Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtom mi olyan marha erthetetlen ezen
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Vinsanity is back!!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Ennyit lehet tudni a Tony Hawk Downhill Jam-ról. Ha jól értelmezem PS2-re 2006 -ban kilesz még adva.
Ha kijön az lesz a Szent napom<#nevetes1>#nevetes1>
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
ON: CSoda történt emberek! FEjlõdtem és megvan a 2 milla comboban! <#idiota>#idiota>
Képzeld azt hogy ez egy más világba játszódik, vagy hogy ez nem olyan deszka ^^ és kész. Hangolódj át a játékra 😄 (nem nagyon tok más megoldást mondani.... 😄)
Szóval annyira nem kell isteníteni a régebbi tony hawkokat. Sztem így a leg valósághübb a THAW lett, mármint a leg hihetõbb (pl. megállásnál ha magasról érkezik akkor gurul vagy letompít, és lelassul, pontosabban felyezi be a trükköket, és a trükkök sokkal jobban látszanak - lassításban látszik nagyon jól)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
1 ember örömmel venné meg ha reális lenne (nem csak 1 hidd el)
Amúgy Balu, szerintem is naon fasza videód, ha nem mondtam volna...
on:
telleg fasza, kar h a vegen elesett
Sztem így jó a thaw ahogy van, uncsi lenne ha az lenne a legnagyobb trükk hogy felugrojak egy padra. Én egyébként úgy vettem ki hogy ez a játék képregény alapján lett csinálva (sokszor megjelenik az újság lyen képregényként, meg winamp-ba is lehet nézni ilyen videokat), tehát mesébe illõ képregényhõsökrõl szól 😊
Másrészt több embernek tetszik így a játék, mint akinek nem, tehát nem fognak ezen változtatni. Biztos vok hogy a következõ tony hawk, a TH Downhill Jam sem lesz ennél realiszikusabb, sõt... 😄