1127
DarkStar One
-
#887 Nah igen....akkor az a 2,6 az már nem is sok..... Szal lehet mégiscsak Low lesz a dologból..bár én szerintem még mindíg ki lehetne belőle hozni egy mediumot, úgy hogy pár dolgot kilősz...
-
Crazy Mate #886 Igen,celeron. -
#885 menne az (meg kérdés a felbontás) mediumon is, megfelelő balansszal, kérdés, hogy az a proci celeron e... -
#884 Low grafikán igen. -
Crazy Mate #883 Geforce 6600 gt-m,1 gb ramom,2.8 ghz-es procim van,84.21-es Nvidia Forceware.Ezen a gépen futna a játék szaggatás nélkül? -
powerdozer #882 Thanx, hiába adott a Tradestation mindíg ilyen scannalős feladatot az istennek nem találtam meg, má végignyomkodtam minden billt, szal még 1x kösz! -
#881 Képernyő legbalalsó sarka, van ott egy nyíl, ahol a befogott célt mutatja, én is nehezen találtam meg :) -
powerdozer #880 hali, nem tudja valaki hogyan kell scannelni a tárgyakat, pl a szateliteket??? -
#879 Hát tegnap játszottam vele valamennyit és úgy találtam, hogy túlságosan is freelancer klón. Jó klón, de akkor is csak klón... -
#878 Jól van, csak ahogy jól esik! :) Mi várunk türelmesen. -
#877 Hát ilyen forradlamas időket, de ma is forditottam és elég jól haladok vele. Úgy 12%-nál járhatunk... -
Thanatos #876 milyent?? -
#875 Hát az az igazság hogy én két hete nem tudtam semmit se forditani mert hát tudjátok milyen időket élünk... De styx forditgatta egyébként nem hiszem hogy december előtt készen lennénk vele! -
#874 Láttok már valamit, hogy kb mikorra lehettek esetleg kész vele? -
Lyan Kyj #873 ződ! -
#872 és hogy néz ki az az ikon? :D -
Thanatos #871 van egy icon minden bolygo mellet ahol van :) és a bolygonál meg már a contact lsitában fel van tüntetve -
Lyan Kyj #870 A térképen zöld jel mutatja az adott bolygórendszer mellett, hogy ott artifact van. Ha belépsz egy ilyen rendszerbe, akkor kiírja h Artifact van ott, ráadásul ha megnyomod a T-gombot, akkor ki is jelölheted célpontnak -
#869 Veterán :) játékosok árulják el nekem pls, hogy ezeket az artifactokat hogy fogom megtalálni? a story vezet rá mind a 100-ra? vagy nekem kell manuálisan csekkolni minden aszteroida mezőt, esetleg lehet venni majd scannert ami kiszúrja ezeket?
Köszi! Ha esetleg volt már szóljatok, rákeresek... -
Thanatos #868 nm :) -
#867 THX, megy is fel! :) -
Thanatos #866 simán játszható vele :) kb mint freelancer szvsz arra lett kitalálva :) legalábbis amig én probáltam igy tünt :) -
#865 Mennyire játszható a gém egérrel? (Nincs elérhető közelségben sajnos a joy-om) -
#864 akkor rossz a cracked, attól van.
vagy egy crack-fix ami javít az imagefileon és mellékelnek egy jó cracket hozzá
emellé még én használok VCD Hide -ot és gond nélkül megy -
Rousty #863 na arra már rá jöttem hogy mért szarakodot a game msot már csak azt nem tom hogy mit kel csinálni azzal a két hajó roncsal?? -
Rousty #862 ja az is rezeg össze vissza mint a hülye -
szekelygeri #861 Olvasd el a küldetés üzenetét!Abban megtalálod hogy hol lesz Jack! -
#860 és ha megnézed a térképet akkor rezeg mint a kocsonya? az equipmenteknek van ára a Tradereknél? -
Rousty #859 Cs valki tudna nekem segitani olyan problémám van hogy van mikor a lézer nem egyenesen hanem lő hanem egyik lézer jobbra a másik ballra lő valakinek van valmi őtlette hogy mi lehet baj?? -
Barthez #858 Köszi Andathon, de azt hiszem ezúttal a S követése a navigáción nem segít mivel az nincs. -
anathon1 #857 mindig az "S" betüt kövesd :) -
Barthez #856 Jack Forrestert kell meegtalálnom, a játék nagyon elején vagyok. Hogy tudom megtalálni? -
szekelygeri #855 gratulálok! -
#854 Bár még nagyon messze van a késztől. Makójdnem egy hónap alatt haladtunk kb 10%-ot... -
szekelygeri #853 Ti melyik fajt utáljátok a legjobban?Én az Oc'to-kat! -
Narandil #852 már megoldottam a problémát... nem rezeg és van ára is a cuccoknak... -
Narandil #851 elég sokat visszaolvasgattam, de amiket láttam ott nem volt megoldás... azóta van vmi? a 0 cr-s árak nálam is előjött... -
Narandil #850 üdv! lenne egy olyan problémám, h a "csillagtérkép" veszettül rezeg... az mitől van? -
#849 Én már nagyon várom!! -
szekelygeri #848 Van egy Nagyon Jó hírem!Ha Összegyűjtitek mind a 100 artifact-ot Zero jumpdrive-ot kaptok! ez azt jelenti hogy bárhonnan bárhova tudtok hiperugrani!!