Elfogták a Zotob vírus készítőjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Starcraft + Diablo III - esemve
Elnézést a Sorokért:)
Most eléggé beszartam! <#szomoru1>#szomoru1>
Mért kell valakit ezért elkapni? Azért mert csinált egy vírust, van azon kívûl több mint 1millió vírus amit eddig összesen csináltak. Ha mindenkit el kapnának akkor nyithatnának több tucat börtönt nekik.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
1. Értéket termelõ rész
2. Értéket fogyasztó rész
a fejlett nyugati gazdaságok arra törekszenek, hogy az 1. részesedését növeljék (add value to the organization, society etc.) a 2. pedig minimálisra vegyék le, mert ez a rész is sok esetben szükséges de mindenképpen törekedni kell a csökkentésükre. A gazdaságilag lemaradott országokban meg fordítva van, a 2. vannak többségben... most szeretnék észrevenni egy tényt, ami abban rejlik, hogy a gazdaságilag fejlett országok egy részében is növekedõben van a 2. csoport, mert a politikai elitnek az a fontos, hogy munkahelyeket teremtsen, pedig a cél abban kell, hogy legyen, hogy valami pozitivat érjünk el, ennek érdekében lenne sok poyitív (értéket hozzáadó) munka, amely elvégzésére munkahelyek is létrejönnének... ez lenne a jó megközelítés, a munkahelyteremtés nem cél kell, hogy legyen, hanem a cél felé haladás eredménye. Minden olyan törekvés amely a munkahelyteremtést célnak tekinti, maradhatatlanul a 2. csoport erõssödéséhez járul hozzá, tudatossan vagy tudatlanul, teljessen mindegy, mert az összesített eredményben mindenki vesztes. Ezen az úton jár most pl. az EU is. Minden 2. csoportból való munkahely megteremtése 1.7 (így valahogyan számolták ki a statisztikusok) 1. csoportból való munkahely megszünéséhez vezet (vagy az abban dolgozók reálbérének csökkenéséhez), ez az amiért nem virágzanak azok a gazdaságok ahol a 2. csoport többségben van és ezért van stagnálásban az EU gazdaság is már évek óta, mert sok a mesterséges munkahely amely nem termelõ hanem fogyasztó.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Ronda sem vagyok, hülye sem vagyok, és antiszociális sem..."
Akkor biztos "mas" vagy ... <#kocsog>#kocsog> ??
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
az is baromság, amit ezen kívül írsz!
19 vagyok. Nekem sincs csajom.
Ronda sem vagyok, hülye sem vagyok, és antiszociális sem...
Bár értek a gépekhez meg minden, de eszembe sem jutna vírust írni!
Egyszer vetemedtem egy csínytevésre, úgy 5 éve:
Egy kis program, ami a Win98 fõkönyvtárában mindent letöröl, ha az elõre beállított idõpont
után futtatják le. Az indítását az autoexec.bat-ba tettem hálózaton keresztül egyik oszt. társam gépére.
Amikor bekapcsolta az óra kezdetén...
És utálom a hekkereket is!!!
És szerintem sok minden lejön belõle.
Grat
legfejebb nem tudsz a pénzedhez nyulni pár napig.
Huuuha nem fox tudni cigit venni micsoda megbocsájthatatlan bûn
Hát, én nem mondanám okosnak azt a sok kis hülyegyereket, aki leszedi a netrõl a más által gyártott exploitot / korábbi víruskódot, kicsit belehegeszt, majd elterjeszti, mint a 'saját teremtményét'. LOL, hol kell ide ész?
GHost82: vannak ilyenek, eze a rootkitek, az F-Secure Backlight használható is ellenük.
Miért lennének mentálisan sérültek!!!!!!
Ti soha nem csináltatok semmi rosszat.
Rohadtul nem ítélem el õket sõt legalább ez a szar win fos is fejlõdik mert rá van kényszerülve.
Érdekes sem tûzfalam sem vírusirtóm nincs és azt sem tudom milyen vírusosnak lenni.
Egyébként ha te is lennél annyira okos mint a vírusírók biztos be próbálkoznál vele.
Ahogy sokan mások.
De talán amikor te is az alkoholtól bódult vagy lemerném fogadni nem húzod meg magad és feltünési viszketegséged lesz. úgyhogy te is mentálisan sérült vagy.
Vagy sokminen olyan dolgot tudnék szerintem elõkotorni a szánalmas eletedbõl hogy levonjam a következtetést hogy mentálisan sérült vagy!!!!!
xbox360+komputer
Annak viszont h civil gépek sérülnek, egyedül a Norton, Simantec meg az ilyen cégek örülnek..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
P.S. miért kell minden topicból windows vs. linux/unix/bsd háborút csinálni...
Elnézést a Sorokért:)
De ehhez szükséges programozási ismeret, win32 api és kernel ismeret is. <#smile>#smile>
és csak egy nem létezõ vírusírtóval lehetne írtani...
Ha valaki egy igazán komoly vírust akarna írni akkor azzal a virusirtó nem tudna mit kezdeni ugynais egyszerûen nem látná, ahogy a rendszer többi része sem. A felhasználó is csak a hatását venné észre.
Ilyen vírus mégsem született még (vagy csak nem tudunk róla). <#nevetes1>#nevetes1>
Azt hiszem ez megmagyarázza kik és miért írnak vírusokat...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Windowst szinte minden esetben rendszergazda jogokkal használja a juzer, a unix,bsd,linux tökéletesen mûködik rendszergazda jogok nélkül (csak néha van rá szükség).
Azt már nem is mondom hogy a windowst mindenki használja, a linux(stb.) meg inkább a hozzáértõk.
A mai virusok nagy többsége az emberek tudatlanságára és lustaságára épít. Hány éve szajkozzák mindnütt, hogy ne nyissunk meg ismeretlentõl jövõ csatolt doksit. Meg frissítsünk.
Nem igazán tudom sajnálni a ABC, meg a CNN-t.
Ha már van egy javítás és lusták a rendszergazdák feltenni, akkor õket is meg kellene rugdosni, vagy simán ha olyan vírust kapnak be amihez már 1 hónpja van frissítés, akkor 1 hónapig nincs fizu (egybõl többször telepítenének frissítést)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
"Kevin Mitnick ugyanugy tobb millio dolcsi kart okozott megis felistenkent tisztelik joparan."
Attól még simán lehetett elõtte egy introvertált, bizonyítani vágyó kisember, szal nem értem ezt a példát.
Mellesleg a net nemcsak a "hozzáértõ" emberek jogosultsága, szóval ez az agy is kell hozzá elég erõs.Nem várhatjuk el minden embertõl hogy nap mint nap kockaként a monitort bambulja.
Odaírtam, hogy "szerintem", de ne is törõdj vele...
Bezárnám õket és addig nem jöhetnének ki, míg össze nem hoztak valami nagy nyílt forrású alkalmazást, vagy komoly továbbfejlesztést. Ezzel legalább megtanulnák hasznossá tenni magukat, az emberiségnek meg lenne egy használható ingyenes rendszere.
Virus.FreeBSD.Wowood.1200
Worm.FreeBSD.Scalper.a
Szóval ha BSD terjedt volna el, akkor most nem W32-vel kezdõdne a Zotob neve, hanem elképzelhetõ BSD-vel😊
CSAKIS Microsoft Operációs rendszerekre lehet vírus írni!
Attól még a mentõknek így is elég sok dolguk van, orvosoknak is. Sztem nekik sem jó ez, ha vki autóbalesetben meghal. Semmilyen szemponzból sem.
És vajon miért nincs? Mert a kutyát nem érdekli az elterjedsége miatt, hogy virust irjon rá, avagy az api-ja alkalmatlan olyan kód implementálására amely reprodukálja magát? (alkalmatlan lenne szinte bármilyen munkára)
megjegyzem a unix szabványon alapulú linuxra van egy pár vírus mivel egy halszállal jobban elterjedt mint a unix vagy a bsd és pontosan azért írták õket, hogy bebizonyítsák, hogy arra is lehet ugyanolyan könnyen mint winre. Sõt, néhány éve nemhogy vírus, hanem automatikusan terjedõ féreg nyomott fel pár nap alatt több tízezer linux szervert, slappernek hívták, talán nem kell részletezni miért ez lett a neve... 😊
Erdekes. Kevin Mitnick ugyanugy tobb millio dolcsi kart okozott megis felistenkent tisztelik joparan. En is elitelem a virusirokat de az miert van hogy a hozzaerto embernek mar evek ota nem volt virusa? Talan mert agy is kell hozza hogy ne szopjak be a sok szart.
Nyakamat ra hogy a legotbb sg-s forumozo aki mar jopar eve nyomja a netet nem is tudja megmondani hogy mikor kapott be virust...
+ háború is kell az építõiparnak 😄
Ha fel nem is akasztanám õket, de legkevesebb 5 évtõl x évig terjedõ szabadságvesztést adnék mindegyiknek, ami szerintem teljesen reális, ha figyelembe vesszük, hogy szánt szándékkal okoznak sok esetben dollár milliós nagyságrendû károkat.
Antiszociális barmok