5823
-
#3237 uj rek 76 mill
-
#3236 jaaa köcce -
#3235 -
#3234 Hejj erre én is kíváncsi voltam már -
#3233 szerény véleményem szerint -
#3232 Most ez kis off, de mit jelent az az szvsz.? Már 1 éve próbálom kideríteni, már annyiszor láttam :| -
#3231 világosan írja, revert gomb + hátra vagy elöre az egy szaltó, és még 180 -at elfordulsz oldalra. És ez a flare. Olvasd el felül a feladatot... Ha nem ez és nem tod elolvasni a feladatot se, akkor rakj be egy képet, mert már régen volt. -
#3230 balra+jobbra+flip manual közbe aszem -
#3229 Elfelejtettem, a Spacewalk hogy van? :$ -
#3228 gondolom amikor a video-hoz keres híres deszkásokat és a Vans Parkban egy bmx-es hapsi mondja hogy csináljon párat -
#3227 msot igy hirtelen nem ugrik be melyik küldi :s tudsz képet küldeni? -
Erneszt #3226 Valaki Segítsen,légyszi. -
#3225 Hát akkor mi igen külömbözünk.. :) Ideje volt már váltaniuk, egyre hihetetlenebb lett a sorozat, most ez a Down Hill kész, és egy tényleg új Tony Hawk jön a Next Gen konzolokra.. -
#3224 Én nem deszkázom, és nem is vágyam a realisztikusság :D. nekem azt számít hogy pergős legyen, látványos, izgalmas, és nehéz, és sok lehetőséget rejtsen. És ebbe a project 8-ba, meg a next gen video alapján ami van, ebben em fogom megtalálni ezeket, max a látványt hogyha szép grafikát csinálnak és elfog menni a gépeken...
Tudom hogy elitéltek az előítéletem miatt, és nem kizárt hogy tényleg jó játék lesz, és az lesz a kedvencem... De eddig amit tudni lehet a játékról, az alapján úgy látom, hogy utálni fogom. -
#3223 Mért, mi a baj a Project 8-al ? Csak azt ne mond hogy túl realisztikus lesz, és az a baj.. -
Erneszt #3222 Hogy kell Flairt csinálni BMX -el?? -
asszem tényleg ez volt az utsó TH amivel játszok, ez az American wasteland -
#3220 Na ha valaki nem látta még volna, Project 8 képek ! -
#3219 én (még) nem mondom h szar, de egyet értek. én nem fogok vele játszani, nem érdekel a versenydeszkázás. -
#3218 videokból minden kiderül ahogy játszanak vele :) Ez a th csak egy gagyi verseny lesz. Lehet ellehet majd vele szórakozni, és jó is végigvinni, de nemhiszem hogy úgy lehet vele majd játsztani mint ezekkel az előzőkkel.
Jó mondjuk a Crazy Frog Racer -t is szerettem a 2játékot mós miatt :) -
#3217 Mér lenne szar ? Amíg nem játszottál vele, ne nyilatkozz szvsz.. ! -
#3216 Nem kell, szar lesz ez az tony hawk dj. Inkább majd itt kérem meg hogy had legyek vezető :) -
LPandN #3215 Nézem, nézem... 43 új hozzászólás...SZinte mind Flood...No comment... -
#3214 nem rosz ötlet -
#3213 nyiss egy Balu topicja topciot és ott Te leszel a vezető ;)
kreativitás oszt.. ^^
peace -
#3212 Mér ne lehetnél ? Megbeszéljük a modikkal hogy töröljék a THDj topikot, aztán utána megnyitod újra ! -
#3211 :D
úgylátom már sose leszek topic vezető az sg-n ^^ :-( de sebaj -
#3210 szépen növekszik a kommentszám a spamoktól -
#3209 Te kis összezavaró -
#3208 Mármint úgy értem, hogy neki mondtam hogy TE hogy vezetnéd azt a topikot
Nálam meg nincs felkiáltó jel Na hogy összzavartalak -
#3207 Höö...Bocsi akko' de amúgyis az vezeti a topicot akit megszavaznak "vezetőnek"
Én úgy tom!!!!(És még mindig az a Kurv@ sok felkiáltójel!!!!) -
#3206 megadtam neki, 2 privát üzenetet is küldtem :OOO -
#3205 Azt Balunak címeztem, nem neked.. -
#3204 azt modnta xy21 hogy add meg neki az msn címed és már kész csak elküldi a mentést -
#3203 egyszerűen nem csinálja a Hurricane-t. sebaj, legyen az én bajom -
#3202 mindig sok a felkiáltó jel emg a kérdő
(vicc) -
#3201 Ha azon elakadsz és feladod, akkor nem tom hogy mi lesz a későbbi már nehéznek mondható küldetésekkel :D -
#3200 Azért mert szerettem volna vezetni.
Másrészt nem láttam még értelmét megnyitni, mert nem tudtunk róla semmit.
Azért fontos hogy ki nyitja meg, mert az tudja kezelni a topicot. Tehát pl. nem lenne most itt se ilyen veszekedés ha én lennék a topic vezetője :))) -
#3199 Mondom -
#3198 ha már itt chatelgetünk;) hogy haladsz?