Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
1. gurulj a tetõ széle felé
2. nyomd meg a Caveman gombot (alapból az E)
3. ugorj le a tetõrõl
4. a levegõben megint nyomd meg a Caveman gombot
és kész.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
\"If in doubt, flat out!\"
Ja downtown-ban a kinai csákó asszingya hogy stall-t nyomjak a nagy táblán!ezt hogy kell????
az hogy mi a fõküldetés és mi az ilyen pénzes küldetés az meg sztem nem kérdés, és 1 kérdõjel bõvel elég a mondatok végére...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ja amúgy a fõküldetések azok a csillagok???A pénz jeles valamint a grafiti ikonú küliket fontos megcsinálni???
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ezért kell a slide (vagy grind, alapból a KP8) gombot és a revert-et (alapból a KP9) egyszerre lenyomni.
Bert slide: Nekem úgy sikerült, hogy nyomva tartottam az ollie és a (fene tudja a nevét, alapból a KP7) gombot. Nem csináltam nagy íveket, így nem is közelítettem meg vészesen a bólyákat. Ütemesen váltogattam a jobbra-balra gombokat és szép rövid íveken, elég gyorsan leértem. Viszont az tényleg igaz, hogy nem kell az egész távon ügyeskedni. Amikor kiírja, hogy start, akkor kb. az elsõ (egyes) bólya mellett vagy. A végén elég ugrani a bólyákon túlra, ha a levegõben vagy és akkor jön a befejezésre felszólító szöveg, akkor elfogadja teljesítettnek a feladatot.
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
de nekem 5-10perc alatt megvot, annyira nem nehéz azért
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Amikor a félcsõben kellett hosszában ugyan ezt csinálni, akkor is azt hittem, hogy ez soha nem lesz meg... Sejtem, hogy még többször fog ez megfordulni a fejemben. 😊