Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nekem stabil volt 5.9 -el minden, legalábbis én azt hittem. Multkor felraktam a 6.5-öt, és midnen fagyott windows is, aztán meg mondták hogy rakjam úgy fel, hogy elõtte letörlök midnen drivert. Felraktam, de akkor fagyott a THAW keményen, a splintert néztem meg, kicsivel mintha jobban ment volna. De aztán inkább visszaraktam hogy tudjak thawozni.
Na de most megnéztem, visszaraktam a 6.5 -öst. És a CS Source-t néztem meg játékba. Elõtte 800x600-ig kellett levinnem, fokozatosan mert akadt. (5.9 + DNA mellett). Most 1024-en medium texturaval és 2x antianalizing mellett akadás nélkül fut, 26-28 fps-el kb. :/
Most Battlefield 2-znék és majd kipróbálom 6.5 -el is, mert 5.9 -el eléggé akadt az is. Valamit kikéne találni ezzel kapcsolatban mert így nehezen fogok tudni thawozni, hogy cserélgetem majd a drivereket :S
A gatyás?
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
ezt az 50 megát tölti 2 órán keresztül😄
tudom hoyg béna vagyok,de azt irja ki hogy nincs free slot,éshogy próbálkozzka késõbb ^^
majd csinálok még videót, és megpróbálok akkor átlagosabb zenét berakni :|
A zene sztem jó :-(
De volt már jobb videód ennél.
LETÖLTÉS
azéert beírom a szokásos információkat 😄:
THAW - BaluHuNTeR - style and improv video
méret: 57 MB
hossza: 11:41
\"If in doubt, flat out!\"
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Ne tévesszen meg az e-mailem nem átverés és különben sincs mit veszítened egy probát csak megér.
lehetö legegyszerûbb úton, semmi különleges, se trükkökbe, se úton 😄 szitne csak a karakter bemutató
Hyper Super !!!
Ha valakinek nem teccik akkor majd bezárják oszt kész!Itt található!
xy21 szerintem ugy értette hogy nem ugrassz félre és akkor egy caveman és így oddéb folytatod a combot.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Hyper Super !!!