DarkStar One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elküldtem

MÛKÖDIK!!!

A lézer ára alapból 8000, ugye? vagyis a 10-es szorzó már nincs benne, ugye?

még 7 perc buddy
Meg lennék lepve. Ebben a védelmi aspektusban idáig csak minimal megoldásokat láthattunk, azt is fõleg rébeggen.
Sephi
BASZKI. Valaki kudgye mar el nekem a DsoFixer.exe -t mert leturultem veletloenul es kell a havernak is! Plz plz

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aztán kitudja, a fejlesztõk mit rejtettek még el a játékban, ami csak a végigjátszás egy késõbbi szakaszában lép életbe:P

Addig tökölt a reloaded...
np, filóztam rajta elötte egy ideig, mert maga a patch sem említette, mondta, h másoljak oszt csá, én hibám. amúgy már 4x-re telepítem most, mást is csinálok közbe oszt mindig elrontok vmit<#banplz>

Sephi
Faszom bocs csak annyira fel vagyok mar ra izgulva hogy elfelejtettem szolni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bakker...épp most töröltem<#idiota>

Sephi
Jah jelzem! A Redme file is hibas picit itt ott.

Ezeket a konyvatarakat nehogy leturujetek!
- a objectfieldscripts konyvtar
- a particelscripts konyvtar
- a lua konyvtar
es ne hasznajatok a CRACK-et!

nem németesedik? mert gyanus hogy az eng.xml se kell :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sephi
Jelezem mukodik a FIX szerinti metodussal. Semmi bug , ertekek normalisak , terkep nem mosodik.

HUZTAM JACCANI :DDD

mákja volt eddig :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nekem elakad a peccs:S Reméljük tényleg jön

Sephi
Vegulis van ott egy arc aki postol es altalaban amit mond az ugy is van. De azota sem volt semmi post.

nemtom, forumos hirforásokkal én ugy vagyok hogy ha bejön király de nem várok tõlük semmit :)

amugy ez a fix újra irja a játékot vagy mi? :D

Sephi
Remelem nem az de fura akkoris.

Sephi
Probald ki a fixet!

"a forumon" ? mondtam én hogy urban legend :P

No mind1. Majd valami megoldás csak - csak születik. Addig pedig marad a "nyugtalan" várakozás. <#finom>

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Sephi
1. Az este igert krekkel nem tudom mi a helyzet mert azota sem volt egy post sem rola a forumon.

2. A fix nem tudom ha mukodik a 1.2 patchel :(

Sephi: ez a fix lehet, hogy mûködik, de nem telepítheted rá az 1.20 - as patch - et. Ami lehet, hogy több olyan dolgot orovosolna, amire nagy szükség lenne. Mi a helyzet az estére ígért crack - el?! <#nemtudom>

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Sziasztok, nekem a köv bajom lenne. Van egy Logitech Attack 3 joyom, de valamiért nem értelmezi az x tengelyt és így nem tudok oldalra forogni. Hiába próbálom a controls-ban beállítani y tengely van, z tengely van, x nincs. Ez crack miatt lenne?
csekkolom, thx!

Sephi
FIX

Jo ez kivan probalva es mukodik a haver gepen es most csinalom az en gepemen. Ha kell help szoljatok. Ott a torrent link is!

én csak megkérdeztem, és bocs a fogalmazásbeli hibákért... én úgy értetem pm-ben... de igazad van ezeket nem lehet kitenni mindenki elé
sorry

still nothing:(

Legalább lehessen kapni boltban oszt kész!

Ezeket a dolgokat a saját érdekünkben ne firtassuk itt, ha szabad kérnem
Sephi! te honnan szeded ezeket az infókat???

DummyBoy
Még van 3 órájuk :) :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sephi
Jelenlek a Fexo testverek is dolgoznak a cracken vagy csak kamu hir.

(Fexo testverek nagyon ismertek mint nagy crack es trainer csinalok)

DummyBoy
Jaja ... az nem lenne olyan rossz :) "Üzenet" <#hehe>

ha valaki jelezne itt a fórumon amikor kijött a crack az 1.2-höz azt megköszönném!

köszönöm:D

Darkstar One RlZ<#nyes><#pias><#email>

baze, király ez a nap!!! How I Met, Prison Break, és most a Darkstar Krekk<#worship>

DummyBoy
Akkorra jön majd meg a krekk mire leér a német werzó ... fasza :)

Az estére az milyen idõzóna és milyen kb.: idõpontot takar? Mert amilyen fáradt most vagyok, hazamegyek tus és kispárnafejelés ... De ha 7-8 körül lesz krekk akkor 10-ig egy kis DSO belefér még :)

(Apropó ... az ápgréd utáni lassulás nekem is megvan ... Meglett az 1. artifactom, utánna nekemjött 3 pirate ... negyed óra !!!!!! kergetõzés után még 1 még mindig hátravolt ... o.O demoban kb fél perc alatt daráltam le õket, mind egérrel mind joy-al ... )

edios
Már várom, h végre lehessen normálisan játszani.. Elsõ nekifutásra ez egy normális játéknak tûnt

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

majdmeglátjuk :)

Sephi
Na Reloaded estere kiadja a 1.2 mukodo crack-et. Ez az info olyan helyrol van ahol nem szoktak hulyesegeket beirni.

Nyar van nekik is kell a szabadsag alitolag :D

rotator
Rá..tunk, szokás szerint ezt is a SevenM adta ki. Nem tom, ki veszi náluk a licenszeket, de jó szeme van, sikerül mindig a legjobb játékokra kivetniük a hálójukat, többnyire legnagyobb riadalmamra.

én haladtam már a mosrtok rendszerben vagyok, kb ez a hetedik szektor amit feltérképezek és egy kicsit ki vagyok akadva mert nem tudok továbbmenni, 5 fényéves hajtómûvem van és nem tudok a küldetésemhez ugrani mert 5,1 fényévre van... ami a hab a tortán hogy nincsen még 6 fényéves hajtómû, pedig már meg tudnám venni:D

felraktam az 1.2-es patchet no persze a beta verziót... ami csoda volt hogy mûködött:D:D:D:D
ami viszont elszomorított az az volt hogy amint felraktam a patchet elõ is jöttek a grafikai hibák!!!!!
hát ilyen nincs!

3P
Ahogy nézem még mindig nem lehet kapni sehol. :( A fenébe ezzel a lassú kiadással. Semmi értelme így magyar kézikönyvet csinálni, ha ennyit késnek folyamatosan a kiadással. Illetve érthetetlen, hogy miért nem lehet azt a kiadás napjára elkészíteni.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Valaki tudott haladni a storyval, mert olvastam hogy nem lehet a másik szektorba ugrani, én is belefutottam ebbe hogy 2,9 LY-t ír és mégsem akar oda utazni.
oks, magyarul felismeri hogy milyen verzios a game meg a cd, pech (amugy pro stop csk dt4 elrejtésére hazsnál nem? ha a lemez nem jön be neki azon az ilyen progik tudtommal nem segitenek :( )

Hmuda
Próbáltam. Kéri a lemezt. Próbáltam ProtStop-al is, de ugyanaz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

edios
Addigra talán már rendes crack is lesz<#crazya>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DummyBoy
Most kipróbálom majd a German Exe-vel, utánna meg töltöm a német werziót, de 10k-val jön :( Szóval még odébb lesz mire ideér ... és akkor kipróbálom ...

azt vágom, de az isot igen, ha jól tom

DummyBoy
Miniimaget nem kell ...

ahhoz ki kell írni, ugye?