Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leállsz a bringával, és megynomod az betût!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Balu tegnap felvettelek msn-re!ha oda feljössz akkor tudok küldeni képet mer ide nem tok felrakni
kééépet csinálj már légyszi, így sem értem. Valamit cask ír hogy mivel kell csinálni, mert így nem ugrik be.
Feeble:azt írja hogy mennyek és kicsit döljek hátra a bringával majd ugrás ás slide de nekem csak icepikket csinál vagy mit nem csinálja a feeble-t.
az a baj hogy én se tudom hogy mi most így. Képet rakjatok be légyszi hogy hogy írja vagy hol, mert így nem emlékszem mit kellett csinálni :/
Nekem is a feeblel lenne problémám bmxel nem tudnád leírni ide még1x kérlek mert evvel rohadt sokat szenvedek,kösz elõre is
mert nem végigjátszást csinálok, csak azokat írtam be amiket sokan megkérdeztek (FAQ - általános kérdések és válaszok rájuk). Nem végigjátszát csináltam
A FAQ-ból mér kellet kivenni a Hogyan kell a BMX-el a feeble grind???
Mer láttam ott régebben de most kéne és nem tom megcsinálni a feeble grindot a bicóval!!!
Hogy kell??
Mer láttam ott régebben de most kéne és nem tom megcsinálni a feeble grindot a bicóval!!!
Hogy kell??
Illetve a CD1.part1 -t akartam írni
Na kiakasztottam!Nagyon jóóó volt ez az egész sztori!!!De még a BMX-es küldik hátra vannak azokat még végigtolom!!!
Na most már MULTIIII!!!
Na most már MULTIIII!!!
Nekem nincs ilyen fájlom boccs!
A kaszinóban a bûnözõ csávó azt kéri hogy csináljak vert plantot vagy mit valami 3 ezüst érmét tartó dobozt kell leütnöm a medence felett.Azt írja hogy Elõre nyíl meg O(ollie)De nem tudom hogy kell megcsinálni a küldetést.
Kössz amúgy a segítséget!<#vigyor3>#vigyor3>
A kaszinóban a bûnözõ csávó azt kéri hogy csináljak vert plantot vagy mit valami 3 ezüst érmét tartó dobozt kell leütnöm a medence felett.Azt írja hogy Elõre nyíl meg O(ollie)De nem tudom hogy kell megcsinálni a küldetést.
Kössz amúgy a segítséget!<#vigyor3>#vigyor3>
Légyszi valaki küldje el a CD1.part1 -t erre a címre: [email protected]
Hello valaki el tudja küldeni nekem a CD1.part1-es fájlt?
Figyi biztosra megyek<#idiota>#idiota>
Meg még írok a pcdome forumba meg még vagy 20 helyre!Azér hogy ha itt nem írnak hamarabb akkor lehet hogy a másikban már válaszoltak és így nem kell várnom<#buck>#buck>!érted?
Ja már a Kaszinóban vagyok, és messze vagyok a végétõl???
Meg még írok a pcdome forumba meg még vagy 20 helyre!Azér hogy ha itt nem írnak hamarabb akkor lehet hogy a másikban már válaszoltak és így nem kell várnom<#buck>#buck>!érted?
Ja már a Kaszinóban vagyok, és messze vagyok a végétõl???
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> 😄DDDDDDDD
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
nahát XY most látom hogy a küldetések másik felét meg a gamestar forumba kérdezed <#idiota>#idiota>😄DDDDDDDD
Valaki játszik (nem te), de te is látszódsz a sarokban a chatbe! Írtál valamit... 😊
10 perce ezt akarom lefényképezni, de olyan kicsi a szöveg, hogy nem tudom lefényképezni! tiszta homály lesz az egész kép! 😞
Baluman benne benne van a legújjabb Gamestarban!
80.oldal, felsõ doboz, benne a legfelsõ kép! 😊)
80.oldal, felsõ doboz, benne a legfelsõ kép! 😊)
http://photobucket.com/albums/e16/baluhunter/THAW/bugs/
Itt vannnak képek pár bugról amit sikerült lekapni most netezés közbe, véletlenül beestem, nem tom valami bugos napom volt most :/ egymás után
De milyen gamestar-ba vok benne? :S
Itt vannnak képek pár bugról amit sikerült lekapni most netezés közbe, véletlenül beestem, nem tom valami bugos napom volt most :/ egymás után
De milyen gamestar-ba vok benne? :S
Benne vagy a legújjabb GameStar számban!!
én mindenre rájöttem egyedül... xD nem mondom hogy én vittem végig legelöször, de akit ismerek azok közül igen, és nekem senki nem magyarázta el, mégis 1 hét alatt átvittem sicken a story-t meg a classicot.... 😄
Nyugi megy nekem minden csak olyan hihetetlenül szarul van minden leírva hogy na!!!<#buck>#buck>
FAQ-ból megtudsz minden ilyne kérdést, nem rég frissítettem, lockdown DVD-d meg honnan tudjuk hogy hol van?
És mér kell neked is ennyi kérdõjelet rakni egy mondat végére?
És mér kell neked is ennyi kérdõjelet rakni egy mondat végére?