DarkStar One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elöre is köszi!
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Miért van az, hogy ha trade menü alatt kattintok valamire (pl van 1 konténerem amit el akarok adni) kilép a játék minden hibaüzenet nélkül? Eredeti a gém
Megoldódott...
Valaki bányászott már a játékban??
Van egy olyan küldi, hogy egy kristályt kell kibányászni, de nem jöttem rá, hogy hogyan lehet ezt megtenni...
Áruljátok el nekem lécci lécci lécci hogy kell <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Azthiszem a jammernek aktívnak kell lennie, és én úgy tudtam scannelni, hogy a jamer megadott távolságán bellül, lenyomva a spacet, az egérgörgõt a bal alsó ablak, bal alsó csücskében lévõ nyílszerû valamire kattintottam. Ekkor kezd scannelni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lenne egy kérdésem egy küldivel kapcsolatban.Van egy olyan küldets ahol 3 conténert kellene scannelni de nem lehet pls help!!!
elõre thx
Darkstar.One.Crack.Fix-RELOADED
Próbáld innen:
http://www.btmon.com/Games/Unsorted/Darkstar_One_Crack_Fix-RELOADED.torrent.html
Azért megkíséreltem elküldeni neked a fileokat is.
A következõ sorok súlyosan károsíthatják ön, és haverjai játékélményét, ezért kérem csak alaposabb megfontolás után vizuálják!!!!
Hi!
Elég egy bizonyos szint is, de egy jó taktika is megteszi...
Pl: eldobod a rakományod (a jobb manõverezhetõség érdekében), amint 2.0 közelségbe érnek a kalózok, aztán sebesség 0 ra, rájuk fordulsz, boostal közelebb mész, és várakozol, amíg 0.9 - 0.8 közel érnek. Az elsõ valszeg jön neked, miközben ontja rád az áldást, te ki tudsz térni az (alapesetben) A, és D billentyûkkel miközben folyamatosan lövöd. Ezzel a módszerrel elvileg 3 gépet hidegre tehetsz, mielõtt elérnek, a többit meg csak levadászod valahogy, mielõtt a következõ hullá(k)m elér, amit hasonló módon kezelhetsz. Amennyiben az ellen trükközik, azaz manõverezik, az E betûvel ki tudod jelölni a kevésbé trükkös társát, így ez is megoldódik..
Figyelj még arra, hogy a berendezéseid közül melyik aktív (összekapcsolt kapcsok jelölik) mert ez is sokat segíthet. Érdemes sokat használni harcban az A, W, D, S billentyûket, és elsõként a nehéztüzérséget kilõni (vörösebb hajtómûfény, vagy vörösebb lövések), hogy a gyengék maradjanak utoljára. Még így is néha hazavágnak, ha nem figyelesz a pajzsaidra, ekkor érdemes újratölteni a kimentést, amit (remélhetõleg) elõtte elkövetsz. Nem nagy kunszt a harc, nagyon érzõdik rajta az egyszerû MI, csak ki kell tapasztalni, és sablonos lesz.
Sok sikert, és bocs attól, akitõl elvettem a játékélményt...
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Még arra van tippetek, hogy az mitõl van, hogy néha játék közben ilyen "saját hibajelentéssel" kilép?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Me még az lenne, hogy ha felrakom a patchet, és crackelés után elindítom a játékot, akkor vibrál a kép.
Ennek mi lehet az oka?
Amikor egy olyan bolygóhoz megyek, ahol egy csontvázfej van, mindíg szétlõnek kb. 10 másodperc alatt, edig kellene onnan az artifact.
Szerintetek csak full tuningos géppel lehet oda betörni, vagy elég egy bizonyos szint is?
Nezz be az allomasokra hatha megtalalod valahol.
Amugy barmikor visszatudsz menni felvenni kesobb is oket.
Valahol a 6. szint környékén járok, és van az egyik rendszerben 1, és a mellette lévõ rendszerben is egy artifactos csillag, de nem tudok odajutni, mert sehogy nem tudom megszerezni a koordinátákat(Raptor rendszer környékén). Próbálkozzak még a körülöttük lévõ csillagoknál, vagy majd a történet folyamán ide vissza tudok térni, hogy felszedjem az artifactokat??? Esetleg valahogy végérvényesen buktam ezt a 2 artifactot??
Elõre is köszi a segítséget.
Azért az x sorozat vagy 4 éve fenn van a gépemen, legálisan meg is vettem, de szerintem a dso nak nem ez lesz a sorsa. Hogy úgy mondjam, nem egy örök darab, mindenesetre még elég jól leköt.
Van egy feliratod aztan kattingatsz a kovetkezore es igy tovabb, amig a 147. feliratban megtalalod amit keresel.
Eleg lelombozo.
Amúgy tûrhetõ a game, de fényévekre el van maradva az x3 tól mind játékmenetben, mind grafikában, de még az x2 tõl is jócskán, igaz csak szerintem....
A játékban a konzolokon felvehetõ missziók elfogynak, vagy mindig újak, és újak jönnek kifogyhatatlanul?
Csak azért kérdezem, mert nem tudom, hogy érdemes e mindet megcsinálni.
Elõre is köszi a válasz(oka)t
Warez verzióval játszom.Nemrég fejlesztettem a gépet, és ugyanaz a probléma, mint ami rég is volt.
1.3-ba patcheltem, reloaded crack hozzá, és az nvidia fix, bár arra nincs szükségem de azért beraktam, mikor már nagyon el voltam keseredve :)
Szóval vagy elkezd rázkódni az egész képernyõ, annyira hogy az már játszhatatlan, vagy minden homályossá válik.
Ráadásul eddig újrainditottam a játékot mondjuk 25-ször, és abból kétszer volt olyan amilyen kellene hogy legyen, tehát szép, úgy hogy minden a helyén van: bloom, árnyék, stb.
Konfigom: Amd 4400x2, radeon 2600 512mb, asus m3a, 4 giga ram.
Megvan a 100 artifact is, a zero drive... azt hiszem, akkor ezekután lehet uninstallálni.
Egyébként meg...
igen jó, csak majd újra fel kell tenni hozzá a cracket és már indul is
El kellene menni a Barnard rendszerbe, és ott megkeresni vmi La'zaar nevû ürgét,de sajnos nem igazán engedélyezik(azt írja hogy a hiperugrás arra nem engedélyezett; a csillagtérképen két különbözõ mezõben jelennek meg azok a rendszerek ahova elmehetek).
Mit kellene tennem illetve ti mit csináltatok?
PLS HELP ME!!!!!!
A válaszokat elõre is megköszönném
Szerencsésen túl vagyok az alább említett részen, viszont elakadtam a következõn, ahol a 3 konténerrel nem tudok mit csinálni. ha tud valaki segíteni, megköszönném!
Elõször el kell intézni a Raptorokat, majd a melléjük küldött 2 vadász utánpótlást. Utána a kilõni a 4 konténert, és irány a következõ rendszer.
Látom sokunknak ez a problémánk.
Igen, szétlövöm õket, már az elején, majd elintézem a Raptorkat, de amikor a hipertérbe szeretnék ugrani választás elé állít, hogy kilépjek a játékból, vagy ne ugorjak. Különben misson fail.
Valaki tényleg elárulhatná, hogy a fenébe kell túljutni ezen az idegesítõ küldetésen. Már mindent megpróbáltam, de hiába.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.