2363
-
#1762 Napi reddit:
That awkward moment when your history teacher asks you about an upcoming 50th anniversary that is all over the news and you shout "DOCTOR WHO" but the answer he was looking for was the JFK assassination. -
#1761 Az Adventure in Space and Time is nagyon kellemes lett - főleg így, hogy én láttam is Hartnell részeiből, amit lehetett. -
#1760 -
#1759 Google főoldal :) -
#1758 -
#1757 The Last Day - egyelőre csak iTunes-on adták ki, de jótét lelkek gyorsan tudnak feltölteni :) -
#1756 -
#1755 :DDD
-
#1754 -
#1753 -
#1752 BBC reggeli műsorban volt egy kis "behind the scenes" - két új részlettel:
-
Evoluti0N #1751
Egész sok Doctor Who fan van köztük. :) -
#1750 Children in Need, yay!
-
#1749 Mindenféle torrenteken elérhető a The Science of Doctor Who ismeretterjesztő műsor. -
#1748 De, már RTD is beszélt róla - a személyiségrejtő cucc volt, amivel Martha mellett emberré vált, azt használta a Master átverésére.
Érdekességképpen: a Human Nature-ben van, mikor Martha visszamegy a Tardisba meghallgatni a Doktor tanácsait - akkor gyorstekeréssel átugrik egy hosszabb szöveget:
-
#1747 Ez pont ugyanolyan, mint az, hogy a film végén kiderül, hogy a Doktor félig ember. Elvileg elismert dolog (a film is), mégis, soha nem merült fel utána. -
Nicholas Briggs azt írja twitteren, hogy 1999 óta "hivatalosan elismertek" a Big Finish-féle történetek, de azért köszöni a gratulációkat :) Azért nem volt ennyire egyértelmű sokaknak. Nagyon remélem megugranak az eladásaik most, megérdemlik. A általuk kiadott jubileumi epizód (The Light at the End) szuper lett, náluk szerepel 1-8ig mindenki :)
És egy ilyen meglepetés után, mint a mai volt én azért egy kicsit várok egy Hurt - Eccleston váltást a jubileumi rész végén. Akkor meglesz "filmen" a 2-3 váltáson kívül az összes regeneráció. -
#1745 dehogynem, baromira örülök neki, hogy végre a kánon részei lettek, bár ez nagyon sokaknak rengeteg óra audiobook hallgatást fog jelenteni -
#1744 És te gondolom nem hallgattad végig a Big FInish-féle hangjátékokat, ahol az általa emlegetett szereplők is ott voltak... McGann egy fantasztikus Doktor, és ez egy nagyon tiszteletreméltó húzás volt Moffattól. -
#1743 Ez tudja a legjobban kifejezni amit az elején éreztem :D:D
"I'm a Doctor!"
Wait a sec, i know that voOOOOH MY FUCKING GOD! -
#1742 Kegyetlenjó. -
#1741 És gyakorlatilag kánonná tették a 8. Doktoros hangjátékokat, mert a ruha onnan van, és emlegeti az ottani companionokat is... -
#1740 Boldog születésnapot Paul McGann! -
#1739 Prequel: The Night of The Doctor
-
#1738 A hangjátékos társaság jubileumi kiadásához is új főcímzene dukál:
(egyébként régebben is gyártottak már egy-egy epizódhoz saját főcímzenéket:)
-
#1737 Dolgozik a médiahenger
-
#1736 Meg egy BBC America-s trailer (kicsit más)
Meg egy kis apróság
-
#1735 -
#1734 Ez nagyon odaperecel, erre nincsenek szavak!!! Jöjjön máááár!! -
#1733 Tyű azt a betyárjómindenségitahétszázát!!!!
Érzelmi túltöltődés! Érzelmi túltöltődés! Érzelmi túltöltődés! Érzelmi túltöltődés!
.
.
.
Exterminate!Exterminate!Exterminate! -
#1732 És megjött a második, bővített is, elvileg ez ment le conon:
-
#1731 Örvendezzetek, vigadjatok
-
#1730 És persze nem lenne BBC egy kis kiszivárgás nélkül :)
-
#1729 Hivatalos, BBC forrásból
-
#1728 Estig kibírod, akkor hivatalos lesz.
November 14, 21:00: Science of Doctor Who - egy kis tudományos ismeretterjesztés
November 15-i hétvége Greatest Monsters and Villains Weekend
November 21, 21:00: An Adventure in Space and Time (ez a doku-dráma a sorozat keletkezéséről)
November 23, 19:50: The Day of the Doctor
(az időpontok brit időszámítás szerint vannak, nálunk +1 óra)
-
#1727 Jöhetne újra. -
Evoluti0N #1726 Nah, pont letörölték mire megnéztem volna. :( -
#1725 Vótmá:
(meg a klasszikus tévésorozatban is volt már, hogy megjavult egy időre a kaméleon-áramkör) -
#1724 És kiadták az első kb. 15 másodpercet is:
-
#1723 Jaja, durva lesz. Addig vitatkozzunk azon, hogy ennyi belső átalakulás után miért nincs külső átalakulása a TARDIS-nak? Illene már valami komoly űrhajó kinézet, nem? :D Vagy mondjuk pl. megszállná valami a TARDIS-t és persze mi ezt max. csak sejtjük, a Doktor nem is tud róla valameddig de minden rész végén mondjuk mutatná a kamera ahogy a TARDIS egy kis része kezd mondjuk PIROSSÁ válni. Szóval ilyen Bad Wolf-os rejtélyesség. Azóta se volt szerintem ennyire hátborzongató egész évadon át ívelő rejtély. Talán a Pond csajra mikor ránéztek a falból de sztem az se volt annyira hátborzongató mint a Bad Wolf felvezetése.