NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELP!!!
nem tudja valaki az útvonalat merre kell menekülni a játék végén a bmw-vel?
már nagyon elegem van hogy mindíg elkapnak.már egyszer elértem hogy a mia felhívott, és megjelent egy villogó pont a térképen,de az mindíg változik.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
és a popója véégre..😊)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nekem 100%-on áll a játék (Kihívások; 100% Karrier; 100% Körözés lista 100%) de a nyomorultaknak 1X se sikerült megfogni 😄D
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
most raktam fel a játékot - újra - mert már agyvérzést kaptam a zsaruktól. az lenne a kérdésem, hogy van olyan patch ami kijavítja azt a hibát, hogy a bounty elvesz amikor elkapnak? legalábbis ez szerintem egy nagy hiba... az 1.3as patchnél van ujabb?
de a játékban egyik se néz ki úgy
úgy értem, pl ezek a kocsik álltalában egy kicsit rondák szerintem, mondjuk ez kivételesen szép
amúgy meg KITT a knight riderbõl 300 MPH-val tud menni, úgyhogy 😄D
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Tessék ezt nézd meg
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
400-al menõ autó, nem sok egy kicsit?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Megkérdeztem a másik topicban, és kaptam is választ 😊 Hétvégén ha minden igaz akkor próba aztán majd elválik.
ggyakorlatilag nem tudom én még nem játszottam, de talán a má-sik topigban többen segítenek majd
Már egy másik topicban feltettem a kérdést, de azért itt is megkérdezem 😊 Meg lehet oldani, hogy a haverokkal jáccunk a neten keresztül? (tört verziórol van szó...)
Elõre is danke!