DarkStar One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor akad amikor nagyobb , fenylo meteorit mezonben vaok. De akkor naon :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én is játszogattam az este ... Joy-t tettem is félre ... marad az egér ... ez az alapjáték konfigjával rendelkezik nincs benne a bõvített + ráadásul trükkösek voltak a fiúk ... mindenesete a CTD-ken kívül nekem sem volt problémám (Ami nem is biztos hogy a játék miatt van, mert manapság egyre gyakrabb, szvsz összeszedtem valamit ...)
Csak meglepõdtem, mikor mentem volna megvenni a 0 credites Field Drájvot erre kiderül hogy bakker .. ennek ára van :) :) Szóval jó lesz ez :)
demonoid-on pedig ehhez nem kell regelni ... csak meg kell várni hogy bejöjjön az oldal ... nekem addig el se indult amíg le nem lõttem a letöltést ... más majdnem írtam ide hogy bakker reggelõs az oldal ... erre bejött :)
Valamint egy érdekesség: Az elsõ artifact megtalálásakor próbaképp közelmentem az Asteroida belsõ falához és megnéztem hogy látszik-e a lövedéknyom ... az ugyan nem, de porzik :) RÁADÁSUL pár lövés után lett Criminal Recordom is ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sztetek mennyi idõ lehet, amíg megjelenik "official crackfix", ha egyáltalán megjelenik? Mer ha közeljövõben, akkor kivárom inkább, nem akarom mindig újrakezdeni az egészet, úgy nem poén..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Annyi DS verziót tettem már fel, hogy a jó ég tudja
Registry szemét miatt csinálta
Dani neked is ki kéne pucolni belõle install elõtt!
off topic:yo az avatarod, csak nem Elfen Lied-ból van? :D/off topic vége
Nem az a baj
Szal RELOADED verziot berakod DT4-be majd mondjuk a C:\Darkstar -ba telepited es telepites utan azzonal a fix patch proginak megmondod holvan es PATCH.
Ha igy nem megy probald meg a manualis opcioval.
Ha a dvd-rõl odateszem, akkor meg azt mondja, hogy azért nem tudja felülírni, mert már eleve létezik!!!
Én is nyomom, majdnem kifagytam, de mégsemnem ...
<#nemtudom>#nemtudom>
German File-ok az english verzióban ... elõzõ mentések nem mennek, Joy-t nem lehet normálisan konfigolni, de legalább nem bugos ... Szóval csak úgy merüljetek bele, ha késõbb HA lesz Reloaded crackfix és menni fog peccsekkel akkor megint restart LEHET belõlle :(
Ettõl függetlenül teljes riszpekt érte a készítõknek és Sephi-nek is !!! <#worship>#worship>
Fogjad magad fijam es tolsed le a FIX oldalrol kicsit kozeptajt a torrentet.
Ebbol kapsz DarkStarOne Fix konyvtarat.
1. Telepisd le az eddigi jatekot mindennel semmi sem maradjon rola semmi file semmi.
2. Telepisd fel a RELOADED verziot.
3. Bizonyosodj meg rola hogy van a gepeden .NET FRAMEWORK V2.0 es ha esetleg nincs akkor talald meg a neten mert gugli a baratod. (az eredeti oldalrol csak akkor tudod letolteni ((azaz a mikrofostol)) ha van erdeti winfosod.
4. Ezek utan indisd el a DsoFixer.exe es ird be pontosan betu szerint hogy hova telepiteted es akkor nyomd meg a PATCH-et. Ha valoban RELOADED verzad van akkor nem adhat ki hibat.
5. Most F6 -al masold at a kov filokat egy altalad megalkotott BACKUP nevezetu konyvtarba (ezt tedd ahova akarok csak ne a DSO gyokerebe:D)
- eng.xml
- fra.xm
- inputwrap.dll
- shfolder.exe
- xinput1_1.dll
Ezek utan fogod a DSO Replacement Files.rar filokat es ugy ahogy van mindent ami benne van azt bemasolod a DarkStar One konyvtarba ahova telepitetted a jatekot.
Es jacchatol is! Nem kell egyenlore 1.2 patch sem a crack mert menni fog!
(egyeseknek at kell nevezniuk a DarkStar.exe es a DarkStar.org filokat DarkStarOne.exe es DarkStarOne.org -ra)
Szivesen :D Na megyek ma jaccani :D
Sajnos még csak most töltöm a Reloaded féle verziót, meg a fix-et <#szomoru1>#szomoru1>
Ha hivatalos patch jelent meg ilyen gyorsan, akkor gondolom vannak bugok a játékban, viszont arról senki nem szólt eddig, hogy ez a fix tartalmazza az 1.20-as patch-et, vagy az alap 1.0-ás Reloaded crack javítása...
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
20 megába az életben nem láttam ennyi filet<#wow2>#wow2>