Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elekat
tanx

SzakYy
rotate right-al kell akkor mikor a rámpárol(vagy valamirõl) leérkezel

elekat
és Revert-elni hogykell ??😄

elekat
köszi

Csuhai G
leállsz a bringával, és megynomod az betût!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

SzakYy
megnyomod a caveman-t

SzakYy
aha, bármikor

elekat
csá!!!ha megyek a BMX-el h' lehet utánna deszkára váltani?????

xy21
A tökömér nem engedi ez a köcsög fórum hogy a képfeltöltés.hu-ról rakjak fel ide képet!!!

xy21
Balu tegnap felvettelek msn-re!ha oda feljössz akkor tudok küldeni képet mer ide nem tok felrakni

Balumann
kééépet csinálj már légyszi, így sem értem. Valamit cask ír hogy mivel kell csinálni, mert így nem ugrik be.

SzakYy
szerintem nyomni kell a csúszást és a rotate leftet vagy a rotate rightot

xy21
Feeble:azt írja hogy mennyek és kicsit döljek hátra a bringával majd ugrás ás slide de nekem csak icepikket csinál vagy mit nem csinálja a feeble-t.

Balumann
az a baj hogy én se tudom hogy mi most így. Képet rakjatok be légyszi hogy hogy írja vagy hol, mert így nem emlékszem mit kellett csinálni :/

Nekem is a feeblel lenne problémám bmxel nem tudnád leírni ide még1x kérlek mert evvel rohadt sokat szenvedek,kösz elõre is
Balumann
és kicsit érthetõbben írd hogy mi az hogy a gép fullos...

Balumann
FAQ

SKABALABABA
akad a thaw,mit lehet tenni,jah és a gépem fullos szal nem az a gáz.lécci segítsetek!

Balumann
mert nem végigjátszást csinálok, csak azokat írtam be amiket sokan megkérdeztek (FAQ - általános kérdések és válaszok rájuk). Nem végigjátszát csináltam

Balumann
<#taps>

Balumann
nemhiszem

Balumann
én multizok

xy21
A FAQ-ból mér kellet kivenni a Hogyan kell a BMX-el a feeble grind???
Mer láttam ott régebben de most kéne és nem tom megcsinálni a feeble grindot a bicóval!!!
Hogy kell??

Illetve a CD1.part1 -t akartam írni
Valaki elküldi az egyes cd-t ide: [email protected]? <#conf>

xy21
Na kiakasztottam!Nagyon jóóó volt ez az egész sztori!!!De még a BMX-es küldik hátra vannak azokat még végigtolom!!!
Na most már MULTIIII!!!

Fido4life
FAsza, hogy valaki figyelembe veszi a kérdésem...

xy21
Nekem nincs ilyen fájlom boccs!
A kaszinóban a bûnözõ csávó azt kéri hogy csináljak vert plantot vagy mit valami 3 ezüst érmét tartó dobozt kell leütnöm a medence felett.Azt írja hogy Elõre nyíl meg O(ollie)De nem tudom hogy kell megcsinálni a küldetést.

Kössz amúgy a segítséget!<#vigyor3>

Légyszi valaki küldje el a CD1.part1 -t erre a címre: [email protected]
xy21
Ja és még valami!Szóljatok ide mielõtt neten szúrjátok mer én is akarok<#nyes>

Hello valaki el tudja küldeni nekem a CD1.part1-es fájlt?
xy21
Figyi biztosra megyek<#idiota>
Meg még írok a pcdome forumba meg még vagy 20 helyre!Azér hogy ha itt nem írnak hamarabb akkor lehet hogy a másikban már válaszoltak és így nem kell várnom<#buck>!érted?
Ja már a Kaszinóban vagyok, és messze vagyok a végétõl???

Csuhai G
<#idiota><#idiota><#idiota> 😄DDDDDDDD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Balumann
nahát XY most látom hogy a küldetések másik felét meg a gamestar forumba kérdezed <#idiota>😄DDDDDDDD

Balumann
jah 😛 😄 az nem gond

Csuhai G
Valaki játszik (nem te), de te is látszódsz a sarokban a chatbe! Írtál valamit... 😊

Csuhai G
10 perce ezt akarom lefényképezni, de olyan kicsi a szöveg, hogy nem tudom lefényképezni! tiszta homály lesz az egész kép! 😞

Balumann
de hogy, bennevan egy kép ahoyg játszok, vagy mi? 😄

Balumann
:S

xy21
Télleg benne van!<#taps>

Balumann
de nekem nincs gamestarom, nem fényképeznéd le? 😄

Csuhai G
Baluman benne benne van a legújjabb Gamestarban!

80.oldal, felsõ doboz, benne a legfelsõ kép! 😊)

Balumann
http://photobucket.com/albums/e16/baluhunter/THAW/bugs/
Itt vannnak képek pár bugról amit sikerült lekapni most netezés közbe, véletlenül beestem, nem tom valami bugos napom volt most :/ egymás után
De milyen gamestar-ba vok benne? :S

Balumann
??????

Csuhai G
Benne vagy a legújjabb GameStar számban!!

Balumann
én mindenre rájöttem egyedül... xD nem mondom hogy én vittem végig legelöször, de akit ismerek azok közül igen, és nekem senki nem magyarázta el, mégis 1 hét alatt átvittem sicken a story-t meg a classicot.... 😄

xy21
Nyugi megy nekem minden csak olyan hihetetlenül szarul van minden leírva hogy na!!!<#buck>

SzakYy
most miért zavar a sok kérdõjel?????? 😄

Balumann
FAQ-ból megtudsz minden ilyne kérdést, nem rég frissítettem, lockdown DVD-d meg honnan tudjuk hogy hol van?
És mér kell neked is ennyi kérdõjelet rakni egy mondat végére?

Balumann
lol bazeg 5 percenként egy kérdés hogy mit kell csinálni 😄DDDD<#taps><#banplz>
ez már hihetetlen 😄 <#lama>