Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak sztem semmi baj a torrenttel, onnan is lehet szedni gyorsan (jo persze akkor nem ha 10-4520 a seed leech arány)
akinek meg nemteccik arra ott a fizetõs...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
-na jó azért látom már írtál 1-2 segítõ mondatot, majd megnézem más forumokba mennyit segítesz másnak ÷.÷
Eladó egy megkímélt állapotú 1.5 firemwares Sony PSP Value Pack minden alap kiegészítõ+eredeti World Tour Soccer.
A megkímélt állapotot értsd úgy hogy nem esett le nincs karc.meg amióta megvan alig játcottam vele mivel a félévi bizonyítvány osztás óta most kaptam vissza Laughing
8-9 hó gari van rajta még.
Érdeklõdni: [email protected] vagyMSN:[email protected] vagy Tel.:06-20/210 5986 de csak mindennap 15 órától
ár: megeggyezés szerint
És nem arról van szó hogy bûncselekmény-e vagy sem, csak az hogy ha valaki már ilyet csinál akkor azért már ne legyen fölháborodva és ne kezdjen el sírni hogy neki csak 90kbps-el jön 120 helyett.
és nem a vateráról vagyok
Áh nemhiszem, ha lenne sem költenék erre, játékra biztos nem adnák ki max 4k-nál többet, talán ha mind a játék fejlesztõnek menne, akkor...
De azért ezerszer jobb dolgokra is lehet költeni mint a számítógép. Inkább rinyálok és szenvedek 2 hétig egy játék letöltésével és veszek abból a pénzbõl egy valamilyen más hasznos dolgot ami sokkal fontosabb mint ez...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ja torrent idegesítõ néha, de mostanában nekem nagyon beindult.
Amúgy ha kell akkor [email protected]
a torrentbe volt h' egy éjszaka valamim 7%-ot töltött!!<#rinya>#rinya><#sir>#sir>
nekem 15-20 körül jött és több napig szedtem,ezért kicsit mérges voltam mikor kiderült hoyg nem indul<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
de mostmár nemsokára meglesz az uj videokártya ésakkor majd menni fog remélem
Van MSM-em de nem adom meg.
Nekem Ati radeon 9600 pro -m van (256 megás), és nagyon jól visz mindent
Fõleg zenék letöltésére alkamas mer nem nagyok meg azok hamar lejönnek.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"