2363
-
#906 Akkor marad az angol:) majd kiadják egyszer:) csak a gyerekkori érzések miatt akartam volna magyarul:) az összeállítás első része is megvan? Mármint a 901 es commented part 1 je:) -
#905 Jaja, cukik az alacsony nők. :D -
#904 Szeretem az alacsony nőket...:D -
#903 Megvan az az előnye, hogy az amúgy magas Smith mellé ő jó 15 centivel alacsonyabb Karen Gillannél :) -
#902 még el kell döntenem, hogy ez a virágszál jól mutat e a TARDIS előtt.
Amúgy hatalmas ez az összeállítás xD ki foglalkozik ilyennel?:D -
#901 -
#900 Szinte kizártnak tartom, hogy valaki rögzítette volna - még felirat se biztos, hogy van hozzá magyar nyelven. -
#899 Kicsi gyerekként láttam ezt a TVben valamikor...azota kerestem és azóta imádtam a DR Who-t nincs meg valahol a szinkronos? -
#898 Az esetek nagyobb részében a sztori és a szöveg elviszi a hátán a dolgot, a többi meg maximum egy mosolyt érdemel, akkor ezt tudták összehozni :)
Persze van pár gyengébb rész, amit majdhogynem gyorstekeréssel kell nézni, de szerencsére kevés. Viszont van pár olyan klasszikus is, ami ma is megállná a helyét, még nagyon fel se kellene újítani meg CGI-zni. -
Renegade #897 le a kalapal, hogy tudod nézni ezeket a klasszikus részeket, én tavaly próbálkoztam régi nagy mozikkal, volt baj rendesen, pl Hitchcock nagyon szenvedős volt, viszont a Noir filmek közül pár (pl Máltai sólyom) illetve a Tiltott bolygó még mindig remek :-) -
#896 :)
-
Renegade #895 hát azért amikor a párszázkilós kisteherautó 40-nel szétüti a papirmasé "elpusztítunkmindenkitéssebezhetetlenekvagyunk" kukákat az illuzióromboló rendesen :-) -
#894 wow Ezek nem is gagyik, sőt kifejezetten tetszik, nem érződik rajta, hogy annyira régi lenne. -
#893 Nagyjából két klasszikus részre (az első Dalek történet és a Dalek Invasion of Earth) alapozva készültek, színesben (a sorozat még fekete-fehér volt, 1965-66), a moziközönség ízléséhez igazítva :)
Moffat amúgy nyíltan vállalta, hogy az új Technicolor Dalek népséget ezekre a filmekre alapozta - aztán a közönség akkorát hördült rájuk, hogy azt mondta, még meggondolja, hogy milyenek is lesznek a visszatérő változatok (a Pandoricánál pl. a régiek vannak). És igazából a nácikhoz nem is illik a szivárvány összes színe... -
#892 Akkor a történelem ismétli önmagát. -
#891 A két Dr. Who filmben (nem kánon, Peter Cushing főszereplésével egy ember feltaláló készít időgépet) már voltak színes Dalekok a vásznon még a hetvenes években. -
#890 kis űrborstörők :DDD ez jó, de én imádom őket, főleg a hangjuk. Na meg ők az időlordok igazi ellenségei, a többi gonosztevő a nyomukba se ér. Na jó, talán még ők:
-
#889 áááááá ettől a képtől rosszul lettem... :S :D Meggyalázzák őket, bár tényleg fura volt, hogy az aranybarna helyett fekete, piros meg minden volt. Remélem most ijesztő, badass-re csinálják őket. Szóval olyan full komolyra veszik a figurát. -
#888 őszintén, én unom a kis űrborstörőket :P :D -
#887 Abban az a különösen mókás, hogy az új Technicolor Dalekokat direkt azért gyártották, hogy újra hasonló magasságúak legyenek a companionnal - az előző generáció kis vacakjai (Rose magassága) után ezek magas délceg, szivárványos figurák lettek, hogy Amynek a szemébe tudjanak nézni.
Egy egész alkalmuk lesz rá ezek szerint, igaz 2-nél többször Rose-on kívül a régiek közül se nagyon találkozott velük senki (Steven az első Doktorral, de akkor nagyon gyakori szereplők voltak). -
#886 wááááááá Dalekok, yeeeeeeeeee!!!! Aztán pedig az Angyalok...OMG. Ez az évad igazi gyönyör lesz, kár, hogy ilyen kevés. -
#885 Nem, a hatodik évad volt tavaszi és őszi félre szétvágva, előtte mindig egyben és tavasszal mentek az évadok:
2005 március - június
2006 április - július
2007 március - június
2008 április - július
-specialok
2010 április - június
2011 április-június és szeptember-október
idén pedig 2012 ősz, és 2013
Moffat azt mondta, hogy nyáron nem szeretnek az emberek a tévé előtt ülni, ezért okosabb ősszel, a hűvösebb napokon adni a sorozatot - ezért is nyugodott bele a többség abba, hogy idén csak ősszel lesz - de hogy így is csak egy fél sorozat :/ -
#884 ismét egy jó évünk lesz :)
Mondjuk már ezzel az 5. évaddal is ezt tették, nem? az is be volt felezve. Vagy most rosszul emlékszem? Mindenesetre szerintem jobb így, hogy tavaszra is jut vmi...
BTW sajnálom Amy-t eddig ő volt a best számomra. -
#883 Ami nagyobb baj, hogy a 7. évad közepe a karácsonyi rész lesz, és idén csak 6 epizódot kapunk, és a jubileumi évre jut egy fél évad, és ki tudja még mi.
Viszont lesznek Dalekok, Angyalok (“Not everyone gets out alive. And I mean it this time!”), és Moffat szokása szerint az új companion a "legnagyobb titkok egyike" lesz - ha már River Song nem volt elég ilyesmiből :)
No details on her character were revealed except a few hints: “It’s not often the Doctor meets someone who can talk even faster than he does, but it’s about to happen…”
“…Jenna is going to lead [the Doctor] on his merriest dance yet…”
“…Who she’s playing, how the Doctor meets her, and even where he finds her, are all part of one of the biggest mysteries the Time Lord ever encounters…”
“…Even by the Doctor’s standards, this isn’t your usual boy meets girl.”
Jenna-Louise starts filming in May and will first appear in the 2012 Christmas special
Moffat says they’ll be more than just 8 episodes in 2013
Matt Smith is contracted for all episodes up to and including 2013
Moffat says the Ponds’ departure doesn’t necessarily mean the end for River Song
Moffat says Matt Smith still “hasn’t made up his mind yet” on how long he will stay with the show. -
#882 szóval csak a 7 évad közepén kacsázik be a soriba... amúgy így második blinkre nem olyan rossz nő ez...:D -
#881 -
#880 More big news today. The BBC has confirmed rumours that Doctor Who Series 7 will be split over two years. They will only air six episodes in 2012, the remainder in 2013.
There will be 6 episodes this year, including the Xmas Special. Then 8 next year," says the BBC.
Karen Gillan and Arthur Darvill will make their final appearance in the fifth episode.
Steven Moffat revealed: “Amy and Rory will leave in a final encounter with the Weeping Angels in episode 5.”
The Daleks have also been confirmed to appear in the Autumn run.
The new companion, Jenna-Louise Coleman, will join in the 2012 Christmas Special. -
#879 Érdekes, hogy a többi képen mennyivel inkább félvérnek néz ki. -
#878 Szerintem ugyanolyan kifejezéstelen arca van, de majd meglátjuk. -
#877 Szerintem jobb csaj ő, mint akit itt pár hete rebesgettek, szóval engem megvettek, jó lesz ez :D -
#876 o.0 -
#875 omg -
#874 Jenna-Louise Coleman az új companion.
Nem vagyok túl boldog... -
#873 szerintem jó lenne. Jól játszott. Bár sajnálom Amy-t :( -
#872 Holnap jelentik be az új companiont - valószínűleg megkezdődik vele a forgatás, ígyis-úgyis megtudná mindenki, tehát inkább megelőzik a dolgot :)
Vajon tényleg Sophia Myles lesz? -
#871 -
#870 Az azért nem ugyanaz, nem csak a 10 éveseké a világ, kérünk mi is interaktív tartalmakat! :) -
#869 A Doctor Who alapból fiataloknak szóló, családi "cikk", idősebbeknek ott van sok száz könyv, rádiójáték, ilyesmi. -
#868 Csinálhatnának az idősebbeknek is valamit. .p -
#867 Megnyílt a Worlds in Time ingyenes, böngészőben játszható, főleg fiatalabbaknak szánt MMO-szerű valami.