5823
-
#3037 Fraps el vettem fel(reggelt) -
#3036 Apropó, milyen progival vetetd fel ? Bocs off.. -
#3035 Köszi -
#3034 Fasza lett Mondjuk a vége, elég durva lett -
#3033 De a next-gen az csak az új motorja, grafikés és mozgás motorja lesz, az nem egy izé :/ -
#3032 Tony Hawk nextgen techdemó
Platform: PS3, X360, NR Típus: Letöltés
:/
Most megint az van, hogy nem tudjuk mi a helyzet a PC-vel, mert nem ugyan az írja át PC-re mint aki konzola kiadja ^^ Activision -> Aspyr
de majd meglátjuk, remélem lesz -
#3031 Szted lesz PS2-re, vagy kizárólag next-gen ? -
#3030 Lazulásom
Sziasztok akit érdekel az nézze meg a videómat,nem pontokra mentem de sztem nem lett rossz -
#3029 Bízok benne hogy ez csak egy lelassított ilyen terv hogy így ilyen lesz egy egyszerü slide meg az ugrás. Hát a Downhill Jam névből nem abból következtetek hogy egy egyszerü ilyen iskola udvarba fog játszódni, ahol csak 1 ilyen pad lesz meg 1-2 dolog. Úgyhogy reméljük hogy nem fog teljesen eltérni az eddigi tony hawkok pergősségétől, és túlzottság miatt élvezetes trükköktől és látványától. -
#3028 Jóvanna, nem azt mondom hogy a legnagyobb trükk egy grind legyen, de attól még hogy több trükköket lehet megcsinálni, lehet ralisztikus nem , (bárr 5 másodpercnél nem igazán szoktak egy huzamban grindelni :() -
#3027 nekem tetszik ez az ujj tony (legalábbis eddig)miko jön ki? -
#3026 és akkor abból álnál ki hogy ugrol egyet a padon és akkor tyű de jó vok? -
#3025 Mér, az tök fasza lenne :PPP -
#3024 Biztos én még nem töltöttem le a videót mer fullra levan lassulva a netem:(
Sebességkorlátozás:( -
#3023 -
#3022 :S
Remélem hogy csak a mozgás lesz kicsit élethűbb, és nem ez lesz a legnagyobb trükk a játékba :S -
#3021 TH Downhill Jam Next Gen -
#3020 :D:D -
#3019 ja lehet neten jáccani -
#3018 én is rippelt thug2 őt letöltöttwem mert a 3 cd leesett a betonon a kutyám meg futkosott és a cdt magával húztam és hát a cd -
#3017 jaja ;/ -
LPandN #3016 Csak az a baj hogy nekem mindig ProSkater-t ír ki, és a nevet nem. -
#3015 Hát akkor nem is próbálok regelni, ugyanaz mint a TC-nél.. -
#3014 pedig megy az nélkül^^ -
#3013 ja hogy úgy kérdezted :DDD ast hittem hogy adni akarsz gamespy reget, ezért nem nagyon értettem ^^
GameSpy-ba ha regelsz, akkor van a játékba egy homie lista, és játék közbe tudsz nekik írni, ilyen telefon villog felül ha kapsz üzenetet, stb. -
#3012 Engem anélkül nem enged be.. -
LPandN #3011 Nem muszáj de hasznos. -
#3010 Szal ha akarok neten játszani, kell reg ugye ? -
#3009 van nekem regem gamespy-ba, THUG 2-be meg THUG 1-be volt legalábbis. Nem tom itt még lehet nem regeltem. De volt régen Gamespy Arcade -om is, használtam. -
#3008 Kell Gamespy reg ?? -? -
#3007 mármint mondatok végére -
#3006 de 1 kérdőjel elég a sor végére pls -.- -
#3005 rip azt jelenti asszem, hogy a feltelepített játékot betömörítik, és kiveszik belőle a hangokat, videokat, meg az ilyeneket hogy kisebb méretű legyen. -
#3004 Milyen az a rippelt???Miben különbözik a simától??? -
#3003 Szinte biztos hogy lehet. De mivel neked van az a hülye rippelt verzió, neked kell kipróbálni ^^ -
#3002 talán, próbáld meg -
#3001 Balu a rippeltel elképzelhető hogy lehet multizni ? -
#3000 Emberek nagyon fasza ez a rippelt verzió.. Nuku, 0 hang kivéve amikor egy csövön grindelek egyet -
#2999 Igen komoly -
#2998 király, ez most komoly???