150 GB-ig korlátlan a T-Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KORLÁTLAN:
1., Nem korlátozott, akadálytalan.
2., Határtalan, igen nagy, óriási.
Úgy tûnik, a T-Online a második bekezdés második tagját választotta ki magának. Gondold el, még nyelvtanilag is belefér a "KORLÁTLAN" az értelmezésbe 😊
Hosszas kutatómunka után, végre fény derült a Korlátlan értékére: 150 😊
Tehát az új bejegyzés így kellene, hogy kinézzen:
KORLÁTLAN:
1., Nem korlátozott, akadálytalan.
2., Határtalan, igen nagy, óriási, 150GB
a magyar birka. otp, teszko, t-online. nem megy át ...
de a letöltõbajnokok nincsenek olyan kevesen, pár száz ügyfelet biztosan veszitettek ...
Forza.
Az egésznek olyan szaga van, mintha a hûség nélkülieket akárnák a felmondás Damoklész kardjával újabb hûség vállalására ösztönözni.
Nieleen
Cégcsoport tulajdonos:
- Régióvezetõkém, nem hozod a (havonta emelt) büdzsét, valamit tenni kéne ám! A cégcsoportot azért vettük meg, hogy megnöveljük az értékét, aztán eladjuk!
Régióvezetõ:
- Te Hungarian General Manager, növeld a bevételt, vagy ugrik a jutalékod!
General Manager összeül a marketingesekkel, jogászokkal, könyvelõkkel és kitalálja, hogy korlátozza a korlátlan elõfizetést, hiszen a jogi szabályozás amúgy is hézagos. Mûködik! Na akkor kiterjesztjük minden elõfizetõre! Kerestünk a cégnek éves szinten 170 millió forintot. Na ezt beírjuk a monthly budget reportba a megfelelõ rubrikába... Következõ napirendi pont? Vagy igyunk egy kávét elõbb?
De onnan is szoktam tölteni.
Nekem a számlálóm egyszerûen beragadt, bárhonnan tõltök nem mozdul. De nem is panaszkodok... <#awink>#awink>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Csak ezek a negatívumok nem igazán jönnek át hozzák, az ilyen helyi ügyeket nem veszi át a magyar sajtó így nem is tudhatsz róla hacsak nem te magad is olvasod a nemzetközi IT portálokat. Itt max a pozitívumokról látsz hébe-hóba hírt hogy újra ekkora és akkor sebesség növekedés produkált egy-egy kiragadott nyugati szolgálató és hogy ott ettõl milyen jó. De a részletekrõl már igazán értesülsz max ha te magad utána nézel.
Hogy a béreket miért nem emelik az marha jó kérdés, én is szeretnék európai béreket de sajnos ezt a munkáltatódon kellene számon kérni nem a távközlési szolgálatón. Õ a költségei alapján alakítja ki az árait amiben túl nagy szórás nincs világszerte max a méretgazdálkodás okán vannak eltérések. Hisz minden ország telcoja jellemzõen ugyanazon ismert hálózati eszközgyártók termékeibõl építkeznek.
A problémám az volt velük, hogy az olcsóbb csomagokban 40 Gb korlátot írtak, persze kisbetûvel, de azért ott volt.
A problémám ott jött elõ, hogy menet közben a nagyobb csomagokra is bevezették ezt, bár errõl nem informáltak. Egy ismerõsöm kért, hogy vigyek neki prospektust, és beleolvasva láttam meg, hogy már az én csomagom se korlátos. Azért egy értesítést küldhettek volna. <#ejnye1>#ejnye1>
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
lejáratták magukat, ez a "veszteséget" okoz pedig helyesen:
a havi 200.000(tonline elöf. szám) x 8.000(átlagos havi dij) ft = 1 milliárd 600 millió forint bevételt jelent, ebbõl mondjuk a havi hálózatbérlési dij 200-400milla, ami a kirugásokkal csökken mondjuk 10 millióval ... 😄 LOL
biztosan megért a presztizsbaromság havi 10 millát 😄
seggfej a teljes matáv vezetés (=értsd t-csoport)
Forza.
Elnézést a Sorokért:)
Mellesleg gondolj bele a DT bevétele és a fatáv bevétele hogy aránylik egymáshoz. A német piac és a magyar piac hogy aránylik egymáshoz. A két cég nettó eredménye hogy aránylik egymáshoz. Aztán rájössz hogy alapjaiban lehetetlen amit leírtál.
😄ÉDÉDÉDÉDÉDÉDÉDÉ
'Unlimited' is a Dirty Word
De a cikk több korábbi esetre mutat hivatkozó linket amikben ismét továbbiak vannak, De ahogy írtam ez odakint az általad emlegett nyugaton is lassan minden napos esetté válik. Fõleg ahogy egyre nõ a broadband tábor és egyre többet tölt a szolgálatók is egyre jobban korlátoznak, ki fair use-zal, ki tartalom szûréssel és priorizálással. Ki statikusan csúcsidõben büntivonalra rakja a nagyletöltõket aztán csúcsidõ után megint tölthetnek. És még rengeteg variációja van a témának világszerte.
De hogy a kapcsoló cikkek közül említsek egy másikat:
Redefining 'Unlimited'
Ez megint tipikus Suxelero eset, ezt pl. a Comcastról írták ami amerika legnagyobb elõfizetõi táborral rendelkezõ broadband szolgálatója, úgy 7-8 milliós ügyfélkörrel.
Szóval nem árt nyitott szemmel figyelni a világ történéseit és nem szabad azt hinni hogy csak mi vagyunk az egyedüliek akiket szivatnak. Persze vannak olyan országok is ahol még jó a morál, még csak jobb a morál de már látszik hogy ott is ez lesz, vagy már szimplán meg is történt. Vagy esetleg még ennél is sokkal rosszabb.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
és megy a rackcsere, akkor nem kevés, igaz? 😊
ezt valaki megeszi? ennyire ostobák?
ez olyan, mint a korlátlan étel/italfogyasztás ( de nejlonzacsiba nem lehet felvinni a szobába ) de a bélésed befogadótérfogata ugyan korlátos.... de az illúzió csak megvan.
tehát, a té onylány megszünteti a korlátlan csomagokat. lesz 5/30/150, és jónapot.
és ezért fizess havi 1xxxx ezer forintot, a minimálbéresek országában, gratula.
gerinctelen, gátlástalan banda karöltve a szánalmas "érdekképviselettel".
Datanet rulz.
R Ö R G E
Amennyi embert en oda iranyitottam...hat gondolhatod hogy ezutan nem azt fogom mondani a kerdesekre hogy "menyj a T-Online-hoz mert en meg vagyok veluk elegedve"....
BIZTOS HOGY NEM!
Nem tartom problemasnak ha az o szemszogukbol valami veszteseges akkor valtoztatnak rajta. De akkor ne mondjak ra hogy korlatlan, mert nem lesz igy az! Vagy tegyenek ugy hogy aki meg KORLATLANNAK kototte az legyen az, vagy torojek el amblokk a csomagot es dolgozhanak ki ujakat, es ajanljak fel azt! Aztan akinek nem tetszik veszi a satorfajat..es slussz!
...
De ez a "felmondom a szerzodest mert jogom van hozza", tipikus "en vagyok az ur nyaljanak be" hozzaallas! ..es ez szerintem nem tetszik az embereknek!!!!
de ha ezt megcsinálhaták, "bünti" nélkül mi lesz még? a KÖvetkezõ ez lesz hogy nem 24 orás hanem csak 23 esetleg 22,21 ... ? etc etc Nagyon örülök, hogy nem a T-féreg cégnek visszem havonta a lovét, aki teheti és Kilép teljes mértékben megértem...
Ez marhasag! Ha korlatlannak hirdettek, es annak kotottem meg a szerzodest
(sot tovabbmegyek szerzodesem sincs...olyan regi ugyfeluk vagyok..aztvezettek a masik elofizetesem...es mailben kaptam mindig az ASZF modositasokat!!!), akkor legyen az! Elhiheted hogy nem tartanak igyent ra ha nem lenne korlatlan!
...az meg mar csak egy jomagyar parasztvakitas hogy "karra" hivatkoznak...mikozben egy cegrol van szo...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Olyan nincs, hogy valami x-ig korlátlan. Ez egyszerûen nem korlátlan, és kész.
Persze egyetértek az eljárás pofátlan voltával (ne írják oda hogy korlátlan, ha nem az, illetve ha gondjuk van, elõbb értesítsenek), de azért nem kell a melledet verni. Többek közt én is fizetem a te plusz letöltéseid árát.
Mindenestre nekem a munkam a nethez kot, es van hogy havi 300Gb+ letoltesem van emiatt...velem ne szorakozzanak..en korlatlannak vettem....en mikor emeltek a savszelesseget nagyobb szabadsagot kaptam munkaimhoz, es azt amit igy felepitettem, nem vagyok hajlando feladni!
Irany masik szolgaltato! Orulnek ha odaviszem a penzem!
HA ÉLVEZIK A KORLÁTLAN SZÓ ELÕNYEIT VISELJÉK EL ANNAK HÁTRÁNYAIT IS EZEK A TETVEK !!
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net