2363
-
#866 Hosszabb bemutató az Eternity Clockból - spoileres, játékmechanikát, helyszíneket mutogatnak benne. -
#865 Stetsons are cool
-
#864 Közelébe sem mentem, de gondolom ők is olvassák a Doctor Who TV-t, náluk a Weird and Wonderful heti rendszerességgel jelentkezik, onnan (is) szoktam idedobálni csomó mindent. -
#863 te is junkie-t olvastál? :P -
#862 -
#861 Na, szép kis társaság vagytok - kérek valamit születésnapomra, erre azzal jöttök, hogy nektek is jöhet. Nem erről volt szó!
:) -
#860 jöhet! -
#859 Ilyet én is. :D -
#858 ilyet kérek a szülinapomra
-
#857 uhh ez brutáljó lesz! -
#856 -
#855 OMG mi készül itt? :D Lehet a Dalekek támadnak éppen. :D -
Elkezdődött a 7. sorozat forgatása. -
#853 Az IDW, mint az egyik legnagyobb képregénykiadó csoport bejelentett egy Crossover történetet a TNG és a Who világ között, májusban jelenik meg :) - itt a hivatalos IDW hír is
Ezzel jó szórakozást kívánnak az összes kánonnal foglalkozó fanatikusnak, hogy bogozzák ki a dolgot :) A többiek meg olvashatnak egy sztorit, ami akár még érdekes is lehet.
Pár napja keringett már egy ilyen kép, azon ment a találgatás, hogy csak móka, vagy valós - valós.
Egyébként is volt már egy csomó színész, aki játszott Star Trek és Doctor Who világban is :) -
#852 Y NO KIDDING? -
#851 WTF?? -
#850 wait, what -
#849 Hivatalos, most jelentették be:
The story, by Star Trek Infestation authors Scott and David Tipton with Doctor Who author Tony Lee, will feature the Next Generation crew meet up with the Eleventh Doctor as the universe is threatened by a Borg/Cyberman alliance. -
#848 LOL -
#847 Neil Gaiman díjat kapott a legjobb forgatókönyvért (The Doctor's Wife):
-
#846 A színvonal megvan:
-
#845 Na ez jó lesz! :D -
#844 -
#843 http://www.sg.hu/cikkek/87176/az_elso_doctor_who_the_eternity_clock_kep -
Renegade #842 na hallod, 16 éve max 1-2 kilót híztam vagy fogytam étkezési/züllési szokásoktól függetlenül, szóval én ezekre mindíg rácsodálkozom :-) -
Zero 7th #841 Nem olyan elképesztő az, ha belegondolsz, hogy tulajdonképpen más dolga nincs is... -
Renegade #840 na ja, elképesztő, hogy pár hét alatt mit ki nem tudnak hozni a szinészekből az erre specializált szakemberek :-) -
#839 Szerepre hízni vagy fogyni ~10 kilót nem szokott problémát okozni :) -
Renegade #838 gondolom képernyőn majd megint szép lesz, de mintha kicsit elengedte volna magát
-
#837 -
#836 tudom hogy kiírják, azért mondtam hogy maradjon :P -
#835 #802, és már lehet is tudni, hogy mit fog csinálni következőre. -
#834 Maradjon a vörös dög rawwrrr :D:D -
#833 imádom ezt a nőt o.0 lécci lécci legyen ő az új companion :D:D -
#832 Moffat: “Right EVERYBODY who follows me, go and follow @SophiaMyles – spin that fireplace. NOW. - “I’ll explain later. Or not.”
Sophia Myles:
Rögtön beindult a hype, hogy ő lesz az új companion (vagy csak visszatérnek hozzá, vagy másik szerepet kap, ahogy Karen Gillan is - ő is szerepelt már korábban egy részben) - a Girl in the Fireplace ráadásul Moffat-féle rész volt.
Tetszene egy történelmi companion, volt már rá példa régebben is, lehet rá bőven építeni. -
Quantizs #831 Doctor Who megzenésítve :)
lejátszási lista: link -
#830 Sokan a TARDISt okolják ezzel, hiszen tulajdonképpen sokszor eléggé összevissza mozog térben-időben, nem pont a Doktor tervei szerint (egy példa a rengetegből: Eleventh Hour, Amyért mennyivel később jött vissza Tizenegyes) - lehet, hogy azért tett egy kerülőt, hogy ne fusson össze önmagával.
Egyébként meg az író így találta ki, és kész :) -
#829 Jaja. :D Onnan emlékeztem, ugye arról beszéltünk, hogy lehetne ilyen több Doktoros sztori az 50. évfordulóra. Csak hát megöregedtek a "régiek". -
#828 *hogyan nem fut -
#827 Nem olyan rossz a memóriád: #793, és #804-ben is jelezték a többdoktoros történeteket.