5823
-
#4159 nem hallottam ilyenről
-
LPandN #4158 Azt kérdezném, hogy tudtok-e olyan clant vagy crewt aminek az a neve hogy .bc vagy .bc! vagy aminek ez a rövidítése. Légyszíves segítsetek!!! -
#4157 hasonlít arra ami thug 2-be volt philodelpthian. 2-3 perc után túllépte a miliárdot a pont, aztán negatív eredetményt írt ki. -
Caleb OoOff #4156 Nekem nagyon cheat-gyanús -
#4155 Szerintem BMX-el könnyebb pontokat szerezni, mert kevesebb trükk van és nagyobbakat számol. -
#4154 De vazz, hogy lehet az h. megyek vagy 5-6 kört azokon a "banán-félcsöveken" és 2 milliárdot csinálok? Sztem szinte senki se tudta ezt, de mindenki meg tudja csinálni mert puding nagyon. De ez valami bug lenne h. így megy fel a szorzó?? -
LPandN #4153 Jó. -
#4152 Itt egy bicajos videó, nem tom hányan tudtátok ezt, de sztem nem sokan. Töltsétek le mert nagyon kíváncsi vagyok mi róla a véleményetek -
#4151 hollywood, ruhabolt -
good charlotte #4150 és hol lehet azt kapni? mert én nem találom -
#4149 banner alatt katt a "Tony Hawk's American Wasteland honlap (FAQ, segítségek, leírások, trükkök, képek, letöltések) Olvasd mielőtt kérdezel! (készítés alatt)" nevü feliratra, és ott az oldalon olvassgass! -
#4148 Az UFO ruhát vedd meg. -
good charlotte #4147 sziasztok lenne egy kis problémám hogy Santa Monicán vissza küld ALva hogy vegyek egy örült ruhát megvettem a pandát és azt hogy lehet felvenni? mert amikor megvettem nem vette föl hanem csak megvette és rajta maradt a régi ruha mit csináljak?? -
#4146 neem félreértettél.W,A,S,D gombokat a nyilak heylett értettem h azzal kanyarodsz meg midnen a többit én a numpadon csinálom -
#4145 azokba a szerverekbe nem tudok belépni (TH -ug1-2, -aw) ahol a ,,szerver leirásba'', (hogy milyen játék megy a szerveren hányan vannak fenn stb) nem irja ki az IP-t, ahol kiirja ott már csak refused lehet. és sajnos a te szervereidnél nem irja ki :( -
#4144 aha :( akikkel szeretnék játszani sose tudnak bejönni
Nem tudom mi lehet a baj -
#4143 láttam a servert, és mint mindig nem tudtam belépni :( valamiért nem tok belépni a szerveredre :( -
#4142 ma fenn voltam thawon (biztos beteg vagyok :)) és csináltam szervert EastLa-n, feljött az összes pro skater meg külföldi klánokból pár ember és csak ment a sinen. megy->kidobja a sin->vmilyen grab trükk + Front vagy Backflip->továbbmegy->Sticker->sin kidobja...->a másik végén megfogja a deszkát dob egy hátraszaltót és visszafordul :D:D:D -
#4141 na meg ha slideolsz és megnyomod a spin transfer gombot slideolás közbe, akkor dropdown-ot csinál. Na ilyen félcső tetején slideolsz, akkor a lejtő irányába, így lemegy, revertel leht kombot folytatni akkor, ha ilyen csak sima korláton, akkor így ledobja magát a földre, és manuallal kell folytatni. Ha kötélen slideolsz fen, és alatta van egy lejtő, vagy félcső leérkező, elhaggya a kötelet, és bank/acid dropot csinál. -
#4140 A spin transfert a "spine transfer" nevü spin gombbal lehet csinálni. Felugrasz a félcsőn ott ahol a másik oldalon pár méterre, vagy aoznnal van a másik oldalán egy másik irányú, vagy legalább 90 fokkal elfordított félcső leérkező.
Ha ugrassz egyet valahol magasba, és utána van egy ilyen félcső leérkező, akkor acid dropot csinál, a kombot utána revert -el kell folytatni. Ha egyenes lejtő van akkor bank drop, itt nem kell revert, és felgyorsít, ezt érdemes sokszor csinálni a komboban! -
#4139 jah, az spin transfer -
#4138 én is ott irányítom, nyilakkal megyek, és A grab, S ugrás, D flip, QWE a spin gombok, de a probléma az hogy a slide a space-n van... :( Hiába próbálom akármire állítani, állandóan space-t nyomok, mert ott a kisújabb, és arra szoktam meg... -
#4137 nekem is ez a bjom th-okkal de átálltam w,a,s,d-re és akkor nem csipog és kényelmesebb írányítani -
#4136 Nem hiszem a 2. pályán egy csillagos koma ilyet kér...Hogy felugrok a félpipán ésa a másik oldalon lévő félpipán jöjjek le. -
#4135 azon de nem mindenki én pl downtownon s gyakorlok meg skateranch pn is -
#4134 melyik pályán???
Tippelek :east la
:D mindenki ott tud sokat -
#4133 69 millt vesztettem:( rekk lett volna:S -
#4132 smith : le+balra slide vagy le+jobbra slide
hurricane : balra+slide 2x -
#4131 a Smith és Hurricane slide trükköket hogyan kell megcsinálni? -
LPandN #4130 ÚJ rek 30 mill ELA. -
LPandN #4129 Csak tudod a slide és grind trükkök azért nincsenek leírva az edit tricksben mert attól függ hogy hogyan mész rá a padkára. Fel-jobbra nem csak overcrook lehet mert pl. ha sima alapállásban mész oda akkor crooked lessz. Vagy a tailslidenál kijjebb kell ugrani mitha board vagy lipslide-ot akarnál pedig ugyanaz a billentyű. -
#4128 Hát ha te jobban meg tudod csinálni, csak szólj.
(Ennyit lehetett, és nem a lustaságomon múlt) -
#4127 csesszemeg ez a bajom a billentyűzettel :'(
ha jobbra + balra egyszerre megnyomom és melette a slide akkor nem veszi, be csak pittyeg :'( .............. -.- ugyan ez bármelyik 2 irányra. Átkell raknom a slide-ot a space -ről :(((( Gamepaddal megpróbáltam, egyből sikerült :( Meg az overcrookot az előre + jobbra-val kell csinálni, azt se tudom megcsinál gamepad nélkül :'( -
LPandN #4126 a Feeble az balra le egyszerre asszem. -
#4125 az a manual spinek, arra gondolsz hogy manual közbe megnyomva valamelyik revert közbe ilyen forgást csinál? -
#4124 jah már thaw.cjb-n ís leírta skatebab, bár a double bluntslideot nem nagyon tom lefényképezni, mert az csak váltja, az overcrook meg boardslide-ot azt pedig lefényképeztem azt tudom, valahogy kitöröltem biztos azokkal amiket 2x fényképeztem le, a feeble-t meg nem tom hogy kell, de megkeresem :S -
#4123 Hogy kell "spin(e)" trükköket csinálni ? -
LPandN #4122 Hát azért kihagytál párat. Manual: a KP4-es kétszer nyomva ami nem a 360 fingerflip hanem a másik, a manual spinek meg flipek nem érdekesek.
Slide, Grind: Febble, bordslide, overcrook, double bluntslide, meghát a one footed az mindegyikből van de az nem fontos.
Remélem nem néztem félre. -
#4121 lehet h nem nagy alkotás ez a magyaraositás én spec nem raktam fel és nem is tom mien de nem mondánanám h nem nagy alkotás mert ő legalább tett érte vmit... -
#4120 bb cas az az h megvan heckelve a balance és nem annyira ing ki