52
-
bobey #12 Bocsi, ha kissé felborzoltam az idegeidet! Persze, hogy senki nem örűl annak ha valaki megsérül, de tény, hogy sokan ebből élnek.(nem is rosszul) -
kbupdate #11 Márpedig Linux-ra, UNIX-ra, Mac OS-re, Free BSD-re LEHETETLEN bármiféle vírust készíteni!
CSAKIS Microsoft Operációs rendszerekre lehet vírus írni! -
kbupdate #10 Hát azért ez elég durva példa...
Attól még a mentőknek így is elég sok dolguk van, orvosoknak is. Sztem nekik sem jó ez, ha vki autóbalesetben meghal. Semmilyen szemponzból sem. -
bobey #9 Tény, hogy a vírusok sok kárt okoznak! De mondok erre egy példát, amit nem magam találtam ki!!! Két autó megy az úton egymással szemben, elmennek egymás mellet. Nem történik semmi. Kinek jó ez? A két járműben ülőknek. Vegyünk egy másik esetet: a két jármű összeütközik. Mi történik? Élénkül a gazdaság! Sorolom: kell a helyszinelő, autómentő, mentő, tüzoltó, kórház,orvosok, ápolók, temetkezési vállalkozók, sírkövesek,továbbá új autót lehet gyártani, ahhoz kellek a szerelők, kereskedők,.... Sorolhatnám estig mennyi mindenki hasznot húz a káreseményekből, de felesleges. A világ csak akkor maradhat egyensúlyban, ha a fejlődéseket károk, károkozók kísérik! Ez bizony szomorú tény. -
Equ #8 "unixon/bsd-n nincs virus"
És vajon miért nincs? Mert a kutyát nem érdekli az elterjedsége miatt, hogy virust irjon rá, avagy az api-ja alkalmatlan olyan kód implementálására amely reprodukálja magát? (alkalmatlan lenne szinte bármilyen munkára)
megjegyzem a unix szabványon alapulú linuxra van egy pár vírus mivel egy halszállal jobban elterjedt mint a unix vagy a bsd és pontosan azért írták őket, hogy bebizonyítsák, hogy arra is lehet ugyanolyan könnyen mint winre. Sőt, néhány éve nemhogy vírus, hanem automatikusan terjedő féreg nyomott fel pár nap alatt több tízezer linux szervert, slappernek hívták, talán nem kell részletezni miért ez lett a neve... :) -
Nyiri #7 Valami orvos vagy hogy ennire pontosan meg birod allitani ki milyen lelki allapotban van?
Erdekes. Kevin Mitnick ugyanugy tobb millio dolcsi kart okozott megis felistenkent tisztelik joparan. En is elitelem a virusirokat de az miert van hogy a hozzaerto embernek mar evek ota nem volt virusa? Talan mert agy is kell hozza hogy ne szopjak be a sok szart.
Nyakamat ra hogy a legotbb sg-s forumozo aki mar jopar eve nyomja a netet nem is tudja megmondani hogy mikor kapott be virust... -
ac3 #6 miert lehetetlen? unixon/bsd-n nincs virus -
burninhell #5 ők adnak munkát a virusölő készítőknek :)
+ háború is kell az építőiparnak :D -
#4 A vírusírók szerintem mentálisan sérült emberek akik bár lehet, hogy a szakterületükön okosak, de az élet egyéb más területein sikertelenek,lúzerek és valamivel ki akarnak tűnni.
Ha fel nem is akasztanám őket, de legkevesebb 5 évtől x évig terjedő szabadságvesztést adnék mindegyiknek, ami szerintem teljesen reális, ha figyelembe vesszük, hogy szánt szándékkal okoznak sok esetben dollár milliós nagyságrendű károkat. -
slackface #3 Aki vírust ír annak szerintem nincs csaja akivel értelmesen eltöltné az idejét :))
Antiszociális barmok -
BlackRose #2 Példát csinálni, a CNN kamerái és a New York Times fotóriporterei előtt felakasztani őket. Microsoft ide vagy oda, olyan OS-t lehetetlen csinálni amelyre nem lehet vírust írni, azt nem értem milyen pozitív dolgot adnak ezek az emberek az életükhöz, a világhoz stb. egyszerűen értelmetlen amit csinálnak. A hozzászólásom elején szereplő felakasztást persze nem gondolom komolyan, de tényleg nem tudom mit kezdeni az ilyen inteligens idiótákkal, mert, hogy inteligens kell az ember, hogy legyen azért, hogy programozzon, de idióta kell, hogy legyen azért, hogy ilyen baromságokra költse tudományát és életét is. -
#1 de engem sosem fognak elfogni:o