Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ott kel csinálni, ahová követted õt (a Holywood felirat alatt). Úgy kell megcsinálni, hogy a végén a barlangba kell bejutni anélkül, hogy mexakítanád a combo-t. Ezután kirepülsz a betûk közül. Azt nem tudom, hogy meg kell-e legyen az 50 ezer pont már akkor is, mikor bemész a barlangba vagy még az is hozzáadódik, amit utána a levegõben csinálsz (ha csinálsz).
Én flat trükökkel csináltam meg, de nem sikerült elsõre, mert párszor annyira lelassultam, hogy a barlang bejárata elõtti kis emelkedõn már nem gurult föl.
Mennyibe kerül kábé egy ilyen Ati radeon 9600 vagy valami hasonló?
erlõre is kösz.
Vinsanity is back!!
a THAW-ba h' kell a cangával tailwhip-et nyomni???
Tony Hawk´s Downhill Jam a legújabb rész és még idén(2006)-ban kiadják!!!
Na erre valahogy B@szottul kíváncsi leszek(vagyok)<#wow1>#wow1><#taps>#taps><#fejvakaras>#fejvakaras>
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
aztán rámegyek és nyomok egy kp6-ost akkor nem irja ki mint mnás ruháknál hogy megveszem-e hanem viszalép a bolt fömenüjébe amikor meg 2-est nyomok akkor meg"you have already unlocks this for all other mods"
Ez Monicaba van annál a forgo minél.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
(cd-s verzió, 1.01, crackelve van de patch és crack elõtt is ugyanilyen volt)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Van egy szerver patch, azzal lehet tört szervert csinálni, de ez csak a fõszerver elõl veszi ki az ellenõrzést hogy eredeti-e a Cd kulcs, 2 ugyan olyan cd kulcsal nem lehet 1 szerveren játszani
Megoldás hogy átkell írni a regisztrybe valami hülyeségre a CD kulcsot
(regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINES -> szoftver -> activision -> thug 2 -> key
(nem kell igazi cd kulcsnak lenni csak valami hablaty)
Név meg multiplayer -> online preferences
ennyi 😊
Mert azt kéri az arc csak nem tudom megvenni,pedig megvan a pénz.
Vinsanity is back!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"