2363
-
#826 Ez tök jó, amúgy mindig csodálkoztam, hogy hogyan fut össze magával... :D Bár asszem mintha lett volna ilyen epizód...a régi részek között. -
#825 -
#824 Egy elfoglaltság az őszi bemutatóig: tanuljunk körkörös gallifreyi írást
(persze a fenti link nem hivatalos, csak egy rajongói módszer arra, hogy normál angol szöveget látványos módon leírjunk) -
#823 aznice gondoltam hogy már valaki bedobta ide, de mintha Youtube-ról törölve lett azóta. -
#822 Belinkeltem ide Youtube-ról megnézésre :) -
#821 Doctor Who: Night and the Doctor SE 6 DvD extra... 5 részes miniseries. Ha megtaláltad vhol a neten, nekem is szólj...:D -
#820 Na, akkor te panaszkodhatsz :) (végre rajtam kívül van még egy ilyen bolond)
(ajánlom a BBC-féle 4. Doktoros hangjátékokat és a Big Finish-féle hangjátékokat, azzal simán ki lehet tölteni közel egy évet :) ) -
#819 Láttam. Mindet. :D -
#818 Mostanában sok formában lehet találkozni egy új mókával - szükségtelen cenzúra:
-
#817 :O akkor te igazi fan vagy, hogy megnézted az összes részt. :D -
#816 Én is a modernnel kezdtem. -
#815 Jó de mi már a modern Doctor Who-n nevelkedtünk, nekünk a régi részek túl mások. :D -
#814 Mondjátok mindezt úgy, hogy van 26 évad és több, mint 150 olyan epizód, amit nem láttatok (és aminek kb. a feléhez elérhető magyar felirat is).
Ejnyebejnye :) -
#813 Jaja, ez szemétség, nem bírjuk ki addig. :( -
#812 De messze van még a következő évad... :( -
#811 Na erre nem is gondoltam, ez full jogos :) jönniük kellett volna azoknak a lényeknek, amik akkor is jöttek :D úgy már jó rész lett volna xD neem amúgy tényleg átlagos/kedves volt.
-
#810 Újra megnéztem a karis részt, ezúttal magyar felirattal. Jó kis rész volt ez. -
#809 Én úgy éreztem, hogy tök gyorsan vége lett. -
#808 Sokkal családközpontúbb lett így, hogy a Caretaker csak pótkerék és sztori-indító szerepet kapott, gyakorlatilag ment az események után. Pár apró kötözködnivaló van benne SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de ez a sztori nem gondolkodásra késztet, mint a 6. sorozat nagy része, egy aranyos történet, és kész.Rose még nem menthette meg a saját apját; mi lett a repülő további személyzetével (5 fő); a gép is egész jól megjavult mire leszállt.
-
#807 Átlagos lett, de azért jó. -
#806 Kedves kis karácsonyi történet lett, igazi Moffatos. -
#805 Ez de durva, jó látni így összeszedve ezeket az érdekes adatokat! -
#804 A holnapután esti részig egy "kis" olvasnivaló:
-
#803 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!O-M-G, kivi leszek, hogy ki lesz az. Vagy kik? Biztos megint valamilyen szép csaj. :D -
#802 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amy and Rory will leave during next series and The Doctor will get a new companion (not yet cast) -
#801 igen: #686, #698 -
#800 De ezután őszig nem lesz, azt tudtátok? -
#799 már csak tizenkettőt kell aludni
-
#798 "Why all this fuss about canon - and, indeed, continuity - in a show about a man who changes history for a living?"
Steven Moffat, rec.arts.drwho levelezőlista, 1996 április 10. -
#797 Idén is fut a BBC-n a Doctor Who Adventure Calendar, minden nap valami újdonsággal.
-
#796 Cyber hétfő van :)
-
Ma 48 éve mutatták be délután 5 óra 16 perces kezdéssel az Unearthly Child első epizódját.
Nem tudhatták mi kezdődik ezzel:
(akkoriban egy átlagos epizód 4x25 perc volt, tehát jóval lassabb tempóban működtek a dolgok) -
#794 Night and the Doctor DVD extra történetecske -
#793 The Three Doctors (1-2-3) a 10. szezonra
The Five Doctors (1-2-3-4-5) a 20. szezon végén a Children in Need 1983-ra
The Two Doctors (2-6) 140. történet
Time Crash (5-10) Children in Need 2007
Ezek mellett volt
The Eight Doctors könyv, The Four Doctors hangjáték, és valószínűleg több, amiről nem tudok. -
#792 uhh, akkor az 50-es special valami nagy durranás lesz, remélem. :D Mondjuk 2 Doktor... ;) -
#791 “We shoot another 14 starting in February…It’ll be a whole series and a Christmas special. And going into the 50th anniversary, a 50th anniversary special.”
forrás -
Zero 7th #790 Nyilván nem kényszerít senki, de egy ideig jó volt, most meg hirtelen lett szar.
A kabátra meg rájöttem azóta, hogy második körben van Jack 1927ben, amikor a Doktor visszatette a Földre, akkor már rég megvolt a kabátja. -
#789 Starz + BBC America és nem BBC Wales; 10 rész egy történetre, stb.
(amúgy ha jól emlékszem nem mondta, ha megnézed nem mozgott a szája, tehát a gondolatait lehetett hallani, ez pedig egy általános filmes szokás)
A sorozatot egyébként már többé-kevésbé kibeszéltük, abban egyetértünk, hogy olyan 5-6 részben sokkal pörgősebbre meg lehetett csinálni, a többivel kapcsolatban olvasd vissza a topicot :) A legfontosabb egyébként az, hogy az ég világon senki nem kényszerít arra, hogy nézd, és mivel gondolom nem tévében nézed, ezért a gyorstekerés varázslat is rendelkezésedre áll.
(Dr. Who-ból pedig összesen 2 film készült, Doctor Who-ból viszont van 26 szezon + 6 sorozat + 1 nagy film és egyebek, ne keverjük a kettőt :) ) -
Zero 7th #788 AAAAkurvaéletbe már megint! -
Zero 7th #787 A másik fele, hogy elkezdtek szarni magasról a részletekre.
Gwen, mielőtt felrobbantaná a cuccot, mondja Jacknek, hogy vegye ezt fel. Aztán mond egy kurvamegható monológot bele a semmibe. Addig a tükörbe beszélt, elfordul, mondja, robbant. Kinek mondta azt? Senki sem hallhatta.
Következő rész eleje, 1929, Jack bevándorol Amerikába... egy amerikai második világháborús katonai kabátban. Gratulálok, baszdmeg.
Miért lett ez hirtelen ekkora szar? Eddig nem voltak benne ekkora bakik. Volt néhány, de nem túl vészesek, meg nem ilyen sűrűn.
BBC America..?