.

affene 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bocs de nem tudtam kihagyni <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

basta002
nah... kocsikat szeretnék látni!! 😄

..::S::L::M::..

Sakuu
mw topic és elolvasod az összeset ott van minden

Sakuu
Ha gondold? <#pias>

Mclaren lessz benne?

ALien

fistin
nyáááááááháháháháháhááháhá, utóljára ilyen fej nagyságnyi törmelékpixeleket a Driv3rben láttam!!!! LOOOOL

Sakuu
remélem érted?

Sakuu
Ha ráérek akkor ezt csinálom ha nem tetszik meny máshová ...

Te se vagy különb... vedd már kicsit takarékra magad, teleszpemmeled mindkét topikot.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sakuu
LOL 😄D lemaradtam a lentiekrõl😄D