Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 2.-es és a 3.-as pont közül kimaradt, hogy szaladj a tetõ széle felé, de biztos érthetõ enélkül is! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

xy21
THX mingyár megpróbálom!!!

Jaja, csinálj Caveman-t és ugorj le a tetõrõl.
1. gurulj a tetõ széle felé
2. nyomd meg a Caveman gombot (alapból az E)
3. ugorj le a tetõrõl
4. a levegõben megint nyomd meg a Caveman gombot
és kész.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

xy21
Elakadtam ott hogy Santa Monicában egy gyerek azt kéri hogy nyomjak a tetõröl egy cavemant és ugorjak a körbe!de ezt hiába nyomom nem enged tovább nem jelez semmit!Micsináljak???Mer már ideges vagyok hogy egy eccerû trükk kifog rajtam!!!HELP!!!Itt mit kell csinálni???Ja képet nem tok róla berakni mer a Képfeltöltés.hu nem engedi(nem tom mér?)

xy21
Okés megvan az ufó cucc már az olajgyár vagy minek a küldetései is megvannak!!!

maffioso
bazmeg hol a lockdown dvd-m??????ésmivel kell irni a mutliban??????mert most ujraraktam a gépezetem

\"If in doubt, flat out!\"

a ruházati üzletben, azt hiszem downtown, vagy hollywoodban, nem emlékszem pontosan
xy21
Hol van az UFÓ cucc???Mer van 170 dolcsim meg tudom hogy vissza kell menni holywoodba de nem tom hol kell megvenni ???Mer én csak Panda cuccot találtam de az is 700$.HELP!!!HOL az UFÓ ruha???

SzakYy
aha

xy21
Hogy kell növelni a tulajdonságaimat(statpoint)???
A szponzor küldetéseivel???

persze, tudom hogy slide-olni kell, ez kivételesen a progi is közli, csak kivitelezni nem sikerült még.
Balumann
nem elzárni kell a csapokat csak mind a 3 csövön slideolni. Igen, hátrébb mész mint ahova beállít, veszel egy lendületet, bonelessel ráugrassz és utána minél hamarabb átugrassz a másik csõre amíg van lendület. Nekem alap statokkal szinte (csak az alap szponzort csináltam meg az elején, azt hittem csak annyi van akkor), és felment a tetejéig is.

köszi a tippet, majd kipróbálom. a három csõn található csapok elzárására egy combóban feladatra van valamilyen tipped?
SzakYy
elvileg ezt pofáztam énis

Balumann
slideolni kell mert a slide felgyorsít és az eleve kidob

Balumann

megyek az alagútban, de nem képes se kiugrani, se felmászni, mert túl magasan van a nyílás.
Balumann
nem a hajóval kell majd átmenni, hanem ott ahol van a pálya széle, busztól elindulsz a szélén, jobbra tartva, arra nincs út, csak a széle, és ott középen van egy lyuk és ott átvisz az alagutba, majd ott egy slide kidob az olajkutra, csak egy hosszú átmenet van amit gondolom már ismersz 😄

Balumann
persze, ott van az út közepén a lejárat santacruse -ban, az úton. Bármikor átlehet menni mindegyik pálya részbe.

SzakYy
"én beugrottam a csatornába, ami oda visz, de a kijárat magasan van és nem tud felmászni rajta" én erre mondtam /hameg tudod hogykell felmenni minek kérdezed/?

xy21
Hehe elindul!A kérdésem lenne az hogy meg kell minden csillagos küldit csinálni???
Ja downtown-ban a kinai csákó asszingya hogy stall-t nyomjak a nagy táblán!ezt hogy kell????

ki hinné, olvass egy picit figyelmesebben.
SzakYy
nem felmászni kell a pályára, hanem a csövön felcsúszni

szerinted vissza lehet menni az oil pályára? én beugrottam a csatornába, ami oda visz, de a kijárat magasan van és nem tud felmászni rajta. egy küldit nem tudtam megcsinálni, amikor 3 csövön kell elzárni 3 csapféleséget egy comboban.
Balumann
kicsit megkésve bár, de jobb késõn mint soha neked is xD
az hogy mi a fõküldetés és mi az ilyen pénzes küldetés az meg sztem nem kérdés, és 1 kérdõjel bõvel elég a mondatok végére...

Balumann
már késõ úgy látom 😄😄

Eisenhower
jaj de jó! remélem nem fog mûködni nálad <#mf2><#mf1><#mf2><#vigyor1><#lama>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

xy21
Jaj de jó megvan a THAW!!!<#mf2><#mf2><#mf2><#taps><#taps>
Ja amúgy a fõküldetések azok a csillagok???A pénz jeles valamint a grafiti ikonú küliket fontos megcsinálni???

Balumann
FAQ-t tegnap frissítettem, nézzétek meg 😛

Eisenhower
miután felraktad a játékot meg kell patch-.elni a gémet és ugy crackelni.... <#lama> amugy meg FAQ!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Balumann
FAQ-ból kiderítheted 😄

SzakYy
míg nem volt meg mindenki várta, most meg megvan és leszarják :S

Fido4life
Na ki multizik ? MErt ha sokan, akkor felrakom..

Hi.Nekem az elsõ cd-n a crack könyvtárban van egy 1.1-es patch.Az mire jó?
Balumann
mér halt ki így a forum ?:S

Balumann
vagyis szóljatok

Balumann
FAQ-t frissítettem, nézzétek meg, és ha van ötletetek vagy kihagytam valamit sóljatok 😄

én is ezt a módszert alkalmaztam
köszi, sikerült a bert slide 😊
Balumann
revert + slide a tábla tetején

Úgy kell ráugranod a táblára, hogy NE csússz rajta, csak állj ott és egyensúlyozz (a'la lip-trick)!
Ezért kell a slide (vagy grind, alapból a KP8) gombot és a revert-et (alapból a KP9) egyszerre lenyomni.

Bert slide: Nekem úgy sikerült, hogy nyomva tartottam az ollie és a (fene tudja a nevét, alapból a KP7) gombot. Nem csináltam nagy íveket, így nem is közelítettem meg vészesen a bólyákat. Ütemesen váltogattam a jobbra-balra gombokat és szép rövid íveken, elég gyorsan leértem. Viszont az tényleg igaz, hogy nem kell az egész távon ügyeskedni. Amikor kiírja, hogy start, akkor kb. az elsõ (egyes) bólya mellett vagy. A végén elég ugrani a bólyákon túlra, ha a levegõben vagy és akkor jön a befejezésre felszólító szöveg, akkor elfogadja teljesítettnek a feladatot.

R4VII
tudnátok segíteni, hogy los angeles downtown pályán a 'learn to board stall' küldetés végén mit kell csinálni a freeway signes táblán mer már próbáltam mindent, de nem sikerült, THX

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Balumann
nekem is megvolt 5 perc alatt, könnyü az a feladat. Hátrébbrõl kell indulni, hátramenni és lendületet venni, és bert slide közbe tartva hagyni az ugrást. Meglehet próbálni ha a végén nem sikerül a bólyák között elmenni, átlehet ugrani, utána még 1 kis bert slide és utána ugrással befelyezni.

quack
igen, de csak akkor tud végig slideolni ha szépen mész nagy íveket, de hát úgy meg néha beszopat a bólya fõleg az uccsó
de nekem 5-10perc alatt megvot, annyira nem nehéz azért

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

tehát az a lényeg, hogy az egész pályán folyamatosan bertslideolni kell, nem pedig bólyákat kerülgetni?
quack
szép íveket kell menni és akkor végig tudja slideolni az egészet

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

SzakYy
ha az utolsó bólyánál kezded a berstslide-t akkor is elfogadja /asszem/ 😄

Balumann
ramore-nek ment volna...

Balumann
tartsd az ugrás gombot és akkor gyorsabb, a végén meg valahogy úgy lecsaltam asszem, hogy átugrottam a legutolsó bólyákat és utána még bert slideoztam egyet és utána álltam le.Próbálkozz

Dettó. Tegnap este (éjszaka) jutottam el ide, de csak a bólyákat tudtam döntögetni... már fáradt voltam és egyre dühösebb is, így hagytam.
Amikor a félcsõben kellett hosszában ugyan ezt csinálni, akkor is azt hittem, hogy ez soha nem lesz meg... Sejtem, hogy még többször fog ez megfordulni a fejemben. 😊