DarkStar One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Hát ilyen forradlamas idõket, de ma is forditottam és elég jól haladok vele. Úgy 12%-nál járhatunk...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

milyent?? <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Alwares
Hát az az igazság hogy én két hete nem tudtam semmit se forditani mert hát tudjátok milyen idõket élünk... De styx forditgatta egyébként nem hiszem hogy december elõtt készen lennénk vele!

3P
Láttok már valamit, hogy kb mikorra lehettek esetleg kész vele?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

zõd!

Zsolo007
és hogy néz ki az az ikon? 😄

van egy icon minden bolygo mellet ahol van 😊 és a bolygonál meg már a contact lsitában fel van tüntetve

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A térképen zöld jel mutatja az adott bolygórendszer mellett, hogy ott artifact van. Ha belépsz egy ilyen rendszerbe, akkor kiírja h Artifact van ott, ráadásul ha megnyomod a T-gombot, akkor ki is jelölheted célpontnak

Zsolo007
Veterán 😊 játékosok árulják el nekem pls, hogy ezeket az artifactokat hogy fogom megtalálni? a story vezet rá mind a 100-ra? vagy nekem kell manuálisan csekkolni minden aszteroida mezõt, esetleg lehet venni majd scannert ami kiszúrja ezeket?

Köszi! Ha esetleg volt már szóljatok, rákeresek...

nm 😊

Zsolo007
THX, megy is fel! 😊

simán játszható vele 😊 kb mint freelancer szvsz arra lett kitalálva 😊 legalábbis amig én probáltam igy tünt 😊

Zsolo007
Mennyire játszható a gém egérrel? (Nincs elérhetõ közelségben sajnos a joy-om)

Hyder
akkor rossz a cracked, attól van.

vagy egy crack-fix ami javít az imagefileon és mellékelnek egy jó cracket hozzá

emellé még én használok VCD Hide -ot és gond nélkül megy

Steam: [HUN]Feriggno

na arra már rá jöttem hogy mért szarakodot a game msot már csak azt nem tom hogy mit kel csinálni azzal a két hajó roncsal??
ja az is rezeg össze vissza mint a hülye
Olvasd el a küldetés üzenetét!Abban megtalálod hogy hol lesz Jack!
Hyder
és ha megnézed a térképet akkor rezeg mint a kocsonya? az equipmenteknek van ára a Tradereknél?

Steam: [HUN]Feriggno

Cs valki tudna nekem segitani olyan problémám van hogy van mikor a lézer nem egyenesen hanem lõ hanem egyik lézer jobbra a másik ballra lõ valakinek van valmi õtlette hogy mi lehet baj??
Köszi Andathon, de azt hiszem ezúttal a S követése a navigáción nem segít mivel az nincs.
mindig az "S" betüt kövesd 😊
Jack Forrestert kell meegtalálnom, a játék nagyon elején vagyok. Hogy tudom megtalálni?
gratulálok!<#eljen><#eljen>
Alwares
Bár még nagyon messze van a késztõl. Makójdnem egy hónap alatt haladtunk kb 10%-ot...

Ti melyik fajt utáljátok a legjobban?Én az Oc'to-kat!<#boxer><#violent><#boxer>
már megoldottam a problémát... nem rezeg és van ára is a cuccoknak...
elég sokat visszaolvasgattam, de amiket láttam ott nem volt megoldás... azóta van vmi? a 0 cr-s árak nálam is elõjött...
üdv! lenne egy olyan problémám, h a "csillagtérkép" veszettül rezeg... az mitõl van?
CodeRed
<#integet2><#integet2>Én már nagyon várom!!<#worship>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Van egy Nagyon Jó hírem!Ha Összegyûjtitek mind a 100 artifact-ot Zero jumpdrive-ot kaptok! ez azt jelenti hogy bárhonnan bárhova tudtok hiperugrani!!<#taps><#taps><#taps>
Alwares
Most már 100%-ban tudok foglalkozni a forditással mert lassan befejezem a Ghost Recon-t és van még egy forditó aki segit a munkában...

én ott még nem tartok.A Kalózos System-eket meghagytam a játék végére már csak Kettõ van belõlük utána meg kalózbandák kifüstölésével,assigment-ek teljesítésével fogok szórakozni.<#violent><#violent><#wink>
De akora elfogynak az artifaktok? Mert akkor elég uncsi lessz.
Van persze hogy van!<#wink>
Nincs a sztori végén szabad játék, mint a freelancerben?
nekem a hull-om 10-es szinten a szárnyam pedig 8-as szinten van.Egy ébként kb. öt perce végigjátszotttam a gamét!<#eljen><#email><#email><#eljen>
probálom összeszedni az össz artifaktot és sorba egyenletesen fejlesztem a hajot,de kicsit elörébbvan a fegyverzet és a pajzs.Egyébként ujra felraktam a gamét hátha tudsz segiteni átjutni a pályán.
na mindegy. egyébként te hogy fejleszted a hajódat?
az ugy már nem lenne az igazi
ez így nehéz lesz de ha te elküldöd a te mentésedet akkor én azzal megcsinálom a pályát és visszaküldöm a pálya utáni mentést. <#eljen>
Hali.

Jobb lenne ha megprobálnád leirni,vajon hol tévesztettem el az utat, mert én nem találtam elágazást vagy nem vettem észre(az elsö reaktor után).
A mentésel az a baj, hogy az ürhajók nem egyformán vannak fejlesztve.
rossz helyre mész be!nézz körül jobban! Én már túl vagyok ezen a pályán.Küldjek egy mentést?
Az e-mail címed is kéne!<#eljen>
van 1 rész ahol bezárodik mögöttem az ajto (erötérrel védve),és az elöttem lévö is
zárva van körbe körbe repkedek a helységben és nemtom hogy juthatok ki
na a bronis fegyvergyárban vagyok az elsõ generátort kiiktattam.Ti melyik résznél akadtatok el?
megvan ez volt a gond köszi majd szólok ha a bronis fegyvergyárban leszek!Bye!
Úgy van tovább kell meni a következõ roncshoz
megpróbálom aztán Írok!Addig is figyeld a fórumot légyszi!<#wink><#wink>
volt olyan feladat ha jol emlékszem.
lehet hogy azt a 4 konténert szét kell lõnöm?