Saw 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk.: igazad van, egy hulla van a földön is, az lesz Zap, de Gordon nincs ott
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Nah akkor. Szal amikor Amanda es David rohannak Xavier elol a pincebe tisztan ki lehet venni egy labatlan hullat szal az lesz Gordon. Akkor bent volt Adam ugye es akkor a masik hulla Zap volt. Remelem jol lattam. Ez azt jelenti hogy akkor Gordon doki megsem elte tul 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ugyanis ebben a részben ott volt a neve a szobájának a bejáratánál 😊 Õ volt a doki, mikor megállapította Jigsawnak, hogy beteg
nyugi emberek, ez nem spoiler, de kiderül a történetbõl
mondanék többet is, de az már tényleg spoiler lenne 😞
10/10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
n1
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ehhez jött egy magyar felirat a feliratok.hu-ra.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és nagyon hamar megvolt dvd-n 1 svéd..vagy ausztrál oldalrol..!
persze magyar feliratt is volt hozzá..igy már kész is volt a dvd!
és szerintem jobb volt feliratosan mint magyar hanggal..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
számomra még az elsõ részt is fölülmúlta.
a végébõl arra következtetni hogy szerencsére nem ússzuk meg 3. rész nélkül 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ÉÉÉrteem???
feliratok.hu , Október 30.-án írta egy fordító a fórumba.
egyebet nem tudok mondani, már az egy is onnantól, hogy elõször megnéztem örök févörit marad, de ez csak rátett még egy lapáttal<#nezze>#nezze>
Saw 2 - n01 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
remélem az üvegtigris második része is hasonló élményeket okoz
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
két nap alatt angol nélkül lefordították és beidõzítették neked!!!
persze..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egyébként van már ehhez magyar felirat ?