Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most a Santa Monica pályánál vagyok elakadva, amikor Alva úr a bart slidolásomra kiváncsi a bólyák között. Szerintem az életben nem fogom tudni megcsinálni, vagy újfent mást kell csinálni, mint amit mutat a kiírás?
Szóval Wallflip-nél megnyomod a falfutás gombot (revert gomb is deszkázásnál), és azt addig nem engeded el amíg meg nem nyomtad a hátrát és az ugrást). Érdemes megszokni hogy egyébként se, mert ha felfutsz egy falon, és nem engeded el akkor úgy felkapaszkodik egybõl, tehát nem csak egyszer kell megnyomni míg elkezd futni 😉. Ja és 2 gombbal fut fel a falon, ebbõl csak az egyikkel csinálja meg a wallflipet is.
A wallflip meg a tailwhip is kurva egyszerü, csak nem írja elég érthetõen a játék.
A wallflip-nél azt írja hoyg felkell futni (revert gomb), majd megnyomni a hátrát és az ugrást. Csak azt hagyta ki hogy a revert gombot amivel felfutsz azt nyomva kell tartani, egyébként semmi nehéz nincs benne. Tailwhippel meg az a helyzet hogy BMX-el a kamera gombokkal is kell trükközni, tehát az egyik kamera irányító gomb a thailwhip, szintén semmi nehéz nincs, csak megkell nyomni. Az irányítás beállításon egyértelmüen látszik melyikek a kamera beálításgombok.
A wallflip-nél azt írja hoyg felkell futni (revert gomb), majd megnyomni a hátrát és az ugrást. Csak azt hagyta ki hogy a revert gombot amivel felfutsz azt nyomva kell tartani, egyébként semmi nehéz nincs benne. Tailwhippel meg az a helyzet hogy BMX-el a kamera gombokkal is kell trükközni, tehát az egyik kamera irányító gomb a thailwhip, szintén semmi nehéz nincs, csak megkell nyomni. Az irányítás beállításon egyértelmüen látszik melyikek a kamera beálításgombok.
minden PCI-os eszköznek kell legyen telepítõ lemeze, hangkártyának is. Azt ha nem rakod fel nem fog menni. (de netrõl is lehet leszedni drivert)
van uj hangkarim de nem érzékeli ez a fos gép nem lehet máshiba csak hogy nincs illesztõ
\"If in doubt, flat out!\"
hátigen a wallflip nem valami eccerû szisztéma kétnapig azzal szarakottam a lockdown mellett de mostmártom hogykell még szarvolt alépcsõn le impászibölözni de azis ment de mikor kifagyot majdnem kapott a proci mert ideges voltam
\"If in doubt, flat out!\"
A wallflip-pel én is megszenvedtem... Én az alap billentyûbeállítást használom, (irányok az AWSD-n, a többi a KeyPadon, csak az ollie-t tettem át a megszokott KP2-re a KP5-rõl).
Wallflip: Nekem úgy sikerült, hogy miután fölszaladt a falra (föl + KP9), elengedtem a fölfelét, de nyomva tartottam a KP9-et, miközben többször megnyomtam a lefelé + ollie gombot.
Tailwhip: Ez alapból a KP/(per, azaz slash) és a KP*(csillag). Jobbra vagy balra akarod, azt nyomod meg.
Wallflip: Nekem úgy sikerült, hogy miután fölszaladt a falra (föl + KP9), elengedtem a fölfelét, de nyomva tartottam a KP9-et, miközben többször megnyomtam a lefelé + ollie gombot.
Tailwhip: Ez alapból a KP/(per, azaz slash) és a KP*(csillag). Jobbra vagy balra akarod, azt nyomod meg.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Hi, Lécci segítsetek, két figurát nem tudok megcsinálni: a wallflippet(skateboard) és a tailwhip-et (bmx) Mindent úgy csinálok ahogy írja de a wallflipnél csak simán leugrok a falról a tailwhipnél meg 180-okat csinálok.
PLZ Help
PLZ Help
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
hááát, nehezebb mert gyorsabb, és több dologra kell figyelni, sok út van, és a belesétálás az nehezebb mert olyankor még leáll meg gurul, és leveszi a sétálási idõt rendesen, kevésszer lehet megállni komboba.
Lényegében a THUG 2-es story és classic sicken 2 napig foglalt le, ezt meg 1 hétig szenvedtem. De most jöttem csak rá hogy szinte alap statokkal csináltam végig a story-t, csak az elején lévõ kötelezõ szponzor elsõ challenge-t csináltam meg mikor nem engedett volna tovább az nélkül. 😄 (sztem azért volt ilyen nehéz átugrani a gapokat, csodálom hogy sikerült (mondjuk belecsaltam egyiknél, manuallal továbbugrottam nollienel East.LA-n, de megadta. 😄
Ja és ezerszer jobb játék mint a THUG 2 meg az elõzõ TH-k, fõként a pályák amik eszméletlenek. Ja és tényleg jobb a grafikája, mondjuk így képekbõl nem nagyon látszik. Egyébként se a hangulatán, de beléptem pár másodpercre a THUG 2-be és eszméletlen szar graffnak tûnt valamiért, nem tom miért 😄. Ja és így THAW után olyan lassú a THUG 2, hogy hihetetlen.
Lényegében a THUG 2-es story és classic sicken 2 napig foglalt le, ezt meg 1 hétig szenvedtem. De most jöttem csak rá hogy szinte alap statokkal csináltam végig a story-t, csak az elején lévõ kötelezõ szponzor elsõ challenge-t csináltam meg mikor nem engedett volna tovább az nélkül. 😄 (sztem azért volt ilyen nehéz átugrani a gapokat, csodálom hogy sikerült (mondjuk belecsaltam egyiknél, manuallal továbbugrottam nollienel East.LA-n, de megadta. 😄
Ja és ezerszer jobb játék mint a THUG 2 meg az elõzõ TH-k, fõként a pályák amik eszméletlenek. Ja és tényleg jobb a grafikája, mondjuk így képekbõl nem nagyon látszik. Egyébként se a hangulatán, de beléptem pár másodpercre a THUG 2-be és eszméletlen szar graffnak tûnt valamiért, nem tom miért 😄. Ja és így THAW után olyan lassú a THUG 2, hogy hihetetlen.
xD
Ha egyszer nem támogatja a videokártyád pixel shaderjét semmi esélyed hogy elinduljon. Egyébként meg vegyél sztem új videokártyát, nekem több mint fél éve geforce 4 mx 440-em volt, nekem is, és iszonyuan gagyi volt már akkor is, nem hogy most
Ha egyszer nem támogatja a videokártyád pixel shaderjét semmi esélyed hogy elinduljon. Egyébként meg vegyél sztem új videokártyát, nekem több mint fél éve geforce 4 mx 440-em volt, nekem is, és iszonyuan gagyi volt már akkor is, nem hogy most
"Supported Video cards*: NVIDIA: GeForce 3 Ti series, GeForce 4 Ti series, GeForce FX series, GeForce 6 series, GeForce 7 series ATI: X800 series, X1300 series, Radeon 8500 series, Radeon 9000 series, Radeon 9600 series, Radeon 9800 series "
ottvan hogy GeForce 4 TI series. a TI jelzés a lényeg (Titanium) a tied pedig mx-es butított vga bla bla bla vagyis NEM támogatott vga....
ottvan hogy GeForce 4 TI series. a TI jelzés a lényeg (Titanium) a tied pedig mx-es butított vga bla bla bla vagyis NEM támogatott vga....
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
gf4 az is csak a supported vga-k azok a TI sorozat ^^ az mx meg nagyon nem az ^>^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
szerintem csak annyi, hogy a Te kártyád nem Geforce 4-es, sokkal inkább MX, amivel igen sok játék nem kompatibilis.
Megvan a játék hááát belenéztem(most a gépem a szerelõnél van)nehezebb mint az underground2(TH)
szerintetek?
____________________________________________________________________________________
Abszolút nem nehezebb 😄 sokkal könnyeb mindt a thug 2
szerintetek?
____________________________________________________________________________________
Abszolút nem nehezebb 😄 sokkal könnyeb mindt a thug 2
Supported Video cards*: NVIDIA: GeForce 3 Ti series, GeForce 4 Ti series, GeForce FX series, GeForce 6 series, GeForce 7 series ATI: X800 series, X1300 series, Radeon 8500 series, Radeon 9000 series, Radeon 9600 series, Radeon 9800 series
<#miaz>#miaz>
<#miaz>#miaz>
sk8 4 fun
Szerintetek ha G-force 4 MX 440-s videokártyám van és feltettem a drivert is és ugyse megy akkor lehetséges-e még valahoyg hogy elinduljon a játék? és az lehet-e hogy valamni más miatt van a baj?
Utóirat:Jahés mondja már meg valaki hogy neten milyen programmal lehet nyomatni és Hol lehet letölteni a programot???<#help>#help>
Amikor elsõnek megnéztem az elkeseredettség sugárzott az arcombol<#buck>#buck><#integet2>#integet2>na mek csõ
O - ollie (ugrás)
K - kick (flippelés)
G - grab (megfogás)
R - rail (slideolás)
R mögötte nyil körbe - revert, rotate right
C - caveman asszem ha van ilyen 😄 vagy camera
az ilyen hülye jel, amit a BMX-nél ír, azok a kamera gombok, a BMX-nél azokkal is trükköket csinál... nem tom hogy jött ez a hülye ötlet, de hát mit csináljunk vele. Kamerát úgy állítsátok ez miatt hogy azokat is tudjátok bicajnál trükkökre állítani.
Egyébként az irányításom az nekem még a THPS 3-ból maradt rám, amit még haveromnál játszottam szinte csak, és akkor amikor megkaptam, úgy próbáltam beállítnai, és így állítottam be ahogy most van még azt is, azóta ezt az irányítást használom, csak most ez az új gomb, hogy spin transfer gomb külön van, és van bert slide is, meg ilyenek, ez elég fura egyenlõre, de jól ki lett találva.
K - kick (flippelés)
G - grab (megfogás)
R - rail (slideolás)
R mögötte nyil körbe - revert, rotate right
C - caveman asszem ha van ilyen 😄 vagy camera
az ilyen hülye jel, amit a BMX-nél ír, azok a kamera gombok, a BMX-nél azokkal is trükköket csinál... nem tom hogy jött ez a hülye ötlet, de hát mit csináljunk vele. Kamerát úgy állítsátok ez miatt hogy azokat is tudjátok bicajnál trükkökre állítani.
Egyébként az irányításom az nekem még a THPS 3-ból maradt rám, amit még haveromnál játszottam szinte csak, és akkor amikor megkaptam, úgy próbáltam beállítnai, és így állítottam be ahogy most van még azt is, azóta ezt az irányítást használom, csak most ez az új gomb, hogy spin transfer gomb külön van, és van bert slide is, meg ilyenek, ez elég fura egyenlõre, de jól ki lett találva.
És hogyan tok bringára váltani, ott van eldöntve és azt mondja nyomjak K-t... de meik akar a K lenni meg a 0??
a 0 gomb az melyik???
Nekem
kp2:ollie
kp4:flip
kp6:grab
kp8:grind
kp1:caveman
kp7 kp8:forgás balra jobbra
kamerák meg a /*+-
Nekem ez így tökéletes.az irány meg az elõre hátra jobbra balra
kp2:ollie
kp4:flip
kp6:grab
kp8:grind
kp1:caveman
kp7 kp8:forgás balra jobbra
kamerák meg a /*+-
Nekem ez így tökéletes.az irány meg az elõre hátra jobbra balra
énis pont igy csinálom,lehet hoyg az egyi krégebbibe igy volt vagy mrá nemtudom,de ez igy kényelemes..de sajnos nem tudom kiélvezni a játékot..
én nemtom miért de nekem van egy ilyen berögzõdött
ollie : space
flip : C
grind : V
grab : B
vagy ezeket eltolom 1el jobbra 😄
nemtom miért de ez maradt meg bennem régebrõl ...
ollie : space
flip : C
grind : V
grab : B
vagy ezeket eltolom 1el jobbra 😄
nemtom miért de ez maradt meg bennem régebrõl ...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
leszedtem...feltettem..semmi,faszom kivan,akkor ezzel a játékkal se fogok játszani..aért kösz midnent
és ezzel a videokártyával sehogyse mûködik?vagy ha leszedem az nvidia driver-t akkor már fog mûködni? (G-force MX 440-s van :S)
Bazzzeg... Nekem nem jó a numericus billem nem tom miért... Ugye azon kell trükközni... bazzeg a gamebol kilépni se tudok annyira sz*r elb*szott az irányítás :@
Most rakom 😄
A játékot meg eleve nem az activision adja ki PC-re hanem az aspyr, activisionnal semmi köze a PC-shez ha jól tudom... az csak a játékot fejlesztetteki, és adta ki konzolra. (nyilván ezért ilyen szar az hogy átirat, hogy ha nem is ugyan az a cég csinálja a PC-st és a konzolost xD). Jó ezt mondjuk annyira én se értem, nem vok fejlesztõ
A BMX meg gondolom úgy kerül bele, hogy nem akartak külön bicajos játékot is kiadni, és ha már van egy ilyen agyatlan alap akkor belenyomják azt is <#idiota>#idiota>
Nem tom, de nagyon szar a bicaj sztem, nem tom hogy ti mit gondoltok róla 😄
A BMX meg gondolom úgy kerül bele, hogy nem akartak külön bicajos játékot is kiadni, és ha már van egy ilyen agyatlan alap akkor belenyomják azt is <#idiota>#idiota>
Nem tom, de nagyon szar a bicaj sztem, nem tom hogy ti mit gondoltok róla 😄
Ez általában akkor van, ha valaki olyan kártyával akarja elindítani a gémet amit nem támogat a játék (pontosan ezt a hibát). Geforce 4 MX 440-nel, vagy gyengébb kártyákkal már nem megy a játék
Vedd meg a játékot xD