Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért 22 mill nem olyan sok, ha többet specialozok, és nem megyek át néhol style-ba, akkor sokkal több is lehett volna ez is, ráadásul szinte ok nélkül esett el, mert simán lekelett volna ugrania elöre :/
Majd lesz másik videom is egyébként, csak az a baj hogy lefagy a video szerkesztõ állandóan ha hosszabb videot akarok csinálni. Egyébként most ez helyett csináltam volna most egy kb. 10 perces videot. Mind1 valamikor most újrafogom rakni a gépet, és akkor sztem jó lesz utána, és akkor megcsinálom a másik videomat is, mert a felvételek már megvannak 😊
Iszonyat durván tolod szerintem,durván egyensúlyozol,meg elég durva helyeken cisnálod a trükköket,22 milla nem semmi :o
Big respect!
Szerintem a második fele - az idõlassítás miatt - ütõsebb, de ez semmit nem von le az elsõ rész trükkhalmaz-értékébõl! Egyébként használsz valamilyen balance cheat-et a videókhoz?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
na mostmár jó lesz sztem
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Egyébként tök jó az a videjó!
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
You want to download a file. Please scroll down to choose FREE or PREMIUM-download.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
http://rapidshare.de/files/13639228/SnoopyTV.wmv.html
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ja és nem mintha ti régebben nem kérdeztetek volona semmit se itt. Ezen az oldalon még rajta sincs!
-beverly hillsnél meg csak nyomkodd az ugrást ezerrel, ne törödj semmivel
Szerintem ezekrõl a trükökkrõl írni kéne a FAQ-ban!!!
Febble grindet bicóval hogyan kell?
És Beverly Hill-s nél egy küldetés hogy valamit le kell húzni, és ahhoz az ollit kell nyomogatni, de nekem nem sikerül a feléig se felvinni!<#conf>#conf><#conf>#conf>