165
  • TiTuS
    "150 GB-ig korlátlan a T-Online"
    Hmm.. már elnézést de én egyszerüen átvágva érzem magam.. nem mintha havi 150gigákat szeretnék tölteni. De akkor mit takar az a szó hogy "korlátlan"? :D

Magyar értelmező kéziszótár 762.oldal:
    "Korlátlan: (mn) 1. semmi módon nem korlátozott."
  • strogg
    Én 512-es vonalra fizettem elő, de a folyamatos bővítések miatt alapból 2048/192-es lettem :)
    Jó, mondjuk nem fakadok sírva, hogy a debain dvd 4x gyorsabban jön, de én pl nem ezt rendeltem meg. És tartok tőle ezzel vagyunk egypáran így:)

A vicc, (és jelenleg ez bosszant), hogy a díjcsomagot online is tudom változtatni, de csak upgrade, semmi downgrade. Tehát hiába akarok a komfort-ról hobbi-ra váltani, nem fog menni. MErt nekem nincs szükségem 2 megabitre, elég lenne az 1/2 v. 1 megabit is. Persze kevesebb pénzért. De persze ezt már nem engedik, mert ugye ennek lenne a legtöbb értelme....
  • FecaA
    Szerintem, aki 3 megabites vonalat vesz, az csak a letöltésért veszi! Nekem erre elég az 1 megabit! De a gép az éjje-nappal megy!
    sokadik: Ha a tápod(aid) 1 honap altt kimentek, akkor vagy bénán kötötted be, vagy valami mással van a probláma!
  • vg
    FELKÉSZÜLTÉL? BELEVÁGUNK!

Ez mint a nyitó oldalon, T-Online reklámban...
  • fapapi
    Szerencsére ez csak 1 szolgáltató a sok közül!

Ha nem lenne hűségnyilatkozatom már 1 éve nem itt lenék.

"A lenyeg,h. szerintem se az atlag-user a hibas."
    így van és a véleményem szerint akinek 150Gb az adatforgalma az legyen 1000 ember ebbe bele kell hogy bukjon ez a kicsi cég?
    Nevetséges!
    "Es ez meg a jobbik eset, mi lesz, ha ugy lesz mint nalunk (FAIR USE POLICY)? Ahhoz mit szolsz majd?"
    De legalább nem olyan rohatul drága a net.

Egyébként egy kis összefogással rá lehet ébreszteni a szolgáltatót hogy nem mi vagyunk a szolgáltatóért.
    Volt már nálunk jó pár példa nagyobb megmozdulásokra.
    És többé kevésbé sikeres volt
  • sokadikgab
    OFF: Igaz,h. nem a lekisebb ceg ...15 fo... akkoriban, de amire kell a penz, arra lehet talalni. En is csodalkoztam,h. erre van penz, amikor me'g raadasul letkerdes se volt a net.
  • sokadikgab
    hupsz, ez elcsuszott :-)))

Tehat:
    Ahogy akarod nekem, mindegy...

A lenyeg,h. szerintem se az atlag-user a hibas. Egyertelmuen T-Online. Meghozza abban tevedett,h. korlatlannak hirdette a szolgaltatast, de most vegre "eszre" tert es kijavitotta a hibat.
    Es ez meg a jobbik eset, mi lesz, ha ugy lesz mint nalunk (FAIR USE POLICY)? Ahhoz mit szolsz majd?
  • fapapi
    "Az nem éri meg kis cégeknek." nekunk 2 eve, a dsl elott, ilyen volt... 5szor annyiba kerult mint most, de korlatlan volt ... de mar ez is eleggo OFF ...

Látom te kő gazdag vagy tehát megengedheted magadnak OFF :-)
  • fapapi
    "Az nem éri meg kis cégeknek." nekunk 2 eve, a dsl elott, ilyen volt... 5szor annyiba kerult mint most, de korlatlan volt ... de mar ez is eleggo OFF ...

Látom te kő kagdag vagy tehát megengedheted magadnak OFF :-)
  • sokadikgab
    Ahogy akarod nekem
  • sokadikgab
    "Je' tenyleg? Miert eddig nem az volt?"
    Régebben fokozottan tűzveszélyes volt.

Lehet,h. meg most is az... nekunk 1 honap alatt 3 tap ment tonkre. Es van szunetmentes tapunk, vedelemmel... de ez mar elegge OFF :-)))

• fapapi
    DEZ kössz végre egy értelmes ember :)
  • fapapi
    "Az embernek nem azert kell 3megabites vonal,h. full toltson, hanem,h. ha akar valamit akkor azt gyorsan tudja letolteni!"

HEHEHEHEEEEEEE
    Tehát nem azért veszek 3 megás vonalat hogy fullosan töltsek csak azért ha már meguntam hogy egy 10 megás file 1 óra alatt jöjjön le akor rátekerek egy kis hangerőt és lejön egy perc alatt
    Olvass már vissza mielött lenyomod a mehet gombot mert akkora marhaságokat írsz hogy beremeg a monitorom
  • dez
    "Je' tenyleg? Miert eddig nem az volt?"

Régebben fokozottan tűzveszélyes volt. (Bár némileg most is az, a felhasznált cuccoktól függően.)

"Bocs, de ott nem latom a betuket"

Akkor használd a fantáziádat... :p

" "munkámból kifolyólag" - akkor meg bereljen a ceg allando vonalat, nem a Te problemad."

Az nem éri meg kis cégeknek.
  • dez
    "Bár gyanítom, hogy ezt a "kisfehasználókon" simán többszörösen megkeresték."

Erre mérget vehetsz, sőt... Csak ugye még többet és többet akarnak...

Mellesleg itt valami fél %-ról beszélünk, azaz azért csinálták az egészet, hogy az így is komoly nyereségüket még fél %-kal megnöveljék...

Ja, és így nem csoda, hogy legnagyobb hazai internetszolgáltatóként nem támogatják az internetes tévé- és rádióadók indítását sem... Ellenérdekeltek.
  • risqci
    Azé ez se semmi:
    "vagy más szolgáltató más csomagját
    ajánlja majd fel."

• sokadikgab
    Ha nincs is jobb ralatasom, de legalabb ossze tudom hasonlitani a szolgaltatasokat.

"Hál'istennek a számitógép olyan végtermék, amit napjainkban már őrizetlenül lehet hagyni egy szobában." Je' tenyleg? Miert eddig nem az volt?

"Olvass már a sorok között is néha."
    Bocs, de ott nem latom a betuket

"munkámból kifolyólag" - akkor meg bereljen a ceg allando vonalat, nem a Te problemad.

"0 kilóméteres lúzer júzer"
  • vg
    Jó kis T-online. :) Budapest belvárosában fizikailag nem lehet ADSL. Magyarország 70%-ban nem lehet ADSL. A telefonos internet pofátlanúl drága (6FT/perc), nehogy sokat használják az emberek. Ahol van ADSL ott is korlátolva van, nehogy sokat használják az emberek.

Kína magyarországhoz képest paradicsom.
  • fapapi
    Ezek a tetvesek!

Tehát T online szerint extrém felhasználó az aki 150Gb felett tölt.
    Az átlag felhasználó a tonline szerint:
    Lapok:
    -levelező
    -1 kedvenc szex oldal (pasiknál)
    - 1 női oldal (nőklapja)
    - 1 kedvenc tv csatorna oldala
    EZ AZ ÁTLAG FELHASZNÁLÓ.
    Én már kurvára nem tarozom bele mert ne merjek már neten keresztul Tv nézni ne merjek már a munkámal kapcsolatos tobb 100 megás dolgot átkuldeni, ne merjek esetleg zenét letolteni.
    vagy letölteni egy tetves programot.Elgondolkodtató,hogy akkor mi a ráknak van ekkora sávszélességem?(Azért,hogy 2 mega ne egy hétig jöjjön le?)

SOKADIKGAB
    "Ha 512es vonalad van akkor egy honapban a max. internetforgalom 160GB. A nap 24 orajaban!!!
    Na nemond mar,h. 1 honapig a gep elott ulsz!"
    Te meg ne legyél ennyire hülye te is az átlag vagy mert nem kell ahoz a gép elött ülnöd hogy letöltsön a gép. Az én gépem már 3 hónapja megy egyfolytába ebbol kisseb megszakításal tölt "munkámból kifolyólag"

De külön levél csak neked:

Kedves Sokadikgab! A későbbiekben:"0 kilóméteres lúzer júzer"!Hál'istennek a számitógép olyan végtermék, amit napjainkban már őrizetlenül lehet hagyni egy szobában.Szavaidból úgy értelmezem, hogy valahonnan a határ túloldaláról írsz,így valószínüleg(szerinted)jobb rálátásod van a dolgokra.Te is csak azt látod amit látnod kell.
    Olvass már a sorok között is néha.

• sokadikgab
    Elobb utobb itt is elterjednek a video on demand szolgaltatasok, na akkor igazan meg kell ennek annak valtoznia,h. az emberek ki is tudjak hasznalni.
  • sokadikgab
    Nalunk maximum 1megabites vonalat lehet "korlatlanul" elofizetni. A tobbi 1.5-2-3 mar mind csak korlatos lehet (10,20,30,40 GB stb.).
    Az embernek nem azert kell 3megabites vonal,h. full toltson, hanem,h. ha akar valamit akkor azt gyorsan tudja letolteni!
  • An-Dee
    Ez igaz, de ha a t-online-nál a 3 megabites vonalad van, akkor ezt a 160 gigát napi 4 óra full töltés mellett pont eléred, hát nem valami kecsektető. Minek akkor 3 megabit? Ja, hogy nekik jó legyen. Talán érhető a felháborodás, mert mindenki csak a pénzt veszik ki az emberek zsebéből. Nézd meg a biztosítót, ott is ez van: vagy megkötöd azt a szerződést amit eléd raknak, vagy mehetsz haza.
  • sokadikgab
    Ez az egesz csak egy nagy mubalhe. A felhaborodasokkal egyutt! Ti meg valahol a kominuzmusban eltek,h. valami korlatlan. Olyan mar nincs! Nalunk rogton az elejen be lett minden szolgaltatonal vezetve a "FAIR USE POLICY" (vagy valahogy igy...), tehat csak addig korlatlan, ameddig el nem ered az atlagot, utana lelassitanak. Es ez igy is van rendjen!
    Nalatok eleg koran bevezettek a DSLt, akkor meg nem gondoltak ilyenre. Biztosan abban eltek,h. ezt ugyse hasznalja ki senki. De az idok valtoznak...

Ha 512es vonalad van akkor egy honapban a max. internetforgalom 160GB. A nap 24 orajaban!!!
    Na nemond mar,h. 1 honapig a gep elott ulsz!
  • greekboy
    Nézzétek meg az alábbi linket:

http://t-mobile.rt.hu/

:))
  • greekboy
    Mocskos T-offline! A kurva anyjukat!

Nézzétek meg az alábi linket: HOGY TETSZIK???

http://t-mobile.rt.hu/ :))

Mocskos szarháziak!
  • Dave000
    Ezt a baromságot, a mostani kábelszolgáltatóm leszögezte hogy 80 GB a max. és ez tök korrekt azzal szemben hogy valaki azt mondja hogy korlátlan, de 150 GB-nál pedig felmondja, mert náluk az a korlátlan, itt a korlátlan szó értelmezésével van gond szerintem... ezek hülyék, még jó hogy annak idején eljöttem az axelerotól.
  • Rockety
    szal Magyarországon a 150GB = korlátlan.

lol :P
  • Kenoby
    Zedas te hülye vagy mi az hogy te is fizeted az ő plusz költségei árát ? Baszkikám te is ő is ugyanannyit fizet mint bárki más az adott netért akkor mit fizetsz te nagyon ostoba ? Ha mindenki csak 20 megát töltene le egy hónapban akkor meg az ő bukszájuk duzzadna mi, mert a pluszköltség megmarad nekik. Te nagyon ostoba vagy.
  • GodBadka
    Másnak nem lesz veszteséges, úgyanis más szolgáltatók nagy valószínűséggel nem a forgalomarányú elszámolást válaszották a matáv felé, így akármennyit is tölt a felhasználó, nekik (szolgáltatónak) nem kell többet fizetniük. Az meg hogy az axelero hülye volt, hát istenem. Saját maguknak csináltak "veszteséget". Bár gyanítom, hogy ezt a "kisfehasználókon" simán többszörösen megkeresték.
  • greekboy
    A KURVA ANYJUKAT!
  • FecaA
    Nekem nincs telefonom, de van ADSL-em! :-) Megoldottuk szomszéd beköttette, azt szimplán meghosszabbitottuk a kábelt!
  • állat
    Korlátlan mi? Ezt nektek
  • horvathkri
    NASZOVAL.TISZTELT t-GECI
    !EN AZERT VETTEM 1 KIBASZ0TT DVD IROT, HOGY LEHUZZAM MAGAMNAK AZ INTERNETET /LEGALABBIS A FELET/ ES AZT HISZEM, ALIGHA JONNEK KI A 150GB-OS KORLATBOL.TEHAT TOLTOK, TOLTOK ES KAPCSOLJATOK KI CSAK NYUGODTAN, ELOFIZETEK MASHOL.KULONBEN IS TOK BUZIS EZ A ROZSASZIN...
  • blaze
    Ilyenek a multik. Semmibe veszik az egyéneket, csak mohó módon minél több pénzre, meggazdagodásra vágynak. Lehet azon vitatkozni, hogy mi mennyivel másabb külföldön, mint itthon, de nincs sok értelme, mert hát ugye itthon történt, történik ez az egész. Rálehet fogni a kirúgott emberkékre, hogy illegális dolgot csináltak, mert hát ugye miből lehetne csinálni 150GB-on túli legális adatforgalmat? Akik így gondolják, azokat csak sajnálni tudom a szűklátókörűségük miatt.
    A Spektrumon volt egy film, a 10 legnagyobb átverés, ez meg a 11. Tavasszal volt a szolgáltatóváltás, amitől ugye megduplázták a sávszélességet. Mondhatták magukban: hű de f@sz@ gyerekek vagyunk, egymás f@szát verték ki örömükben. Gondolom már rég figyelték az "extrém" letöltőket, várták, a megfelelő pillanatot, hogy lecsaphassanak rájuk, vagy csak hirtelen felindulásból tették mindezt? Ez azért még mindíg nem világos, mert ennyire hirtelenűl és drasztikusan még a szemét vodka se járt el.
    Az meg már felháborító, hogy a multimédiás tartalmakat árúlják, meg erőltetik, na de mivel szedjem le, a szaros ADSL-jükkel, a korlátlan 150GB-ossal?
    Egyvalamitől mégiscsak korlátlan a tré: korlátlan barmok alkotják!!!
    Itt egy oldal, ahol már volt egy kis cselszövés: http://www.valodi.hu/polgeng remélem lesz folytatás is!!!
  • formatuq
    ki tudnad rakni ide azt a comcast-os linket?
    en is az usaban lakom, es valoban "unlimited" a netem.
    Szerenyem megjegyzem meg nem keveset toltok le, a 150GB-s limitet a honap elso negyedeben elernem, bar nem comcast-m van.

En is szoktam olvasgatni a dslreport-t, de ilyet meg nem talaltam, volt ugyan szo olyan al-unlimited netrol, de a vegen mindig nagyobb volt a fust mint a lang.
  • toyotakacsa01
    "nekem átlag 60-70 a forgalmam, de 30 Gb-nál folyton lekorlátoznak az egyik cégnél. De utána is csordogál le mindig 20 kb/s-el 30-40Gb adat:):)"

Adsl-nél mind látod 150 is simán lejön.
  • toyotakacsa01
    "szóval, aki hűségnyilatkozattal van ott, annak - elméletileg - korlátlan"

Gyakorlatilag is.
    Nekem se szóltak még.
  • jefferson83
    Jaj tévedésben élek én csak a letöltést adogattam össze. No comment.
  • jefferson83
    Na kilistáztattam 1 hónapnyi adatforgalmamat számológép elő, megabájtokat összead és 120 GB-os végösszeg jött ki. Szóval rezeg a léc. Leszögezném nem vagyok elfogult warezos csak használom a sávszélt amit bérlek havonta. Szeretem ha egész nap szól a rádió (192kbps). Nasa online tv-t is szoktam nézni és online sportműsorokat. Néha egy-egy film is lecsúszik a hálóról, de ugyebár az legális. Azért kotottem meg anno az axeleroval a szerződést mert igencsak elegem volt osztani szorozni a megabájtokat, hogy mit és mennyit lehet még használni a netet. Modemes korszakban meg állandóan az órát bámultam. Már kezdtem elhinni, hogy vége van ennek a korszaknak és most tessék. Az ilyen mocskos ügyfeleket hátbaszúrós cégeket el kellene lehetetleníteni az üzleti tevékenységük folytatásától. Pfú de felhúztam magam és pfú mennyire tudok uralkodni magamon.
  • Bucser
    Jaa amit még én elfelejtettem írni:D Anno invitelnél kötötték be nekem a vonalat (inviteles terület) Éppen megszűnöben volt a telefonvonal számlatartozás miatt:) de bekötötték a Suxxelero dsl-t mert élő szerződésünk volt még az Invitellel. Köv hónapban felmondták az inviteles szerződést vonal él a dsl miatt és a mai napig nem fizetünk vonalas telefont senkinek csak a dsl előfizetést a suxxeleronak :) (ki tudja meddig:D)