5823
-
#3277 de a nehezekre rájövök :D -
#3276 te is le fogod szedni a végigjátszást és majd menőzöl az 5 milleddel chicagon -.- -
#3275 egysrer sikerült de többször nem... -
#3274 Hihetetlen nagy élvezet lehet így játszani hogy a legkönnyebb feladatoknál kérdezel. ^^
Az a lényege a játéknak, hogyha elakadsz, vagy nehéz, akkor próbálkozni kell, egyedül kell rájönni. Volt pár küldetés ahol 2 nap után se adtam fel, pedig abszolut reménytelennek tartottam. Mégis megcsináltam, teljesen egyedül a játékot. És így egy élmény, hogy egyedül végigcsináltam a játékot, és nem segítettek. -
#3273 lerakod a deszkát, odamész a kutya mögé és nyomod az előrét, és elkapja a farkát, és elvezet ahova kell. -
#3272 és itt?????:
...tudom sokat kérdezek :D -
#3271 azt se dísznek írtam le a faq-ba ^^ -
#3270 amivel a revertet csak a fal tetején hátra+ugrás -
#3269 thx...és még egy utols kérdés mára:)A falonfutást hátraszaltóval hogy kell? -
#3268 Felugrasz annál a szarnál, aztán space.. -
#3267 ez a másik:
-
#3266 ugorj rá arra a izé,miaz, szoborra (:P) aztán nyomd azt amit az előző kérdésednél és hozzá a csúszást. ezt csináld 3 másodpercig. -
#3265 na itt a kép: -
#3264 tul nagy a kép és nemtom hova feltölteni... -
#3263 lehet, de inkább rakj képet ha segítséget kérsz mert ezekre a könnyű feladatokra az elején nem nagyon emlékszem :/ -
#3262 És Beverly Hills-ben annál a félmesztelen pasasnál mit kell csinálni?
3-küldije van az egyiket megcsinátam aol a falnak kellet ugrani meg vissza de a másik kettőt nem tom.
Az egyik olyan hogy kis ducokon kell ugrálni meg forogni, a másiknál meg felkell ugratni a ház tetejére. -
#3261 megvan thx -
#3260 de hol a faq -
#3259 Mit nem értesz? Feladatba írja, felugrasz, és leérkezel, és ott ahol írja hogy revert, megnyomod a revert gombot. FAQ-ba levan írva melyik arevert gomb.
A játék egyik legegyszerűbb feladata, ami eddig az összes tony hawk játékba az egyik leglényegesebb trükk volt, amivel ilyen ugratós, vagy aciddrop/spin transferes érkezés után lehet folytatni a kombot (és csak egy gombot kell megnyomni leérkezéskor). hihetetlen ... -
#3258 faqba levan irva. revertezni kell -
#3257 na.... -
#3256 -
#3255 adok képet... -
#3254 ha adsz több infót hogy az utáni küldetés mi (vagy leírod a feladatot) akkor talán tudok segíteni -
#3253 hy.
az a kérdésem hogy a világító csillagok utáni küldetésben mit kell csinálni? -
#3252 van ilyen.. -
#3251 Tök jó, megy a THUG 2 neten.. Bár érdekes módon, ha nagyon becombózok, és van képem a második helyen állnom, mindig a tálcán találom magam.. -
#3250 Nekem teljesen rippelve van, nincsen semmilyen hang és perceket kell várni, pályarészenként.. -
#3249 melyik verzió van meg? nekem "Tony.Hawks.American.Wasteland.bc" vagyis a button clickers féle. azzal nekem nincsen baj. akkor akad (tölt) amikor pályarészek közti váltás van. -
#3248 Jajj a franc, nem akarok offot ! Szóval az a tömörített változtnak köszönhető, hogy szaggat mint állat, a THUG 2 meg megy rendesen ? -
#3247 Nem érted ? -
#3246 hogyne -
#3245 én meg 9999 millt ! A rohadt életbe ! :(( -
#3244 :D -
#3243 -
#3242 én meg tegnap b@szt@m el 103 millt :( -
#3241 grat :) -
LPandN #3240 Én most szereztem 13 milliót EAST L.A.-en! :) -
#3239 thx -
LPandN #3238 Ügyes.