Saw 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8/10 - ennél több nem is kell.
hol a harmadik rész?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
I love this game!
Ami nem kamerás az a TC=TeleCine, ilyenkor a mozigéprõl van átvéve digitálisan a film, ez már nagyságrendekkel jobb mint a CAM és TS jelzésû filmek.
ha TS jelzésû, akkor az nem kamerás sztem.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
2005-10-31 XviD Saw 2 (2005) *TS* MAVEN 49x15 MB 608
még ez is moziból felvett,igaz?
Már kiváncsi vagyok rá,várom.Csak nem várok december végéig,ezért remélem minél hamarabb kijön nem kamerás warezbe.
mindig tetszett, ha valaki megalapozatlan butaságokat ír, mert lehet mosolyogni.
a magyar premier megelõzi a francia, német és olasz premiert is.
tovább megyek. mivel a film nemzetközi forgalmazásáról nem a hazai forgalmazó dönt, ezért nagy merészségrõl tesz tanúbizonyságot, hogy egy igazából sikerre nem nagyon számító filmet itthon egyik elsõ országként láthatunk európából.
M.o. a világ vége...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
TC vagy DVD verziót várj inkább. Bûn megnézni bármilyen filmet TC alatt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eddig nagyjából úgy áll mint az elsõ része
Saw II is the best horror film of the year and it couldn’t be arriving at a better time. Fans of the original Saw should be ecstatic with what this new film has to offer. We could be looking at a full-fledged franchise depending upon box office receipts, and given that Whannell and Bousman have crafted a better film than its predecessor, count me in as someone who would eagerly await to see what they have up their sleeves next.
Copyright 2003-2005 FromTheBalcony. All rights reserved.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036