5823
-
#3157 FAQ-ban ha elolvasod azt az irányítás részt, akkor megtod. -
#3156 csáó.
bocs az ujfenti kérdeződködésért, de hogyan tudok nollie-zni? -
#3155 oh bocs :D ^^ -
#3154 csak 30 ;) -
#3153 emgvan, köszi! -
#3152 ezt körülbelül 40 hozzászólással ezelőtt kérdezték,megtennéd hogy megnézed kicsit lentebb? ^^ köszi -
#3151 Helló!
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam a thaw-be.
Los Angeles-ben nem találom az egyik grefitit amit meg kéne csinálnom. Merre van?
Itt egy kép a helyről:
-
#3150 :/ -
#3149 písz.. -
#3148 no comment..^^
peace -
Erneszt #3147 Már rájöttem! -
#3146 Ráfogsz jönni ha próbálkozol.
Én is voltam úgy hogy már majdnem feladtam, teljesen reménytelen volt, és aztán mégis sikerült. -
Erneszt #3145 De sehogy sme bírok rájönni segíts kérlek! -
#3144 Sőt, van akinek az is élvezet ha nem viszi át a játékot, kér egy mentést, és egész nap Chichagoban slideol azon a szaron oldalt faltól falig :D:D
...ez is valahogy ide tartozik :D -
#3143 Ez olyan mint a csalás. Valaki élvezi, valaki meg inkább meghal állandóan ha nem megy a játék :D
Mint itt, valaki élvezi ha egyedül átvisz egy játékot segítség nélkül, kód és minden ilyen izé nélkül (főleg egy ilyen nem nehéz játékot :)), és van aki inkább megkérdez minden küldetést ha úgylátja az elején hogy nem érti. :D
Én azért volt 1-2 küldetés amivel órákig is elszarakodtam, sőt volt amivel cask másfél nap után sikerült boldogulnom. De legalább elsők közt vittem át a játékot :D -
#3142 ez aztán élvezetes játék lehet ha mindennél aminél elakadsz segítséget kérsz :] -
LPandN #3141 Csak simán végig combozol az egészen. -
#3140 Nem tom így. De azt inkább próbáld egyedül ;) -
Erneszt #3139 Kössz!!!És annal mit kell aztán amikor DownTownba a Tony T nek kell csinálod valamit és egy melon egy nosegrab meg egy tailgrabot és utána spint de hogy kell a spinet mert én csinálom de mindíg rosszul valamit
.hogy kell?? -
#3138 Ha úgyérzed hogy kb. megvan annyi, bemész a barlangba ami kidob, ugrassz egy nagyot
Nézz körül azon a részen, oldalt van egy barlang, ilyen sorompó is van előtte ez matt én azthittem elején hogy háttérbe van. De észrelehet venni. -
Gary #3137 Használd a keresőt (oldal alja) is néha...
Ajánlom ezeket a hozzászólásokat:
#2339 -
Erneszt #3136 Ennél a feladatnál azt már tudom hogy 50.000 ponton felül kell csinálni a trükköt ami nem gond mert manuál és fleatland,csak a többit nem értem hogy mit kell még.de az sem biztos hogy ezt eddig így kell csak tippelek.
-
Erneszt #3135 Sikerült!Kössz!!! -
#3134 ja 3 szart kell leütni ^^ -
#3133 odamész és azt a szart grab gombbal leütöd. utána meg már sztem rájössz ;) -
Erneszt #3132 hopp -
Erneszt #3131
Oké!Most itt vagyok elakadva,itt hogy kell csúszni aztán hogy kell arra a vacakra ráugorni vagy mit kell azzal a vacakkal csinálni?
-
Erneszt #3130
Oké!Most itt vagyok elakadva,itt hogy kell csúszni aztán hogy kell arra a vacakra ráugorni vagy mit kell azzal a vacakkal csinálni?
-
#3129 Ja. Erneszt, megkérhetünk, hogy csak linkeld a képeket, ne ide tedd be?
Mert van aki lassabb nettel jön, és nemtud idejöni a forumba a képeid miatt. :-)
-
#3128 Kezdem sajnálni a modemeseket.. -
#3127 Csinálni egy(!) olyan grafity-t amibe mindegyik stílusból van valami -
Erneszt #3126 És itt most mit kell csinálnom?
-
#3125 Ahova a nyíl mutat a talajra kell fújni nem nehéz -
Erneszt #3124 Kössz!!!Itt Hol kell ezt a szart megszprézni?
-
LPandN #3123 Én tudom! :P
Pont alatta állsz!
Az építményoldalán van fenn, oda a drótról jutsz fel. -
#3122 akkor fogalmam sincs -
Erneszt #3121
Ez Nem az. -
#3120 :D -
nagy sando #3119 játszani akarok de hogy kell
-
#3118 Ha FAQ-t elolvasod kicsit könnyebb lesz a játék ^^