5823

Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Trialkid
    akkor meg minek csíterez le ? :D
  • Atti12
    hát de az ott van #2792 ebbe
  • Balumann
    ^^
  • Fido4life
    Életkor: 14 alatt
  • Balumann
    Van akinek nem is ez az életcélja
  • Trialkid
    szép, alacsony gravitáció, perfekt manual, perfekt grind cheat vagy esetleg mindhárom? |||||||||||||| Úgy beszélsz mindtha lenne cheat Thaw hoz :D ki kell hogy ábrándítsalak de Multihoz még nincs Cheat :D Főleg Easy balance .. Moon Grav majd lessz ha késsz lessz a Graff Kore Thaw hoz de még az sincs :D szal nem toom te miről beszélsz -- ez Cheat nélkül van Nézz meg Egy pár Videót és Tanulj meg Játszani!! aztán csíterezz le... Bár akkor meg nem fogsz mert,Tudni fogod hogy miképp kell Sok Score-t összehozni .. De ez az amit soha nem fogsz Megtudni
  • quack
    ICQ szám: 99999999999999999999
    hm
  • misztör frog
    mikeményekvagyunk ujuj:\
  • MimaSKATE
    gondolkozz mielött írsz
  • misztör frog
    kis takony gazdaggecok hogyörülnekmá h összekántáltakDFS:SDFSF: sok pénzt mert mondták itt jobrabalra a szebnél szebb locsolo verseket ::SS:ASSDFFA
  • Balumann
    próbálj meg perfect manuallal és grind-el megcsinálni 100 millt ^^
    Ha keveset trükközöl a levegőbe 1 év mire eljutsz addig :D , ha meg sokat trükközöl levegőbe keveset manualozol -> több pont, kevés manual meg slide és így később lesz nehéz tartani is ^^ Nézzd meg azokat a videokat amiket belinkeltem, valamelyiket, pl. az East LA -s Wiezel videot :P
  • quack
    szép, alacsony gravitáció, perfekt manual, perfekt grind cheat vagy esetleg mindhárom?
  • Trialkid

LOL
  • LPandN
    Aragorn(az új neved nem szoktam meg :D) mutass inkább Downtown-os képet! :)
  • LPandN
    Én sem fogadok el pénzt.
  • Fido4life

Helló !
  • MimaSKATE
    ja
  • Fido4life
    Mutathatok 1 képet a THUG 2-es casomról ?
  • Balumann
    Ebbe a forumba mivel elég kihalt lenne a forum, van egy kis off, ami kicsit eltér a témára. De ami ennyire nem ide illik, nem személyes, sem alkalomhoz illő, nem kéne ide írni nem gondolot?
    Van mindennek topicja, hardver topic, stb.. Légyszives tartsd tiszteletben hogy ha ez egy játék, THAW-os forum ne kérdezz ilyet hogy mi a különbség 2 hardver közt. Kösz!
  • elekat
    HELLO mi a külömbség a DDR és a DDR2-es RAM között?
  • Balumann
    Az a baj hog olyan messze lakik minden rokonom, hogy nincs kedvem elmenni
  • Balumann
    Én meg még locsolkodni is lusta voltam, 1 rokonnál voltam most, meglocsoltam, de csak egy tojást meg sok süteményt kaptam. ^^
  • Fido4life
    Én vagyok a topikban, a hülye off gyáros ! A Downhill Jam-ről nem tudtok valamit ?
  • xy21
    Igazad van
    De szerintem ezeket nem itt kéne megbeszélni
  • Hypofely
    hát én se utasítottam vissza :D
  • Fido4life
    Na EZT nem tudom elhívni, mert ha valamit, hát a pénzt nem lehet elutasítani.. Szal nem kell szerénykedni, mert inkább leszek pofátlanul pénzes, mint pénz nélkül nyomororgni..
  • xy21
    amúgy van egy benne ha a chicago pályán a falra festett képpel szemben fejen állsz akkor meglátod
  • xy21
    Nem hiszem hogy lenne benne easter egg
  • xy21
    Hát nekem mondod???
    Tom hogy nem nagy divat!!!
    Engem kináltak nagy sok pénzel de nem fogadtam el!(tudod nem illikmeg ilyenek)de ha erőszakolták akkor elfogadtam.
  • Fido4life
    Jah, THAW a téma, szal alkalomhoz illeően, ki talált a játékban, Húsvéti Tojást ?
  • Fido4life
    Hehe.. Nem, nem vagyok szegény, sokkal idegesebb lennék ha nem lenne pénzem, de most..van. És addig jó.. Amúgy ezzel teljes mértékben együtt értek, valaki kitalálta hogy tojást keljen adni pénz helyett, és a smucigoknak ez jó ürügy lehet.. Bár csak 3 embert locsoltam, de amúgy sincs nagyon ki, akit locsolhatnék...
  • Dave9214
    miért bántod szegényt?
    Nem tehet róla!
    Lehet hgy náluk ez a szokás, amugy emg már nem divat a locsolkodás!
    Főleg a pénzadás
  • xy21
    Akkor te Beégtél
  • Fido4life
    0 ft.. csak tojás..
  • xy21
    Most sikerült EAST L.A.-ban 16 milkátÖsszehozni
  • xy21
    Azt is nézzük hogy én csak 3 helyen voltam
  • Hypofely
    23000 Ft
  • xy21