Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Csomagold ki a "...\THAW\Game\data\pak" -ba, de elõtte mentsd le azokata fájlokat amiket felülírsz, mármint az eredeti fájlokat, mert ha valami probléma van vissza tudd rakni.
Nemhiszem hogy annak szánd hogy kritizáld a játékot és megsérts mást hogy ilyen szar ruhák tetszenek valakinek, szóval itt nincs értelme annak, hogy ez egy 'basztatós duma' volt. Ráadásul sértõ üzenet is volt, mégha odabiggyesztette szép magyarosan hogy "na de sorry"...
Másrészt azt akartam mondani hogy amiket ilyen ruhákat külön raknak be móddal, azok mindig jobbak mint az alapok, és én is graffkore-val csináltam az emberem, mert tényleg nem valami jók az alap ruhák a THUG 2-be se, és ebbe se mondhatnám valami különlegesnek ^^
Másikrészt meg ha valamilyen üzenetet, üzenet írót "kritizálok" akkor általába megfogalmazom tõlem telhetõ pontossággal a problémát...
Na mind1, téma lezárva, térjünk vissza a TH témára
nekem a thps 3, thps 4 az ilyen mellékjáték volt, nem voltam jó bennük, elszórakoztam/idegeskedtem magam velük. THUG 2-vel ugyan ez volt, de ez volt a 2. játék amivel így netezni tudtam (midnight club 2 volt az elsõ), és így nagyon megszerettem, nagyon jó volt az akkora csapat akik akkor játszottak (THUG 2-be én vok a legrégebbi játékot aki még THAW megjelenéséig játszott. (volt idõ mikor letöröltem, majdnem egy fél év, de nem bírtam utána th nélkül). THUG 1-et szerettem egy ideig, de aztán újra thug 2-re áltam vissza, az azért jobb.
De ez a THAW sztem isteni játék lett. Sokkal nagyobbak a pályák, sokkal jobban kell figyelni, sokkal látványosabb, és néha valósághübb is a játék így mozgásilag (hihetõbb ^^). Na meg olyan király utakra jöttünk rá most East LA-n hogy az... <#hawaii>#hawaii>
Egyébként biztos eléggé ismered a játékot, nem mondod koraian hogy csalódás a játék? 😄 Én is nyomom szinte minden nap csomót, megjelenés óta, és még mindig vannak amiket meg se tok csinálni, meg most is találunk új látványos dolgokat. Nem lehet megunni se ^^ . Na mind1 végülis THUG 2-t is több mint 1 évig játszottam szinte folyamatosan és ott is volt még most is újdonság.
Amúgy komolyan mondom ez a THUG 2 tetszik !
A suliban, a TOny Hawk-ot kedvelõ emberkék kábé úgy vélelkednek hogy a THPS 3-mal voltak el a legtöbbet, a THUG 1 jobb volt a THUG 2-nél, a THAW pedig csalódás.. Ezt csak tájékoztatás képp mondom..
Sztem saját ízlésére gondolt, másrészt az alapok mindig gyengébbeket mint amit így külön raknak bele.
Semmi basztató duma nem volt benne, és ne káronkodj. Vitát meg már elkezdted értelmetlenül.
Volt még 1 nagyobb mód, a KMR, az meg arra volt jó hogy megkönnyítette a balance-t. Tehát 3x annyi ideig tudja kb. tartani a balance-t.
THAW-hoz még egyenlõre nincs, de a THUG 2-höz sem azonnal csinálták ezeket a módokat, idõ kell hozzá ha csinálnak.
De az alapja megvan, hiszen már hax editor segítségével a memóriába belehet írni kódokat, és lehet szines nevet írni (ahogy a játékba a nevembe is bennevan az R betü. Meg már BMX mód is van, hogy neten lehessen menni bmx-el, de mondjuk nekem még csak egyszer találtam meg a menüben, ráadásul más nem látja 😞
Szóval én is remélem csinálnak THAW-hoz is graffkore-t. De ne felejtsétek el hogy nem hivatalos mód, csak néhány programozáshoz értõ játékos, pontosabban a FUQ tagok csinálják ezeket a módokat.
(Az ilyen "kieg" volt ugyanis tele volt nagysok rujával meg skinnel meg mindenféle lehetõséggel
Nekem a THUG2 a megjelenés óta akkor beszereztem és azóta fenn van a gépen és mindennap jácottam vele legalább 1 órát.
Nekem a THAW mégjobban bejön bár nincs akkora vonzereje mint a THUG2-nek😞
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Itt 34 mill, improval east la-n 😛
Neten ellehet szórakozni velük <#vigyor2>#vigyor2>
Azt meg hogy érdemes-e leszedni, ez így relatív. Tölts le pár THAW-os videot a highonthug.com -ról, nézegesd meg, és ha tetszik töltsd le. Ha a THUG 2, THUG 1, vagy legalább a THPS 4 nem tetszett ez se nagyon fog.
Én szeretem a játékot, és nem bántam meg hogy leszedtem az biztos. 😊
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Gamespy arcade-ba úgy tudom még nincs benne a THAW, de végülis tök mind1 hogy ha valaki azzal jön. Van 5 vagy 6 fõszerver, általába mindenki a legfelsõbe van de akármelikbe belehet menni. (THUG 2-be csak 1 volt, de így jó mert ha netán nem menne az elsõ akkor ott a másik)
Azon belül meg bárki tud szervert csinálni, nicnsenek állandó szerverek, és állandó nevüek se. Általában ha magyar hosztol akkor úgy hosztol hogy bennelegyen a magyar, vagy hun, hogy tudják hogy magyar szerver.
amugy ti netre gamespy arcade-dal mentek fel vagy a játékon belüli play online-al? jah és mi a server neve amin játszotok?
elõre is köszi,peace
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
A goofy az amikor a deszkán a jobb lábad van elöl a regular az meg amikor a bal.És ha regular vagy és goffysan álsz a deszkán az a switch.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
http://xgamez.try.hu/
Amugy a Natas Spin-t azt a jobbra/balra+grind-dal kell? mert nekem csak kiss the rail csinál midnig,pedig mrá a thug 25-ben is volt,csak elfelejtettem :S
Már csak a gappekat keresem.