Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó videó lett.
Csak nekem van az hogy a THPS4-be nehezebben tudom megcsinálni a special air-eket?
Mert a spec gring meg manual az megy de airek egyszerûen nem mennek. Egyszer-kétszer sikerül de általában nem szokot. Én vagyok a béna vagy mi?
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Nem fogunk feljelenteni elhiheted! 😄
És üzenném újra mindenkinek hogy rohadtul idegesítõ a többmillió kérdõ és felkiáltójel!
Le fog jönni elõbb utóbb csak nem értem hogy most miért töltik annyian?Rengeteg a leecher!Nekem 7 napig tartott leszedni!
Tegnap elõtt jártam úgy hogy 99.9%-nál tartott és 1 mega kellet még hátra hogy lejõjön a thug1 és ebben a pillanatban elment az internetem és csak másnapra lett megcsinálva a netem!Tiszta Ideg voltam😄
na szóval én is töltöm a thug1-et de soha nem fog lejönni😞. És arra gondoltam h. itt vmelyik fórumozó akinek már meg van az kiírná nekem, ha volna valaki olyan kedves.😛 Postán küldenék egy dvd-t(vagy 3 cd-t) válaszborítékkal, és akkor neki semmibe nem kerülne. Természetesen cserébe kérhet vmit azt megpróbálom teljesíteni. Aki meg tudná ezt csinálni nekem kérem írjon és megbeszélnénk a részleteket([email protected]). NAgyon-nagy Tony Hawk fan-vagyok légyszi segítsetek ha tudtok. Elõre is millió köszönet érte.
ui.:tudom h. nagyon gagyi a megoldás de lécci segítsetek
Ugyan úgy valósághûtlen volt az is, mint az összes többi TH gém. Nem túlbonyolult irányítás, mert meglehet szokni, illetve pont ez a jó benne, hogy nehezebb és gyorsabb mint az elõzõ th-k.
"semmi köze a valódi gördeszkázáshoz"
-mivel arcade játék
-az elõzõ TH-k se voltak valóságosabbak, de ebbe ha styleozol, vagy úgy játszol, akkor lehet köze a valóságos deszkázáshoz (a thps 4-be kicsivel jobb).
A küldetéseket akkor nem fogadta el nekem ha véletlen rossz helyem csináltam. Mondjuk a spin transfer meg az ilyen easy küldetések azok egybõl sikerültek. Nekem a feladatokat volt nehéz megérteni, ha megértettem akkor elsõre sikerült megcsinálni. És én segítség nélkül vittem át 😉
Mint mondtam a játék jó, és ha nem megy valami ne a játékot szarozd le 😉
-nehéz irányítás -> vagy inkább te nem vagy hozzá elég ügyes? :J
-olyan sztem nincs hogy jól megcsinálod és nem fogadja el. Velem is volt hogy azt hittem, de rájöttem hogy kicsivel alrébb csináltam és nem fogadta el.
A project 8-at télleg csak PS3-ra akarjáák kidobni????????????????
Amugy ezt nem értem hogy méér ilyen hülye az Activision, azt hiszik hogyha vki szereti a TH részeket akkor ha máár a Sony kidobta az SP3-at és nem megy a bolt a cuccal mer senki sem veszi akkor méér csak SP3-ra akarjáák kidobni! Hülye ez az Activision! Ezek télleg azt hiszikhogy most majd ha csak PS3-ra adják ki a Project 8-at akkora Sony-nak nagy haszna lesz, de sztem rosszul gondoljáák! Szerintem nincs olyan hülye aki megvenné az PS3-at azér hogy jácchasson a TH Project 8-al! Amugy reménkedek hogyha télleg csak PS-es lesz a TH akkor vki cinál vmi trainert vagy vmit amivel lehet majd PC-n is nyomni mer ahogy néztem róla képeket kibaszott jóó game, fasza game, 10000% hogy fasza a Story része is! Remélem majd eccerazzal is fogom nyomni eccer a PC-men mint a THAW-val!
Süsü vagyok ehhez
Egyet nem értek hogy ha átkonvertálták jól(a telepítésen dolgozhattak volna még egy picit!)gépre akkor mért nem atták ki hivatalosan?
És hova rangsorolnátok a játékot??
Jobb mint a thps4,vagy a thug2??
Vagy esetleg a wastelandtõl is??😄
Már a rengeteg gomb megkavart, de végül az F.A.Q-ból megértettem, kb. mi mire jó.
Sajnos még így sem világos pár óra játék után, hogyan kell combo-t csinálni! A külön-külön ugrásaimat nem tudom egybefûzni, pl ott ahol a még tutorial részben 10.000-es combot kell csinálni...
Valaki le tudná írni pár mondatban a combo-zás lényegét?
Kössz!