2364
-
Nem olyan rossz a memóriád: #793, és #804-ben is jelezték a többdoktoros történeteket. -
Ez tök jó, amúgy mindig csodálkoztam, hogy hogyan fut össze magával... :D Bár asszem mintha lett volna ilyen epizód...a régi részek között. -
-
Egy elfoglaltság az őszi bemutatóig: tanuljunk körkörös gallifreyi írást
(persze a fenti link nem hivatalos, csak egy rajongói módszer arra, hogy normál angol szöveget látványos módon leírjunk) -
aznice gondoltam hogy már valaki bedobta ide, de mintha Youtube-ról törölve lett azóta. -
Belinkeltem ide Youtube-ról megnézésre :) -
Doctor Who: Night and the Doctor SE 6 DvD extra... 5 részes miniseries. Ha megtaláltad vhol a neten, nekem is szólj...:D -
Na, akkor te panaszkodhatsz :) (végre rajtam kívül van még egy ilyen bolond)
(ajánlom a BBC-féle 4. Doktoros hangjátékokat és a Big Finish-féle hangjátékokat, azzal simán ki lehet tölteni közel egy évet :) ) -
Láttam. Mindet. :D -
Mostanában sok formában lehet találkozni egy új mókával - szükségtelen cenzúra:
-
:O akkor te igazi fan vagy, hogy megnézted az összes részt. :D -
Én is a modernnel kezdtem. -
Jó de mi már a modern Doctor Who-n nevelkedtünk, nekünk a régi részek túl mások. :D -
Mondjátok mindezt úgy, hogy van 26 évad és több, mint 150 olyan epizód, amit nem láttatok (és aminek kb. a feléhez elérhető magyar felirat is).
Ejnyebejnye :) -
Jaja, ez szemétség, nem bírjuk ki addig. :( -
De messze van még a következő évad... :( -
Na erre nem is gondoltam, ez full jogos :) jönniük kellett volna azoknak a lényeknek, amik akkor is jöttek :D úgy már jó rész lett volna xD neem amúgy tényleg átlagos/kedves volt.
-
Újra megnéztem a karis részt, ezúttal magyar felirattal. Jó kis rész volt ez. -
Én úgy éreztem, hogy tök gyorsan vége lett. -
Sokkal családközpontúbb lett így, hogy a Caretaker csak pótkerék és sztori-indító szerepet kapott, gyakorlatilag ment az események után. Pár apró kötözködnivaló van benne SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de ez a sztori nem gondolkodásra késztet, mint a 6. sorozat nagy része, egy aranyos történet, és kész.Rose még nem menthette meg a saját apját; mi lett a repülő további személyzetével (5 fő); a gép is egész jól megjavult mire leszállt.
-
Átlagos lett, de azért jó. -
Kedves kis karácsonyi történet lett, igazi Moffatos. -
Ez de durva, jó látni így összeszedve ezeket az érdekes adatokat! -
A holnapután esti részig egy "kis" olvasnivaló:
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!O-M-G, kivi leszek, hogy ki lesz az. Vagy kik? Biztos megint valamilyen szép csaj. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amy and Rory will leave during next series and The Doctor will get a new companion (not yet cast) -
igen: #686, #698 -
De ezután őszig nem lesz, azt tudtátok? -
már csak tizenkettőt kell aludni
-
"Why all this fuss about canon - and, indeed, continuity - in a show about a man who changes history for a living?"
Steven Moffat, rec.arts.drwho levelezőlista, 1996 április 10. -
Idén is fut a BBC-n a Doctor Who Adventure Calendar, minden nap valami újdonsággal.
-
Cyber hétfő van :)
-
Ma 48 éve mutatták be délután 5 óra 16 perces kezdéssel az Unearthly Child első epizódját.
Nem tudhatták mi kezdődik ezzel:
(akkoriban egy átlagos epizód 4x25 perc volt, tehát jóval lassabb tempóban működtek a dolgok) -
Night and the Doctor DVD extra történetecske -
The Three Doctors (1-2-3) a 10. szezonra
The Five Doctors (1-2-3-4-5) a 20. szezon végén a Children in Need 1983-ra
The Two Doctors (2-6) 140. történet
Time Crash (5-10) Children in Need 2007
Ezek mellett volt
The Eight Doctors könyv, The Four Doctors hangjáték, és valószínűleg több, amiről nem tudok. -
uhh, akkor az 50-es special valami nagy durranás lesz, remélem. :D Mondjuk 2 Doktor... ;) -
“We shoot another 14 starting in February…It’ll be a whole series and a Christmas special. And going into the 50th anniversary, a 50th anniversary special.”
forrás -
Zero 7th #790 Nyilván nem kényszerít senki, de egy ideig jó volt, most meg hirtelen lett szar.
A kabátra meg rájöttem azóta, hogy második körben van Jack 1927ben, amikor a Doktor visszatette a Földre, akkor már rég megvolt a kabátja. -
Starz + BBC America és nem BBC Wales; 10 rész egy történetre, stb.
(amúgy ha jól emlékszem nem mondta, ha megnézed nem mozgott a szája, tehát a gondolatait lehetett hallani, ez pedig egy általános filmes szokás)
A sorozatot egyébként már többé-kevésbé kibeszéltük, abban egyetértünk, hogy olyan 5-6 részben sokkal pörgősebbre meg lehetett csinálni, a többivel kapcsolatban olvasd vissza a topicot :) A legfontosabb egyébként az, hogy az ég világon senki nem kényszerít arra, hogy nézd, és mivel gondolom nem tévében nézed, ezért a gyorstekerés varázslat is rendelkezésedre áll.
(Dr. Who-ból pedig összesen 2 film készült, Doctor Who-ból viszont van 26 szezon + 6 sorozat + 1 nagy film és egyebek, ne keverjük a kettőt :) ) -
Zero 7th #788 AAAAkurvaéletbe már megint!