434
-
#234 Hat nekem mondjuk valami reklam laccik :D -
#233 neked nem ez látszik?
-
#232 Ha jól számolom 12 év telt el a két film között.Úgyhogy nem a sminkes volt kiemelkedő:). -
#231 télleg nehéz. eléggé más feje van a másodikon sokat dolgozhatott a sminkes rajta :P -
#230 :D -
#229 Az imént unalmamban megnéztem hogy a filmek szereplői mikben játszottak.Nehéz elhinni hogy ez a két ember egy és ugyanaz:
-
#228 mit nem lehet ezen érteni? -
#227 eléggé:D -
#226 olyan nehéz megérteni? :D -
#225 Spoiler!?
Nos amit láttunk kb 1 óra 10 percen át az csak előre felvétel volt a film szerint és a film szerint valójábna a gyerek abba a szar széfbe volt?? -
#224 ez SPOILER!!!!!? :o -
#223 egy kérdés
most ugye az az EX-SWAT-os faszi fog játszani, DE! ő már látta a csajt! akkor nem élheti túl? -
#222 akkor még mindíg nem kis haszon van rajta,elkerülhetetlen a folytatás.
-
#221 Hihetetlen hogy vannak még occsó szinészek. -
#220 Nah gondolhatod... -
#219 Az első rész 1,25 m-ből készült, ez meg 5-ből. -
#218 Ugyes vagy! -
#217 Eddig kb 60.1 milliot hozot a konyhara es 25 nap allat filmeztek :D -
#216 Hány millió dollárból készült a film és eddig mennyit hozott a konyhára? -
Gabe18 #215 Hát jó fojtatás volt,és a csattanó is jó a végén,de szerintem az első rész ütősebb volt.
Talán pont azért,mert olyan kevés ember szerepelt benne,és mégis elképesztő fordulatokat tudtak belerakni.
Itt már kissé túl nagy volt a nyüzsgés.
De ezzel együtt jó volt nagyon! -
#214 igen!szal tuti nem jutott ki!mert akkor ez a hely lebukott volna
de szóljon az aki látta Gordon hulláját pls -
#213 ugyanezt mondtam a #192-ben -
#212 ő fényképezte le, szinkronban is elmondják, meg felirat is ugy fordítja, ha nem csal az emlékem
szerk.: hopp! lehet igazatok van, mert Tapp nyomozónak fényképezett D: bakker :| -
#211 az hol derül ki hogy segített bejutattni Adam Gordont? -
reanimator #210 Megnéztem.Első rész sokkal jobb mint ez.Mondjuk nem számít sokat a véleményem mert különösebben az első sem tetszett. -
#209 #193
első részben Adamről kiderült, hogy segített Jigsawnak Gordon-t oda bejuttatni, innentől kezdve nem tudom mi oka lett volna segíteni neki kijutni onnan
Ui.: ne vedd komolyan azt a BANplz-t, nem komolyan irtam az istenért -.- -
#208 Mondjuk ez minden volt csak vicc nem de ha mar mondjuk Gordon megis kijutott akkor Adam-ert miert nem kudod vissza valakit? -
#207 hát ez jó vicc volt -
#206 Spoiler(?)
A lábos jelent előtt nem sokkal mutatnak egy hullát, de az nem a Dr Gordon, az vmelyik csaj szerintem és arra gondolsz nem?:) Na de majd megnézed ha hazaértél :) -
#205 Ouuu...had erjek haza es megnezem...lehet nem ott volt de kicsit sokkos voltam a tegnap es faradt...de tuti van egy mert meg a labos jelenet elott mefigyeltem. -
#204 Én sem :) Csak Adamat és Zap-et. -
#203 sokszor visszanéztem de én sem találom :) -
Szolnokboy #202 tudnál mondani egy idöpontot hogy hol keressem ? -
#201 Gordon doki hullaja a pincei folyoson lathato amikor Amanda es David rohannak el Xavier elol. -
winnie #200 továbbmegyek.
az első rész sem a fűrész szó miatt kapta csak a címet, hiszen a sorozatgyilkost hívják JIGSAW-nak, ami szó szerint ugyan körfűrészt jelent, de a másik jelentése puzzle, rejtvény, talány. -
winnie #199 hehe. persze, hogy nem koppintás, ez tipikusan magyar baromság:)
a fear.com pedig csak áttételesen kör-koppintés, hiszen maga is egy feldolgozásfilm, a japán kairo (pulse) c. filmnek az amerikai verziója. -
#198 Miért legyen más a címe, amikor az előzőnek a folytatása?
Amúgy meg a saw nem feltétlenül fűrészt jelent.A lát ige múlt idejét is jelenti.Direkt ezért volt ilyen 2 értelmű a címe, mert mindkét jelentés igaz volt a filmre, csak hát a magyarban nincs olyan szó ami ugyanazt a 2 értelmet hordozná. -
#197 ezt komolyan kérdezed? -
#196 igazából mér fűrész a címe mert hát nem sok köze van hozzá... -
#195 Mondjuk a Hetedik KOPPINTÁS akkor is erős túlzás.A koppintás és inspráció között szvsz azért van némi különbség.Pl. a Fear.com Kör koppintása, egyértelmű.