1127
DarkStar One
  • HRaVeN1
    Reloaded crackkel térkép remegés, 0cr, stb... Viszont hajó sebződés normális. Fix-szel remegés, 0cr hibák nincsenek, viszont a hajó akkor is sebződik, ha shield maxon van
  • Titan
    Tulajdon képpen Te most milyen ismert bugokról beszélsz? A térképen lévő obj. remegések? Vagy, h minden 0 Cr.? A Fixel ezek nincsenek..nálam legalábbis...
  • Alwares
    Szerinem a DSO fix-el normális lesz a játék, nekem a sima carackeknél mindig ingyen volt minden meg hajó is übertápos, néha meg iszonyú csiga volt. Szóval aki csinálta a DSO fix patchet annak egy örök hálával tartozom...
  • HRaVeN1
    Megnéztem reloaded crackkel a játékot, és az ismert bugokon kívűl a hajó sebződése olyan volt amilyennek lennie kell. Úgyhogy ez a dso fix nálam nem vált be :(
  • CodeRed
    Pénteken már énis átvehetem a csomagot :-) asszem megvan a hétvégi program
  • Alwares
    Szóval én csak annyit csináltam hogy lefutattam a patchet és az irta hogy rakjam be a rar-t és kész és igy is kellett... Nem kell kitörölni semmit csak DsoFixer.exe és a rar tartalmának bemásolása a játék mappájába. Nekem minden ismert bug eltünt!
  • Sephi
    Miert nem lehet elolvasni a fix-es beszolasomat?
  • Borg
    Igen, ez a szivatás a torrentről letöltött fixnél. Hogy annak a readmeje ir 3 mappát is, amiket ha kitörölsz, tényleg nem indul el a game.
  • Devids Pro
    mappákat nem kell kitörölni csak a fájlokat, tehát csak ezeket:
    - eng.xml
    - fra.xml
    - inputwrap.dll
    - shfolder.exe
    - xinput1_1.dll
  • ronhaven
    Ha az enginet fejlesztem, ottvan neki a Recharge rates +x% az mire vonatkozik a speci jobb egergombos valamire amit sose hasznalok, meg az afterburnerre, vagy a fegyver-pajzs visszatoltodesre jobbfent vagy mindenre?
  • Alwares
    Leszedtem a fix-et ujra raktam, megcsináltam amit irt a fix: tisztán felraktam, lefutattam a DsoFixer -t jól, kitörtöltem az adott fájlokat és mappákat bemásoltam a rar -ban talált dolgokat és nem megy. töltene be és kilép...
  • Devids Pro
    Ebben a játékban van valami fő eseményszál amit követni kell(/kéne), vagy csak meg kell csinálgatni az űrálomásokon adott küldetéseket és akkor majd csak lesz valami?
  • Alwares
    Nekem most egy hónap 3700 és ha jól megy a játék simán jácchatok ingyen is, persze az még egy hónap lesz. És nekem csak pozitiv csalódásaim vannak az EVE -vel kapcsoltban, főleg a Free Gates corpal kapcsolatban, olyan jó online közösséget még nem is nagyon láttam, mindenki jófej volt és szivesen segitett. Ennyi az előnye a kis korpoknak. És igaz hogy az tök más játék egyébként. Azt sajnálom hogy nincs multi a Darkstarban...
  • [Jakuza]
    Az ket havonta 6k es nem ugyanaz.
    Ez meg egyszeri 6k. Ha majd egyszeri dijas lesz az E.V.E univerzum akkor esetleg van ertelme.De inkabb remenykedek abban, hogy lesz valami jobb Elite tipusu jatek , mert tulszaporodtak az EVE univerzumban, a maguktol ontelt idiotak a korpokban es ez fokent igaz a HUN korpra.

UI: Upsz torolte a ficko. :PPPP
  • Lyan Kyj
    lehet h jön, de míg a tört az első pár órákban is szórakozott, addig az eredeti nem. szal eddig nagyon is király!
  • [Jakuza]
    Azert ket ora jatek utan ne itelj elhamarkodottan.
    2. chapterben jonni fog neked is az a bug, hogy ne legyen vidam a te eleted sem. :PPP
  • Lyan Kyj
    Szerintem akinek kicsit is tetszik a játék, az nyugodtan megveheti, felpeccseltem, és tökéletetesen fut. Semmi bug, semmi hiba. A töltési idők is csökkentek (törtben sem voltak hosszúak). Ajánlom vételre!
  • Alwares
    Szedem ezt a DSO fix patch akármit és nagyon kira 60-al jön (512-es netem van) ennyivel még nem is szedtem torrentről.
  • CodeRed
    No milyen az eredeti? Ne jönnek elő rejtélyes bug-ok, stb? Mert akkor feladom a rendelést :-)
  • Lyan Kyj
    van rá, olvass kicsit lejjebb..

Dave, nem lehet!
  • Alwares
    Mért van az hogy a térképen rezeg össze-vissza minden? Nah mindegy ez a kiebbik baj mert nem lehet elugrani az egyik rendszerbe mert azt mondja hogy 4 távolságra kell lennem mindentől és én már nagyon messze vagyok mindentől és mégse megy. Godolom ez is olyan másolásvédelmi bug, de ha van rá megoldás akkor légyszi szoljatok!
    Jah és az is baj hogy mikor rakétát akarok venni kifagy az egész és bejön az Ascaron hibajelentője.

Szeretném megcsinálni a játék magyaritását de nem tudom kicsomagolni a global.res fájlt ha valaki tud erről valamit az gyorsan dobjon meg egy e-mail-al!!!
  • dave42
    ZT azt is nézd meg hogy az eredetibe át lehet-e vinni a mentéseket... ez is fontos lenne.... nekem:D
  • Lyan Kyj
    Na megvettem, majd megírom, mennyire stabil az eredeti.
  • dave42
    ha maxon van a shield akkor elvileg nem kéne a hajónak sérülnie, mert a pajzs felfogja... ezekszerint ez télleg bug
  • HRaVeN1
    Ha a hajó akárcsak egy kicsit sérült is, akkor nem segít a pajzs, mert utána márcsak a hajó sebződik folyamatosan (hiába hogy maxon van a shield). Lehet, hogy ez vmi bug lenne?
  • dave42
    nem tudom hogy hallottál-e már a shield boost opcióról, nagyon hasznos. de van más lehetőség is, mondjuk a jobb felső sarokban a hajó adatai alatt van egy csúszka és ha úgy érzed hogy szarban vagy akkor a csúszkát űgy állítod hogy az energiából +40°menjen a pajzsra így elég gyorsan feltöltődik aztán már csak pontosan kell tüzelned és nem lesz gáz.
  • Lyan Kyj
    KÖSZI!! Rohanok is!
  • HRaVeN1
    egy nyomorult küldetést nem lehet megcsinálni. ha a hajó elkezdett sérülni onnantól vége. ez így nem vmi szórakoztató :(
  • dave42
    nem tudom már hogy ki kérdezte, de a cd galaxiban már meglehet venni a gamát:D:D:D 6 ropi... annyira nem is vészes...
  • Hmuda
    Az a radar. A #496-ban linkelt térképen be van keretezve, hogy hogyan is kell elképzelni a jelzett rendszereket. Ha belépsz, akkor kiírja, hogy "hoppitenvanartifact", behozod a target listát és odamész.
  • Sephi
    Elmondod kerlek hogy hogyan talajak krisztaly vagy nem mondod el? A terkepen (jobb also sarok) vannak zold pontok de azok Trande Stationok vagy targetolt barati hajok.
  • Kaszi46
    ha jól tudom bolygó felszineken is lehet repkedni, és ott már kell a szárny!:)
  • Titan
    Na, végre elkezte ez a nyomorúlt leszedni a fixet... :D
  • Borg
    Jó mindegy, annyira nem izgat úgyse :) Majd délután kipróbálom talán.
    Teljesen real úgysem lehet, de azért az erősen túllőtt volna mindenen, ha a manőverezőképességet a szárnyak fejlesztésével lehet elérni az űrben :D
  • Hmuda
    Itt a szárnyak inkább a fegyverek számát növeli, a manőverezés minimálisan javul. Fogjuk fel úgy, hogy több hely van a láthatatlan manőverező fúvókáknak. :P Bar azok után, hogy a vontatott konténer lelassítja a hajót, amivel nincs fizikai kontaktusban, én már semmin nem lepődök meg.
  • Bucser
    nem tudom. Ez egy arcade játék.. igazából mit is vár tőle az ember?:)
  • DummyBoy
    Hopp .. ott lemaradt egy vessző ... tehát összefoglalva azt akartam írni, hogy 3 rész, mindhárom más "fő képesség"-en hivatott fejleszteni ... Fegyverzet (ereje, száma), Manőverezőképesség , (vessző :) ) gyorsaság, és a Strapabíróság (hull ...) :)

Szépen lebutították ... De szvsz jó lett ... Spehi majd elmondja komolyabban, vagy Hmuda, ők sokkal előrébb járnak ...
  • DummyBoy
    Öööö, izé, tudom, én csak azt írtam le amit eddig tapasztaltam, nem akart kioktatás lenni ... :)
  • [Jakuza]
    Termeszetesen Borg az urben zajlo egyetemes fizikai szabalyokra ertette a hozzaszolast, tehat ott a manoverezes gyorsasaganak semmi koze nincsen a hajo orahoz vagy szarnyahoz pl. :P
  • Sephi
    Irjatok mar le nekem hogy tudom megnezni hol az artifakt mert 3 oraja jaccom es lehet en vok bena tudom de nem leltem egyet sem pedig mar nem egy meteoritba setalgattam!!!!