Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neve:SPD (Super Deck Punks)
Belépõ:50000e felett
Jelentkezni:
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
Tagok:-->KRUMPLI
-->fak_ooof
-->kisfigi
Nick:SPD-->(ide a nickneved)
Várjuk a jelentkezéseket!!
Destiny. The design is clearly ancient.
Ha megcsináltad, kkor utána rájössz sztem hogy ez nem bonyolult. Nekem mondjuk sokkal kevesebb dolgot mondtak el errõl. Aztán úgy adtam tovább, és rájöttem hogy rajtam kívül annyibõl Atti12-n kívül meg még 1-2 emberen kívül ezerszer visszakérdezték... És rájöttem hogy inkább megfogalmazom tömören, és akkor részletesen végigmennek rajta, utána meg úgyis megértik ^^
Ez nekem egy pöppet meredek!
Ja neked hány napba telt letölteni???
Nyugi én sem töltöttem sokkal gyorsabban a játékot, csak én türelmesen kivártam.
Már a harmadik napja töltöm oszt még csak 123 mega jött le!
Jajj mért nem tudták ezt normálisan warezra tenni?!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
leírom privibe ha letöltöted hogy hogy kell elindítani
Nagyon sokat szórakoztunk a külföldiekkel olyanokkal, hogy autoztunk neten. Ha bevan téve a collision vagy nem tom hogy kell írni, akor repkednek össze-vissza a kocsik, nagyon jókat szórakoztunk 😄 Aztán rájöttünk hogy minden pályán lehet saját küldetéseket csinálni, és pl. combo -t kilehet rakni és belehet állítani hogy jármûvel legyen, és akkor csináltunk egyet, beraktuk az 5 betüt valami lehetetlen helyre, és akkor autoztunk végtelenségig 😄😄 Egyszer volt hogy 6 külföldivel játszottam, 7-en voltunk a szerverbe, és autozgattunk, ott aztán repkedtek a limuzinok ;D 😄
Sok mindent lehetne róla még írni, sztem érdemes vele kicsit játszani, de sztem nem jobb az egyik eddigi TH-nál se (THPS 3 vagy 4-tõl kezdve)
\"If in doubt, flat out!\"
new klán a láthatáron neve tfK akit érdekel szóljon beugro kb -4-5-6 mill eddigi tagok: én 😛
(priát üzit küldjetek)elõre is kösz mima