Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként videok alapján a THPS 4-be rájöttem a trükkbe hogy hogy csináltak olyan jó pályákat, hogy csinálták hogy olyan jó utakat csináltak, hogy akár 10 miliót is megtudjanak csinálni a leggyengébb pályán is úgy hogy nem manualoznak meg nem állnak le benne :/
sk8 4 fun
Nekem ez igy nemtetszik igazán hogy kapsz egy csávót és azt kell átalakitani,jobban tetszene ha saját embereddel mennél,bár ezserossz igy.
Elõre is köszi a választ
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Ennél a feladatnál féltem, hogy a végére nem marad elég lendületem a manual-ok miatt, de nem kell aggódni, látványos magasságba lehet följutni!
Arra már nem emléxem, hogy boneless-szel (elõre, elõre, ollie) ugrottam-e, de nem valószínû.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nekem viszont van egy alaplapi, és egy külön PCI -os hangkártyám is ami 5.1-es (c-media), és tényleg jobban szól még a stereo is rajta mint a gagyi alaplapi integrálton. (fõleg az 5.1 <#vigyor2>#vigyor2>).
az en Cas om nem rocker <#hehe>#hehe>
sk8 4 fun
Én is bitcometrõl töltök, és még soha nem kezdett újra még letötést, elég sokat töltök, és még akkor is folytatja ha lefagyott a gép és reseteltem.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
mondjuk nemszeressük nvidiat dehat ezvan
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
elõre is köszi(Supported Video Cards:ATI: X800 series, X1300 series, Radeon 8500 series, Radeon 9000 series, Radeon 9600 series, Radeon 9800 series itt pl a 9550 nincsen)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Nem tudom, van aki szeret multizni, van akinek nem tetszik. Jó a multija, 8-an lehet menni, szabadon szórakozni, és vannak benne játékok mint a THUG 2-be, csak itt több mindent lehet így egyébként cisnálni. Bugok is vannak benne, simán beflippelek a falba a sarkoknál, mint a THUG 2-be, csak kár hogy a set restartos szórakozást kivettek (nem lehet már futni a vizen meg menni minden olyan helyen ami kidob mint a thug 2-be, na midn1 :'( )
Ja, hogy ez ne legyen off, ezért megkérdem: már a multiért érdemes letöltenem ?
Na de tényleg THAW topik, többé nem OFF-lok, és eljön a megváltó !