Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma uj rekordom lett thawban (5,400,000 körül van)
nem egy nagy rekord,de örülök neki<#kacsint>#kacsint>
nem egy nagy rekord,de örülök neki<#kacsint>#kacsint>
jobb története van mint az eddigi tony hawkoknak. És graffban is látványosabb minden, fõként a fliptrickek. Sztem menni fog 1024x768 -as felbontáson alapon, de reménykedj mert az Ati 9800-asokon sok ember panaszkodik asszem. DNA drivert majd tegyél fel
nem tom nekem mindegyik pályarészen vagy 6.-jára sikerült, illetve Beverly -be sokkal többet szarakodtam. Szar mert nem lehetett egyenesen menni, mindig manõverezni kelett hogy netudjanak bemérni a helikopterekbõl ilyen fénnyel, mertk ülönben vége. És az egyszerü ugrások nem nagyon jöttek be mert addig még bírt követni :S De lehet hogy rosszul csináltam mert aztán belejöttem és beverly-be már 3.-ra sikerült. Sztem neked mákod volt 😛
A thaw fináléja könnyû volt!
Nekem 2.-ra sikerült de csak azért mert elõször nem tudttam hova kell meni😄
A downhill jam pedig arra gondolt a fiatalabb korosztállyal hogy fiatal deszkások lesznek benne.Pl.:Rájen Shekler(nem tom angolul leírni a nevét😄)
Nekem 2.-ra sikerült de csak azért mert elõször nem tudttam hova kell meni😄
A downhill jam pedig arra gondolt a fiatalabb korosztállyal hogy fiatal deszkások lesznek benne.Pl.:Rájen Shekler(nem tom angolul leírni a nevét😄)
CSá
Nemsokára meglesz a THAW!😛 A kérdésem:
Milyen játék,jó a története?(ismerem a tony hawkokat mert eddig midnegyiket végigvittem)
ha ilyen gépem van:Celeron 2ghz,640mb RAM,Ati radeon 9800 ez megfelel a THAW-nak? Úgyértem milyen felbontást alkalmazzak?
THX<#worship>#worship><#help>#help><#integet2>#integet2>
Nemsokára meglesz a THAW!😛 A kérdésem:
Milyen játék,jó a története?(ismerem a tony hawkokat mert eddig midnegyiket végigvittem)
ha ilyen gépem van:Celeron 2ghz,640mb RAM,Ati radeon 9800 ez megfelel a THAW-nak? Úgyértem milyen felbontást alkalmazzak?
THX<#worship>#worship><#help>#help><#integet2>#integet2>
THUG 1-nek könnyü volt a finálja, csak követni kellett azt a hapsit, de aztán bekelett elõzni. Nem tom az nekem 4. vagy 5.-ikre sikerlt. THUG 2-be látványos votl de ott se volt valami nagyon nehéz. Itt viszont skate ranchbõl végig üldöznek New orleansig (east LA-n, beverly hillsen keresztül) helikopterrel. Nem tom, úgy 30.-jára sikerült ^^, szerencsére quicksave-l a pályáknál. Megkell mondjam, nem volt könnyü <#zavart2>#zavart2>
Könnyebb, vagy nehezebb mint a THUG 1 fináléja ? Annak nagyon jó Story volt szerintem ! (mivel csak azt vittem végig majdnem 😛P)
elég sok küldetés van a story-ba. És azt hogy megnyertél egy új városrészt (nem city elvileg mert az egész los angeles-ben van), akkor nem jelenti azt hogy az elõtte lévõ pályát átvitted. Sõt, a fõ finálé elõtt is asszem kell pár küldit csinálni még beverly-ben is meg new orleans-ba is. A finálé sem egy könnyü dolog de nem akarom lelõni a poént 😛
összesen hány küldetés van a storyba mert látomn ha kapok egy új cityt akkor a your option ba már kicsitt több küldit kell teljesítenem azt írja.Most össze vissza lopok mindent😄 ahoz a skateparkhoz
de így a legkönnyebb megtalálni mert így van a beállításokba. azt meg így nem akartam leírni hogy melyik irány melyik trükk, azt már meglehet találni sztem ennyi help-el 😄
jobb a FAQ szerintem, többen ismerik a faq szót mint a gyik-ot. meg a végén azthiszik hogy gyíktenyésztés van a forumba
jobb a FAQ szerintem, többen ismerik a faq szót mint a gyik-ot. meg a végén azthiszik hogy gyíktenyésztés van a forumba
tailwhip-et(bmx) hogy megcsinálni.Mielõtt beírkánátok hogy használd a keresõt meg minden használtam ott írt valami balu de nem jutottam többre
jah de lehet hogy a THAW motorját használják és csak új pályákat meg skineket meg iyleneket ujítanak fel.
Azt azért elkell ismerni hogy a THAW és a THUG 2 között eszméletlen sok változás van a mozgásokban és trükkökben. És ezerszer látványosabbak a trükkök meg hihetõbbek a mozgások. Remélem THAW motorral csinálják a DownhillJam-et is.
Egyébként egy játékot akkor se készítenek el hamar ha egy butítottat akarnak is csinálni, hiszen egy meglévõ motorral csinálják mindig a játékokat. Egy újat kifejleszteni hogy egy butítottat csináljanak az nagyon sok idõ lenne és nem érné meg. Úgyhogy szerintem a THAW motorral fogják csinálni, még ha sok újítás nem is lesz benne. (azt meg gondolom hogy nem fognak egy thps 1-es motorra visszatérni, nem erre gondolták hogy kicsiknek csinálják remélem ^^)
Azt azért elkell ismerni hogy a THAW és a THUG 2 között eszméletlen sok változás van a mozgásokban és trükkökben. És ezerszer látványosabbak a trükkök meg hihetõbbek a mozgások. Remélem THAW motorral csinálják a DownhillJam-et is.
Egyébként egy játékot akkor se készítenek el hamar ha egy butítottat akarnak is csinálni, hiszen egy meglévõ motorral csinálják mindig a játékokat. Egy újat kifejleszteni hogy egy butítottat csináljanak az nagyon sok idõ lenne és nem érné meg. Úgyhogy szerintem a THAW motorral fogják csinálni, még ha sok újítás nem is lesz benne. (azt meg gondolom hogy nem fognak egy thps 1-es motorra visszatérni, nem erre gondolták hogy kicsiknek csinálják remélem ^^)
-"Tony Hawk´s Downhill Jam
Kiadó: Activision, Fejlesztõ: Neversoft
Platform: PC, Típus: Sport, Gördeszka
Újabb gördeszkás õrület, mely Tony Hawk nevét viseli, és melyben ezúttal a fiatalabb korosztály van a középpontban."
Ezt a gamekapocs írta, de még több játékos magyar lap írt róla...
-Sokkal jobb ez a fejléc a régi nekem nem tetszett de ez igen.
-Grat Balu az új rekhez.
Kiadó: Activision, Fejlesztõ: Neversoft
Platform: PC, Típus: Sport, Gördeszka
Újabb gördeszkás õrület, mely Tony Hawk nevét viseli, és melyben ezúttal a fiatalabb korosztály van a középpontban."
Ezt a gamekapocs írta, de még több játékos magyar lap írt róla...
-Sokkal jobb ez a fejléc a régi nekem nem tetszett de ez igen.
-Grat Balu az új rekhez.
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
LA tényleg a rap fõváros kiszen Chad Muska is ott lakik
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Jaj de ideges vagyok... A haverommal THPS 3-aztunk és elgondolkodtam: milyen jogon csinálták THAW-ot, Punkosra ? Fõleg hogy L.A.-ben járunk ami köztudottan a rap fõvárosa.. (bár ahogy az kinéz ott, inkább jobb is..) Mér nem lehetett, úgy csinálni mint a régi részeket: kommersz rockot, és rappet berakni ??? MEg a ruhánál is.. Na mind1, ezek után minimum hogy a Downhill Jam-ben, csak Hip Hop cuccok lesznek.. (mielött valaki félre értené.. Nekem nem a Rock-al van bajom, hanem ezzzel az igzságtalansággal 😊) Na és akkor még a SoundTrack-rõl nem is beszéltem..)
Majd még lehet csinálok egy jobbat. Viszont mit szolnátok ha majd feljönnétek netre és csinálnánk egy csoportképen 8-an és azt is beraknánk ide felülre? 😄
Az elõzõ nagyon összevolt csapva, legalábbis nekem nem tetszett, hogy kockákban vannak a képek, és a fórum szó is vágdosva van.. ez már sokkal profibb ,-)
nekem az elõzõ jobban tetszett, ez nagyon üres
40milkot elbukni 😮 fu gec dobtam volna ablakon kifele a technikat :|
40milkot elbukni 😮 fu gec dobtam volna ablakon kifele a technikat :|
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
én csináltam, csak most annyi különbséggel hogy már valamennyire tudom használni az Adobe Photosopot 😄
Nyomj egy frissítést (lap újratöltése) a böngészõdben! 😄
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Én arra gondolok, hogy sz@rrá lesz butítva. Lesz a 4 irány és egy funkciógomb, ami nek a használata mindenhol mást eredményez. Pl.: simán megnyomva ugrik, korlát, szegély mellett megnyomva/nyomvatartva slide-ol.
De, bár tévednék! 😊
De, bár tévednék! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Úramatyám! Nekem ennyi összesen nem sikerül! XDDD
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
De miaz hogy gyerekeknek????
Ezt nem értem😞
10 éveseknek lessz a game és micimackóval lehet zúzni a mézescsuporflippet😄😄
Ezt nem értem😞
10 éveseknek lessz a game és micimackóval lehet zúzni a mézescsuporflippet😄😄
gamespy hírben van
"This special extension of the Tony Hawk's Pro Skater franchise is aimed at younger skate fans, a "THUG 4 Kids", if you will."
Nem értem teljesen, de valami olyasmi hogy:
Ezt a speciális kiadást a Tony hawk proskater a fiatal deszkás fanoknak, "thug 4 gyerekeknek (gondolom játékosoknak) célozzák. (jobban nem tom lefordítani :S)
"This special extension of the Tony Hawk's Pro Skater franchise is aimed at younger skate fans, a "THUG 4 Kids", if you will."
Nem értem teljesen, de valami olyasmi hogy:
Ezt a speciális kiadást a Tony hawk proskater a fiatal deszkás fanoknak, "thug 4 gyerekeknek (gondolom játékosoknak) célozzák. (jobban nem tom lefordítani :S)