5823
-
Trialkid #2837 akkor meg minek csíterez le ? :D -
#2836 hát de az ott van #2792 ebbe -
#2835 ^^ -
#2834 Életkor: 14 alatt -
#2833 Van akinek nem is ez az életcélja -
Trialkid #2832 szép, alacsony gravitáció, perfekt manual, perfekt grind cheat vagy esetleg mindhárom? |||||||||||||| Úgy beszélsz mindtha lenne cheat Thaw hoz :D ki kell hogy ábrándítsalak de Multihoz még nincs Cheat :D Főleg Easy balance .. Moon Grav majd lessz ha késsz lessz a Graff Kore Thaw hoz de még az sincs :D szal nem toom te miről beszélsz -- ez Cheat nélkül van Nézz meg Egy pár Videót és Tanulj meg Játszani!! aztán csíterezz le... Bár akkor meg nem fogsz mert,Tudni fogod hogy miképp kell Sok Score-t összehozni .. De ez az amit soha nem fogsz Megtudni -
#2831 ICQ szám: 99999999999999999999
hm -
misztör frog #2830 mikeményekvagyunk ujuj:\ -
#2829 gondolkozz mielött írsz -
misztör frog #2828 kis takony gazdaggecok hogyörülnekmá h összekántáltakDFS:SDFSF: sok pénzt mert mondták itt jobrabalra a szebnél szebb locsolo verseket ::SS:ASSDFFA
-
#2827 próbálj meg perfect manuallal és grind-el megcsinálni 100 millt ^^
Ha keveset trükközöl a levegőbe 1 év mire eljutsz addig :D , ha meg sokat trükközöl levegőbe keveset manualozol -> több pont, kevés manual meg slide és így később lesz nehéz tartani is ^^ Nézzd meg azokat a videokat amiket belinkeltem, valamelyiket, pl. az East LA -s Wiezel videot :P -
#2826 szép, alacsony gravitáció, perfekt manual, perfekt grind cheat vagy esetleg mindhárom? -
Trialkid #2825
LOL -
LPandN #2824 Aragorn(az új neved nem szoktam meg :D) mutass inkább Downtown-os képet! :) -
LPandN #2823 Én sem fogadok el pénzt. -
Helló ! -
#2821 ja
-
#2820 Mutathatok 1 képet a THUG 2-es casomról ? -
#2819 Ebbe a forumba mivel elég kihalt lenne a forum, van egy kis off, ami kicsit eltér a témára. De ami ennyire nem ide illik, nem személyes, sem alkalomhoz illő, nem kéne ide írni nem gondolot?
Van mindennek topicja, hardver topic, stb.. Légyszives tartsd tiszteletben hogy ha ez egy játék, THAW-os forum ne kérdezz ilyet hogy mi a különbség 2 hardver közt. Kösz! -
#2818 HELLO mi a külömbség a DDR és a DDR2-es RAM között? -
#2817 Az a baj hog olyan messze lakik minden rokonom, hogy nincs kedvem elmenni -
#2816 Én meg még locsolkodni is lusta voltam, 1 rokonnál voltam most, meglocsoltam, de csak egy tojást meg sok süteményt kaptam. ^^ -
#2815 Én vagyok a topikban, a hülye off gyáros ! A Downhill Jam-ről nem tudtok valamit ? -
#2814 Igazad van
De szerintem ezeket nem itt kéne megbeszélni -
#2813 hát én se utasítottam vissza :D -
#2812 Na EZT nem tudom elhívni, mert ha valamit, hát a pénzt nem lehet elutasítani.. Szal nem kell szerénykedni, mert inkább leszek pofátlanul pénzes, mint pénz nélkül nyomororgni.. -
#2811 amúgy van egy benne ha a chicago pályán a falra festett képpel szemben fejen állsz akkor meglátod -
#2810 Nem hiszem hogy lenne benne easter egg -
#2809 Hát nekem mondod???
Tom hogy nem nagy divat!!!
Engem kináltak nagy sok pénzel de nem fogadtam el!(tudod nem illikmeg ilyenek)de ha erőszakolták akkor elfogadtam. -
#2808 Jah, THAW a téma, szal alkalomhoz illeően, ki talált a játékban, Húsvéti Tojást ? -
#2807 Hehe.. Nem, nem vagyok szegény, sokkal idegesebb lennék ha nem lenne pénzem, de most..van. És addig jó.. Amúgy ezzel teljes mértékben együtt értek, valaki kitalálta hogy tojást keljen adni pénz helyett, és a smucigoknak ez jó ürügy lehet.. Bár csak 3 embert locsoltam, de amúgy sincs nagyon ki, akit locsolhatnék...
-
Dave9214 #2806 miért bántod szegényt?
Nem tehet róla!
Lehet hgy náluk ez a szokás, amugy emg már nem divat a locsolkodás!
Főleg a pénzadás -
#2805 Akkor te Beégtél -
#2804 0 ft.. csak tojás.. -
#2803 Most sikerült EAST L.A.-ban 16 milkátÖsszehozni -
#2802 Azt is nézzük hogy én csak 3 helyen voltam -
#2801 23000 Ft -
#2800 Én 4ezret:D -
Dave9214 #2799 nálam igen, ki menyi tlocsolt össze:?D
Én 13 e-t -
#2798 nemműködnek ^^