5823
-
#4038 jobb videot megtalálod a gametrailers.com -on, meg google
-topicja nincs, elnéztem sry, a Tony Hawk Downhill Jam -be beszélnek róla, meg sajna itt is beszéltek, de ezt próbálom mellőzni. Mert ez THAW topic -
homeless #4037 na és hol van a topicja?
és milyen jobb video van? -
#4036 ja és van topicja is -.- -
#4035 NEM KELL PROJECT 8 INGAME VIDEO A THAW TOPIC-BA, FŐLEG AZ AMIT MÁR MINDENKI LÁTOTT TÍZEZERSZER, egyébként ennél meg már sokkal jobb videó is van, amiből több mindent meg lehet tudni -.- -
#4033 grab kedvenc - crossbone
special slide meg manual nem nagyon van :-( -
#4032 :D nekem is 540 flip fs flip blunt board -
#4031 nem tom a nevét :D -
#4030 540 flip, meg a bigspin flip, meg van egy kedvenc grab is, majd megnézem -
#4029 öÖö kedvenc trickek? -
#4028 ez kihalhat, a thaw -os oldal foruma ne halljon ki :|:D -
#4027 dobjatok fel valami témát.. :D -
#4026 lolmáááá nehogy kihaljon a fóóóójum -
#4025 :) -
#4024 na 130 ezret csináltam már gamepaddal :D
Kicsit javíottam az oldalon, meg kész a multiplayer rész. Mostmár igazából csak a képek rész kéne, meg valami jobb, oda az üdvözlő rész helyére =) -
#4023 na már sikerült 20000-et csinálni :D
De a jobbak majdnem mind gamepaddal játszanak, meg sztem így jobb dolgokat lehet csinálni :S bár nem tudom. Azért csináltam most is 2-3 szépet amit billel sose sikerült még... :D -
#4022 Próbálgasd!nekem is kellet egy idő míg belejöttem a gamepadba de nem jött össze nem teccet.Maratt a bill. -
#4021 na megvettem a gamepadot. Valaki tud valami izét, hogy ps-en hogy van beállítva, vagy tudtok valami jó beállítást? :/ -
#4020 tetszenek :) .jpg[/IMG]ez a kép alapján lehet hogy mégse lesz annyira szimulátor :P -
#4019 THPJ8 New KépZ -
#4018 256, 512 ideális. (oldaon levan irva) -
bali1213 #4017 mekkora a rencerigénye?legalábbis mennyi ram kell -
bali1213 #4016 kősz -
bali1213 #4015 na valaki? -
Caleb OoOff #4014 Ja előbb regizz -
miki90 #4013 DVD-s verzio van??
vagy ha nincs hogyan lehet csinálni?? -
Caleb OoOff #4012 menj fel ide: www.caleb.gportal.hu, ott a letöltéseknél a torrentet olvasd el... -
bali1213 #4011 akkor azt lécci mond -
bali1213 #4010 -
Caleb OoOff #4009 hát sajan én csak torrentet tok...
-
bali1213 #4008 helo azt szeretném kérdezni hogy nem-e tudtok oylan helyet ahonnan lelehet szedni a
Tony Hawks American Wastelandot kivétekl torrent -
Caleb OoOff #4007 Francnak kellett ennyire hihetetlenné csinálni -
#4006 :) -
Caleb OoOff #4005 És azt is kösz, hogy felraktad a FAQ-ba a mentést...
Legalább most már nem fogok beégni ha én vagyok a szerver, más mapot szeretnének mint hollywood. v. Beverly -
Caleb OoOff #4004
Mindegy, nem tudom hogy csinálod de meggyőztélÚgyhogy, még próbálgatom...
Kösz azért -
#4003 áááá ma thawoztam 1. cm-m 36 mill örültem neki mert ujj rek és nem estem el köv cm-em szar utánna 56 mill ez is ujj rekk és itt sem estem el ésmost örülök:) -
#4002 azért nem hiszem el, mert mindenképp mennie kell, hogyha ez nem megy, akkor elég sok minden nem fog meni a játékba... :)
olvashatod hogy én is ott akadtam el a legtovább. Tartsd nyomva a revert gombot, és utána hátra + ugrás. az oldal faq-ja alapján döntsd el hogy melyik revert-el kell felfutni a falon és tartani, amíg megcsinálja a wallflip-et.
Ha nem megy biztos nem a játék problémája, vagy a tied, vagy a bill-é. Ha a bill már régi, vagy némi gond van vele akkor még most állítsd át az irányítsd amíg nem szokod meg annyira :) -
Caleb OoOff #4001 úgyhogy inkább mentést vkitől:'( -
Caleb OoOff #4000 ahh mindegy mégse gyere
lényeg a lényeg: nem megy 1ikkel se -
Caleb OoOff #3999 Balumann, gyere az Alwaysoft serverbe 6-7 között, ott megdumáljuk -
#3998 irányítás leírást is olvasd el, hogy melyik gomb mire jó. Ott is írtam hogy melyik gombbal lehet csinálni. Mind a 2 revert gombbal felfut a falon, de csak egyikkel lehet walflipet csinálni!