Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypofely
http://notebook.gustonetwork.com/index.php?mid=599141 pls regisztráljatok.Ha regisztrálsz és gyûjtesz magad alá még 18 embert kapsz egy laptopot

Tmacy
nah végigvitem a story-t mg elkezdtem a classis mode-t ott azon a kinai nevû pályán járok,de ez nagyon tetszik,jókis pálya.

xy21
Ok müxik nagy jó.Bár mások nem láttyák az a baj😞

xy21
THX

SZilaJMaGGoT
Ja meg én se szaggatom szét a ruháimat(1 szakadt farmerom van), de viszont bakancsba járok meg ilyen szarok, de nincs rajtam ilyen szöges cucc meg ilyenek.. Meg amúgy az se valami jó dolog hogy pl GTASA-ba meg niggerrel kell menni.. Mivan hogyha én annyira nem csípem õket?? Én ezért nem játszottam vele mégse sírtam a topikjában mert leszarom... Most le lehet ezért baszni engem vagy bármi, de nem csak téged irritálhat az én hozzászólásom, hanem engem is irritálhat másé...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Na most meg én lettem a fasz?? Én nem vitázni akartam, csak épp én se mondom hogy agyhiányban szenved aki pl kétszámmal nagyobb gatyát hord..

Balumann
Ezt tötlsd le
Csomagold ki a "...\THAW\Game\data\pak" -ba, de elõtte mentsd le azokata fájlokat amiket felülírsz, mármint az eredeti fájlokat, mert ha valami probléma van vissza tudd rakni.

xy21
Hö honnan van az a mod hogy lehet nyomulni bmx el neten???
Na ez naon kéne nekem!

Fido4life
Ja, az más hogy neked se tetszenek ez a ruhák..😛 Amúgy én ezeket már nem veszem magamra, látnád amit a zene.net-en mûvelnek, na ott aztán lehet ugatni..😄 Amúgy te elég régi fórumozó lehetsz, látszik a stílusodon, meg minden... NA de vissza a TH-hoz..

Fido4life
A suliban, a TOny Hawk-ot kedvelõ emberkék SZERINT !! <-- ezt írtam, nem azt hogy ÉN vagyok így vele(bár, ne tagadjam, majdnem alátámasztom a véleményt...csak mivel még nem olyan sokat THAW-tam, így nem mondhatok még semmit se)

Balumann
Na én is megpróbálok lenyugodni egy kicsit, ez a mai fogfájás meg foghúzás engem is kicsit kikészített. Na jó tony hawkozást

Balumann
Hát sztem ez vita kezdés volt, csak te mindig elfogadod ha lecsesznek valamilyen hozzászólásodért (én legalábbis ennek veszem, nem szabad hagyni 😛). Azért írtam ellene mert elég irritáló ha valaki ilyen stílusba benyög egy ilyen okoskodó, láma kritizáló szöveget (Baz má..., basztatós duma).
Nemhiszem hogy annak szánd hogy kritizáld a játékot és megsérts mást hogy ilyen szar ruhák tetszenek valakinek, szóval itt nincs értelme annak, hogy ez egy 'basztatós duma' volt. Ráadásul sértõ üzenet is volt, mégha odabiggyesztette szép magyarosan hogy "na de sorry"...
Másrészt azt akartam mondani hogy amiket ilyen ruhákat külön raknak be móddal, azok mindig jobbak mint az alapok, és én is graffkore-val csináltam az emberem, mert tényleg nem valami jók az alap ruhák a THUG 2-be se, és ebbe se mondhatnám valami különlegesnek ^^
Másikrészt meg ha valamilyen üzenetet, üzenet írót "kritizálok" akkor általába megfogalmazom tõlem telhetõ pontossággal a problémát...
Na mind1, téma lezárva, térjünk vissza a TH témára

Balumann
hát tényleg elég furcsa ízlésed van 😄
nekem a thps 3, thps 4 az ilyen mellékjáték volt, nem voltam jó bennük, elszórakoztam/idegeskedtem magam velük. THUG 2-vel ugyan ez volt, de ez volt a 2. játék amivel így netezni tudtam (midnight club 2 volt az elsõ), és így nagyon megszerettem, nagyon jó volt az akkora csapat akik akkor játszottak (THUG 2-be én vok a legrégebbi játékot aki még THAW megjelenéséig játszott. (volt idõ mikor letöröltem, majdnem egy fél év, de nem bírtam utána th nélkül). THUG 1-et szerettem egy ideig, de aztán újra thug 2-re áltam vissza, az azért jobb.
De ez a THAW sztem isteni játék lett. Sokkal nagyobbak a pályák, sokkal jobban kell figyelni, sokkal látványosabb, és néha valósághübb is a játék így mozgásilag (hihetõbb ^^). Na meg olyan király utakra jöttünk rá most East LA-n hogy az... <#hawaii>
Egyébként biztos eléggé ismered a játékot, nem mondod koraian hogy csalódás a játék? 😄 Én is nyomom szinte minden nap csomót, megjelenés óta, és még mindig vannak amiket meg se tok csinálni, meg most is találunk új látványos dolgokat. Nem lehet megunni se ^^ . Na mind1 végülis THUG 2-t is több mint 1 évig játszottam szinte folyamatosan és ott is volt még most is újdonság.

Atti12
ízlések és pofonok... <#gun> 😊

Fido4life
Arra gondoltam, de tényleg ízlés kérdése, de nem kezdet vitát..
Amúgy komolyan mondom ez a THUG 2 tetszik !
A suliban, a TOny Hawk-ot kedvelõ emberkék kábé úgy vélelkednek hogy a THPS 3-mal voltak el a legtöbbet, a THUG 1 jobb volt a THUG 2-nél, a THAW pedig csalódás.. Ezt csak tájékoztatás képp mondom..

Balumann
Kicsit nyugszik :/
Sztem saját ízlésére gondolt, másrészt az alapok mindig gyengébbeket mint amit így külön raknak bele.
Semmi basztató duma nem volt benne, és ne káronkodj. Vitát meg már elkezdted értelmetlenül.

Fido4life
Jó van bocs.. De ez annyira tetszik:"basztatós duma"

SZilaJMaGGoT
Bazz má nem azé de mi az hogy értelmes cuccokba?? Ez izlés kérdése... Nem akarok vitát kezdeni de ez olyan basztatós duma volt... Na de sorry...

Balumann
graffkore az egy mód, jó tulajdonsága hogy nagyítás és kicsinyításben kivette a korlátokat (lehetet pálya méretü és hangya méretü embereket csinálni, vagy csakrészeiket lekicsinyíteni), lehetett szinesen írni, szinezni vele a neveket (ross tulajdonsága hogy ha azzal megy valaki a játékba, akkor szinezi a pályát, és az általába sokaknak szaggat miatta a játék, ileltve sztem a szines nevektõl is, mert amíg nem volt graffkore addig nem akadt ha 8-an voltak benn a játékban -.-). Ha graffkore-vel volt valaki a játékban, tudott almát, Combo-ban lévõ O betüket, paradicsomot meg ilyen szarságokat dobálni, stb.. Voltak benne csomó új ruhák meg skinek. A szerver készítõ kitudja venni a gravitációt szintén ha graffkore-val hosztol. Meg még jópár dolog.
Volt még 1 nagyobb mód, a KMR, az meg arra volt jó hogy megkönnyítette a balance-t. Tehát 3x annyi ideig tudja kb. tartani a balance-t.

THAW-hoz még egyenlõre nincs, de a THUG 2-höz sem azonnal csinálták ezeket a módokat, idõ kell hozzá ha csinálnak.
De az alapja megvan, hiszen már hax editor segítségével a memóriába belehet írni kódokat, és lehet szines nevet írni (ahogy a játékba a nevembe is bennevan az R betü. Meg már BMX mód is van, hogy neten lehessen menni bmx-el, de mondjuk nekem még csak egyszer találtam meg a menüben, ráadásul más nem látja 😞

Szóval én is remélem csinálnak THAW-hoz is graffkore-t. De ne felejtsétek el hogy nem hivatalos mód, csak néhány programozáshoz értõ játékos, pontosabban a FUQ tagok csinálják ezeket a módokat.

Fido4life
Szóval ilyen MOD ? Naa, ha lesz a THAW-hoz is, megszerzem a gamét, és akkor értelmes cuccokban lehetne deszkázni..!!

xy21
Az egy hogyis mongyam...Na majd balu elmongya😄
(Az ilyen "kieg" volt ugyanis tele volt nagysok rujával meg skinnel meg mindenféle lehetõséggel

Fido4life
graffkore ? Bõvebben ?

SZilaJMaGGoT
Nem...

xy21
Nekem nagyon bejön a TH sorozat az hót ziher!
Nekem a THUG2 a megjelenés óta akkor beszereztem és azóta fenn van a gépen és mindennap jácottam vele legalább 1 órát.
Nekem a THAW mégjobban bejön bár nincs akkora vonzereje mint a THUG2-nek😞

A feltöltést ugye nem kell megvárni?

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

Hypofely
Je jövöhéten már thawozok

Balumann
THUG 2-be 54 milió a rekem (1 kombo) - Skatopia 😛
Itt 34 mill, improval east la-n 😛
Neten ellehet szórakozni velük <#vigyor2>

SZilaJMaGGoT
A THUG2 az bejövõs volt, meg a 4 is margera miatt, ezeken kívül csak a 2vel játszottam de az is jó volt... 😄 Nemtom lehet letöltöm, max unalom ûzõnek jó lesz... 😄

Balumann
Thug 2-be sokkal változatosabbak voltak ruhák. Fõleg hogy a graffkore még belerakott egy csomót. Ebbe kevés van, és tényleg inkább punk meg rockosabb ruhák vannak.
Azt meg hogy érdemes-e leszedni, ez így relatív. Tölts le pár THAW-os videot a highonthug.com -ról, nézegesd meg, és ha tetszik töltsd le. Ha a THUG 2, THUG 1, vagy legalább a THPS 4 nem tetszett ez se nagyon fog.
Én szeretem a játékot, és nem bántam meg hogy leszedtem az biztos. 😊

Balumann
várd meg míg letölti, és nézd meg. Ezt így elég nehéz megmondani hogy gond-e.

quack
3,25gb - 125mb = 3,11gb

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

SZilaJMaGGoT
Mit számít?? Amúgy is kell hogy legyen többféle ruha... Legalábbis THUG2 be volt.. Amúgy ezek punk cuccok csak szólok.. 😄 Érdemes letölteni ezt a gamet?? : /

Meg az hogy 3.11 GB van kiírva az összes fájl méreténél, és 3.25GB-t töltött le eddig?

Nembaj az hogy 93%-nál van a letöltés és 128 megabájt kihagyott hulladékadat van?

MimaSKATE
játékon bellül

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Balumann
Gamespy csak segít az online játék kezelésében, ha van gamespy accountod, az annyiból elõny hogy akinek szintén van, feltudod venni a homie listára, és ha online-on van, akárhol szerveren, vagy fõmenüben, tudsz neki homie SMS-t küldeni, akkor egy ilyen telefon jelenik meg felül ami villog, menübõl meglehet nézni és visszaírni. (néha jól jön)

Balumann
Na ha már mindenki rendesen megkavarodott ezzel a nettel, akkor felvilágosítok ^^ 😊
Gamespy arcade-ba úgy tudom még nincs benne a THAW, de végülis tök mind1 hogy ha valaki azzal jön. Van 5 vagy 6 fõszerver, általába mindenki a legfelsõbe van de akármelikbe belehet menni. (THUG 2-be csak 1 volt, de így jó mert ha netán nem menne az elsõ akkor ott a másik)
Azon belül meg bárki tud szervert csinálni, nicnsenek állandó szerverek, és állandó nevüek se. Általában ha magyar hosztol akkor úgy hosztol hogy bennelegyen a magyar, vagy hun, hogy tudják hogy magyar szerver.

A játékon belüli mutiplayerral megy fel mindenki szerintem. És ott csak egy server van. A Szobák között pedig abba vagyunk amielyiknek a nevébe benne van hogy hun vagy magyar vagy ilyesmi...Ugye?

Tmacy
hát régebben gördeszkáztam,de mrá egy ideje abbahagytam,de az alapokat még naggyából tudom.Amugy most yo-yozok 😊
amugy ti netre gamespy arcade-dal mentek fel vagy a játékon belüli play online-al? jah és mi a server neve amin játszotok?
elõre is köszi,peace

MimaSKATE
én deszkázok,,,,te?Tmacy

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Ezt mondtam! 😄 Én egyébként korizok! 😉

Ha nem testszik hogy regularos válts switchre😄😄😄 és akkor még több pontot is kapsz😄😄😛
Itt senki nem deszkázik?!?!
A goofy az amikor a deszkán a jobb lábad van elöl a regular az meg amikor a bal.És ha regular vagy és goffysan álsz a deszkán az a switch.
Tmacy
kösz a segitséget,azota már downtown Los angelesben járok,a Story mod elég érdekes,de végülsi az tetszik hogy meg kell tanulni dolgokat.

De akkor mi a goofy mi a regular? Az egyiknek ami a rendes állás az a másiknak a switch?

quack
asszem a ballábasok állnak úgy a deszkán

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Feltöltõ emberkéket keresek egy warezoldalhoz!Jelentkezni itt lehet: [email protected] MSN-en is megtalálsz!Elõre is Kösszi!
http://xgamez.try.hu/
Balumann
nem, spin gomb (revert, spintransfer gombok) + slide a natas spin, egyébként mi az a THUG 25? 😄 (gondolom thug 2 ^.^)

Tmacy
hát a goofy az az hogy hogy állsz a gördeszkán (goofy,regular) és én mivel az életben is goofy-s vagyok/lennék ezért inkább azzal szimpatizálok,és igy kicsit szokatlan,de majd megoldom..
Amugy a Natas Spin-t azt a jobbra/balra+grind-dal kell? mert nekem csak kiss the rail csinál midnig,pedig mrá a thug 25-ben is volt,csak elfelejtettem :S

Végre végig vittem a játékot
Már csak a gappekat keresem.