Saw 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Nos amit láttunk kb 1 óra 10 percen át az csak elõre felvétel volt a film szerint és a film szerint valójábna a gyerek abba a szar széfbe volt??
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
most ugye az az EX-SWAT-os faszi fog játszani, DE! õ már látta a csajt! akkor nem élheti túl?
Úgy érzed nyomott vagy?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Talán pont azért,mert olyan kevés ember szerepelt benne,és mégis elképesztõ fordulatokat tudtak belerakni.
Itt már kissé túl nagy volt a nyüzsgés.
De ezzel együtt jó volt nagyon!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de szóljon az aki látta Gordon hulláját pls
szerk.: hopp! lehet igazatok van, mert Tapp nyomozónak fényképezett D: bakker :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Stephen(Sing Chi) Chow forever
elsõ részben Adamrõl kiderült, hogy segített Jigsawnak Gordon-t oda bejuttatni, innentõl kezdve nem tudom mi oka lett volna segíteni neki kijutni onnan
Ui.: ne vedd komolyan azt a BANplz-t, nem komolyan irtam az istenért -.-
A lábos jelent elõtt nem sokkal mutatnak egy hullát, de az nem a Dr Gordon, az vmelyik csaj szerintem és arra gondolsz nem?😊 Na de majd megnézed ha hazaértél 😊
az elsõ rész sem a fûrész szó miatt kapta csak a címet, hiszen a sorozatgyilkost hívják JIGSAW-nak, ami szó szerint ugyan körfûrészt jelent, de a másik jelentése puzzle, rejtvény, talány.
a fear.com pedig csak áttételesen kör-koppintés, hiszen maga is egy feldolgozásfilm, a japán kairo (pulse) c. filmnek az amerikai verziója.
Amúgy meg a saw nem feltétlenül fûrészt jelent.A lát ige múlt idejét is jelenti.Direkt ezért volt ilyen 2 értelmû a címe, mert mindkét jelentés igaz volt a filmre, csak hát a magyarban nincs olyan szó ami ugyanazt a 2 értelmet hordozná.
ne kapj rángást😊 anno mág ehannel is elmondta, hogy a hetedik inspirálta a filmet, de persze anélkül és tökéletes a párhuzam, fõleg azért, amit te is elmondtál (sorozatgyilkos, a cél, játék a rendõrökkel, stb.)
Mondjuk már csak azért is biztos, hogy a doki nem jutott ki, mert ha kijutott volna, akkor már Adam sem lenne ott, hiszen nyílván visszamentek volna érte.
Na Ok. Szóval úgy gondoltam, hogy Adam, és Zap van ott. A dokit viszont nem láttam, de állítólag õ is ott van, mikor menekülnek lehet látni, ezt majd este megnézem. Kicist összekevertem a neveket. De úgy van ahogy Te mondtad. Sorry.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
He ???
Nah 😄 Van egy láb a láncon(az lesz sztem a doki ottmaradt lába, amit otthagyott, továbbá van egy hulla a földön és van egy a falnak támaszkodva, mégis mi nem világos azon, hogy a doki elment, Zap és Adam meg ottmaradt ? 😊
A régi helységben Zap van, meg a másik hulla, milyen szégyen, hogy nem jut eszembe a neve, szóval a fotós az elsõ részbõl, akivel össze volt zárva Adam. Adamat nem láttam az üldözés közben, de majd este megnézem megint.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.