Saw 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Hat nekem mondjuk valami reklam laccik 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Maco13
neked nem ez látszik?
STREEX
Ha jól számolom 12 év telt el a két film között.Úgyhogy nem a sminkes volt kiemelkedõ😊.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Maco13
télleg nehéz. eléggé más feje van a másodikon sokat dolgozhatott a sminkes rajta 😛
smici
😄

Úgy érzed nyomott vagy?

STREEX
Az imént unalmamban megnéztem hogy a filmek szereplõi mikben játszottak.Nehéz elhinni hogy ez a két ember egy és ugyanaz:

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bigfoot
mit nem lehet ezen érteni?

csum666
eléggé😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

smici
olyan nehéz megérteni? 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

csum666
Spoiler!?

Nos amit láttunk kb 1 óra 10 percen át az csak elõre felvétel volt a film szerint és a film szerint valójábna a gyerek abba a szar széfbe volt??

smici
ez SPOILER!!!!!? :o

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
egy kérdés
most ugye az az EX-SWAT-os faszi fog játszani, DE! õ már látta a csajt! akkor nem élheti túl?

Úgy érzed nyomott vagy?

PLackó
akkor még mindíg nem kis haszon van rajta,elkerülhetetlen a folytatás.

grebber
Hihetetlen hogy vannak még occsó szinészek.

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Nah gondolhatod...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

STREEX
Az elsõ rész 1,25 m-bõl készült, ez meg 5-bõl.

Sephi
Ugyes vagy!

Sephi
Eddig kb 60.1 milliot hozot a konyhara es 25 nap allat filmeztek 😄

grebber
Hány millió dollárból készült a film és eddig mennyit hozott a konyhára?

Next PC upgrade: 2022

Hát jó fojtatás volt,és a csattanó is jó a végén,de szerintem az elsõ rész ütõsebb volt.
Talán pont azért,mert olyan kevés ember szerepelt benne,és mégis elképesztõ fordulatokat tudtak belerakni.
Itt már kissé túl nagy volt a nyüzsgés.
De ezzel együtt jó volt nagyon!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigfoot
igen!szal tuti nem jutott ki!mert akkor ez a hely lebukott volna
de szóljon az aki látta Gordon hulláját pls

Dynamic
ugyanezt mondtam a #192-ben
bertino
õ fényképezte le, szinkronban is elmondják, meg felirat is ugy fordítja, ha nem csal az emlékem

szerk.: hopp! lehet igazatok van, mert Tapp nyomozónak fényképezett D: bakker :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bigfoot
az hol derül ki hogy segített bejutattni Adam Gordont?

Megnéztem.Elsõ rész sokkal jobb mint ez.Mondjuk nem számít sokat a véleményem mert különösebben az elsõ sem tetszett.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

bertino
elsõ részben Adamrõl kiderült, hogy segített Jigsawnak Gordon-t oda bejuttatni, innentõl kezdve nem tudom mi oka lett volna segíteni neki kijutni onnan

Ui.: ne vedd komolyan azt a BANplz-t, nem komolyan irtam az istenért -.-

Sephi
Mondjuk ez minden volt csak vicc nem de ha mar mondjuk Gordon megis kijutott akkor Adam-ert miert nem kudod vissza valakit?

bertino
hát ez jó vicc volt <#banplz>

Alien
Spoiler(?)

A lábos jelent elõtt nem sokkal mutatnak egy hullát, de az nem a Dr Gordon, az vmelyik csaj szerintem és arra gondolsz nem?😊 Na de majd megnézed ha hazaértél 😊

Sephi
Ouuu...had erjek haza es megnezem...lehet nem ott volt de kicsit sokkos voltam a tegnap es faradt...de tuti van egy mert meg a labos jelenet elott mefigyeltem.

Alien
Én sem 😊 Csak Adamat és Zap-et.

PLackó
sokszor visszanéztem de én sem találom 😊

tudnál mondani egy idöpontot hogy hol keressem ?

Sephi
Gordon doki hullaja a pincei folyoson lathato amikor Amanda es David rohannak el Xavier elol.

továbbmegyek.

az elsõ rész sem a fûrész szó miatt kapta csak a címet, hiszen a sorozatgyilkost hívják JIGSAW-nak, ami szó szerint ugyan körfûrészt jelent, de a másik jelentése puzzle, rejtvény, talány.
hehe. persze, hogy nem koppintás, ez tipikusan magyar baromság😊

a fear.com pedig csak áttételesen kör-koppintés, hiszen maga is egy feldolgozásfilm, a japán kairo (pulse) c. filmnek az amerikai verziója.
Dynamic
Miért legyen más a címe, amikor az elõzõnek a folytatása?
Amúgy meg a saw nem feltétlenül fûrészt jelent.A lát ige múlt idejét is jelenti.Direkt ezért volt ilyen 2 értelmû a címe, mert mindkét jelentés igaz volt a filmre, csak hát a magyarban nincs olyan szó ami ugyanazt a 2 értelmet hordozná.
zaki
ezt komolyan kérdezed?

csum666
igazából mér fûrész a címe mert hát nem sok köze van hozzá...

Dynamic
Mondjuk a Hetedik KOPPINTÁS akkor is erõs túlzás.A koppintás és inspráció között szvsz azért van némi különbség.Pl. a Fear.com Kör koppintása, egyértelmû.
Váá, ettõl idegrángást kapok.Semmi köze a Sevenhez.Annyi, hogy van egy sorozatgyilkos, aki egy magasztosabb cél érdekében "érdekesen" öl.

ne kapj rángást😊 anno mág ehannel is elmondta, hogy a hetedik inspirálta a filmet, de persze anélkül és tökéletes a párhuzam, fõleg azért, amit te is elmondtál (sorozatgyilkos, a cél, játék a rendõrökkel, stb.)
bertino
viszont a doki nincs ott <#idiota> mellesleg meg sztem tuti, hogy az a lényeg, hogy otthagyta Adamet, aki segített Jigsawnak õt bejuttatni oda... oka nem nagyon volt rá, hogy segítse õt kijutni onnan ^^

Dynamic
SPOILER!

Mondjuk már csak azért is biztos, hogy a doki nem jutott ki, mert ha kijutott volna, akkor már Adam sem lenne ott, hiszen nyílván visszamentek volna érte.
STREEX
Szerintetek eleve trilógiának írták a forgatókönyvet?Szerintem nem kizárt.Mivel ilyen jól folytatódott a kettõ.

bertino
okés semmi gond, csak vhogy logikátlan volt tényleg, no problem 😊

Csacsi
Spoier.

Na Ok. Szóval úgy gondoltam, hogy Adam, és Zap van ott. A dokit viszont nem láttam, de állítólag õ is ott van, mikor menekülnek lehet látni, ezt majd este megnézem. Kicist összekevertem a neveket. De úgy van ahogy Te mondtad. Sorry.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bertino
Spoiler

He ???
Nah 😄 Van egy láb a láncon(az lesz sztem a doki ottmaradt lába, amit otthagyott, továbbá van egy hulla a földön és van egy a falnak támaszkodva, mégis mi nem világos azon, hogy a doki elment, Zap és Adam meg ottmaradt ? 😊

Csacsi
Spoiler!

A régi helységben Zap van, meg a másik hulla, milyen szégyen, hogy nem jut eszembe a neve, szóval a fotós az elsõ részbõl, akivel össze volt zárva Adam. Adamat nem láttam az üldözés közben, de majd este megnézem megint.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dynamic
Váá, ettõl idegrángást kapok.Semmi köze a Sevenhez.Annyi, hogy van egy sorozatgyilkos, aki egy magasztosabb cél érdekében "érdekesen" öl.
Dynamic
SPOILER!

Lábatlan hullára én sem emlékszem, pedig újra megnéztem a végét.
Mondjuk az a fickó akit mondasz azért is Zap, mert az elõzõ részbõl a doki kimet a helyiségbõl, tehát ott semmiképp nem lehet.