Mennyien vagyunk képesek ölni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
akkor kezd igazán érdekes lenni, amikor fõhõsünk már sokadik barátját megölik, legnagyobb ellensége egykor volt legjobb barátja, bla bla
utál ölni, a háború végét akarja. körülötte az emberek, mindkét oldalról a másik totális megsemmisítését akarják, kivéve azon a hajón szolgáló emberek, amelyiken van fõhõsünk is, õk tényleg a "békéért harcolnak" (békéért harcolni olyan mint dugni a szüzességért?)... szal érdekes, let's see it 😉
ja, a vége is érdekes, akit érdekel, az úgy is megtudja 😉
Furcsa, hogy ezek a mai történészek meg pszichológusok ítélkeznek, tartják a háborúban harcolt embereket pszichopatának, amikor meg a háborút túlélõk mind azt mondják, hogy nem volt lehetõség, ölni kellett ...
Jó példa az Elitalakulat 'öregjei', mind öltek x embert, a háború után meg rendes, normális életet éltek, nem vall pszichopátiára ...
Egyébként van egy filmrészlet, ami rohadt jól ábrázolja az egészet, mégpedig a Ryan közlegény megmentésében mikor a város védelménél az amcsi katona birkózik a némettel, aki kést ránt és a szívéhez tartja az amcsinak . Az már mikor érzi, hogy a német erõsebb, ki akar szállni, 'hagyjuk abba' vagy valami ilyesmit mond, de a német mégis szíven szúrja ...
Film, de mégis rohadt jól megmutatja a dolog lényegét, vagy megölöd, vagy õ öl meg téged, nincs 3. lehetõség, kiszállás meg ilyesmi ...
Pl. ha valaki fegyvert tartana rám megpróbálnák én lõni elõször nehogy õ lõjön!
fõleg ha megis lõ és nem halok meg úgy fejbe lövöm hogy annak annyi 😄
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Az tény, hogy a háború - ezen belül az 'ölés' (direkt nem gyilkosságot írok) - felfokozott idegi állapottal jár, de semmiképp nem nevezném õket pszichoõatának, a hazájukért, és a saját életükért harcoltak és öltek .
gondolom a háborúban nem volt elterjedt ez az elmélet, hogy: "Te Borisz. Úgyis mindenki a levegõbe lövöldöz, csinaljuk mi is azt, nem lesz semmi bajunk."
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
hát nemtudom, ha 2 embert kilõnek mellõle, tovább folytatná e a dolgot...
bár nemvoltam katona, de sztem ez csak hum-bug, gyakorlatban nem létezik, hogy ezt tenné...
igen igen!
széptopik
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Múltkor láttam egy tudományos mûsört!
És abba a mûsorba arról volt szó hogy az emberiség hány százaléka képes ölni!
Elvileg 2% de ezt a 2% szihopata embernek tekintjük!
Ebbõl a 28% százalék nem örömmel öl embert de õk a kötelezettségüknek tartják!
És a többi 70% meg vagy azt csinálja a háború közbe hogy a levegõbe lõ cél nélkül és folyton újra tölt és a többi emberrel el akarják hitetni hogy igazából ölni akarnak!