Saw 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
nem tudtam hogy ilyen jó a torrent most nekem is jön 120 kb/s-al <#vigyor1>

bertino
80.9% <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PLackó
ez jó hír hogy ti is ilyen jó véleménnyel vagytok róla,már csak egy linket kéne keresni 😊

jó volt.

8/10 - ennél több nem is kell.

hol a harmadik rész?
Dynamic
Aki írta(mindkét részt), sem sokkal idõsebb.De Adam-et is õ játszotta az elsõ részben.
Most látom, ezt a filmet egy 26 éves srác rendezte... bakker! <#eljen> <#taps>
zaki

Saw.2.TS.XViD-maVen ezt láttam, 1 cd, divx. Elég jó a minõség, nézhetõ.
PLackó
van olyan jó mint az elsõ rész?milyen minõségben láttad?

bertino
én azt várom, hogy akárhol, de megnézhessem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Esrohnoil
Mozikban pontosan mikor lesz itthon? Még idén várható?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Iori
Huuu nagyon meglep ez a hét és fél csillag az IMDBn. Örülõk hogy a Saw 2 nem lépett más horror folytatások nyomdokaiba. VÁrom az itthoni mozi bemutatót

I love this game!

Éppen most néztem meg bazzzzz! Iszonyat jó!!! 😊
Alien
TS= TeleSync , kamerás még mindig, csak a hang közvetlen fottásból származik, amikor nem, akkor CAM jelzés van.

Ami nem kamerás az a TC=TeleCine, ilyenkor a mozigéprõl van átvéve digitálisan a film, ez már nagyságrendekkel jobb mint a CAM és TS jelzésû filmek.

zaki
csalóka ez, mert pl a war of the worldsbõl is volt egy olyan moziból felvett változat, aminek qrva jó volt a minõsége, még a hang is...

fifi
nézd meg a képét, sztem jobb mint az elõzõ...

ha TS jelzésû, akkor az nem kamerás sztem.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PLackó
ismét kijött egy új verzió:

2005-10-31 XviD Saw 2 (2005) *TS* MAVEN 49x15 MB 608

még ez is moziból felvett,igaz?

PLackó
2000 szavazatnál jár de a szavazók szerint még mindíg van olyan jó mint az elsõ rész<#eljen>
Már kiváncsi vagyok rá,várom.Csak nem várok december végéig,ezért remélem minél hamarabb kijön nem kamerás warezbe.

MOndjuk érdekes, hogy Romániába miért amcsi bemutatóval egy napon nyomják, másutt Eu -ba pedig jóval késõbb
Komoly? M.o. a világ vége...

mindig tetszett, ha valaki megalapozatlan butaságokat ír, mert lehet mosolyogni.

a magyar premier megelõzi a francia, német és olasz premiert is.

tovább megyek. mivel a film nemzetközi forgalmazásáról nem a hazai forgalmazó dönt, ezért nagy merészségrõl tesz tanúbizonyságot, hogy egy igazából sikerre nem nagyon számító filmet itthon egyik elsõ országként láthatunk európából.
Esrohnoil
Komoly?
M.o. a világ vége...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PLackó
fene

PLackó
jaja,ene vár addig😄

zaki
mondjuk addigra már mindenki látni fogja magyar feliratosan<#smile><#mf2><#vigyor1><#hehe><#nevetes1>

PLackó
pfff...

zaki
az igen<#zavart2>

Csak dec 22-én lesz a hazai mozikban
fifi
a WUF-ból kijött egy új, ami megmaradt, nincs nukeolva...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kandurex
Ez még kamerás.-

TC vagy DVD verziót várj inkább. Bûn megnézni bármilyen filmet TC alatt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PLackó
2005-10-29 VCD Saw 2 (2005) *TS* *SVCD* WUF 114x15 MB

nem értek hozzá,ez már nem kamerás?

Esrohnoil
Külföldiek eddig nagyon dícsérik a filmet.

Dynamic
A trailer alapján nagy esélyét láttam, hogy ez is lesz olyan jó mint az elsõ, annak elõre, hogy sokan azt gondolták, hogy nem lehet értelmes sztorit kihozni(nem tom mér).Na meg az sem elhanyagolandó, hogy ehhez a részhez is köze van "Adam" bácsinak.
Dynamic
Hétfõn?Hogy lenne hétfõn amikor eleve csütörtökönként van a filmvváltás.Amúgy meg egyelõrte nincs hír a hazai bemutatóról, tehát egy pár hónapig biztos nem lesz.
PLackó
elkezdõdött most 7 óra körül a pontozás az imdb-n és eddig nagyon jól áll,tehát van esély hogy nem rosszabb a folytatás<#eljen><#eljen><#eljen>
Eddig nagyjából úgy áll mint az elsõ része

zaki
lol

100<#smile>

PLackó
már vagy 4-5 órája kint van de ne szedjétek:
Nuked-yes - missing.ending.of.movie

fifi
Saw.2.CAM.SVCD-WUF

bigfoot
nem bizti de Én azt hallottam

PLackó
már hétfõn???<#eljen><#worship>

bigfoot
hétfõn!

Itthon mikor lesz moziba?
saco
most jelent meg az elsõ kamerás verzió 😊

MY BIATCH!

PLackó
semmi hír?

STREEX
Mazsolázgattam a különbözõ kritikákat és eddig mindenhol meg vannak vele elégedve.

Saw II is the best horror film of the year and it couldn’t be arriving at a better time. Fans of the original Saw should be ecstatic with what this new film has to offer. We could be looking at a full-fledged franchise depending upon box office receipts, and given that Whannell and Bousman have crafted a better film than its predecessor, count me in as someone who would eagerly await to see what they have up their sleeves next.

Copyright 2003-2005 FromTheBalcony. All rights reserved.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bigfoot
"The first Saw really through me through some spins and caught me off guard for originality, Saw 2 is leagues above the first. Saw 2 runs with the same game based theme as the first, with clues for both the characters and the audience about what might happen next, but it takes the game to a completely different level. Just when things start to come together there is another twist to leave the viewer on the edge of their seat for what may come next. Without seeming to give everything away the movie was made to give it all away, but no one can catch all the clues because they have been pulled so deep into the movie. I highly recommend this one. "

PLackó
még semmi hír?

PLackó
jaja

bigfoot
már nagyon várom😊
remélem feliratosan játszák a mozikba!!

STREEX
Ma mutatják be?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Esrohnoil
Hivatalos oldalra kitettek egy animált képregényt. Aki tud angolul érdemes megnéznie. Arról szól h. hogy miért lett az ürge ilyen. Nagyon durva. 😄