Doctor Who (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Pedig sem Tennant, sem Matt Smith "ismeretlenül" jött a sorozatba 😊

Szerintem nemet nem tud váltani. De végülis csak egy sorozat, bármi lehet 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Remélem, hogy ismét egy ismeretlen színész kapunk. Könnyebb Doktorként tekinteni egy olyan valakire, akit nem láttunk más szerepben elõtte.
Dzsini
Hát, van annyi esélyed, mint mondjuk Emma Watsonnak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Én is jelentkezek majd a szerpere. Drukkoljatok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Nem nyilatkoztak még semmit, nem tudni, hogy akár a BBC, akár Moffat mit akar.... felvetõdni meg a teljes angol (és nem angol) színészlista felvetõdött már, ugyanez ment elõzõleg is, aztán a nagyjából ismeretlen és teljesen váratlan Matt Smith lett.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nõi doktor? Érdekes újdonság lenne. 😄
Akkor most a BBC nõt akarna Doctornak?

Van egy õrült sejtésem, nem lehet, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
JLC meghal, mint Clara, de JLC=(azaz Clara) lesz a következõ inkarnáció (végülis beleugrott a Doctor idõvonalába) és mert Clara csak a múltbéli inkarnációkat látta a jövõbelieket nem.....
Vagy: az is felvetõdött, hogy Rupert Grint lesz az új Doctor.
Ööö, hát ez most bonyolult. 😊

Szal eljutottam Dr. Who-n keresztül abba az állapotba, hogy nem érdekel ha gagyi a díszlet és a maszk. És hát meglepetéssuerûen jött egy löket Star Trek, 2009-es mozifilm, kapcsolódó játék koopban haverral együltõ helyünkben, aztán új mozifilm...
Szóval most ST:TNG-t nézek. 😛

De nem feladtam, csak pihentetem kicsit. Nem baj az, ha van betárazva néznivaló, legalább nem kell gondolkozni mit nézzek.

Dzsini
Tök jó hangjátékokat csináltak Susannal amúgy késõbb Big Finishék, pl. õt és a fiát összehozták Nyolcaskával néhány érdekes kalandra 😊
(a külön mókát az jelentette, hogy Susan fiát Jake McGann, a nyolcadik Doktor Paul McGann fia játszotta 😊 )

Az elsõ sorban Carole Ann Ford (Susan), Jake McGann (Alex) és Paul McGann (8. Doktor), a két hátsó mellékes.

Nézed még a régi sorozatot? Vagy Susan teljesen kiidegelt? 😄
Ehm, igen, hát ezért szoktam meg nehezen az elején. Bár annyiból meg fasza, hogy neki gumimaszk nélkül is sikerül úgy kinéznie, mint egy földönkívüli... 😛

És még Kilences volt kiakadva a fülein...

Dzsini
Érdekes, mert nincs egy hónapja, hogy hír volt arról, hogy aláírt a nyolcadik évadra is. Persze az õ döntése is, hajrá 😊

Én azt vártam, hogy Moffat hamarabb távozik, mint Smith - bár három évad plusz a jubileum bõséges idõtartam neki is. Bár voltak jelek, ami alapján már pedzegették a dolgot - nemsokára filmforgatásba kezd, lenyíratta a haját egészen tüsire, meg ilyesmik.

Fabio Capello
Nem, JLC marad, azt mondják.

Az igen... <#merges2><#guluszem1> Hát én azt gondoltam, hogy ennél azért egy kicsit több idõre számolnak vele, hát úgy látszik mégsem.
A Clarat alakító Jenna-Louise Coleman távozására ugye még nem kell számítanunk Matt Smith távozásával, õ gondolom még marad a következõ inkarnációval is?
Fabio Capello
Igaz, a BBC oldalán is kinn van már, sajnos :/

Narxis
Na kíváncsi vagyok, hogy ehhez mit szól majd Dzsini... durva ha igaz.

stargatelost
Az igen <#guluszem1> Hát nem is tudom...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fabio Capello
na neeeeeeee....

Matt Smith távozik a Doctor Who-ból. Az utolsó epizódja a karácsonyi epizód lesz.

C a helyes, ha jól tudom. Nem csaltam. <#crazya>
Dzsini

Dzsini
Nincs hivatalos írás, tehát nem lehet lefordítani. Amit itt-ott a neten használnak, az egy rajongó által kialakított angol nyelv írásmód. A körvonalas írásról hivatalosan azt se tudni, hogy betûkre vagy gondolatokra épít, hogy van-e információs egység, hogy egyáltalán hogy kell olvasni...

Fabio Capello
Kérdés egyébként - valaki nem tudja, lefordították a gallifreyi feliratot az új TARDIS-belsõben?

Dzsini
Érdekes filmek 😊 távolról van közük a DW világhoz, viszont szerepel az egyikben Wilf fiatal korában (pontosabban a színész)

Gordis2k
Esti program😊

Vegre beszereztem amazonrol😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

kopa1
Amúgy nagyon remélem, hogy november közeledtével összeraknak egy minimum ilyen minõségû trailert az 50.-re 😉
http://www.youtube.com/watch?v=7li5eZ3JZbA

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Dzsini
A korszakhoz képest (hatvanas évek) amúgy még egészen erõs, aktív figuraként ábrázolják a nõket már az elején is. Hamar alakul amúgy (meg hozzá is lehet szokni), lesz sokféle nõi szereplõ, és egy idõre le is szoknak a sikítozásról (aztán visszatérnek rá egy-két companionnál).

Skarora majd még visszatérnek párszor, jelen lesz a (negyedik) Doktor akkor is, amikor Davros megalkotja elõször a Dalekokat.

Itt egy lista egy máshol összeállított ajánlott részekrõl a klasszikus sorozatból - az érdekesebb, jobban sikerült, vagy történetileg lényeges részek:

FIRST DOCTOR
An Unearthly Child
The Daleks
Key's of Marinus
The Aztecs
The Time Meddler
The Gunfighters
REGENERATION "THE TENTH PLANET"

SECOND DOCTOR
Tomb of Cybermen
The Mind Robber
The Krotons
The War Games
REGENERATION "THE WAR GAMES"

THIRD DOCTOR
The Silubains
Inferno
Terror of the Autons
The Daemons
Carnival of Monsters
REGENERATION "PLANET OF THE SPIDERS"

FOURTH DOCTOR
Genesis of the Daleks
Pyramids of Mars
The Robots of Death
The Talons of Weng-Chiang
City of Death
Logopolis
REGENERATION "LOGOPOLIS"

FIFTH DOCTOR
Kinda
Earthshock
The Caves of Androzani
REGENERATION "THE CAVES OF ANDROZANI"

SIXTH DOCTOR
Attack of the Cybermen
Vengeance on Varos
Mark of the Rani
Two Doctors
Revelation of the Daleks
REGENERATION "TIME AND THE RANI"

SEVENTH DOCTOR
Paradise Towers
Remembrance of the Daleks
Greatest Show in the Galaxy
Ghost light
Curse of Fenric
Survival

Most nézem wikin, hogy nem volt Dalek retcon. AZ a Skaro, és ez történt.

Ha nagyon hiányom lesz novemberig, akkor lehet, hogy a késõbbi Doktorokkal bepróbálkozom, de az elsõt nem hiszem, hogy valaha is meg fogom nézni.
A dalekosnál hagytam abba. Nem tudom pontosan, hogy mennyit néztem meg a dalekosból, de pár részt még abból végigszenvedtem. Tudtam, hogy mire számítsak: fekete-fehér kép, béna díszletek, stb., szal ez a része nem zavart, de arra nem számítottam, hogy ennyire idegesítõek és ellenszenvesek lesznek a fõszereplõk, különösen a nõk.
Persze, hát az elsõ sorozatban nem tudhatták, hogy 50 évig fog menni... Nem várok ám túl sokat ettõl, próbálom élvezni olyannak, amilyen.

Te meddig jutottál a régi részekkel? Csak az elsõ sorozatot skippelted, vagy hagytad is az egészet a fenébe?

Az még a nagy problémám, hogy fullon vannak a vinyóim, nem tudom tölteni már a többit. Kb másfél éve nem írtam ki semmit DVDre. Tárolom a komplett 2005-ös sorozatot, meg egy rakat egyéb filmet, el vannak téve, hogy majd archiválom. De iszonyat lusta vagyok hozzá... 😛

A Dalekok valahol útközben meg lettek változtatva a sorozatban. Nem stimmel az eredetük, a szülõbolygójuk, ráadásul a Doktor se ismeri õket. Ezek még nem azok a dalekok, amik késõbb szerepelnek. Azt mondjuk nem tudom, hogy volt-e valami magyarázat a sorozatban, vagy csak úgy gondoltak egyet és teljesen megváltoztatták a dalekok történelmét.
Wááá, zokogva fut a TARDISig, meg megijed a villámlástól. És közben egy time lord. Hülyét kapok! 😄

De közben meg a Dalekek tök aranyosak, meg nem ismeri még õket a Doktor. Ja, meg kissé kevésbé bírja a sima sugárzást, mint Tizeske, aki csak úgy kirázta kislábujjból...

Na jó, nem kommentálom végig. 😛

Engem azért érdekel a dolog, sõt, élvezem is, amikor épp nincs pánikolás.

Mondjuk elég fura, hogy rögtön az elsõ (négy) részben megváltoztatják a történelmet, amirõl gondolom nem lesz további szó...

Nekem is ez volt a bajom vele. Elkezdtem nézni az elsõ sorozatot, de egy-kettõ abbahagytam az idegesítõ, pánikolós, sikongató nõk miatt. Teljesen hozzászoktam a talpraesett, önálló, bátor társaihoz a Doktornak az új sorozatban és ez a hisztis picsák (már elnézést) a régiben teljesen kiakasztanak. Tudom, hogy a 60-as évek más világ volt és ilyeneknek kellett lennie a nõknek egy sorozatban és egy erõs, bátor férfi kellett melléjük, aki megvédi õket, de akkor is. Ez már nekem sok 😄
Ráadásul úgy egybe véve az egész szereplõgárda roppant unszimpatikus, plusz még a Doktor se egy kedvelhetõ alak. Egy mogorva öregember, aki csak magára gondol és nem törõdik másokkal.
Jó sokáig ilyenek lesznek a nõk a sorozatban, mi? Ezt a rinyálást-sikongatást nehezen viselem... A nulla költségvetésû díszletek meg egyebek nem zavarnak, de ez kicsit kiakasztó.

Na, egy hét alatt lejött az elsõ szezon a klasszikus sorozatból. 😊 El is kezdem nézni.

Gordis2k
Akkor ussuk el massal😊

50th 😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Dzsini
... mert valamivel el kell tölteni a következõ fél évet 😊

Dzsini
Nem tudni - valószínûleg igen, mert Matt Smith és J L Coleman leszerzõdött a nyolcadik sorozatra (bár arról nincs hír, hogy Hurt nem...)

Nem vagyok benne biztos, hogy eljutott az agyamig, hogy az arra vonatkozik, azon kattogtam, hogy John Hurt. Meg szombaton láttam, ma meg kedd van. 😛

Tudok még vagy féltucat egészen hihetõ kifogást, soroljam? 😄

Ja, és Hurt csak a special erejéig lesz Doktor?

Dzsini
#1523 - ha már a képernyõ közepén elhelyezett "November 23" felirat nem lett volna elég feltûnõ.

Ugye most nem ez volt a jubileumi rész a cameo doktorokkal?

Fabio Capello
😄😄 átsiklottam felette 😛

Dzsini
#1542 - ejha link 😊 A topicot is érdemes nézni 😉

Fabio Capello
Megnéztem megint a részt

Akik nézték az eredetit, azoknak a GI által említett egyik név, a Valeyard ismerõs lehet. Akiknek nem, azoknak erre tessék 😊

Váó! Ez ütött. Nagyszerû befejezés volt. <#taps><#worship>
Narxis
Na megnéztem...kellett egy fél óra, hogy magamhoz térjek....ez nagyon durva volt, jó volt látni az elején, hogy hogy kezdõdött minden, a vége meg természetesen ütött.

Dzsini
Lásd még: #730 - 1995-bõl. Már elég régi gondolat ez, és Moffat szokás szerint játszott velünk egy kicsit.