2363
I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Dzsini
    Hosszabb bemutató az Eternity Clockból - spoileres, játékmechanikát, helyszíneket mutogatnak benne.
  • Dzsini
    Stetsons are cool
  • Dzsini
    Közelébe sem mentem, de gondolom ők is olvassák a Doctor Who TV-t, náluk a Weird and Wonderful heti rendszerességgel jelentkezik, onnan (is) szoktam idedobálni csomó mindent.
  • Fabio Capello
    te is junkie-t olvastál? :P
  • Dzsini
  • Dzsini
    Na, szép kis társaság vagytok - kérek valamit születésnapomra, erre azzal jöttök, hogy nektek is jöhet. Nem erről volt szó!

:)
  • Fabio Capello
    jöhet!
  • Narxis
    Ilyet én is. :D
  • Dzsini
    ilyet kérek a szülinapomra
  • Narxis
    uhh ez brutáljó lesz!
  • Dzsini
  • Narxis
    OMG mi készül itt? :D Lehet a Dalekek támadnak éppen. :D
  • Dzsini

Elkezdődött a 7. sorozat forgatása.
  • Dzsini
    Az IDW, mint az egyik legnagyobb képregénykiadó csoport bejelentett egy Crossover történetet a TNG és a Who világ között, májusban jelenik meg :) - itt a hivatalos IDW hír is

Ezzel jó szórakozást kívánnak az összes kánonnal foglalkozó fanatikusnak, hogy bogozzák ki a dolgot :) A többiek meg olvashatnak egy sztorit, ami akár még érdekes is lehet.
    Pár napja keringett már egy ilyen kép, azon ment a találgatás, hogy csak móka, vagy valós - valós.

Egyébként is volt már egy csomó színész, aki játszott Star Trek és Doctor Who világban is :)
  • Andr0
    Y NO KIDDING?
  • Narxis
    WTF??
  • Fabio Capello
    wait, what
  • Dzsini
    Hivatalos, most jelentették be:

The story, by Star Trek Infestation authors Scott and David Tipton with Doctor Who author Tony Lee, will feature the Next Generation crew meet up with the Eleventh Doctor as the universe is threatened by a Borg/Cyberman alliance.
  • Narxis
    LOL
  • Dzsini
    Neil Gaiman díjat kapott a legjobb forgatókönyvért (The Doctor's Wife):
  • Dzsini
    A színvonal megvan:
  • Narxis
    Na ez jó lesz! :D
  • Dzsini
  • Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/87176/az_elso_doctor_who_the_eternity_clock_kep
  • Renegade
    na hallod, 16 éve max 1-2 kilót híztam vagy fogytam étkezési/züllési szokásoktól függetlenül, szóval én ezekre mindíg rácsodálkozom :-)
  • Zero 7th
    Nem olyan elképesztő az, ha belegondolsz, hogy tulajdonképpen más dolga nincs is...
  • Renegade
    na ja, elképesztő, hogy pár hét alatt mit ki nem tudnak hozni a szinészekből az erre specializált szakemberek :-)
  • Dzsini
    Szerepre hízni vagy fogyni ~10 kilót nem szokott problémát okozni :)
  • Renegade
    gondolom képernyőn majd megint szép lesz, de mintha kicsit elengedte volna magát

• Narxis
  • Fabio Capello
    tudom hogy kiírják, azért mondtam hogy maradjon :P
  • Dzsini
    #802, és már lehet is tudni, hogy mit fog csinálni következőre.
  • Fabio Capello
    Maradjon a vörös dög rawwrrr :D:D
  • Andr0
    imádom ezt a nőt o.0 lécci lécci legyen ő az új companion :D:D
  • Dzsini
    Moffat: “Right EVERY­BODY who follows me, go and follow @SophiaMyles – spin that fireplace. NOW. - “I’ll explain later. Or not.”

Sophia Myles:

Rögtön beindult a hype, hogy ő lesz az új companion (vagy csak visszatérnek hozzá, vagy másik szerepet kap, ahogy Karen Gillan is - ő is szerepelt már korábban egy részben) - a Girl in the Fireplace ráadásul Moffat-féle rész volt.
    Tetszene egy történelmi companion, volt már rá példa régebben is, lehet rá bőven építeni.
  • Quantizs
    Doctor Who megzenésítve :)

lejátszási lista: link
  • Dzsini
    Sokan a TARDISt okolják ezzel, hiszen tulajdonképpen sokszor eléggé összevissza mozog térben-időben, nem pont a Doktor tervei szerint (egy példa a rengetegből: Eleventh Hour, Amyért mennyivel később jött vissza Tizenegyes) - lehet, hogy azért tett egy kerülőt, hogy ne fusson össze önmagával.

Egyébként meg az író így találta ki, és kész :)
  • Narxis
    Jaja. :D Onnan emlékeztem, ugye arról beszéltünk, hogy lehetne ilyen több Doktoros sztori az 50. évfordulóra. Csak hát megöregedtek a "régiek".
  • Narxis
    *hogyan nem fut
  • Dzsini
    Nem olyan rossz a memóriád: #793, és #804-ben is jelezték a többdoktoros történeteket.